Dodaj do ulubionych

krawat i koszula.....

06.09.06, 11:45
jakie jest teraz możliwość mieszania krawat koszula??? czyli garnitur w paski
koszula w kratkę może być??? a krawat do tego???? i jeszcze jedno nie lubię
sie golić maszynką lub jednorazówką twarz strasznie boli i ogólnie się robi
paskudna w okolicach szyji czy może z elektryczną będzie lepiej????dzięki za
rady.....
Obserwuj wątek
    • chijana Re: krawat i koszula..... 06.09.06, 12:47
      koszula krawat i garniutur moga byc kazde w inny wzorki...czyli paski kratka
      kolka grochy etc. kolory rowniez rozne...moga sie nawet gryzc...chyba, ze nie
      lubisz sie wyrozniac za bardzo z tlumu. buty...choc o ni enie pytales....pod
      kolor bielizny...bo nigdy nie wiadomoczy przy schylaniu nie wyjdzie ci kawlake
      majtek.
      co do maszynki czy golarki elktrycznej...zarost na policzkac maszynka, reszta
      golarka...nie odwrotnie bo twarz bedzie do wymiany.
      • apoptygma Re: krawat i koszula..... 06.09.06, 14:32
        wielkie dzięki......
        • chijana Re: krawat i koszula..... 06.09.06, 14:38
          a wielkie nie ma za co...jak cos to pytaj smialo
    • hultaj78 Re: krawat i koszula..... 06.09.06, 15:01
      Ech Chijana, podpuszczako jedna ;)

Garnitur wieczorowy, czy sportowy? Bo kratka to praktycznie tylko pod sportowym
      jako tako wygląda. W ogóle krata na koszuli sugeruje jej sportowy charakter.
      Niby możesz sobie ubrać co Ci się żywnie podoba, ale ja bym pod prazki ubrał
      tylko paski, gładką "gładką jodełkę" (jednolity kolor, jodełkowa faktura).
      Krawat... gang we wzorki - krawat powtarza jeden z jego kolorów, gang i koszula
      w jednym kolorze - krawat kontrastuje, odwrtnie - gang gładki, koszula z
      wzorkami - krawat powtarza garnitur. 3 kolory w sumie to maks. Zdania są
      podzielone co do skarpetek - do butów czy do spodni... IMO mozna i tak i tak,
      ale jak ze wszystkim - musisz zobaczyć co jest mniej "agresywne" i nie razi.

Golenie - jednorazówki robią Ci z szyi krwawą jatkę? Zacznij się golić TYLKO z
      włosem, oraz co ważniejsze: POWOLI! baaaardzo powoli. Przekonasz sie że to
      działa. Elektryczna pomoże, fakt, ale nie jest tak dokładna. Wieczorem bedziesz
      miał tzw. "siną mordę".
      • chijana Re: krawat i koszula..... 07.09.06, 07:30
        ej no wiesz? serio pisalam przeciez
      • apoptygma Re: krawat i koszula..... 08.09.06, 08:47
        Twój sposób golenia troszkę pomógł ale dalej tragedia ....może kupię jednak ta
        maszynkę....
        • chijana Re: krawat i koszula..... 08.09.06, 09:06
          a wyprobowales moja propozyjce stroju...bo Hultaja to posluchales od razu
          • apoptygma Re: krawat i koszula..... 08.09.06, 09:41
            Twój strój, oczywiście jest brany pod uwagę ale jak Pan Lepper zostanie
            prezydentem....
            • chijana Re: krawat i koszula..... 08.09.06, 09:42
              aa to dobrze dobrze...kiedy wybory...troche mi w sumie przykro, ze tak moje
              propozycje zepchnales na dalszy plan, ale takie zycie...a ja z dobrego serca
              czloweikoi chcialam pomoc.ehhh
              • apoptygma Re: krawat i koszula..... 08.09.06, 10:57
                sorry nie chaciałem Cię urazić, może nie dokońca dokładnie przeczytałem text,
                nie chciałbym się za bardzo wyróżniać z tłumu ze względu na wiek /32/ chodziło
                mi dobieranie dyskretne nie rzucające sie w oczy:) jeszcze raz przepraszam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka