Dodaj do ulubionych

siatkówka

22.07.06, 14:23
czy ktoś może i wyjaśnić co ze sobą zrobił Łukasz Kadziewicz?! ta fryzura bój się boga!! przycięta jak od linijki a ulizanaja... matko nie wiem jak co... co ten chłopak sobie myśli? nowy trend chce wylansować? wygląda beznadziejnie dobrze chociaż że gra mu wychodzi
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Re: siatkówka 22.07.06, 19:26
      co to rewia fryzur czy reprezentacja w siatkówce?:)
      • bacardi24 Re: siatkówka 22.07.06, 21:08
        2 w 1?:)
        • forumowicz_pospolity Re: siatkówka 22.07.06, 23:33
          bacardi24 napisała:

> 2 w 1?:)
          to i tak dobrze ze dostrzegasz ze jest jakies drugi element zwany siatkówką;)

dla mnie to moze zgolic włosy jesli mialoby to mu jakos pomoc w lepszej grze
          • bacardi24 Re: siatkówka 23.07.06, 12:51
            hmm ja nie wiem , że faceci nie mogą zrozumieć. kobiety mają PODZIELNOŚĆ UWAGI i to że zauważają kiepską fryzure, nowy tatuaż, obrączkę na palcu czy jakikolwiek inny szczególik nie znaczy, żenie oglądają meczu, że nie interesuje ich co dzieje się na boisku <bo jakby nie interesowało to by nie siedziały przed tv 2h tylko sobie zdjęcia z sieci pościągały i się napatrzyły dowoli> poza tym kobiety KOCHAJĄ SPORT a że przy okazji kochają niektórych zawodnikow...;) no my już jesteśmy takie emocjonalne, wrazliwe i wogóle;)
            • forumowicz_pospolity Re: siatkówka 23.07.06, 17:59
              bacardi24 napisała:

> hmm ja nie wiem , że faceci nie mogą zrozumieć. kobiety mają PODZIELNOŚĆ
              UWAGI
              > i to że zauważają kiepską fryzure, nowy tatuaż, obrączkę na palcu czy
              jakikolwi
              > ek inny szczególik nie znaczy, żenie oglądają meczu, że nie interesuje ich co
              d
              > zieje się na boisku <bo jakby nie interesowało to by nie siedziały przed t
              > v 2h tylko sobie zdjęcia z sieci pościągały i się napatrzyły dowoli> poza t
              > ym kobiety KOCHAJĄ SPORT a że przy okazji kochają niektórych zawodnikow...;)
              no
              > my już jesteśmy takie emocjonalne, wrazliwe i wogóle;)

ja to doskonale rozumiem
              ale założyłaś wątek na temat fryzury Kadziewicza a nie np jego procentowej
              skuteczności w pierwszym meczu z Serbami, więc...;)))
              • bacardi24 Re: siatkówka 23.07.06, 18:01
                więc to znaczy, że do gry i postawy na boisku pana Kadziewicza nie miałam żadnych ale...za to do fryzury jedno WIELKIE ale;)
                • forumowicz_pospolity Re: siatkówka 23.07.06, 18:20
                  bacardi24 napisała:

> więc to znaczy, że do gry i postawy na boisku pana Kadziewicza nie miałam
                  żadny
                  > ch ale...za to do fryzury jedno WIELKIE ale;)

nie miałaś?
                  strasznie kaszanił na zagrywce, jak większość naszych w piątek;)
                  • bacardi24 Re: siatkówka 23.07.06, 19:45
                    taka zagrywka jakby jej nei było to u nas norma... ale za to pan z dzwiną fryzurą dobrze blokował i krótka mu wychodziła... ale może dlatego, że serbowie oczów od tych włosów nie mogli oderwać:p hehe i się potem przyzwyczaili i drugi mecz już Ukaszkowi tak dobrze nie wyszedł;)
    • fisztka Re: siatkówka 22.07.06, 23:36
      ja tam poza swiderskim nikogo nie zauwazam;D
      • svenja1 Re: siatkówka 22.07.06, 23:38
        A mnie tam się Łukasz Kadziewicz podoba w swojej fryzurce nowej ;)
        Fakt, jest może nieco "chatakterystyczna", ale jakoś tak dodaje mu uroku :)
        Zapytałabym raczej: co odbiło Świderskiemu, że ma na głowie coś w kolorze
        blond :P
        • fisztka Re: siatkówka 22.07.06, 23:39
          nie wiem wyglada ciekawie;] hihiih
      • forumowicz_pospolity Re: siatkówka 22.07.06, 23:38
        fisztka napisała:

> ja tam poza swiderskim nikogo nie zauwazam;D

ale masz już jakis punkt zaczepienia zeby zainteresowac sie ta piekna dyscypliną
        czego zycze bo to żródło niezłych emocji
        • fisztka Re: siatkówka 23.07.06, 00:13
          wiem wiem wpadlam juz po uszy:)
          dla swiderskiego siatke ogladam i gazetki czytam, dla dudka pilke nozna, a jakis
          czas temu jeszcze zielinski byl... eh fortuna co dzien na przeglad sportowy idzie;]
          • forumowicz_pospolity Re: siatkówka 23.07.06, 00:34
            fisztka napisała:

> wiem wiem wpadlam juz po uszy:)
            > dla swiderskiego siatke ogladam i gazetki czytam, dla dudka pilke nozna, a
            jaki
            > s
            > czas temu jeszcze zielinski byl... eh fortuna co dzien na przeglad sportowy
            idz
            > ie;]

Przegląd to jest słabizna od dłuzszego już czasu
            koncentruja sie na piłce noznej ligowej a o innych sportach mało mozna
            ciekawych rzeczy poczytać
            • fisztka Re: siatkówka 23.07.06, 00:35
              niestety;/ ligowej pilki mam po dziurki w nosie! i romana koltonia grrr.... co
              polecasz innego? przyzwyczajenia sa po to by je zmieniac;)
              • forumowicz_pospolity Re: siatkówka 23.07.06, 00:40
                fisztka napisała:

> niestety;/ ligowej pilki mam po dziurki w nosie! i romana koltonia grrr.... co
                > polecasz innego? przyzwyczajenia sa po to by je zmieniac;)

zalezy jaki sport
                jesli chodzi o siatke to sa periodyki np "Magazyn Siatkówka", ktorego nie
                czytałem ani razu:)

swój głod wiedzy zaspokajam w internecie
                fajne jest forum tematyczne nt siatkówki
                www.sportsboard.pl/Forum/index.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka