Gość: V.C. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 14:09 Wygrała najmniej urodziwa z wszystkich kandydatek . Atrakcyjniejsze dziewczyny spotykam codziennie w wiejskich sklepach i barach . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aagnes Re: Miss Polski - pomyłka ?! 19.11.01, 10:23 Wybor, jezeli chodzi o dziewczyne moze nie najlepszy, ale na pewno poprawny politycznie. Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Miss Polski - pomyłka ?! IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.01, 16:34 Mój brat był z nią w collegu i według opinii jego i kolegów to naprawdę ładna i mądra dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romario Re: moja stara miała na drugie pomyłka IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.01, 16:55 a gdzie mozna ja zobaczyc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: moja stara miała na drugie pomyłka IP: *.proxy.aol.com 30.11.01, 22:05 Gość portalu: romario napisał(a): > a gdzie mozna ja zobaczyc?? No wlasnie,bo tez chcialabym ja zobaczyc (te miss oczywiscie)i zrobic "bleeeeee" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Miss Polski - pomyłka ?! IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.01, 23:06 a wogole to jak sie nazywa obecna miss polski ?? joanna drozdowska?? camel Odpowiedz Link Zgłoś