Dodaj do ulubionych

brunetki,blondynki, ja wszystkie was dziewczynki..

IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 19.05.03, 14:39
Meżczyźni starsi i młodsi , powiedzcie: wolicie blondynki czy brunetki ( czy
może rude???)Nie piszcie o wewnetrznym pięknie ,bo to przerabiam na forum
erotyka lecz wprost o Waszych preferencjach.Myslę o zmianie koloru włosów-
obecnie mam ciemny blond, miałam już i rude i nawet czarne , ale jakoś nie
przypominam sobie męskich reakcji na każdy z tych kolorów. A więc... brunetki
czy blondynki?
Obserwuj wątek
    • Gość: pomidor Re: brunetki,blondynki, ja wszystkie was dziewczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 15:04
      Ja oglądam się za blondynkami ale jestem z szatynką farbowaną na brunetkę.
      • Gość: massy anielski kolor włosów IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 19.05.03, 15:46
        :-))))) To ładnie się tak oglądać pomidorku za innymi:-)?
        Ale dziekuję za odpowiedź, wysnułam wniosek, że jesteś w tej większości panów
        wolący anielski kolor włosów. Tylko, czy mi to będzie pasowało?
        A brunetki swoją drogą, te o ciemnej karnacji to bardzo ładne kobiety.
        • Gość: Kochas Re: anielski kolor włosów IP: *.sympatico.ca 19.05.03, 16:00
          Gość portalu: massy napisał(a):

> Tylko, czy mi to będzie pasowało?
          > A brunetki swoją drogą, te o ciemnej karnacji to bardzo ładne kobiety.

Od najmlodszych lat zawsze lubilem brunetki i z taka sie ozenilem, ale jak
          przechodzi blondynka to patrzac nie slinie sie izeza nie dostaje.

W stroju Ewy brunetki duzo ladniej sie prezentuja. Murzynki to maja wszedzie
          karakuly i tez nie sa zle. Sprobuj pokrecic sobie wlosy wszedzie na karakutly a
          zobaczysz jak bedzie reakcja. Originalne anioly to mialy wlosy czarne, dopiero
          anielice slowianskie wniosly wlosy blond do religijnej wyobrazni,
          reprezentujaej czystosc koloru wlosow.

Jak jestes dobra tam gdzie nalezy to kazdy kolor ci bedzie pasowal.
        • Gość: pomidor Re: anielski kolor włosów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 16:32
          Gość portalu: massy napisał(a):

> :-))))) To ładnie się tak oglądać pomidorku za innymi:-)?
          > Ale dziekuję za odpowiedź, wysnułam wniosek, że jesteś w tej większości panów
          > wolący anielski kolor włosów. Tylko, czy mi to będzie pasowało?
          > A brunetki swoją drogą, te o ciemnej karnacji to bardzo ładne kobiety.

Oglądam się bardzo dyskretnie, nie chcąc jej ani ranić ani krzywdzić. Nie ma co
          prawda anielskiego koloru włosów ale serce ma jak najbardziej anielskie. Jest
          jak fala ciszy, spokoju i bezpieczeństwa.
          Z tego co zdążyłem się zorientować preferujesz demoniczne kolory. Jeżeli dobrze
          się w nich czujesz to nie ma potrzeby abyś cokolwiek zmieniała.
          A życie czasami przypomina tragi-farsę, facet ogląda się za blondynkami a
          wiąże na stałe z brunetką.
          Pisząc „brunetki o ciemnej karnacji” o kim myślałaś?

• Gość: massy Re: anielski kolor włosów IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 19.05.03, 17:01
            Czy ja wiem czy lubię demoniczne kolory??:-) Teraz mam taki nierzucający się w
            oczy- rozjasniony brąz czyli taki chyba blond ( sama nie wiem jak go okreslić)
            Mojemu się podoba, natomiast ja, jak to kobieta, lubię zmiany i goraczkowo
            myslę nad zafarbowaniem. ( ale to fakt- byłam już czarna- chciałam brąz , ale
            nie wyszedł:-) i ruda- no może niezupełnie, tylko taki odcień rudości, ale
            podobno faceci nie rozróżniaja kolorów typu: mahoń , sliwka itd także nie będę
            wnikała w szczegóły)
            A co do wiązania się na stałe... preferowałam blondynów niebieskookich a jestem
            z brunetem z piwnymi oczami :-))))) Miłość nie wybiera!
            Pozdrawiam
    • bozena_l Wszyscy panowie kochaja Bozeny ! 20.05.03, 05:33
      Wszyscy panowie kochaja Bozeny !

Jestem tego znakomitym przykladem ! nie ma takiego co sie oprze mojej urodzie i
      dziewictwu
      • Gość: massy Re: Wszyscy panowie kochaja Bozeny ! IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 20.05.03, 08:35
        Oj, imię takie nieckiekawe, wiochą zajeżdżające, ale może inne wartości się
        liczą.. Bynajmniej nie pseudo- dziewictwo:-)
        • bozena_l Ja ci dam pseudo dziewictwo ! 22.05.03, 00:39
          Ja ci dam pseudo dziewictwo !

Jak smiesz tak mowic szczylu do kobiety ! W dodatku slynnej i znanej autorki
          wielu katolickich powiesci erotycznych !
    • sdfsfdsf Re: brunetki,blondynki, ja wszystkie was dziewczy 20.05.03, 10:58
      kobiety o kruczo-czarnych wlosach, kojarza mi sie z sila, inteligencja,
      szalenstwem, slysze flamenco, blondynki zrobily sie dla mnie zbyt pospolite i
      najczesciej nienaturalne, a propos bozeny l. - wejdzcie na jej strone, zawsze
      sie zastanawialem skad sie biora takie swirusy he he
      • Gość: massy Re: brunetki,blondynki, ja wszystkie was dziewczy IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 20.05.03, 13:09
        No byłam na stronie Bożeny- hmmm- do końca nie byłam pewna o co w tym chodzi,
        myślałam, że ona serio taka pobozna itp ,ale coś jej wygląd mi się kłócił z
        tym, co na tej stronie pisało- no i dobrnęłam do końca- i teraz już wiem, kto
        to Bożena.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka