Dodaj do ulubionych

brzydule i wpadki

30.04.07, 16:49
zastanawiałam się ostatnio dlaczego nieatrakcyjne, czasami wręcz brzydule
najszybciej wychodzą za mąż i to w dużej mierze przez wpadziochę :) Panowie,
czy wam staje na widok każdego pasztecika?
Obserwuj wątek
    • smutas27 Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 16:56
      Moze dlatego , że nie pisza takich mądrych i inteligentnych watków .
      • sprezyna_a Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 17:06
        Oglądałaś może kiedyś "Dzwonnika Z Notredame" ?
        tam bylo doskonale przedstawione piekno ( może nie chodzi akurat o kobietę ale
        to to samo), piękno duszy które często jest ważniejsze niż wygląd zewnętrzny.
        Cóż komuś po tym ze jego dziewczyna czy żona ma ładną buzie skoro jest 'pusta w
        środku'?
        Uroda.Uroda jest pojęciem względnym, gdyż kazdemu podoba się ...... co innego.
        Ale tak naprawdę każda kobieta, nawet tak, którą matka nautra skromnie
        odbarowała, może być atrakcyjna.
        Aby być atrakcyjną nie trzeba koniecznie mieć figury modelki czy anielskiego
        lica.W każdej kobiecie znajdzie się coś, co ..... może przyciągnąć uwagę
        mężczyzny. Dla jednych jest to figura, dla innych uśmiech.
        "Nie to jest ładne, co jest ładne, ale co się komu podoba". Pozdrawiam!
        • floo77 racja sprężyno - trzeba mieć to "coś" 30.04.07, 20:07
          to "coś" jest niedefinjowalne.
          nie ważne jak wyglądasz, gruba chuda brzydka ładna - jak nie masz tego czegoś
          to się bujaj kobieto i tyle.
          dlatego czasem to takie upokarzające iść samej na miasto czy gdzieś.. niby nie
          jest się pasztetem, a jednak w jakimś sensie się nim jest. czasem już po prostu
          nie ma się odwagi spojrzeć na ulicy w twarz ludziom, niby jest ok, a coś jest
          nie tak.
          poza tym, trzeba nie siedzieć na Forum tylko łapać okazje gdzieś tam..
          • sprezyna_a Re: racja sprężyno - trzeba mieć to "coś" 30.04.07, 21:08
            racja sprężyno - trzeba mieć to "coś"
            Niewiarygodne!!!Po raz pierwszy Kobieta przyznała mi rację !!Chyba wzniosę łuk
            triumfalny na Twoją cześć floo77:):)
            Pozdrawiam
            • mahadeva Re: racja sprężyno - trzeba mieć to "coś" 30.04.07, 21:15
              ale ja przeciez tez sie z Toba zgadzam :) zwykle sie zgadzam z facetami - wplyw
              ojca w mlodosci :)
              • sprezyna_a Re: racja sprężyno - trzeba mieć to "coś" 30.04.07, 21:20
                mahadeva napisała:

> ale ja przeciez tez sie z Toba zgadzam :) zwykle sie zgadzam z facetami - wplyw
                >
                Miłe:) Ja znam taka jedną co to ojciec sam ja wychował a za cholere nie moge
                przeforsować swoich racji:)!
                > ojca w mlodosci :)
            • floo77 Re: racja sprężyno - trzeba mieć to "coś" 30.04.07, 21:17
              przyznałam Ci rację, ale ja nie czuję się kobieco (nie mam tego czegoś..)..
              więc to się chyba nie liczy ;)) wstrzymaj sie z łukiem
              • sprezyna_a Re: racja sprężyno - trzeba mieć to "coś" 30.04.07, 21:19
                floo77 napisała:

> przyznałam Ci rację, ale ja nie czuję się kobieco (nie mam tego czegoś..)..
                > więc to się chyba nie liczy ;)) wstrzymaj sie z łukiem
                Już stoi..łuk:)Jak nie masz tego czegoś to co masz??
                • floo77 Re: racja sprężyno - trzeba mieć to "coś" 30.04.07, 21:23
                  no to teraz mam już łuk ;))
        • poprioniony Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 21:35
          No co za banialuki!
    • wiarusik Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 17:52
      Brzydule łatwo się puszczają;)
      • wiarusik Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 17:54
        I mówię tu też o brzydkich duszach-ładne fizycznie babki,lecz nijakie jako
        osoby,też się puszczają.
        • on123451 Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 17:55
          brzydule wiedzą że z upływem czasu i tak nie wypięknieją a skoro trafił się
          amator to szybko hajda za niego i niech on cierpi
          • mike2005 Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 18:36
            on123451 napisał:

> brzydule wiedzą że z upływem czasu i tak nie wypięknieją a skoro trafił się
            > amator

Coś w tym jest. Niedawno pisałem o gołodupcach żeniących się wcześniej niż ich
            zamożniejsi koledzy, z pierwszą lepszą panną, która się nawinie, bo są świadomi,
            że bez kasy później coraz trudniej będzie im zainteresować sobą jakąś kobietę.
            W przypadku kobiet niegrzeszących urodą działa podobny mechanizm: zdają one
            sobie doskonale sprawę, że trzeba jak najszybciej założyć rodzinę (jednym ze
            sposobów jest zaklepanie faceta przez wpadkę), bo czas działa tylko na ich
            niekorzyść.
            • on123451 Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 18:48
              zaraz zostaniemy zadziobani przez to stado samotnych na pół sfrustrowanych babek
              siedzących przed kompami :p
              • betti22 Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 20:34
                on123451 napisał:

> zaraz zostaniemy zadziobani przez to stado samotnych na pół sfrustrowanych babe
                > k
                > siedzących przed kompami :p

ja nie jestem samotna a tym bardziej sfrustrowana...wrecz przeciwnie jestem
                szczesliwa i mam swojego Mezczyzne..poza tym (nieskromnie ale dla dobra postu
                powiem) jestem atrakcyjna (opinia osobinnych nie moja..zreszta sama sobie nic
                nie zarzucam)i wciaz twierdze ze powyzsze bodajze trzy posty swiadcza o
                plytkosci autorow...jezeli sadzicie ze tylko dlatego ze dla wiekszosci mezczyzn
                jakas kobieta jest przecietna czy brzydka wychodzi za maz za pierwszego lepszego..

pracuje w miejscu gdzie mam okazje spotkac i przyjrzec sie wielu mlodym i
                starszym zreszta tez osobom i powiem wam tyle...jest mnostwo dziewczyn ktore z
                urody sa naprawde ladne...zgrabne...ale sa samotne...a jak sie okazuje po chwili
                juz obserwacji sa tak puste ze az strach...i zgadnijcie teraz czemu sa
                samotnme..a mnostwo osob ktore nie grzesza uroda lub sa przecietne pod tym
                wzgledem sa szczesliwe i spelnione w zwiazkach...

bo bycie atrakcyjnym wcale nie opiera sie tylko na urodzie...atrakcyjnosc to
                tylko w okolo40%wyglad a w 60% to charakter, styl bycia, inteligencja ,
                zachowywanie sie, poczucie humoru i nie udawanie kogos kim sie nie jest!!!!
            • mahadeva Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 21:02
              mi sie nie spieszy :) podoba mi sie Twoja teoria :) wybrzydzam, bo znam swoja
              wartosc :P
    • mamba8 Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 19:55
      to co dla Ciebie brzydkie, dla innego może być piękne........lasiunio
      • lasiunia21 Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 19:59
        niech się wypowiadają faceci co mają paszteciki w koncu to forum męskie jak by
        nie było z zawartością co prawda około 70% śmiesznych babek
        • anqouleme Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 20:02
          lasiunia21 napisał:

> niech się wypowiadają faceci co mają paszteciki w koncu to forum męskie jak by
          > nie było z zawartością co prawda około 70% śmiesznych babek

Czemu nie zapytasz o to swego faceta?
          Informacja z pewnego żródła jest najbardziej wiarygodna.
          • zielonooka_bez_tyja Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 20:04
            ...bo swojego woli prowokować czym innym i do czego innego:) Ech, Ludziska:)))
          • zielonooka_bez_tyja Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 20:06
            Oczywiście, przy założeniu, że w ogóle napisała to Kobieta niebędąca jednym z
            Panów piszących pod spodem:)
    • mahadeva Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 20:58
      ja tez sie zastanawiam dlaczego wszystkie moje wredne i niezadbane kolezanki
      maja juz dawno mezow :) pewnie jestem zawistna :)
    • emi0650 Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 21:14
      wątek bez sensu
      • floo77 Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 21:18
        dlaczego bez sensu? :)
        • sprezyna_a Re: brzydule i wpadki 30.04.07, 21:21
          floo77 napisała:

> dlaczego bez sensu? :)
          Wszystko ma sens ..:) Nawet życie!!:)
          • viviene Re: brzydule i wpadki 01.05.07, 14:06
            Tak,faceci na zony wybieraja brzydule bo sa z natury egoistami i maja
            nadzieje,ze za taka jego brzydka zona zaden juz sie nie obejrzy,jedntm słowem ma
            pewniaka.Zal serce ściska jak wleką za soba swoją wychudzona ,nieciekawa zonke a
            ogładaja sie za kobietami o pełnych kształtach,ładnych,posyłajac im durnowate
            "oczko",oczywiscie jak szkielecik patrzy w druga strone.
            Brzydka zonka to gwarant ze nie beda mieli rogów.
            • jean-luc Re: brzydule i wpadki 01.05.07, 14:12
              chyba u nas duzo jest brzydkich kobiet skoro tyle jest żonatych facetów. No cóż
              jak zwykle kobieta napiejw mówi a potem mysli ;p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka