Gość: żona IP: 213.17.180.* 12.05.03, 15:39 prosze przyznajcie się mężowie, mężczyśni w zwiazku któty z Was zdradził??!! Nie proszę tu o szczegółowe "wywody" tylko o zwykłe potwierdzenie tego FAKTU. pozdrawiam żona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MicE Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: proxy / 10.1.2.* 12.05.03, 17:20 ja, po 6 latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekava Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 10:45 Gość portalu: MicE napisał(a): > ja, po 6 latach. i nadal jesteście małżeństwem? Jesli tak to - Czy żona dowiedziała się od razu (od Ciebie, czy sama) czy samo wyszło i czy przyjęła to z godnością czy raczej trudno jej było? Odpowiedz Link Zgłoś
lilka_1 Re: przyznajcie się mężczyźni... 14.05.03, 09:40 o jakiej godności ty mówisz? z godnością to można się wtedy ewentualnie wyprowadzić albo wystawić mężowi walizy za drzwi :))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MicE Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: 212.106.159.* 17.05.03, 01:42 Jesteśmy nadal małżeństwem. Żona nie wie o zdradzie. Gdyby wiedziała, pewnie nie bylibysmy już małżeństwem. Zresztą, nasz układ jest w miarę luźny, znamy się już od 13 lat, ona wyjeżdża na delegacje zagraniczne kilkanaście razy w roku, ja mam wyjazdy służbowe. Nie wiem co ona na nich wyprawia... Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: przyznajcie się mężczyźni... 21.05.03, 14:32 Jedna rzecz mnie zastanawia-czy wymienione gdzieś tutaj statystyczne 50 % to rzeczywistość, czy wymysł internauty o mentalności gimnazjalisty ? Odpowiedz Link Zgłoś
chrzarzasty Re: przyznajcie się mężczyźni... 12.05.03, 17:24 Gość portalu: żona napisał(a): > prosze przyznajcie się mężowie, mężczyśni w zwiazku któty z Was zdradził??!! > Nie proszę tu o szczegółowe "wywody" tylko o zwykłe potwierdzenie tego FAKTU. > > pozdrawiam > żona ja i z tego co wiem 50 % moich kolegow-zony , albo byly nudne, albo skoncentrowaly sie na karierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.05.03, 22:09 Ja w ciagu 20 lat nie wiecej jak 20 razy , czyli srednia raz na rok , to tyle co nic.Moj kolega jakby nie zaliczyl cos choc raz na tydzien to bylby chory. Odpowiedz Link Zgłoś
luloo1 Re: przyznajcie się mężczyźni... 21.05.03, 13:31 My zdradzamy z tego samego powodu, bo faceci też są nudni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 07:10 a ja sie tez pochwale :) Z jedna sie rozstalem z druga mialem zamiar zacza sie spotykac i tak jakos wyszlo ze z byla rano z aktualna wieczorem i tak trzy dni z rzedu :). ale to raczej nie w temacie bo z zadna wtedy nie bylem w zasadzie :) a zdradzac nie zdradzam. chociaz na wspomnienie tamtego uczucia rannego i wieczornego usmiech sam pojawia sie na twarzy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: 213.17.180.* 13.05.03, 14:56 czy wasze żony wiedzą o Waszych zdradach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: *.petrobaltic.com.pl 16.05.03, 14:42 Nigdy I nie mam zamiaru Gość portalu: żona napisał(a): > prosze przyznajcie się mężowie, mężczyśni w zwiazku któty z Was zdradził??!! > Nie proszę tu o szczegółowe "wywody" tylko o zwykłe potwierdzenie tego FAKTU. > > pozdrawiam > żona Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przyznajcie się mężczyźni... 16.05.03, 15:00 a czy mężowie zawsze wiedzą o zdradzie żon?????? przyznajcie sie kobiety-żony ile razy zdradzałyście mężów?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: 213.17.180.* 21.05.03, 10:08 ja nigdy ale byłam zdradzona Odpowiedz Link Zgłoś
ickis Przyznaj sie, po co piszesz? 21.05.03, 13:05 Z jedneh strony chcesz podobac sie facetom z drugiej jestes zdradzana, masz 23- 26 lat pracujesz na Tarchominie, lubisz byc niezalogowana, ale jeden nick ci nie odpowiada. Prowokujesz, czy nudzisz sie w pracy. Dla mnie powinnas przejsc na forum psychologia, albo depresja... Odpowiedz Link Zgłoś
ickis Re: Przyznaj sie, po co piszesz? 21.05.03, 13:09 www.inter-team.com.pl/Mapki/oddzialy_centrala.htm Odpowiedz Link Zgłoś
lilka_1 Re: Przyznaj sie, po co piszesz? 21.05.03, 13:41 oj ickis, naprawdę tak ciężko się domyśleć po co ona pisze? jest pewnie troszkę zawiedziona na facetach, może chce ich troszkę zrozumieć (mi sie to nigdy nie uda :)) lepiej powiedz po co ją namierzasz? pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
ickis Re: Przyznaj sie, po co piszesz? 21.05.03, 13:47 Ha, bo nie lubie niezlogowanych nickow ;) Poza tym nie mialbym w tym zadnego interesu. Troche glupie wydaja mi sie jej pytania? Jezeli zalezy mi na opinii, to pisze o co mi konkretnie chodzi, a nie bawie sie w zagadke enigmy... Poza tym mieszkam bardzo daleko i wole facetow. Nie znaczy to, ze nie lubie kobiet, ale nie znosze tandetnej kokietarii, a nasza bohaterka ja uprawia, rowniez w watku: Chce sie podobac facetom, po nickiem jk... Odpozdrawiam serdecznie. Ickis tropiciel Odpowiedz Link Zgłoś
aiszka4 Tropicielu 21.05.03, 13:57 A jesteś w stanie namierzyć, kto mi tak naubliżał w wątku "Do mężów, którzy..."? IP:*.acn.pl. Coś tam znalazłam, ale jestem amatorką i chciałabym skonsultować się z fachowcem:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonka Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: 213.17.180.* 21.05.03, 14:13 słuchaj koleś nie pracuje na Tarchominie nie zmieściłam się w twoich "granicach wiekowych" prawda nudę się w pracy ale nie tylko ja ale również moje koleżanki miedzy innymi jk Dodam tylo ze w mojej firmie pracuje sporo osób i 2/3 pisze różne pierdoły na forum, Ten wątek jest pierwszy jaki napisałam więc daj mi spokój i nie osądzaj bezpodstawnie pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonka Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: 213.17.180.* 21.05.03, 14:20 Ickis tropiciel - wkórzyłeś mnie strasznie NIE UPRAWIAM ŻADNEJ KOKIETERII - to moja kumpla z pracy stworzyła ten watek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ickis Re: przyznajcie się mężczyźni... 21.05.03, 14:30 Nie wkurzaj sie tak... Zdobadz login w tym portalu, nie bedziesz miala takiego problemu. A ja sie myle, ale nie za czesto... Jednak gdzies tam pracujesz, skoro kumpela z pracy stworzyla tamten watek :) A ja tropicielem jestem z zamilowania. Jak chcesz to mozemy sie przekonac? dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
ickis Nie martw sie... 21.05.03, 14:39 Bedzie dobrze =;) Ickis konczacy z przesladowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Nie martw sie... IP: 213.17.180.* 21.05.03, 17:58 ale jazda !!! facet ewidentnie się nudzi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonka Re: przyznajcie się mężczyźni... IP: 213.17.180.* 21.05.03, 14:39 nie pracuje na Trachominie !!! Odpowiedz Link Zgłoś