siemanko54 06.09.06, 01:25 rajcuje mnie mysl ze moja zone rabia obcy faceci.. czy to normalne? zone bardzo kocham mimo ze ma wiekszy temperament ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gczern Re: czy to normalne? 06.09.06, 08:03 Poczytaj sobie w necie o kandauleizmie oraz Zespole Zdrady Prowokowanej i w sumie warto pójść z tym do psychologa który Tobie wytłumaczy że mimo iż jest to dla Ciebie szalenie podniecające i nawet w przypadku gdy takie eksperymenty nie rozwalą związku/małżeństwa to z czasem niechybnie doprowadzi ciebie to do zaburzeń psychicznych, depresji, poczucia mniejszej wartości etc etc... Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel [...] 06.09.06, 08:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: czy to normalne? 06.09.06, 12:52 siemanko54 napisał: > rajcuje mnie mysl ze moja zone rabia obcy faceci.. czy to normalne? zone > bardzo kocham mimo ze ma wiekszy temperament ode mnie jakie ladne sforumowanie..zone kocham, mimo, ze ma wiekszy temperament...a co ma piernik do wiatraka?...ze piernik moze byc w ksztalcie wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś