konradkonrad 11.12.06, 01:36 bo malo facetow jest :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blueska3 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 02:34 Hahha.. piekna teoria ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: uzupełniam 11.12.06, 11:23 :) bez przesady :) fajnych facetów jest wystarczająco dużo :) to fajnych kobiet jest jak na lekarstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: uzupełniam 11.12.06, 11:43 > :) bez przesady :) fajnych facetów jest wystarczająco dużo :) No nie wiem, Ty jesteś zakajdankowany, na Maksa to jeszcze muszą poczekać, że hoho!, a ja się przecież nie rozdwoję ;) > to fajnych kobiet jest jak na lekarstwo :) Fakt, ale jak już są, to są panaceum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: uzupełniam 11.12.06, 11:46 > No nie wiem, Ty jesteś zakajdankowany, na Maksa to jeszcze muszą poczekać, że > hoho!, a ja się przecież nie rozdwoję ;) :) zapomniałeś że jest jeszcze bleman wolny :) fakt że chłopak nam się troszkę zboczył przesiadując z wiedźmami ale może coś jeszcze z niego będzie ;). Biedaku tylko się nie przepracuj z tymi wszystkimi babami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: uzupełniam 11.12.06, 11:57 > :) zapomniałeś że jest jeszcze bleman wolny :) Taaaaak? A kiedy go ostatni raz o to pytałeś? ;))))) > fakt że chłopak nam się troszkę > zboczył przesiadując z wiedźmami ale może coś jeszcze z niego będzie ;). Znasz to o cichej wodzie? żeby nie było, że nie mówiłem ;) > Biedaku tylko się nie przepracuj z tymi wszystkimi babami ;) Spoko, jem dużo owoców ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: uzupełniam 11.12.06, 12:18 > Taaaaak? A kiedy go ostatni raz o to pytałeś? ;))))) oooooooo czyżbyś miał jakieś świerzsze plotki :D??? > Znasz to o cichej wodzie? żeby nie było, że nie mówiłem ;) he he no powiedz co wiesz :D > Spoko, jem dużo owoców ;) Bananów??? :) ale to się nie je tylko przywiązuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: uzupełniam 11.12.06, 12:25 > oooooooo czyżbyś miał jakieś świerzsze plotki :D??? Ja tam nic nie wiem, ale na miescie się mówi że... Lambert, Ty podstępny żmiju, prawieś mnie podszedł! ;)))) > he he no powiedz co wiesz :D A choćbyś mnie przekupywać butelką Jose Cuervo, to i tak nie powiem! No chyba że złotej ;) > Bananów??? :) ale to się nie je tylko przywiązuje ;) I wtedy idziesz wyrywać Chiquity? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: uzupełniam 11.12.06, 12:30 Chiquity za szybkie dla mnie :) chyba że zajdę taką od tyłu i rzucę się z góry na plecy :D wtedy nie ma jak uciec :D Odpowiedz Link Zgłoś
natalii24 Re: uzupełniam 11.12.06, 11:52 > :) bez przesady :) fajnych facetów jest wystarczająco dużo :) tak dużo, ze powinien to być gatunek chroniony...dla dobra naszej cywilizacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angoisse Re: uzupełniam 11.12.06, 12:12 Może by jakąś sztuczną hodowle wprowadzić?? Dla podratowania gatunku... Albo klonowanie tych najlepszych. Potrzeby są ogromne, panowie, OGROMNE! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: uzupełniam 11.12.06, 12:20 > Może by jakąś sztuczną hodowle wprowadzić?? Dla podratowania gatunku... Spoko wodza, w obliczu prawdziwego kryzysu wprowadzimy w życie "plan Seksmisja" i będzie git ;) > Potrzeby są ogromne, panowie, OGROMNE! ;))) Przykro nam, choćbyśmy chcieli to bardzo trudno jest wyplenić w sobie poczucie że monogamia jest lepsza od zaspokajania tych OGROMNYCH potrzeb ;) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 09:18 bo kazda by chciala banderasa, a w sama wyglada jak smok. bo kazdy facet chcialby j-lo, a wyglada jak kononowicz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellw41 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 09:36 nie kazda chce banderasa,ale takiego by sie myl i nie palił jak smok.NO I troszke romantyki..Multum facetów a kazdy uwaza sie ze jest ok.... MY KUPIMY sobie deo wy piwo ,fajki..LUBIE FACETÓW ,ale wiekszośc to sieroty.... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam1336 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 09:43 wydaje mi sie ze kiedys to bylo tak, ze facecie chcieli sie wiazac ale na krotko,bez przesadnych zobowiazan ... teraz to juz w ogole nie chca sie wiazac ... wszystko jest dostepne: piwo, kino, seks, pilka nozna ... tylko jacys samotni chyba sa, choc na pewno rozbawieni Odpowiedz Link Zgłoś
strusi_ogon Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 09:45 Z tymi fajami to proporcje się zmieniają - z tego co obserwowałem w szkole i na studiach, w obecnym pokoleniu 20-30 pali znacznie więcej kobiet. Wielu znajomych potwierdza moje spostrzezenia. A z nadmiarem samotnych kobiet sprawa jest prosta - mają horrendalne wymagania. Żeby było śmieszniej: największe stawiają te, które samą sobą mają niewiele do zaoferowania:D Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 11:51 > Z tymi fajami to proporcje się zmieniają - z tego co obserwowałem w szkole i > na studiach, w obecnym pokoleniu 20-30 pali znacznie więcej kobiet. Wielu > znajomych potwierdza moje spostrzezenia. Zgadza się. One są chyba jakieś strasznie pozestresowywane ;) > A z nadmiarem samotnych kobiet sprawa jest prosta - mają horrendalne wymagania. Bez przesady, nic czego kompetentny facet nie dałby rady dostarczyć kobiecie. A gwiazdka z nieba to przenośnia ;) > Żeby było śmieszniej: największe stawiają te, które samą sobą mają niewiele do > zaoferowania:D Widac w związku jak w przyrodzie - musi być zachowana równowaga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angoisse Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:14 co to są "horrendalne wymagania"??? Mógłbyś kilka wymienić? Tak przykładowo.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:33 facet ma byc miekki, a jednoczesnie meski zadbany, ale nie metroseksualny glodaki, ale owlosiony kulturalny, ale czasme troche brutalny ma pomagac w domu (sprzetac, zmywac) al enie byc pantoflarzem tesiowa ma byc idealem ma nie poswiecac sie za duzo pracym ale zarabiac tak, zeby wyzywic cala rodzine zony. ma byc meski, ale nie ogladac sie za innymi. ma byc inteligenty, ale glupszy niz zona:) dzielic z zona obowiazki domowe, ale tylko te kobiece, bo kobieta nie moze dzielic tych meskich - no kto widzial kobiete zmieniajaca kolo:) ma ogladac z zona Klan i M ja milosc a zrezygnowac z wlasnych programow, ktore akurat leca w TV :)) Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:46 > bo kazda by chciala banderasa, a w sama wyglada jak smok Wycieczki ad personam sobie daruj :> smok Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 11:43 bo kobiety chcą miłości i sex'u, 1) miłość 2) sex'u mężczyźni nie daja pierwszego, a za drugie za szybko się zabierają... Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:01 > bo kobiety chcą miłości i sex'u, > 1) miłość 2) sex'u Niestety nie jest tak łatwo, niektóre jeszcze wymagają,żeby pamiętać ich imię następnego dnia! ;) > mężczyźni nie daja pierwszego, a za drugie za szybko się zabierają... innymi słowy zaczynająod dupy strony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:19 > innymi słowy zaczynająod dupy strony ;) Wszak szynka najlepsza jest :DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:26 chłopcy, ale dlaczego dlaczego imię nie ważne, dlaczego kobieta nieważna.... dlaczego wasza przyjemność włożenia zakrywa wam cały świat? Myślcie głową a nie główka... to o wiele przyjemniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:28 :) aleś powiedziała :D phi Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:31 to wszystko??? lambert77 napisał: > :) aleś powiedziała :D > phi Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:34 mogłem też dodać U stupid women :D Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:36 Źle! popracuj nad akcentem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:37 :) staram się Miszczu :) staram się ale to takie trudne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:37 JAK WIDZE JESTEŚ CHAMEM MAŁY ZAWSZONYM KRASNOLUDEM! lambert77 napisał: > mogłem też dodać U stupid women :D Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:38 :)))))))))))))) uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aleś mnie teraz połechtała mile :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:43 Musisz mnie nauczyć tej sztuczki! ;) Ale sam zobacz - "mały" i "krasnlud" naraz. Trochę masło maślane, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:46 ja nie wiem co ja mam w sobie takiego, że kobiety albo mnie kochają ;) albo nazywają małymi krasnoludami :) ... dar jakiś czy przekleństwo ?? Się biedactwo troszkę zdenerwowało rączki zadrżały to i wpisała głupotke :) ale to takie słodkie być widzianym jako malutki słodki krasnoludek :D Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:52 Afkoz że dar! Tak podnosić kobietom ciśnienie, to chyba tylko podwójne espesso potrafi, a i tak Ty działasz szybciej! ;))) Dobra zejdźmy z niej, Chałabało, bo nas gotowa jeszcze pozwać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:54 :) no dobra znajdę sobie jakąś nową ofiarę :D a tak fajnie się zapowiadało:). Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:35 > chłopcy, Że to niby do nas? ;))) > ale dlaczego > dlaczego imię nie ważne, > dlaczego kobieta nieważna.... Bo nas interesuje transcendentne połączenie dusz, a imię to tylko etykietka nadana przez kogos kto przecież nas nie miałmozliwości znać wtedy kiedy to robił ;) > dlaczego wasza przyjemność włożenia > zakrywa wam cały świat? Nasza? Przecież my to robimy dla WAS! ;))) > Myślcie głową a nie główka... A to nie jest tak że kobieta i tak wie lepiej? ;) > to o wiele przyjemniejsze! Ile czasu mineło odkad byłas facetem, że wiesz takie rzeczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:28 > Wszak szynka najlepsza jest :DDDDDDDDDDDDDDD Ja to wiem, Ty to wiesz, a dziewczyny jednak i tak wolą Podwawelską ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:28 > Wszak szynka najlepsza jest :DDDDDDDDDDDDDDD Ja to wiem, Ty to wiesz, a dziewczyny jednak i tak wolą Podwawelską ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:29 albo suchą krakowską :D Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:38 Tak naprawd, to każdej się marzy salami, że niby dobre bo z Włoch. Tylko cipcie nie pamiętają, że to z osła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:40 ha ha :) o żesz ty orzeszku :) ale z Ciebie szowinista wylazł :D Nie poznaję kolegi ;) to ta starość tak na Ciebie działa??? Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:48 Nic mi nie wylazło, mój szowinista siedzi sobie spokojnie w gaciach ;) Jaka starość?! w piątek lasia w Tygmoncie (chyba) dała mi dwa lata mniej, jak jej kazałem zgadywac które to moje urodziny ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:49 :D i co dałeś jaj dwa razy więcej w nagrodę ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:58 Nic jej nie dałem, bo akurat fajne Chinki były na parkiecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:58 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu poznawałeś egzotyczne kultury ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:08 > poznawałeś egzotyczne kultury ?? ;) Tiaaa, żywe kultury bakterii ;) Ale nie, ze mną to trzeba trochę pochodzić, nie jestem taki łatwy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:09 :) noooo jesteś żywym przykładem na to, że faceci nie mają wad :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:39 Znasz mnie przecież - ja mam tylko same zalety, chociaż niektóre negatywne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:31 dlatego wnioskuję, by każdy pan zajął się co najmniej 2 paniami!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:34 Kto za dziękuję kto przeciw nie widzę :) Wniosek uznaję za przyjęty :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:38 no i od razu skończy się narzekanie tak bab ,jak i facetów;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:41 a na świecie nastanie pokój i ogólny dobrobyt :D Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:42 Ja tam będę dalej narzekać. Nie dzielę się ulubioną zabawką ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:54 Dlatego scenariusz przewiduje, że to TY bedziesz ulubioną zabawką ;) I dzień dobry Złotko, tak w ogóle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:57 Bry, co słychać? :) Następnym razem, jak będziesz wybierać się do Tygmontu to puść sygnał... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:00 oczywiście mnie nie wezmą:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:05 A masz ochotę zebysmy Cię wzięli razem czy każde z osobna, po kolei? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:09 wy dajecie cynk, role sie odwrócą i ja was wezmę, razem tudzież osobno:P Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:24 Wchodzę w to w ciemno ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:36 Goldie, jako ze jesteś oryginalna - biorę Cię bez zadawania pytań;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:47 Proszę nie dotykać towaru, to rzadki okaz! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:51 no to poproszę jakieś zastępcze ciało... zn towar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:58 Spokój! Każdy coś dostanie i będzie zadowolony/a ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:04 Maniana, nie dostałem dzisiaj kakałka w przedszkolu. I pani kazała mi stac w kącie ;D Spox. O ile oczywiście bedę wiedział ze coś się kroi i gdzie, bo to był dżamp siurpryza, brakowało tylko żeby mi oczy zawiązali przed wejściem do taksy, jak na filmach gangsterskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:38 Znowu, Hultaju, narozrabiałeś, to się nie dziw ;)))) Dawno nie byłam w Tygmoncie... Zupełnie poważnie - daj znać. Do tańca nie trzeba mnie namawiać ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:44 Ale przecież ja jestem takim aniołkiem! ;))) Tylko że mnie trzeba. Zasady nie pozwalają mi się popisywać ;))) Nie ma sprawy. Tylko mam nadzieję, że nie posiałem gdzieś Twojego numeru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:52 Będę Cię namawiać i kusić na parkiecie ;) Co do telefonu - nie mogłeś go posiać, bo go jeszcze nie dostałeś ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 13:59 > Będę Cię namawiać i kusić na parkiecie ;) Az strach pomyśleć, co bedziesz mi robić poza parkietem ;) > Co do telefonu - nie mogłeś go posiać, bo go jeszcze nie dostałeś ;))) Faktycznie! Coś tak czułem, że o czymś zapomniałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 14:03 hultaj78 napisał: > Az strach pomyśleć, co bedziesz mi robić poza parkietem ;) Nieważne co, grunt, że satysfakcja gwarantowana ;))) > Faktycznie! Coś tak czułem, że o czymś zapomniałaś ;) Mła? A poprosiłeś???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 14:31 > Nieważne co, grunt, że satysfakcja gwarantowana ;))) Dział marketingu widzę masz prężny ;) > Mła? A poprosiłeś???? ;) Ech, kobiety, o wszystko trzeba Was prosić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 14:49 hultaj78 napisał: > Dział marketingu widzę masz prężny ;) Mało tego, pracuję w departamencie komunikacji marketingowej... Już chyba wiesz, skąd tak mam? ;))) > Ech, kobiety, o wszystko trzeba Was prosić ;))) Nawet nie wiesz, jaką przyjemność sprawia nam spełnianie Waszych próśb... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 14:53 > Mało tego, pracuję w departamencie komunikacji marketingowej... Już chyba > wiesz, skąd tak mam? ;))) Wiedziałem że jesteś trochę zboczona, ale nie wiedziałem że zawodowo ;) > Nawet nie wiesz, jaką przyjemność sprawia nam spełnianie Waszych próśb... ;) No, czasami cośtam się Wam wymsknie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wtrącaj sie, ale admin i tak zaraz nam wytnie 11.12.06, 12:43 numer:P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 przy 69 zawsze staje 11.12.06, 12:55 na wysokości zadania i sekator idzie w ruch ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przy 69 zawsze staje 11.12.06, 13:00 odliczanie trwa, zaraz przyjdzie b pakuałale i powycina jak leci, wszytsko ma sie zgadzać z tematem, wiec wciągać mundurki i nie odstawać od normy forumowej:P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:40 Naraz? Czterema też da radę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 12:42 cóż, jeśli nie da to więcej dla innych:P Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Zaciekawił mnie ten wątek , ale........ 11.12.06, 12:51 Mam prośbę , czy moglibyście podnieść nieco poprzeczkę ? Faktycznie , sporo jest samotnych Pań. Pomińcie więc sprawy wędliniarskie i przedstawcie jakąś dobrą koncepcję :-)) Pozdrawiam NN Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Zaciekawił mnie ten wątek , ale........ 11.12.06, 13:37 no moze zacznijmy od tego, ze coraz wiecej kobiet poswieca sie karierze co raczej utrudnia posiadanie rodziny. Szczegolnie mlode, zaraz po studiach stawiaja na kariere, kase itd. Potem maja 30 - 35 lat i koniec - w tym wieku znalezc rozsadnego faceta jest koszmarnie trudno. Bo ci odpowiedni sa juz zajeci. A tak na marginesie, to niewielu facetow chce zone, ktora: zarabia wiecej od nich ma lepsze stanowisko nie ma jej w domu bo ciagle ma wyjazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Zaciekawił mnie ten wątek , ale........ 11.12.06, 13:49 > A tak na marginesie, to niewielu facetow chce zone, ktora: > zarabia wiecej od nich > ma lepsze stanowisko > nie ma jej w domu bo ciagle ma wyjazdy. Nawet jak ma dwa fakultety i skacze po skalkach? :> smok Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Zaciekawił mnie ten wątek , ale........ 11.12.06, 14:07 smok_sielski napisał: Nawet jak ma dwa fakultety i skacze po skalkach? :> > smok Wystarczy mi jeden fakultet i skakanie do sklepu :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
lattimer Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 14:58 chciałbyś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 16:10 kobiety są samotne dlatego że nie mają faceta/kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
lampka.nocna Co za bzdury??? 11.12.06, 18:09 Troche statystyki warto przejrzec. Najwiecej samotnych kobiet jest po 65 roku zycia, bo mezczyzni krocej zyja. W pozostalych grupach wiekowych jest mniej wiecej po rowno. Nie trzeba byc wielkim myslicielem, zeby zauwazyc pewna prawidlowosc....po rozpadzie zwizaku/malzenstwa zostaje wolny mezczyzna i wolna kobieta( nie rozwawiamy przeciez o zwiazkach lesbijskich). Oczywiscie w wielkich miastach jest wiecej wyksztalconych kobiet, za to na wsiach i malych miasteczkach jest przewaga samotnych facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Co za bzdury??? 11.12.06, 18:26 No nie wiem. Przecież jest cała masa gości, którzy z czystym (sic!) sumieniem mogą śpiewać "Whiskey, moja żono" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angoisse Re: Co za bzdury??? 11.12.06, 18:34 Ale oni z przenikliwej samotności tak śpiewają. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Co za bzdury??? 11.12.06, 18:37 Bo każdy taki związek zawsze kończy się dennie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angoisse Re: Co za bzdury??? 11.12.06, 18:44 Bo, jako to mało operatywni faceci- nie potrafią sobie zorganizować na tyle zapasu trunku, by do dna przed utratą swiadomości nie dotrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Co za bzdury??? 11.12.06, 19:02 Jak to w kazdym małżeństwie - mąż chce więcej niż żona może ;) I stąd się biorą zdrady - wychodzi taki z domu, płaci, i dostaje jeszcze trochę ale już z innego źródełka. A w domu żona - taka pusta, wykorzystana... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: wiecie dlaczego tyle kobiet jest samotnych? 11.12.06, 18:51 za to one są kobietami przez duże K Odpowiedz Link Zgłoś