Dodaj do ulubionych

przyznajcie się mężczyźni...

IP: 213.17.180.* 12.05.03, 15:39
prosze przyznajcie się mężowie, mężczyśni w zwiazku któty z Was zdradził??!!
Nie proszę tu o szczegółowe "wywody" tylko o zwykłe potwierdzenie tego FAKTU.

pozdrawiam
żona
Obserwuj wątek
    • Gość: MicE Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: proxy / 10.1.2.* 12.05.03, 17:20
      ja, po 6 latach.
      • Gość: ciekava Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 10:45
        Gość portalu: MicE napisał(a):

> ja, po 6 latach.

i nadal jesteście małżeństwem? Jesli tak to - Czy żona dowiedziała się od razu
        (od Ciebie, czy sama) czy samo wyszło i czy przyjęła to z godnością czy raczej
        trudno jej było?
        • lilka_1 Re: przyznajcie się mężczyźni... 14.05.03, 09:40
          o jakiej godności ty mówisz? z godnością to można się wtedy ewentualnie
          wyprowadzić albo wystawić mężowi walizy za drzwi :)))
          pozdr.
        • Gość: MicE Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: 212.106.159.* 17.05.03, 01:42
          Jesteśmy nadal małżeństwem. Żona nie wie o zdradzie. Gdyby wiedziała, pewnie
          nie bylibysmy już małżeństwem. Zresztą, nasz układ jest w miarę luźny, znamy
          się już od 13 lat, ona wyjeżdża na delegacje zagraniczne kilkanaście razy w
          roku, ja mam wyjazdy służbowe. Nie wiem co ona na nich wyprawia...
      • gwen_verdon Re: przyznajcie się mężczyźni... 21.05.03, 14:32
        Jedna rzecz mnie zastanawia-czy wymienione gdzieś tutaj statystyczne 50 % to
        rzeczywistość, czy wymysł internauty o mentalności gimnazjalisty ?
    • chrzarzasty Re: przyznajcie się mężczyźni... 12.05.03, 17:24
      Gość portalu: żona napisał(a):

> prosze przyznajcie się mężowie, mężczyśni w zwiazku któty z Was zdradził??!!
      > Nie proszę tu o szczegółowe "wywody" tylko o zwykłe potwierdzenie tego FAKTU.
      >
      > pozdrawiam
      > żona

ja i z tego co wiem 50 % moich kolegow-zony , albo byly nudne, albo
      skoncentrowaly sie na karierze
      • Gość: wojtek Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.05.03, 22:09
        Ja w ciagu 20 lat nie wiecej jak 20 razy , czyli srednia raz na rok , to tyle
        co nic.Moj kolega jakby nie zaliczyl cos choc raz na tydzien to bylby chory.
      • luloo1 Re: przyznajcie się mężczyźni... 21.05.03, 13:31
        My zdradzamy z tego samego powodu, bo faceci też są nudni!
    • matrek A do czego Ci ta wiedza ? /nt 13.05.03, 03:17

• Gość: mateo Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 07:10
      a ja sie tez pochwale :)

Z jedna sie rozstalem z druga mialem zamiar zacza sie spotykac i tak jakos
      wyszlo ze z byla rano z aktualna wieczorem i tak trzy dni z rzedu :).

ale to raczej nie w temacie bo z zadna wtedy nie bylem w zasadzie :)

a zdradzac nie zdradzam. chociaz na wspomnienie tamtego uczucia rannego i
      wieczornego usmiech sam pojawia sie na twarzy. pzdr
    • Gość: żona Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: 213.17.180.* 13.05.03, 14:56
      czy wasze żony wiedzą o Waszych zdradach ??
    • Gość: On Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: *.petrobaltic.com.pl 16.05.03, 14:42
      Nigdy
      I nie mam zamiaru

Gość portalu: żona napisał(a):

> prosze przyznajcie się mężowie, mężczyśni w zwiazku któty z Was zdradził??!!
      > Nie proszę tu o szczegółowe "wywody" tylko o zwykłe potwierdzenie tego FAKTU.
      >
      > pozdrawiam
      > żona
    • samowolny Re: przyznajcie się mężczyźni... 16.05.03, 15:00
      a czy mężowie zawsze wiedzą o zdradzie żon??????
      przyznajcie sie kobiety-żony ile razy zdradzałyście mężów?...
      • Gość: zona Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: 213.17.180.* 21.05.03, 10:08
        ja nigdy

ale byłam zdradzona
    • ickis Przyznaj sie, po co piszesz? 21.05.03, 13:05
      Z jedneh strony chcesz podobac sie facetom z drugiej jestes zdradzana, masz 23-
      26 lat pracujesz na Tarchominie, lubisz byc niezalogowana, ale jeden nick ci
      nie odpowiada. Prowokujesz, czy nudzisz sie w pracy. Dla mnie powinnas przejsc
      na forum psychologia, albo depresja...
      • ickis Re: Przyznaj sie, po co piszesz? 21.05.03, 13:09
        www.inter-team.com.pl/Mapki/oddzialy_centrala.htm
        • lilka_1 Re: Przyznaj sie, po co piszesz? 21.05.03, 13:41
          oj ickis, naprawdę tak ciężko się domyśleć po co ona pisze? jest pewnie troszkę
          zawiedziona na facetach, może chce ich troszkę zrozumieć (mi sie to nigdy nie
          uda :)) lepiej powiedz po co ją namierzasz?
          pozdr:)
          • ickis Re: Przyznaj sie, po co piszesz? 21.05.03, 13:47
            Ha, bo nie lubie niezlogowanych nickow ;)
            Poza tym nie mialbym w tym zadnego interesu. Troche glupie wydaja mi sie jej
            pytania? Jezeli zalezy mi na opinii, to pisze o co mi konkretnie chodzi, a nie
            bawie sie w zagadke enigmy... Poza tym mieszkam bardzo daleko i wole facetow.
            Nie znaczy to, ze nie lubie kobiet, ale nie znosze tandetnej kokietarii, a
            nasza bohaterka ja uprawia, rowniez w watku: Chce sie podobac facetom, po
            nickiem jk...
            Odpozdrawiam serdecznie.
            Ickis tropiciel
            • aiszka4 Tropicielu 21.05.03, 13:57
              A jesteś w stanie namierzyć, kto mi tak naubliżał w wątku "Do mężów, którzy..."?
              IP:*.acn.pl.
              Coś tam znalazłam, ale jestem amatorką i chciałabym skonsultować się z
              fachowcem:o)))
    • Gość: żpnka Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: 213.17.180.* 21.05.03, 14:11
    • Gość: żonka Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: 213.17.180.* 21.05.03, 14:13
      słuchaj koleś
      nie pracuje na Tarchominie
      nie zmieściłam się w twoich "granicach wiekowych"
      prawda nudę się w pracy ale nie tylko ja ale również moje koleżanki miedzy
      innymi jk
      Dodam tylo ze w mojej firmie pracuje sporo osób i 2/3 pisze różne pierdoły na
      forum, Ten wątek jest pierwszy jaki napisałam więc daj mi spokój i nie osądzaj
      bezpodstawnie

pozdrawaiam

• Gość: żonka Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: 213.17.180.* 21.05.03, 14:20
      Ickis tropiciel - wkórzyłeś mnie strasznie
      NIE UPRAWIAM ŻADNEJ KOKIETERII - to moja kumpla z pracy stworzyła ten watek !!!
      • ickis Re: przyznajcie się mężczyźni... 21.05.03, 14:30
        Nie wkurzaj sie tak... Zdobadz login w tym portalu, nie bedziesz miala takiego
        problemu. A ja sie myle, ale nie za czesto...
        Jednak gdzies tam pracujesz, skoro kumpela z pracy stworzyla tamten watek :)
        A ja tropicielem jestem z zamilowania. Jak chcesz to mozemy sie przekonac?
        dalej....
        • ickis Nie martw sie... 21.05.03, 14:39
          Bedzie dobrze =;)
          Ickis konczacy z przesladowaniami.
          • Gość: jk Re: Nie martw sie... IP: 213.17.180.* 21.05.03, 17:58
            ale jazda !!!
            facet ewidentnie się nudzi
            :))))
        • Gość: żonka Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: 213.17.180.* 21.05.03, 14:39
          nie pracuje na Trachominie !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka