Dodaj do ulubionych

Męskie błędy :)

14.01.07, 00:27

Muszę wam to wytknąć :)
" W kobiecie pierwsze budzi się serce.
Dlatego mężczyzna popełnia błąd,
gdy stara się najpierw obudzić jej ciało"
M.Kozłowski
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 00:41
      serce też ciało;)
      • inseg Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 00:43
        pompa ssąco-tłocząca? :)
    • inseg Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 00:46
      Jednym słowem budowanie związku powstaje od komina dlatego fundamenty
      są słabe , przy takiej konstrukcji każda budowla pada :(
      • forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 00:54
        inseg napisała:

> Jednym słowem budowanie związku powstaje od komina dlatego fundamenty
        > są słabe , przy takiej konstrukcji każda budowla pada :(

obawiam sie ze ten wątek pojawi sie za czas jakis na forum
        "Budownictwo" czy jakims w tym stylu;)
        • inseg Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 01:59
          ciekawa wyszłaby architektura :)
    • hultaj78 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 02:38
      fakt, zgadza się.
      To chyba dlatego że u nas, facetów tak często i łatwo budzi się ciało. A to
      stąd, że kobiety mają o wiele większy talent do budzenia naszego ciała niż
      naszego serca.
      • inseg Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 02:57
        Może gdyby zdjeliby ten płaszcz "egoizmu" odkryliby , że pod ich
        własną skóra ,skórką jest jeszcze jakieś wnętrze i od tego gdyby
        zaczęli ...sprawa niejednej miłści wygladałaby inaczej.. a moze i
        nawet o niejedną tragedię życiową byłoby mniej :) Howgh
        • hultaj78 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 03:25
          byłoby.
          same mądrości dzisiaj piszesz normalnie ;p
          tylko my nie jesteśmy łatwi. aby odkryć nasze pokłady romantyzmu i wrażliwości
          dziewczyna musi się trochę postarać, nie będziemy się obnażać przez pierwszzą
          lepszą ;)
          • inseg Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 03:32
            Oczywiście ,że nie obnażacie się przed pierwsza lepsza .. mówię to
            wyliczając panów którzy się szanują i szanują swoje panie, o reszcie
            nie ma co wspominać :)
            • hultaj78 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 03:56
              uhm. ale ja tam się idę trochę poobnażać. ;)
              papa,słodkich snów. o ile ty w ogóle sypiasz, co na bardzo prawdopodobne nie
              wygląda ;)
              • inseg Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 04:03
                oddaliłam się .. w ciemności .. niczym rózowa pantera tup tup tup :)
                Howgh !
      • kookardka Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 11:38
        a jak obudzić Wasze serce ?
        • forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 11:41
          kookardka napisała:

> a jak obudzić Wasze serce ?

dobrym sercem, charakterem, dojrzałoscią
          przyniesieniem piwa przed telewizor o właściwej porze;)
          • asiunia311 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 12:15
            forumowicz_pospolity napisał:

> kookardka napisała:
            >
            > > a jak obudzić Wasze serce ?
            >
            > dobrym sercem, charakterem, dojrzałoscią
            > przyniesieniem piwa przed telewizor o właściwej porze;)

I nie przeszkadzaniem podczas finałowego meczu w Mistrzostwach Świata!;-)
            • forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 12:32
              asiunia311 napisała:

> forumowicz_pospolity napisał:
              >
              > > kookardka napisała:
              > >
              > > > a jak obudzić Wasze serce ?
              > >
              > > dobrym sercem, charakterem, dojrzałoscią
              > > przyniesieniem piwa przed telewizor o właściwej porze;)
              >
              >
              > I nie przeszkadzaniem podczas finałowego meczu w Mistrzostwach Świata!;-)
              >

no
              a jeszcze lepiej wspólnym ogladaniem Z ZACIEKAWIENIEM:)

>
              >
              • asiunia311 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 12:35
                A jest jakaś inna opcja? Jak można nie kochać Ligi Mistrzów i piłki w ogóle???
                ;-)) Wiem, wiem...80 % kobiet tego nie lubi. Chyba naprawdę jestem kosmitką;-)
                • forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 12:40
                  asiunia311 napisała:

> A jest jakaś inna opcja? Jak można nie kochać Ligi Mistrzów i piłki w ogóle???
                  > ;-)) Wiem, wiem...80 % kobiet tego nie lubi. Chyba naprawdę jestem kosmitką;-)
                  >

oczywiscie ze mozna, niestety;)
                  ale o wiele ciekawsze są kobiety które lubią:)

>
                  • asiunia311 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 12:49

> oczywiscie ze mozna, niestety;)
                    > ale o wiele ciekawsze są kobiety które lubią:)

Przynajmniej nie zadają durnych pytań w stylu "kim jest ten facet w czerni"
                    podczas wykonywania jedenastki;-) Najwyżej mogą się kłocić, czy był spalony,
                    czy też nie lub czy Grosso wymusił karny w meczu z Australią...;-))

• kookardka Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 12:56
                      to i ksiądz po boisku podczas meczu się pojawia ;) ?
                      • forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 12:58
                        kookardka napisała:

> to i ksiądz po boisku podczas meczu się pojawia ;) ?

tak i dwóch ministrantów po bokach;)
                        • kookardka Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 12:59
                          biją w dzwon ?
                        • asiunia311 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 13:00
                          Tylko ta suma nieco długa;-)
                    • forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 13:04
                      asiunia311 napisała:

>
                      > > oczywiscie ze mozna, niestety;)
                      > > ale o wiele ciekawsze są kobiety które lubią:)
                      >
                      > Przynajmniej nie zadają durnych pytań w stylu "kim jest ten facet w czerni"
                      > podczas wykonywania jedenastki;-) Najwyżej mogą się kłocić, czy był spalony,
                      > czy też nie lub czy Grosso wymusił karny w meczu z Australią...;-))
                      >

no niezłe były dyskusje na ten temat:)
                      dobrze ze człowiek Australijczykiem nie jest;)

>
                      >
                      >
                      • asiunia311 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 13:11
                        Cóż, ale co to były za dyskusje!!!:-) Szkoda tylko, że Mistrzostwa są tylko raz
                        na cztery lata...Na otarcie łez pozostaje czekać do ME w 2008 roku;-)
                        • forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 13:14
                          asiunia311 napisała:

> Cóż, ale co to były za dyskusje!!!:-) Szkoda tylko, że Mistrzostwa są tylko raz
                          >
                          > na cztery lata...Na otarcie łez pozostaje czekać do ME w 2008 roku;-)
                          >

tak poza tym LM , UEFA, ligi krajowe, eliminacje
                          jest sporo mozliwosci aby sie oddac w szpony nałogu;)
                          >
                          >
                          >
                          >
                          >
                          • asiunia311 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 13:19
                            Oczywiście, ale tylko MŚ maja tę niepowtarzalną atmosferę. Przynajmniej jak dla
                            mnie:-) Lecz taki nałóg to strasznie fajna rzecz...;-))
                            • forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 13:27
                              asiunia311 napisała:

> Oczywiście, ale tylko MŚ maja tę niepowtarzalną atmosferę. Przynajmniej jak dla
                              >
                              > mnie:-) Lecz taki nałóg to strasznie fajna rzecz...;-))

no
                              a zdarzyło ci sie byc na jakims meczu na zywo?

>
                              >
                              >
                              >
                              >
                              • asiunia311 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 13:31
                                Niestety, nie...No, chyba, że liczy się mecz IV ligi;-) Myślę, że telewizja
                                daje lepsze możliwości oceny danej akcji oraz całego meczu. Ale atmosfera już
                                nie ta, to prawda. A Ty byłeś na jakimś meczu?
                                • forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 13:55
                                  asiunia311 napisała:

> Niestety, nie...No, chyba, że liczy się mecz IV ligi;-) Myślę, że telewizja
                                  > daje lepsze możliwości oceny danej akcji oraz całego meczu. Ale atmosfera już
                                  > nie ta, to prawda. A Ty byłeś na jakimś meczu?

oj nacisnełas przycisk pt "wspomnienia";)
                                  chyba z 10 lat chodziłem na mecze, poczawszy od 1985 gdzies tak
                                  potem przestałem bo liga sie nudna zrobila i kamieniem mozna bylo
                                  łatwo oberwac:)

ale teraz zamierzam sobie znowu pochodzic bo liga jest naprawde ciekawa

wrazenia nawet na zwyklej polskiej lidze są świetne,
                                  wiadomo ze nie ma powtórek zblizen itp - tu telwizja góruje
                                  ale intensywnosć przezywania na trybunach jest wiele wieksza
                                  np. przy golu który strzela twoja drużyna, entuzjazm nie do opisania:)

jak masz jakąś możliwość to idź koniecznie, spróbuj jak to jest!!
                                  tylko na taki mecz zeby było min. te pare tys ludzi

i zorientuj sie jeszcze co do bezpieczenstwa, bo róznie moze z tym
                                  byc ale i na tym polu sie poprawia, moze nawet niedługo bedą sie ludzie
                                  całymi rodzinami wybierać bez nerwów?

>
                                  >
                                  >
                                  >
                                  • asiunia311 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 14:48
                                    Na pewno masz rację - emocje przeżywane podczas meczu na żywo to zupełnie inna
                                    bajka niż podczas meczu w telewizji. Jednakże u mnie przeważają względy
                                    bezpieczeństwa w tej kwestii, a poza tym - lenistwo to straszna rzecz;-) W
                                    dodatku podczas meczów czy innych widowisk sportowych biorą górę u mnie te
                                    gorsze emocje i podejrzewam, że mogłabym się "ściąć" z jakimś palantem, któremu
                                    by nie podobały się moje komentarze. Obiecywałam sobie, że na minionych
                                    Mistrzostwach pojawię się na jakimś meczu ( szczególnie chciałam zobaczyć moją
                                    ukochaną Holandię na żywo ), ale wyszło jak wyszło..."Trudno" się mówi i żyje
                                    się dalej:-)
                                    • forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 15:06
                                      asiunia311 napisała:

> Na pewno masz rację - emocje przeżywane podczas meczu na żywo to zupełnie inna
                                      > bajka niż podczas meczu w telewizji. Jednakże u mnie przeważają względy
                                      > bezpieczeństwa w tej kwestii, a poza tym - lenistwo to straszna rzecz;-) W
                                      > dodatku podczas meczów czy innych widowisk sportowych biorą górę u mnie te
                                      > gorsze emocje i podejrzewam, że mogłabym się "ściąć" z jakimś palantem, któremu
                                      >
                                      > by nie podobały się moje komentarze. Obiecywałam sobie, że na minionych
                                      > Mistrzostwach pojawię się na jakimś meczu ( szczególnie chciałam zobaczyć moją
                                      > ukochaną Holandię na żywo ), ale wyszło jak wyszło..."Trudno" się mówi i żyje
                                      > się dalej:-)
                                      >

na meczach siadaj tak zeby siedziec ze swoją opcją kibicowską bo inaczej
                                      różnie to może być;)

poza tym musisz zwalczyć w sobie to lenistwo, dla własnego dobra:)
                                      na pewno nie będziesz żałować:)
                                      • asiunia311 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 15:16
                                        forumowicz_pospolity napisał

> na meczach siadaj tak zeby siedziec ze swoją opcją kibicowską bo inaczej
                                        > różnie to może być;)

Tego mi tłumaczyć nie musisz - to tylko mój rąbnięty kolega poszedł parę lat
                                        temu ze swoim kumplem na ligowy mecz Arsenal - Manchester Utd. i usiedli w
                                        sektorze dla kibiców Arsenalu. Kiedy Manchester strzelił gola, wówczas tamten w
                                        euforii wyrwał się z wrzaskami radości. Ludzie patrzyli na niego dosyć dziwnie.
                                        Ten drugi kumpel potem mówił, że w życiu takiego wstydu się nie najadł;-)) Nie
                                        muszę chyba dodawać, że tenże kolega zna się na piłce jak kura na pieprzu.

