Dodaj do ulubionych

powody rozstania

27.08.06, 09:19
z jakich powodów rozpadły się WASZE związki i czy to była chwila decyzji czy
od jakiegoś czasu już było coś nie tak
Obserwuj wątek
    • zazou1980 Re: powody rozstania 28.08.06, 21:51
      u mnie to było tak: mieszkailśmy razem od 9 m-cy i przyszedł moment, że trzeba
      było zmienić mieszkanie (wynajmowane), on powiedział, że powinniśmy coś ulepszyć
      w naszym związku i dobrze by było gdyby każde pomieszkało przez jakiś czas
      osobno - ja postanowiłam ulepszyć ten związek jeszcze bardziej i zerwałam
      • bszalacha Re: powody rozstania 30.08.06, 02:51
        U mnie była zdrada z młodszą pracownicą.Widziałam,że poluje na męza w pracy ale
        nie przypuszczalam...Pojechałam do sanatorium,ona pomagała mu "przy
        dzieciach".Potem nagabywała telefonicznie a we mnie coś się wypaliło.Są
        małżeństwem,ja jestem z dwójką dzieci.Po latach przestałam żałować.Nie mogłabym
        go juz dotknąc.
    • mahadeva Monogamia/kowencjonalna milosc romantyczna 30.08.06, 21:00
      sa do du.y :)
    • i_wont_hold_you_back Re: powody rozstania 30.08.06, 21:21
      Po dwóch latach związku -mojemu mężczyźnie "zdarzył się" wyjazd za ocean-
      czekałam 7 miesięcy - po powrocie był odmieniony i oddał się spotkaniom z
      kolegami...wytrzymałam tak jeszcze 6 miesięcy...po tym czasie oswiadczyl mi, że
      jest jeszcze zbyt młody na poważny związek... mimo, że takiego nie
      tworzyliśmy :)
      od tamtej pory minęły 4 lata- a ja wciąż za nim tesknię i nie mogę zapomnieć :)
      • logo64 Re: powody rozstania 30.08.06, 23:34
        ponad dwadzieścia lat razem i stało się...po prostu coś się skończyło,dzieci
        dorosłe.trudno to określić słowami bo pomimo wszystko czegoś mi żal.Pewne jest
        to że już żadnej kobiecie nie powiem Kocham...kocha się raz a później to już
        tylko szuka podobieństw do prawdziwej miłości
        • amflandia Re: powody rozstania 31.08.06, 02:38
          logo64 napisał:

> ponad dwadzieścia lat razem i stało się...po prostu coś się skończyło,dzieci
          > dorosłe.trudno to określić słowami bo pomimo wszystko czegoś mi żal.Pewne jest
          > to że już żadnej kobiecie nie powiem Kocham...kocha się raz a później to już
          > tylko szuka podobieństw do prawdziwej miłości

Bzdury gadasz.KOchałam już trzy razy.Serio.
          Najbardziej ucieszyłam się z tego ostatniego uczucia, bo byłam pewna, że już
          nie potrafię.I dlatego, że to było jak rażenie gromem, nagłe, niespodziewane
          wbrew zdrowemu rozsądkowi, od początku bez przyszłości i tak silne, że jeszcze
          mnie telepie.Taki wyświechtany frazes jest, nigdy niczego nie wiadomo do
          końca ...
          • blekitna26 Re: powody rozstania 31.08.06, 13:46
            Wprawdzie wątek jest o powodach rozstania,ale .... chcialam napisać o milosci,
            zakochaniu.
            tez wydawalo mi się ze juz kochalam 2 razy i wiecej razy nie pokocham, ze mam
            zbyt duze wymagania, ze kolejny partner musi byc podobny do tych ktorych
            kochalam. odrzucalam wielu mezczyzn, z pewnoscia atrakcyjnych dla wielu
            kobiet... i w koncu niespodziewanie stalo sie! milosc od pierwszego wejrzenia.
            cala drzalam, emocje wziely szczyt. ujrzalam go i juz wiedzialam ze to jest
            to!!! po prostu trafila mnie strzala Amora! ON okazal sie po prostu lepszy od
            bylych ktorych kochalam. Nagle przestalam wspominac dawne milosci, a w glowie
            byl tylko ON! Niestety mialam pecha, ja dla niego nie bylam TĄ. Podobalam mu
            się ale brakowalo mu wyraznie czegos. Po prostu wyraznie porownywal do bylych
            kobiet ktore kochal... a juz myslalam ze trafil swoj na swego. przezylam to
            bardzo... Jedyne co wynioslam z tej sytuacji to to ze WSZYSTKO JEST MOZLIWE I
            WSZYTSKO MOZE SIE ZDARZYC, ZE MOZNA SIE ZAKOCHAC OD PIERWSZEGO WEJRZENIA, W CO
            WCZESNIEJ NIE WIERZYLAM...
            mam pytanie...do mezczyzn! czy zawsze tak macie, ze porownujecie byle kobiety,
            do ktorych cos czuliscie?
            jaka jest szansa ze mezczyzna po przejscia pokocha???
    • sociopata Re: powody rozstania 31.08.06, 00:04

• malczpau różnica charakterów 31.08.06, 08:20
      Ja spotykałam się z chłopakiem ponad dwa lata, rozstaliśmy się ponieważ doszłam
      do wniosku,że to nie jest facet z którym chcę wiązać przyszłość. (często
      denerwował mnie swoim zachowaniem, pochodził z rodziny,która bardzo różniła się
      od mojej, miałam wątpliwości co do jego uczciwości i szczerości)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka