walnientaenta 30.11.06, 17:28 Ja wiem chce zbyt prosto. Ale z wami jest straszny problem. Zawsze. Co innego jeden prezent na urodziny. Ale hurtem : maz,syn,brat,ojciec,tesc........a tu ledwo w pracy mozna sie wyrobic. PROSZE, POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walnientaenta Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 30.11.06, 17:30 błąd :-) zamierzony Odpowiedz Link Zgłoś
puszystypudelek Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 30.11.06, 17:44 Ja chce playstation 3. Mozesz mi kupić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
puszystypudelek Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 30.11.06, 17:45 w ostateczności może być Xbox 360 :D Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 30.11.06, 20:58 kup kazdemu lopate do odsniezania zeby sie nie pozabijali pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cx5000 Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 01.12.06, 14:24 narzedzia!! wiertarki, klucze, latarki, szlifierki!!! ja dostaje od kobiet przewaznie ciuchy albo kosmetyki, a jest przeciez tyle fajnych rzeczy. kup facetowi w sklepie lub na stoisku do ktorego nie lubisz z nim chodfzic. Odpowiedz Link Zgłoś
investigation Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 02.12.06, 14:33 cynick1 dziekuje:) usmialam sie do lez:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 01.12.06, 15:05 ja to bym chciala pod choinke koszulke Tottenhamu..ale nie jestem facetem to chyba nie powinnam sie wypowiadac;] Odpowiedz Link Zgłoś
zeffi Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 01.12.06, 15:33 Serio spodobałby Ci się taki prezent? Narzędzia i inne śrubki?? No chyba żartujesz. Nigdy bym na to nie wpadła. Też mam problem z moimi facetami (ojcem, braćmi, mężem) i nie wiem co w tym roku im sprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 01.12.06, 15:40 Dobry scyzoryk Dobre narzedzia Zewnetrzny twardy dysk do komputera Dobry markowy pasek do spodni Pierwszorzedny krawat z jedwabiu Piłkę do gry Licznik z komputerkiem do roweru ..... Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 01.12.06, 16:09 nowy album Toma Waitsa dysk zewnętrzny 2,5", min. 80 GB kartę miniSD 512 MB, zestaw książek Monty Pythona "Tylko słowa" Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 01.12.06, 16:16 ja tez proszę o więcej propozycji;) bo przecież nie kupię skarpetek;P Odpowiedz Link Zgłoś
oczydiabla Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 01.12.06, 17:30 Jako mężczyzna chciałbym pod choinkę gorąca kobietę... chociaż na ten jeden, jedyny wieczór wigilijny... Moja kobieta już zamarzła. Odpowiedz Link Zgłoś
topolm11 AK - 47 Kałasznikow 01.12.06, 19:25 AK - 47 Kałasznikow w wersji z tłumikiem i lunetą(fabrycznie nowy). Wykluczam chińską podróbkę tej bronii. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: AK - 47 Kałasznikow 02.12.06, 18:18 dla mnie bez tłumika ale z amunicją przeciwpancerną Odpowiedz Link Zgłoś
sebo-kart Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 02.12.06, 14:59 Chciałbym dostac zbiór wierszy Twardowskiego "zaufalem drodze". Przydałby mi się też jakiś fajny pojemnik na cd, np w formie jakiegoś skórzanego etui. Dobrej marki balsam po goleniu albo grube wełniane rękawiczki i szal:) Odpowiedz Link Zgłoś
sophie22 Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 02.12.06, 20:45 a ja zakupilam mojemu mezczyznie unikalna kolekcje plyt DVD James'a Bond'a. Jest w kolekcji 20 plut- wszystkie filmy plus komentarze aktorow i ekipy filmujacej... calosc w metalowej skrzyni 007;) mysle,ze Mu sie spodoba( natchnienie po obejrzeniu "nowego" Bonda- polecam) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia05 Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 05.12.06, 12:42 Ja też mam kłopot. Mój kolega ma chyba wszystko. Co gorsza nie kupuje rzeczy tylko z "najwyższej półki". Nie znam go dobrze, ale bardzo lubię i chciałabym mu sprawić jakiś miły prezent ale przy okazji nie zmasakrować się finansowo. Czyli max 200PLN. Kolega ma 37 lat, pracuje jako przedstawiciel handlowy, lubi gadżety. Odpadają kosmetyki, alkohol, ubrania. Możecie mi doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia05 Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 05.12.06, 12:48 miało być: Co gorsza KUPUJE rzeczy tylko z "najwyższej półki". Odpowiedz Link Zgłoś
walnientaenta Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 06.12.06, 12:19 no i ja mam wlasnie podobny problem - moj wczoraj kupil sobie ( bo mu przypasowalo) spinki do koszuli za 200zl srebrne u jubilera - i co takiemu mozna kupic, brat informatyk maniakalny - tylko prezenty komputerowe, tyle ze ja sie nie znam, a juz napewno nie w stopniu jego zadawalającym, tata nigdy nic nie chce i nic nie potrzebuje ( raz jedyny udalo mi sie spasowac - szal zimowy) zamiast relaksowac sie przy zakupach swiatecznych popadam w stres Odpowiedz Link Zgłoś
sprzedam Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 06.12.06, 12:26 Nie wiem co chcą "meszczyżni", ale mi wystarczy CD: Twenty Five - Special Edition George Michael Kurcze... jaki ja jestem sentymentalny. Odpowiedz Link Zgłoś
walnientaenta Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 06.12.06, 12:28 do gosi05 - moze wlasnie spinki, moj ma lat 40, wiec podobnie, srebrne z cykoriami w Apart jakos dokladniej to okolo 180 zl, no ale warunek ze ma koszule odpowiednia i za cenę powiedzmy wlasnie min. 200zł, przy innej spinki srebrne beda wygladac jak metalowe tandetne, no i czy wogole mu sie styl takowy podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia05 Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 06.12.06, 16:15 No ma koszule różne i nosi. Raczej z tych droższych - ponad 200 na pewno... Hmmm... a jakiś pomysł oprócz spinek? Strasznie się stresuję, że nie trafię z prezentem :( Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 06.12.06, 18:04 najchętniej to cycatą nastolatke i żeby mi dupy nie truła ,i żeby nie ciągała mnie na zakupy i żeby gotować umieała i żeby sie nie rzucała w oczy gdy chce byc sam ,ale takie rzeczy to tylko w erze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mar.was nie tylko w erze, nie tylko 06.12.06, 18:17 Ja najchętniej chciałbym dostać czasopodwajacz i czasowstrzymywacz - taki dwupak, taki. --- I umieć nie spaść, kiedy piersi pęd rozpiera A spadłszy, szepnąć jeszcze — equus polonus sum! Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel no fakt w samoobronie tez mozna liczyc 06.12.06, 18:59 na cycyatą nastolatke :) Odpowiedz Link Zgłoś
buhajlyzwinski Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 06.12.06, 18:25 Najchętniej lalkę dmuchaną do dmuchania z SEX SHOPU , oraz wibrator . Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: meszczyżni co chcecie pod choinkę 07.12.06, 13:45 walnientaenta napisała: > Ja wiem chce zbyt prosto. Ale z wami jest straszny problem. Zawsze. Co innego > jeden prezent na urodziny. Ale hurtem : maz,syn,brat,ojciec,tesc........a tu > ledwo w pracy mozna sie wyrobic. PROSZE, POMOCY Model faun slt 50-3 elefant firmy revell w skali 1:72. Odpowiedz Link Zgłoś