kaptan 31.12.06, 13:51 zapytalam go dzis czy nadawalabym sie na jego dziewczyne a on milczy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klawy_marian Re: zapytalam go dzis 31.12.06, 13:53 Może daj mu najpierw przełknąć bułkę. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: zapytalam go dzis 31.12.06, 13:54 milczenie jest złotem;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zapytalam go dzis 31.12.06, 13:53 no cóż może odebrało mu mowę ze szczęścia:) a tak poważnie to sądzę, że się przestraszył Odpowiedz Link Zgłoś
kaptan Re: zapytalam go dzis 31.12.06, 14:00 fakt, ja sama balam sie bardzo zadac to pytanie a teraz boje sie, ze na nie nie odpowiada.. bo brak odpowiedzi to tez odpowiedz, negatywna Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zapytalam go dzis 31.12.06, 14:09 > a teraz boje sie, ze na nie nie odpowiada.. odpowiedzi też się boisz co???;) wiesz, po prostu pewnie go bardzo zaskoczyłaś jeśli nie jest tchórzem to coś tam odpowie zależy jeszcze wszystko od tego jak wyglądały wcześniej wasze relacje Odpowiedz Link Zgłoś
djkrzywepalce Re: zapytalam go dzis 02.01.07, 18:35 Zatkało go, bo pewnie nie wie chłopak jak się z tego wykręcić tak aby Ciebie nie zranić. Pewnie nie jesteś w jego typie. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze123 Re: zapytalam go dzis 01.01.07, 19:27 Według mnie-skoro milczy to się nie nadajesz. W ogóle dziwny sposób szukania chłopaka... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: zapytalam go dzis 01.01.07, 20:08 wcale mnie nie dziwi, ze on milczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 czy znane jest pojęcie 01.01.07, 22:02 czy znane jest pojęcie 'poczucie własnej wartości'? jesteś z soba 24 h na dobę, 7 dni w tyg. czy nie warto...szanować tą własnie osobę... milczy - kij mu w d... w ogóle co to za pyt.: czy nadawałabym się? może jeszcze niech pan wielmożny egzamin na stanowisko 'dziewczyny' organizuje... Odpowiedz Link Zgłoś
szaraeminencja Re: czy znane jest pojęcie 02.01.07, 08:51 Podoba mi się pomysł z egzaminem - dodałbym także casting:) Odpowiedz Link Zgłoś
raptulus Re: zapytalam go dzis 02.01.07, 02:10 Takie są skutki zadawania głupich pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: zapytalam go dzis 02.01.07, 09:21 kaptan napisała: > zapytalam go dzis czy nadawalabym sie na jego dziewczyne > > a on milczy.. pewnie z radości wcześniej zaczął pić to co na sylwstra zakupił. Jak dojdzie do siebie to zapomni, będziesz musiała się przypomnieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: zapytalam go dzis 02.01.07, 12:15 > a on milczy.. Teraz czeka na pytanie, czy nadajesz sie na jego zone. Chce miec to juz w calosci z glowy za jednym razem :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
marekeska Re: zapytalam go dzis 02.01.07, 21:33 trzeba było go zapytać czy nadajesz się na matke jego dzieci Odpowiedz Link Zgłoś