wm32 27.08.06, 09:19 z jakich powodów rozpadły się WASZE związki i czy to była chwila decyzji czy od jakiegoś czasu już było coś nie tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zazou1980 Re: powody rozstania 28.08.06, 21:51 u mnie to było tak: mieszkailśmy razem od 9 m-cy i przyszedł moment, że trzeba było zmienić mieszkanie (wynajmowane), on powiedział, że powinniśmy coś ulepszyć w naszym związku i dobrze by było gdyby każde pomieszkało przez jakiś czas osobno - ja postanowiłam ulepszyć ten związek jeszcze bardziej i zerwałam Odpowiedz Link Zgłoś
bszalacha Re: powody rozstania 30.08.06, 02:51 U mnie była zdrada z młodszą pracownicą.Widziałam,że poluje na męza w pracy ale nie przypuszczalam...Pojechałam do sanatorium,ona pomagała mu "przy dzieciach".Potem nagabywała telefonicznie a we mnie coś się wypaliło.Są małżeństwem,ja jestem z dwójką dzieci.Po latach przestałam żałować.Nie mogłabym go juz dotknąc. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Monogamia/kowencjonalna milosc romantyczna 30.08.06, 21:00 sa do du.y :) Odpowiedz Link Zgłoś
i_wont_hold_you_back Re: powody rozstania 30.08.06, 21:21 Po dwóch latach związku -mojemu mężczyźnie "zdarzył się" wyjazd za ocean- czekałam 7 miesięcy - po powrocie był odmieniony i oddał się spotkaniom z kolegami...wytrzymałam tak jeszcze 6 miesięcy...po tym czasie oswiadczyl mi, że jest jeszcze zbyt młody na poważny związek... mimo, że takiego nie tworzyliśmy :) od tamtej pory minęły 4 lata- a ja wciąż za nim tesknię i nie mogę zapomnieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
logo64 Re: powody rozstania 30.08.06, 23:34 ponad dwadzieścia lat razem i stało się...po prostu coś się skończyło,dzieci dorosłe.trudno to określić słowami bo pomimo wszystko czegoś mi żal.Pewne jest to że już żadnej kobiecie nie powiem Kocham...kocha się raz a później to już tylko szuka podobieństw do prawdziwej miłości Odpowiedz Link Zgłoś
amflandia Re: powody rozstania 31.08.06, 02:38 logo64 napisał: > ponad dwadzieścia lat razem i stało się...po prostu coś się skończyło,dzieci > dorosłe.trudno to określić słowami bo pomimo wszystko czegoś mi żal.Pewne jest > to że już żadnej kobiecie nie powiem Kocham...kocha się raz a później to już > tylko szuka podobieństw do prawdziwej miłości Bzdury gadasz.KOchałam już trzy razy.Serio. Najbardziej ucieszyłam się z tego ostatniego uczucia, bo byłam pewna, że już nie potrafię.I dlatego, że to było jak rażenie gromem, nagłe, niespodziewane wbrew zdrowemu rozsądkowi, od początku bez przyszłości i tak silne, że jeszcze mnie telepie.Taki wyświechtany frazes jest, nigdy niczego nie wiadomo do końca ... Odpowiedz Link Zgłoś
blekitna26 Re: powody rozstania 31.08.06, 13:46 Wprawdzie wątek jest o powodach rozstania,ale .... chcialam napisać o milosci, zakochaniu. tez wydawalo mi się ze juz kochalam 2 razy i wiecej razy nie pokocham, ze mam zbyt duze wymagania, ze kolejny partner musi byc podobny do tych ktorych kochalam. odrzucalam wielu mezczyzn, z pewnoscia atrakcyjnych dla wielu kobiet... i w koncu niespodziewanie stalo sie! milosc od pierwszego wejrzenia. cala drzalam, emocje wziely szczyt. ujrzalam go i juz wiedzialam ze to jest to!!! po prostu trafila mnie strzala Amora! ON okazal sie po prostu lepszy od bylych ktorych kochalam. Nagle przestalam wspominac dawne milosci, a w glowie byl tylko ON! Niestety mialam pecha, ja dla niego nie bylam TĄ. Podobalam mu się ale brakowalo mu wyraznie czegos. Po prostu wyraznie porownywal do bylych kobiet ktore kochal... a juz myslalam ze trafil swoj na swego. przezylam to bardzo... Jedyne co wynioslam z tej sytuacji to to ze WSZYSTKO JEST MOZLIWE I WSZYTSKO MOZE SIE ZDARZYC, ZE MOZNA SIE ZAKOCHAC OD PIERWSZEGO WEJRZENIA, W CO WCZESNIEJ NIE WIERZYLAM... mam pytanie...do mezczyzn! czy zawsze tak macie, ze porownujecie byle kobiety, do ktorych cos czuliscie? jaka jest szansa ze mezczyzna po przejscia pokocha??? Odpowiedz Link Zgłoś
malczpau różnica charakterów 31.08.06, 08:20 Ja spotykałam się z chłopakiem ponad dwa lata, rozstaliśmy się ponieważ doszłam do wniosku,że to nie jest facet z którym chcę wiązać przyszłość. (często denerwował mnie swoim zachowaniem, pochodził z rodziny,która bardzo różniła się od mojej, miałam wątpliwości co do jego uczciwości i szczerości) Odpowiedz Link Zgłoś