> poza tym musisz zwalczyć w sobie to lenistwo, dla własnego dobra:)
                                        > na pewno nie będziesz żałować:)

Skoro tak mnie namawiasz, to będę musiała je rzeczywiście zwalczyć:-) Jednakże
                                        póki co - dobrze, że są transmisje. I "Piłka nożna"...:-))))
                                        • forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 16:07
                                          asiunia311 napisała:

> forumowicz_pospolity napisał
                                          >
                                          >
                                          > > na meczach siadaj tak zeby siedziec ze swoją opcją kibicowską bo inaczej
                                          > > różnie to może być;)
                                          >
                                          >
                                          > Tego mi tłumaczyć nie musisz - to tylko mój rąbnięty kolega poszedł parę lat
                                          > temu ze swoim kumplem na ligowy mecz Arsenal - Manchester Utd. i usiedli w
                                          > sektorze dla kibiców Arsenalu. Kiedy Manchester strzelił gola, wówczas tamten w
                                          >
                                          > euforii wyrwał się z wrzaskami radości. Ludzie patrzyli na niego dosyć dziwnie.
                                          >
                                          > Ten drugi kumpel potem mówił, że w życiu takiego wstydu się nie najadł;-)) Nie
                                          > muszę chyba dodawać, że tenże kolega zna się na piłce jak kura na pieprzu.
                                          >

no obejrzyc taki meczyk tez bym chciał, bo to i stadion komfortowy
                                          i poziom wysoki i atmosfera niepowtarzalna:)
                                          może kiedyś?:)

a z takich akcji to pamietam kiedy podczas derby Warszawy w sektorze kibiców
                                          Legii był jakiś kibic Polonii i po golu dla POlonii sie zerwał z okrzykiem
                                          "jeeeeeest!!" a potem zaraz speszony i zgromiony spojrzeniem tysiaca osób
                                          szybko usiadł i udawał Greka;))
                                          ale uszczerbku na zdrowiu nie doznał bo to był spokojniejszy sektor:)

>
                                          > > poza tym musisz zwalczyć w sobie to lenistwo, dla własnego dobra:)
                                          > > na pewno nie będziesz żałować:)
                                          >
                                          > Skoro tak mnie namawiasz, to będę musiała je rzeczywiście zwalczyć:-) Jednakże
                                          > póki co - dobrze, że są transmisje. I "Piłka nożna"...:-))))
                                          >

namawiam
                                          namawiam
                                          namawiam
                                          !:)

pasje warto rozwijać i poszerzac:)

>
                                          >
                                          >
                                          • asiunia311 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 16:40

> no obejrzyc taki meczyk tez bym chciał, bo to i stadion komfortowy
                                            > i poziom wysoki i atmosfera niepowtarzalna:)
                                            > może kiedyś?

Wszystko przed Tobą. Tylko, wiesz, trzeba zwalczyć to lenistwo...hahaha;-)))))

> a z takich akcji to pamietam kiedy podczas derby Warszawy w sektorze kibiców
                                            > Legii był jakiś kibic Polonii i po golu dla POlonii sie zerwał z okrzykiem
                                            > "jeeeeeest!!" a potem zaraz speszony i zgromiony spojrzeniem tysiaca osób
                                            > szybko usiadł i udawał Greka;))
                                            > ale uszczerbku na zdrowiu nie doznał bo to był spokojniejszy sektor:)

Cóż, facet odwalił niezły kawał. Dobrze, że jakiś wyrywny kibic mu nie
                                            przywalił;-)) Ale skoro to nie była "żyleta"...

> namawiam
                                            > namawiam
                                            > namawiam
                                            > !:)
                                            >
                                            > pasje warto rozwijać i poszerzac:)

Nie mogę się nie zgodzić. Na razie realizuję te pasje li i jedynie w czysto
                                            teoretycznej formie. I właśnie zamierzam obejrzeć drugi konkurs PŚ w Vikersund.
                                            O ile się odbędzie, w co szczerze wątpię;-)
                                            • forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 17:44
                                              asiunia311 napisała:

>
                                              >
                                              > > no obejrzyc taki meczyk tez bym chciał, bo to i stadion komfortowy
                                              > > i poziom wysoki i atmosfera niepowtarzalna:)
                                              > > może kiedyś?
                                              >
                                              > Wszystko przed Tobą. Tylko, wiesz, trzeba zwalczyć to lenistwo...hahaha;-)))))
                                              >

albo w lotto czesciej grać;)

>
                                              >
                                              >
                                              > > a z takich akcji to pamietam kiedy podczas derby Warszawy w sektorze kibi
                                              > ców
                                              > > Legii był jakiś kibic Polonii i po golu dla POlonii sie zerwał z okrzykie
                                              > m
                                              > > "jeeeeeest!!" a potem zaraz speszony i zgromiony spojrzeniem tysiaca osób
                                              > > szybko usiadł i udawał Greka;))
                                              > > ale uszczerbku na zdrowiu nie doznał bo to był spokojniejszy sektor:)
                                              >
                                              >
                                              > Cóż, facet odwalił niezły kawał. Dobrze, że jakiś wyrywny kibic mu nie
                                              > przywalił;-)) Ale skoro to nie była "żyleta"...

to była kryta
                                              na zylecie zostałby pokarany;)

z jakiego miasta jesteś?

>
                                              >
                                              > > namawiam
                                              > > namawiam
                                              > > namawiam
                                              > > !:)
                                              > >
                                              > > pasje warto rozwijać i poszerzac:)
                                              >
                                              > Nie mogę się nie zgodzić. Na razie realizuję te pasje li i jedynie w czysto
                                              > teoretycznej formie. I właśnie zamierzam obejrzeć drugi konkurs PŚ w Vikersund.
                                              >
                                              > O ile się odbędzie, w co szczerze wątpię;-)
                                              >

ja skoki teraz rzadziej oglądam
                                              nie wiem ,moze sie starzeje i mnie to nie rusza tak jak kiedys?;)

>
                                              >
                                              >
                                              • asiunia311 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 20:52

> albo w lotto czesciej grać;)

Też;-) A wiesz, po wygranej będziesz miał zaraz mnóstwo przyjaciół;-))

> z jakiego miasta jesteś?

Powiedzmy, spod jakiego miasta, będzie łatwiej;-) Z południa. A o co biega?

> ja skoki teraz rzadziej oglądam
                                                > nie wiem ,moze sie starzeje i mnie to nie rusza tak jak kiedys?;)

Skoki, to obok piłki, moja kolejna sportowa pasja. Oczywiście, znów czysto w
                                                teoretycznej formie. Jeszcze lekkoatletyka się w tym mieści. Natomiast nie
                                                przpadam za koszykówką i siatkówką ( chociaż, kiedy grają nadi, trudno nie
                                                kibicować ). Za dużo nerwów;-)))

• forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 15.01.07, 18:57
                                                  asiunia311 napisała:

>
                                                  >
                                                  > > albo w lotto czesciej grać;)
                                                  >
                                                  > Też;-) A wiesz, po wygranej będziesz miał zaraz mnóstwo przyjaciół;-))
                                                  >

przeciez nie bede sie chwalil jak wygram;)

>
                                                  > > z jakiego miasta jesteś?
                                                  >
                                                  > Powiedzmy, spod jakiego miasta, będzie łatwiej;-) Z południa. A o co biega?
                                                  >

o to zeby sie zorientowac jakie masz mozliwosci obejrzenia na zywo
                                                  futbolu na przywoitym poziomie, czyli 1 liga

mam kumpla obcykanego w tematyce stadionowej i mógłbym sie dowiedziec
                                                  czy na danym stadionie jest bezpiecznie czy raczej nie

> > ja skoki teraz rzadziej oglądam
                                                  > > nie wiem ,moze sie starzeje i mnie to nie rusza tak jak kiedys?;)
                                                  >
                                                  >
                                                  > Skoki, to obok piłki, moja kolejna sportowa pasja. Oczywiście, znów czysto w
                                                  > teoretycznej formie. Jeszcze lekkoatletyka się w tym mieści. Natomiast nie
                                                  > przpadam za koszykówką i siatkówką ( chociaż, kiedy grają nadi, trudno nie
                                                  > kibicować ). Za dużo nerwów;-)))
                                                  >

ja kosza teraz mniej ogladam, reszta jak najbardziej;)

>
                                                  >
                                                  • asiunia311 Re: Męskie błędy :) 15.01.07, 19:16

> przeciez nie bede sie chwalil jak wygram;)

No jak to? Nie postawisz piwa wszystkim znajomym? Co za faux pas;-))

> o to zeby sie zorientowac jakie masz mozliwosci obejrzenia na zywo
                                                    > futbolu na przywoitym poziomie, czyli 1 liga
                                                    >
                                                    > mam kumpla obcykanego w tematyce stadionowej i mógłbym sie dowiedziec
                                                    > czy na danym stadionie jest bezpiecznie czy raczej nie

Możliwości mam - co to za filozofia kupić bilet na mecz i pojechać. Najbliżej
                                                    mam do Zabrza i Krakowa ( mówię o aktualnych klubach I ligi ), ale do Łodzi też
                                                    nie jest tak bardzo daleko. Tylko wiesz - to lenistwo na razie wygrywa, póki
                                                    co;-)) Ale chętnie się dowiem, gdzie jest jednak najbezpieczniej:-)
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 15.01.07, 19:26
                                                    asiunia311 napisała:

>
                                                    >
                                                    >
                                                    > > przeciez nie bede sie chwalil jak wygram;)
                                                    >
                                                    > No jak to? Nie postawisz piwa wszystkim znajomym? Co za faux pas;-))
                                                    >
                                                    postawić to moge zawsze, bez okazji;)

>
                                                    > > o to zeby sie zorientowac jakie masz mozliwosci obejrzenia na zywo
                                                    > > futbolu na przywoitym poziomie, czyli 1 liga
                                                    > >
                                                    > > mam kumpla obcykanego w tematyce stadionowej i mógłbym sie dowiedziec
                                                    > > czy na danym stadionie jest bezpiecznie czy raczej nie
                                                    >
                                                    >
                                                    > Możliwości mam - co to za filozofia kupić bilet na mecz i pojechać. Najbliżej
                                                    > mam do Zabrza i Krakowa ( mówię o aktualnych klubach I ligi ), ale do Łodzi też
                                                    >
                                                    > nie jest tak bardzo daleko. Tylko wiesz - to lenistwo na razie wygrywa, póki
                                                    > co;-)) Ale chętnie się dowiem, gdzie jest jednak najbezpieczniej:-)
                                                    >

najbezpieczniej to jest na Polonii na trybunie dużej, wiekszosc kibiców to
                                                    spokojni emeryci - tyle ze Polonia aktualnie w 2 lidze

chyba najlepiej Kraków i to Wisła, spoko doping, niezły stadion rozbudowywany
                                                    ostatnio

w Zabrzu jest dość cienki obiekt

jesli chodzi o bezpieczenstwo to generalnie sie to poprawia
                                                    ale czasami warto odpuscic sobie mecz druzyn których kibice
                                                    sie nie lubia bo wtedy może byc dym

>
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                  • asiunia311 Re: Męskie błędy :) 15.01.07, 19:43

> postawić to moge zawsze, bez okazji;)

A co dopiero, jak TAKA okazja się nadarzy...Chyba by Ci tego nie wybaczyli do
                                                    końca życia i jeden dzień dłużej;-)

> najbezpieczniej to jest na Polonii na trybunie dużej, wiekszosc kibiców to
                                                    > spokojni emeryci - tyle ze Polonia aktualnie w 2 lidze
                                                    >
                                                    > chyba najlepiej Kraków i to Wisła, spoko doping, niezły stadion rozbudowywany
                                                    > ostatnio
                                                    >
                                                    > w Zabrzu jest dość cienki obiekt
                                                    >
                                                    > jesli chodzi o bezpieczenstwo to generalnie sie to poprawia
                                                    > ale czasami warto odpuscic sobie mecz druzyn których kibice
                                                    > sie nie lubia bo wtedy może byc dym

Kibice Arki Gdynia mają taką świetną reputację...Może się wybiorę?;-) A na
                                                    poważnie - najchętniej obejrzałabym na żywo mecz Wisły Kraków lub Widzewa. No,
                                                    jeszcze Legii. Mam sentyment do tych zespołow. Oczywiście, nie jest to mój
                                                    ukochany Ajax czy Liverpool, ale...z braku laku dobry kit;-))
                                                    Aha, i dzięki za informację:-)
          • kookardka Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 12:17
            > przyniesieniem piwa przed telewizor o właściwej porze;)

pod warunkiem :))) ( chociaż brzmi to pretensjonalnie),
            że otrzymam kieliszek wina, np do wanny podczas kąpieli z pianką ;)
            albo śniadanko do łóżka, albo batonika do torebki (ukradkiem) ,
            którego znajdę dopiero jak włożę tam rękę w pracy ;)

eeee no nie wierzę, że to jest takie proste :)

• forumowicz_pospolity Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 12:31
              kookardka napisała:

> > przyniesieniem piwa przed telewizor o właściwej porze;)
              >
              > pod warunkiem :))) ( chociaż brzmi to pretensjonalnie),
              > że otrzymam kieliszek wina, np do wanny podczas kąpieli z pianką ;)
              > albo śniadanko do łóżka, albo batonika do torebki (ukradkiem) ,
              > którego znajdę dopiero jak włożę tam rękę w pracy ;)
              >
              >
              > eeee no nie wierzę, że to jest takie proste :)
              >
              >

nie ma co na siłe komplikować nie najtrudniejszych przecież spraw;)
        • hultaj78 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 11:49
          najprościej?
          defibrylatorem ;)

naturalnością, uśmiechem, radością i co tu dużo mówić, inteligentnym seksapilem.
          • kookardka Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 12:12
            > najprościej?
            > defibrylatorem ;)

tylko nie opierać się o łóżko, nie opierać się o łóżko,nie opierać się o łóżko,
            nie opierać się o łóżko,nie opierać się o łóżko, nie opierać się o łóżko,
            bo to przecież o serce chodzi ;)

wyjaśnij pojęcie ( tu kokardka stanowczo marszczy brwi, patrząc zza okularów i
            poprawiając koczka ) inteligentny seksapeal :) proszszszę ;)
            • hultaj78 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 13:04
              > wyjaśnij pojęcie ( tu kokardka stanowczo marszczy brwi, patrząc zza okularów
              > i poprawiając koczka ) inteligentny seksapeal :) proszszszę ;)

jak widać - wcale nie muszę ;)
    • waldek1610 e tam... 14.01.07, 06:57
      inseg napisała:

>
      > Muszę wam to wytknąć :)
      > " W kobiecie pierwsze budzi się serce.
      > Dlatego mężczyzna popełnia błąd,
      > gdy stara się najpierw obudzić jej ciało"
      > M.Kozłowski

Moja eks miala miala kamien zamiast serca, i myslala tylko pochwa...
      • inseg Stare przysłowie indiańskie mówi :) 14.01.07, 07:20
        Stare indiańskie przysłowie mówi ,że kobieta zgadza się na seks
        ponieważ oczekuje miłości, a mężczyzna oczekuje seksu więc zgadza się
        na miłość :) Przemyśl to ... Howgh
        • waldek1610 Re: Stare przysłowie indiańskie mówi :) 14.01.07, 08:54
          inseg napisała:

> Stare indiańskie przysłowie mówi ,że kobieta zgadza się na seks
          > ponieważ oczekuje miłości, a mężczyzna oczekuje seksu więc zgadza się
          > na miłość :) Przemyśl to ... Howgh

dobrze to ujelas ze kobieta "oczekuje milosci" co wcale nie znaczy ze ja
          odwzajemnia... Mysle ze kobiety to samolubne istoty, zreszta naukowo
          stwierdzone jest ze kobiety celem numer jeden jest zapewnienie SOBIE i swoim
          dzieciom jak najlepszych warunkow, a wiadomo bez mezczyzny o te warunki i
          dzieci trudno...:)

• inseg Re: Stare przysłowie indiańskie mówi :) 14.01.07, 17:37
            waldek1610 napisał: ze kobiety celem numer jeden jest zapewnienie SOBIE i swoim
            > dzieciom jak najlepszych warunkow, a wiadomo bez mezczyzny o te warunki i
            > dzieci trudno...:)

Przykro mi Waldku .. nie wiem kto cię tak skrzywdził .. ale jedną
            miarą nie mierz wszystkich :)
    • extremeee Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 09:14
      Inseg sama piszesz, że mężczyźni są z Marsa a kobiety ze Snicersa(chyba Wenus
      miałaś na myśli) co oznacza, że reprezentujemy dwa różne światy, więc trudno
      wymagać by były identyczne, naszczęście obie płcie posiadają o sobie pewną
      wiedzę co sprawia, że mimo tych przeciwieństw, gdzieś się odnajdujemy i
      uzupełniam, czasem popełniając przy tym wiele błędów, stąd obie strony dopada
      czasem frustracja - wniosek jest jeden i tak bez siebie nie możemy żyć ;)
    • mrilluminati Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 13:06
      Nie prawda !!!!

Nie wiem jak inni, ale co to za frajda dmuchać puszczalską na imprezie... Równie
      dobrze można by sobie zwalić konia.

To kobiety podtrzymują jakieś niezdrowe stereotypy że facetom chodzi o sex a
      kobietom o uczucie. Wszyscy lubimy się czasem poprzytulać i wszyscy lubimy
      czasem coś poczuć, od co.
      • hultaj78 Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 13:24
        raz gadasz głupio:

> Nie wiem jak inni, ale co to za frajda dmuchać puszczalską na imprezie...
        > Równie dobrze można by sobie zwalić konia.

innym razem znów niegłupio:

> To kobiety podtrzymują jakieś niezdrowe stereotypy że facetom chodzi o sex a
        > kobietom o uczucie. Wszyscy lubimy się czasem poprzytulać i wszyscy lubimy
        > czasem coś poczuć, od co.

a 'nieprawda' pisze się razem.
    • rozczochrany_jelonek Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 13:21
      stara ludowa przyspiewka mowi :
      gdy umiera mezczyzna ostatnie co umiera to serce , gdy kobieta jest to jezyk :)

nie mozna obudzic serca zbyt wczesnie ,bo nie starczy go wam do konca ;))
      • inseg Re: Męskie błędy :) 14.01.07, 17:39
        Jak nie starczy ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka