destraction 03.07.06, 20:28 no Panowie jakie są Wasze metody??:) chyba nie ma szans..;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hultaj78 Re: poskromić złośnicę..?? 03.07.06, 20:32 Do starych sztuczek, tych od Billy'ego S., dodajemy kilka własnych wynalazków. Jednak wszystko to nic, jeśli się tylko pamięta, że "kobieta która w nocy jęczy, za dnia nie warczy" ;) -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link Zgłoś
destraction Re: poskromić złośnicę..?? 03.07.06, 20:34 "kobieta która w nocy > jęczy, za dnia nie warczy" ;) dobre, dobre:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: poskromić złośnicę..?? 03.07.06, 21:04 Niestety, muszę jeszcze tylko wykombinować coś równie dobrego na taką, która warczy... w nocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tarsylia Hultaj na prezydenta ! 03.07.06, 20:55 Pytanie do mężczyzn, ale się wtrącę :P Hultaj ma rację - niezaprzeczalną !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Hultaj na prezydenta ! 03.07.06, 21:06 No, w teorii jestem niezły ;) -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link Zgłoś
tarsylia Re: Hultaj na prezydenta ! 04.07.06, 09:12 To bardzo dobry poczatek :) gorzej jakbys nie wiedział co robisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Hultaj na prezydenta ! 04.07.06, 09:15 > gorzej jakbys nie wiedział co robisz :P i działał po... omacku? ;) -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link Zgłoś
tarsylia Re: Hultaj na prezydenta ! 05.07.06, 07:58 Chyba ze masz intuicję iście kociecą ;) wtedy po omacku jest wskazane :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Hultaj na prezydenta ! 05.07.06, 08:00 Mam coś o wiele lepszego na takie okazje - zwięrzecy męski instynkt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tarsylia Re: Hultaj na prezydenta ! 05.07.06, 11:01 Dziwne rzeczy się tutaj dzieja... Chyba zniknęło kawał wątka.... Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Hultaj na prezydenta...3xTAK 04.07.06, 09:30 hultaj78 napisał: > Do starych sztuczek, tych od Billy'ego S., dodajemy kilka własnych wynalazków. > Jednak wszystko to nic, jeśli się tylko pamięta, że "kobieta która w nocy > jęczy, za dnia nie warczy" ;) > > -- > You can look, but you can't touch. no Hultaj...tez podpisze liste wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel-duzych-biustow1 Re: poskromić złośnicę..?? 03.07.06, 20:40 kopnij ja w d..... to od razu bedzie mila Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: poskromić mazgaja??? 03.07.06, 20:50 a jak poskromić beksę? i mazgaja? co płaczem i grą zmiękcza innych i ma to, co chce? kopnąć w d..pę? trzeba umieć kopać:P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: poskromić mazgaja??? 03.07.06, 21:08 Stopery ;) Będzie jak z dzieckiem - pobeczy, pobeczy, zmęczy się i przestanie ;) -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: poskromić mazgaja??? 05.07.06, 23:35 > Będzie jak z dzieckiem - pobeczy, pobeczy, zmęczy się i przestanie ;) brak wam wrażliwości i serca. może ma powód, że płacze. kobiety są bardzo wrażliwe, oczekują od swoich facetów partnerstwa we wszystkim. Jak go nie otrzymują bo facet robi wszystko po swojemu i zbyt często niż powinien to jest to niedobre dla związku i my kobiety kochające Was czujemy się ranione bo nie liczycie się z nami i naszymi uczuciami. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: poskromić złośnicę..?? 03.07.06, 20:52 Czy jest to jedyna Twoja metoda? jak bardzo skuteczna? i kogo satysfakcjonuje? Poskramiasz i poskramiasz, a one pojawiają się w coraz większej ilości - i jeszcze szybciej znikają. Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: poskromić złośnicę..?? 03.07.06, 21:03 Ale jej chodziło o kobietę, a nie o hodowlę rogacizny ;) -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: poskromić złośnicę..?? 03.07.06, 20:52 ehh.. ja jestem złośnica...do tej pory nie spotkałam mężczyzny którego bym szanowała w taki sposob by sie mu troche podporzadkowac.. tzn. spotkałam jednego... i takie cos mnie kreci ;) jak facet nie potrafi nade mna zapanowac- nie jest mnie wart..ot co zapanowac- nie znaczy opanowac..ograniczyc.. chodzi mi o to ze musze miec do iego troche szacunku i troche czuc jakis "respekt" .. ze silniejszy, madrzejszy ... rozumiecie ocb ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: poskromić złośnicę..?? 03.07.06, 21:11 Rozumiemy ;) Dziewczyna z pałerem jesteś, jak się zdaje. Ale nadal tylko dziewczyna, odpowiedni facet i roztapiasz się jak masło. -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-pesymista Re: poskromić złośnicę..?? 05.07.06, 18:37 hultaj78 napisał: > Dziewczyna z pałerem jesteś, jak się zdaje. Ale nadal tylko dziewczyna, > odpowiedni facet i roztapiasz się jak masło. Bardzo trafna uwaga. BTW, w sumie "gó..arz" jeszcze jestem, ale znałem kiedyś taką, która każdego normalnego, spokojnego chłopaka traktowała jak worek treningowy, a miękła przy pięknych skur**synach, co ją olewali, poniżali, itp. I to nie była jakaś byle szmata, tylko mądra i pożądna dziewczyna; z drugiej strony tak naprawdę słaba kobietka, bo ulegała tanim pozorom. A temperamentu miała tyle, że masakra, aż się w niej czasami wszystko gotowało. Nie próbowałem jej poskromić, bo musiałbym raczej zacząć przed nią grać i udawać, a to idiotyczna postawa. Takie panienki tylko dla "maczo". Takiemu zawsze wybaczą, choćby... a już nie będę podawał przykładów, bo szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: poskromić złośnicę..?? 06.07.06, 02:27 eee... nie. ona nie pisze o donżuanie. tacy są dla niedoświadczonych idiotek i tak naprawdę to ciepłe luchy, które nie lubią się wysilać. nie lubią poskramiać, bo po co tracić czas i siły skoro mają inne, które już wzdychają. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: poskromić złośnicę..?? 03.07.06, 21:13 Właśnie, jak mogę po facecie "jezdzić" bez opamiętania i ciosac mu kołki na głowie, a ta fajtłapa daje sobą pomiatać - czyli nie jest wart. Musi umieć odszczeknąć mi się, czasem wyjechać z szowinistczną oddzywką ( wtedy ja wyjeżdżam z femnistyczną;-))), żeby mnie utemperować. Dotychczas tylko jednemu to się udało;-))) Uważam że medal powinien dostać, że z takim złośnikiem jak ja wytrzymał 10 lat;-)) Uj, dobrze, że tego nie czyta... Popadłby w przesadny narcyzm czy cuś... A mężczyzn zbytnio nie należy rozpieszczać, prawda;-))?? Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: poskromić złośnicę..?? 03.07.06, 21:22 ojjj... tak tak tak... facet który bedzie potrafił "utęperować, "ustawić do pionu" hehehe... mozna jeździć w te i nazad...a to sie boi odezwac... ehh.. ja mam silna osobowosc, jestem strasznie uparta i złosliwa facet nie moze mi tylko przytakiwac...musi miec swoje zdanie, ale musi umiec je uzasadnic w dyskusji... hehe noo tak tak... raz trafiłam na takiego co potrafił... razzzz. i to było superr hehe a tak - mezczyzni ktorzy daja soba pomiatac... daja sobie "dowalic słowem" i nie reaguja, nie bronia sie... a mnie cos takiego jeszcze bgardziej złosci... hehehe zamieszcze gdzies ogłoszenie : pogromca złosnicy poszukiwany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: poskromić złośnicę..?? 05.07.06, 08:02 A nie lepszy taki, co to potrafi utEMperować? ;) -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: poskromić złośnicę..?? 05.07.06, 09:15 nie czepiaj sie ... ott mała literowka :P "nawet jordan do kosza czasami nie trafiał, wiec i ja moge jakiegos byka walnać" :P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: poskromić złośnicę..?? 05.07.06, 09:19 Errare humanum est, co? ;) Ciśnienie Ci z rana podnieść chciałem, żebyś na kawie zaoszczędziła i osad na szkliwie mniejszy miała. I oczywiście jesteś mi wdzięczna ;) -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: poskromić złośnicę..?? 05.07.06, 17:24 hihihihi alez oczywiscie ;) wdzięczna i dźwięczna :P hehehehe ehhhh...ale bez kaffki sie nie obyło.. tak czy siak :P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: poskromić złośnicę..?? 05.07.06, 18:49 Jak będziesz nadal grzeczna to kiedyś może dostaniesz szansę się owdzięczyć. Nawet z tym dźwiękiem, jeśli bardzo chcesz ;)))) > ehhhh...ale bez kaffki sie nie obyło.. tak czy siak :P A ząbki umyłaś jak należy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: poskromić złośnicę..?? 05.07.06, 20:40 huhuhuu ja jestem czyscioszek :P ząbki mam bielutkie :P boshhheee... to jak ja mam byc nadal grzeczna.... to se ne da... ja musze zaczac byc grzeczna :P a jak narazie to w druga strone idzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś