Dodaj do ulubionych

sikanie na siedząco

IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 23:30
Jestem cholernie wściekły, bo mojemu synowi w przedszkolu(jest w
sześciolatkach) Panie każą sikać na siedząco. On biedaczek nie chce sikać jak
dziewczynka, i męczy się przetrzymując cały dzień albo sika ukradkiem na
podwórku w krzakach. Dla mnie to pozocja dla faceta raczej nienormalna.
Zresztą jak można jednnego dzia przebierać chłopców za kowbojów a drugiego
kazać sikać jak dziewczynka. Zamierzam zrobić awanturę. Co o tym myślice?
Obserwuj wątek
    • Gość: przedszkolak Re: sikanie na siedząco IP: *.gryfsat.pl / 192.168.1.* 30.05.03, 00:09
      zrób! zajeb te kurwy! ja juz nie mogę sikać na siedząco też! to mnie kastruje!
      :'(
    • straszzz Re: sikanie na siedząco 30.05.03, 07:35
      jesteś po prostu zacofany albo nigdy nie szorowałeś podłogi i sedesu w kiblu
      choćbyś nie wiem jak celnie szczał i tak na stojąco zachlapiesz muszle
      dzieciaki to już w ogóle nie potrafią skiać prosto
      jeżli tak lubisz mocz na kiblu to pozwalaj dzieciakowi lać na stojąco w domu,
      tylko nie każ tego sprzątać żonie i sam ścieraj uryne

ps jezeli wmawiasz swojemu dzieciakowi takie bzdury jak to ze sikanie na
      siedząco jest niemęskie to masz zdrowo poprzestawiane w głowie
      • sloggi Re: sikanie na siedząco 30.05.03, 08:25
        Zgadzam się z powyższym.
        Chyba każdy facet wie jak to jest z sikaniem - nie mówię, że każdy z nas leje
        po ścianach - ale mniejsze drobinki moczu trafiają nie koniecznie do muszli.
        Od kiedy to męskość mierzy się pozycją przyjmowaną do siusiania?
        • Gość: !!!!!!!! Re: sikanie na siedząco IP: 62.233.173.* 30.05.03, 08:51
          Banda sciociałych debili + debilek - może jeszcze założyc chłopcom sukieneczki,
          cooo? bo jakiejś leniwej sprzątaczce chce się wypić kawę i poplotkować niż
          pracować! Chłopcy sikali na stojąco i będą sikać ! Widziałeś debilu jeden z
          drugim , aby jakiś szczał pod drzewem na siedząco? I co jest naturalne,
          zwłaszcza skoro chłopczyk się wstydzi!?? A zresztą wy głupie ciotki nie
          wypowiadać się na tematy nie związane z wami - plećcie sobie lepiej warkoczyki!
          • sloggi Re: sikanie na siedząco 30.05.03, 14:08
            Jakiś Ty inteligentny, a jakie bogate słowictwo.
            Jak dla mnie to możesz sikać na wisząco bez zdejmowania slipów.
            • Gość: zolwin Re: sikanie na siedząco IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 00:48
              sloggi napisał:

> Jakiś Ty inteligentny, a jakie bogate słowictwo.
              > Jak dla mnie to możesz sikać na wisząco bez zdejmowania slipów.

Nie noszę slipów, ale spróbuję sikać na wisząco bez zdejmowania rajstop.
          • straszzz Re: sikanie na siedząco 30.05.03, 14:37
            Gość portalu: !!!!!!!! napisał(a):

> Widziałeś debilu jeden z
            > drugim , aby jakiś szczał pod drzewem na siedząco?

Chyba nie słyszałeś jeszcze o takim wynalazku jak muszla klozetowa.
            Naprwde nie musisz już wychodzić na dwór i szukać drzewa jak chcesz się
            załatwić, wystarczy sprawić sobie kibelek.
            Mamy XXI wiek ale u niektórych panuje jeszcze głębokie średniowiecze.
          • xcfan Re: sikanie na siedząco 04.06.03, 14:05
            Misiu, nic odkrywczego w twoich słowach... Szkoci od wieków ubierają chłopców w
            spódniczki i jakoś kutasiki im nie odpadają. Indianie plotą sobie warkoczyki i
            nikt ich o zniewieściałość nie posądza. Faceci piją od wieków piwo (zamiast
            kawy) i plotkują jak stare ciocie, a gdybyś próbował ich nazwać ciociami, to by
            ci maskę równo wyklepali.
        • kraszan1 Re: sikanie na siedząco 30.05.03, 09:22
          sloggi napisał:

> Zgadzam się z powyższym.
          > Chyba każdy facet wie jak to jest z sikaniem - nie mówię, że każdy z nas leje
          > po ścianach - ale mniejsze drobinki moczu trafiają nie koniecznie do muszli.
          > Od kiedy to męskość mierzy się pozycją przyjmowaną do siusiania?

Posyłam dziecko do przedszkola = płacę = wymagam. Coś jeszcze wyjaśnić ??

I rozumiem, że w domu sikasz na stojąco, żeby sprzątać sracz nie częściej niż
          raz na kwartał.

Pozdrawiam
          Kraszan
          • pieskuba Re: sikanie na siedząco 31.05.03, 21:58
            kraszan1 napisał:

>
            > Posyłam dziecko do przedszkola = płacę = wymagam. Coś jeszcze wyjaśnić ??
            >
            Ano to ja Tobie wyjaśnię, że dodatkowo, o ile nie posyłasz dziecka do
            bajeranckiego prywatnego przedszkola, do pobytu Twojego dziecka w przedszkolu
            dopłaca jeszcze Urząd Gminy czy Dzielnicy (co tam masz). Czyli my, podatnicy. A
            my wolimy sikanie na siedząco. Coś jeszcze wyjaśnić??

pieskuba
    • Gość: angela Re: sikanie na siedząco IP: *.acn.waw.pl 30.05.03, 19:47
      Z tego co wiem to w cywilizowanym świecie na stojąco sika się tylko do
      PISUARU!!!Wszyscy mężczyźni na zachodzie tak robią.A podobno idziemy do
      Europy.Nie posiadam pisuaru w domu i w związku z tym mój partner sika na
      siedząco i nie jest to dla niego w zaden sposób uwłaczające.Robi to od dziecka
      i nie ma to wpływu na jego męskość.Nie trzeba potem wycierać rozbryzganych
      szczochów ze ściany i okolic kibla,co niestety często musimy robić po gościach.
      • fanta-girl Re: sikanie na siedząco 30.05.03, 21:10
        POPIERAM!Te szczochy na pokrywie sa nie do zniesienia.Moj luby np.leje do
        umywalki.
        Haczyk meskiego sikania tkwi w tym, ze chlopy sie zawsze rozgladaja na boki i w
        gore.Co tam takiego jest?
        Ale jak ktos uwaza, ze bedzie mniej meski sikajac nie na stojaca- tzn. ze cos
        nie tak z jego poczuciem meskosci. Moze czuc troche od niego wazeline?

A tak serio, to uwazam, ze niezlym patentem sa pisuary, w kolejnym moim domu
        moj ukochany, chce np.miec dwa takie urzadzenia, zeby moc sobie sikac razem z
        kumplami.I dobrze. Jesli je tylko bedzie myl to ja nie widze przeciwskazan.
        • Gość: zolwin podsumowanie IP: *.espol.com.pl 30.05.03, 23:37
          Dzięki Wam za te wszystkie opinie. Na szczęście żyjemy w wolnym kraju i
          każdemu z nas wolno sikać nawet stojąc na rękach. A jeżeli ktoś jest brudasem
          i nie zna takiego wynalazku jak szmata lub kafelki i płyny do mycia łazienki,
          to przed smrodem nie uchroni go nawet sikanie na leżąco. Po co więc takie
          wynalazki jak ściana płaczu lub pisuar??? No więc po to, żeby facet mógł się
          wysikać w naturalnej pozycji!!!! Będąc wyprostowany, rozglądając się dookoła,
          nucąc ulubioną piosenkę i popierdując od czasu do czasu. I chociaż w
          dzisiejszych czasach coraz częściej faceci nabywają żeńskich nawyków
          wyrażających się wynaturzoną dbałością o wygląd, opaleniznę, kolor włosów,
          biżuterię i takie tam, to jednak nie sposób zaprzeczyć, że nie są to cechy
          męskie. Oczywiście każdy ma swoją definicję męskości, dlatego też serdecznie
          pozdrawiam tych, którzy popierają mnie i uważają że sikanie chłopców (i
          facetów) na siedząco to nie normalne zachowanie. Ale równocześnie pozdrawiam
          wszystkich tych którzy się ze mną nie zgadzają i z pełnią agresji wyrażali
          zdanie przeciwne. Może i rzeczywiście najwygodniej byłoby sikać w gacie i
          przyzwyczaić się do smrodu, ale ja i mój syn będziemy sikać na stojąco, i
          żadna tępa nauczycielka nam w tym nie przeszkodzi. A jeśli nawet uronimy parę
          kropel poza muszlę, to nasz wrodzony instynkt estetyczny sprawi że użyjemy
          takiego magicznego przedmiotu jak szmata. Na koniec proponuję mały quiz.
          Która z poniższych osób sika na siedząco?
          Michael Jordan,
          Bruce Willis,
          Samuel L. Jackson
          Clint Eastwood,
          Harrison Ford,
          Boy George???
          • Gość: buła Re: podsumowanie IP: *.gryfsat.pl / 192.168.1.* 31.05.03, 01:52
            No napewno Clint oraz Nina Terentiew (bo ona musi być wszędzie) ;)
          • jajecznical Re: podsumowanie 31.05.03, 08:12
            ZOLWIN JESTES IDIOTA
            JA CI LEJE PROSTO DO RYJA
            • fanta-girl Re: podsumowanie 31.05.03, 11:30
              Tak na powaznie to uwazam,ze paniom przedszkolankom sie
              nie chce po prostu deski wycierac i w tyn caly
              problem.Jesli chcesz z tym walczyc, to albo zmien
              przedszkole albo zasponsoruj przedszkolu pisuar dla
              chlopcow.Kierowniczka powinna sie zgodzic.Na ile ja sie
              znam na malych chlopcach to trudo ich nauczyc sikac na
              stojaco, wiec jesli Twoj maly to juz umie toi moze warto
              powalczyc o to by tej umiejetnosci nie zaopomniAL.
          • Gość: Jarek Re: podsumowanie IP: *.siemens.pl 02.06.03, 13:53
            > facetów) na siedząco to nie normalne zachowanie. Ale równocześnie pozdrawiam
            > wszystkich tych którzy się ze mną nie zgadzają i z pełnią agresji wyrażali
            > zdanie przeciwne.

W tym sęk, że agresja pojawiała się głównie w postach popierających twoje
            zdanie, tych pisanych przez "100% mężczyzn" - to taka drobna uwaga ;-)

> przyzwyczaić się do smrodu, ale ja i mój syn będziemy sikać na stojąco, i
            > żadna tępa nauczycielka nam w tym nie przeszkodzi. A jeśli nawet uronimy parę
            > kropel poza muszlę, to nasz wrodzony instynkt estetyczny sprawi że użyjemy
            > takiego magicznego przedmiotu jak szmata.

Twój 6letni syn w przedszkolu zrobi to również? Czy też będzie musiała po
            każdym siusiu jednego z iluś chłopców robic to "tępa nauczycielka"?

J.
            • Gość: zolwin Re: podsumowanie IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 00:41
              > Twój 6letni syn w przedszkolu zrobi to również? Czy też będzie musiała po
              > każdym siusiu jednego z iluś chłopców robic to "tępa nauczycielka"?

W przedszkolu, w każdej grupie jest sprzątaczka, która ma 8 godzin na
              pozbieranie 15 tależy po każdym posiłku i zaniesieniu ich 17 metrów dalej do
              kuchni. Mogłaby to zrobić poświęcając 10 minut po każdym posiłku, ale robią to
              dyżurni. Więc nicby się nie stało gdybu popracowała jeszcze ze dwie godzinki i
              wycierała te 7 metrów kw. ubikacji po każdym sikaniu.
              • Gość: Monika Re: podsumowanie IP: *.client.attbi.com 04.06.03, 06:52
                Gość portalu: zolwin napisał(a):

> W przedszkolu, w każdej grupie jest sprzątaczka, która ma 8 godzin na
                > pozbieranie 15 tależy po każdym posiłku i zaniesieniu ich 17 metrów dalej do
                > kuchni. Mogłaby to zrobić poświęcając 10 minut po każdym posiłku, ale robią
                to
                > dyżurni. Więc nicby się nie stało gdybu popracowała jeszcze ze dwie godzinki
                i
                > wycierała te 7 metrów kw. ubikacji po każdym sikaniu.

Ales ty kurwa glupi.Piszesz raczej o kucharce albo o kims kto pracuje i
                sprzata w kuchni.Ja bym sobie nie zyczyla zeby ta sprzataczka wycierala
                szczochy twojego dziecka,a pozniej podala obiad mojej corce. Brak ci wyobrazni
                czlowieku.
              • Gość: camel Re: podsumowanie IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.03, 08:15
                > wycierała te 7 metrów kw. ubikacji po każdym sikaniu.

a tak pozatym to ty jestes normalny???
                dzieci od najmlodszych lat powinno sie uczyc kultury i higieny, a nie tego, ze
                jak nabrudzi to zaraz ktos po nim posprzata.

camel
              • Gość: waldiq Re: podsumowanie IP: *.sycow.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 16:29
                Popieram cię zolwin. Ja nie mam problemów z sikaniem na stojąco - trafiam tam
                gdzie trzeba. Zmuszanie twojego syna aby robił to w sposób dla niego
                niewygodny - to chamstwo.
          • xcfan nienormalność tępić urynowym gazem!!! 04.06.03, 14:37
            Proponuję rozwiązanie ostateczne dla tych, którzy nie znoszą szowinistycznej
            czystości urynacji spionowanej, należy ich zagazować na siedząco, najlepiej
            zapachem z zeszmaconej uryny (=uryny wyrzętej ze szmat, które pionowo-urynujący
            używają do ścierania mikrokropelek uryny).

Tym samym wszelka nienormalność tego świata zostanie ostatecznie usunięta,
            Kubuś i jego tatko będą się szczęśliwie odpryskiwali w pionie, i żadna debilna
            pani (bo wszystkie panie też do gazu pójdą) nie będzie im mówiła jak powinni
            szczać.

Prawda, że bardzo skuteczne rozwiązanie?
    • Gość: camel Re: sikanie na siedząco IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.03, 09:20

> Jestem cholernie wściekły, bo mojemu synowi w przedszkolu(jest w
      > sześciolatkach) Panie każą sikać na siedząco. On biedaczek nie chce sikać jak
      > dziewczynka, i męczy się przetrzymując cały dzień albo sika ukradkiem na
      > podwórku w krzakach. Dla mnie to pozocja dla faceta raczej nienormalna.
      > Zresztą jak można jednnego dzia przebierać chłopców za kowbojów a drugiego
      > kazać sikać jak dziewczynka. Zamierzam zrobić awanturę. Co o tym myślice?

oczywiscie, ze kobitki w przedszkolu maja racje, bo jak twoj synek naleje na
      deske, bo nie potrafi wysikac sie "celujaco" to zanim sprzataczki po poludniu
      to posprzataja jakis inne dziecko moze na tych jego szczochach usiasc. Nie wiem
      czy bylbys zadowolony, gdyby twoj syn przyszedl do domu i powiedzial, ze deska
      byly posikana i usiad na sikach. Poza tym proponuje wydaje mi sie ze nie
      psrzatales jeszcze kibla wlasnorecznie, tylko najczesciej robi to twoja zona.
      Wyobrazasz sobie jak ona cierpi kiedy musi zmyc te "spryskane" przez ciebie i
      twojego meskiego potomka kafelki? Fuj... ble...

camel
      • Gość: radek Re: sikanie na siedząco IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 11:53
        Każdy kulturalny facet (na zachodzie też) jeśli nie ma pisuaru to sika... na
        stojąco oczywiśćie (!!!) do muszli, uprzednio podnosi deskę sedesową i zamyka
        po sobie (to jest oznaka kultury).

Problem z rozchlapywaniem i nie trafianiem mogą mieć jedynie osoby chore na
        prostatę.

No cóż osoby chore i inne mające problemy z "celnością" oddawania moczu powinny
        rzeczywiście usiąść.

Zatem wznieśmy toast: Panowie, obyśmy nigdy nie musieli siadać do siusiania!
        • Gość: camel Re: sikanie na siedząco IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.03, 15:10
          Gość portalu: radek napisał(a):

> Każdy kulturalny facet (na zachodzie też) jeśli nie ma pisuaru to sika... na
          > stojąco oczywiśćie (!!!) do muszli, uprzednio podnosi deskę sedesową i zamyka
          > po sobie (to jest oznaka kultury).

jestes w bledzie. nie kazdy, tylko taki co ma problemy z meskoscia i ktoremu
          sie wydaje, ze jak usiadzie to mu korona z glowy spadnie. oczywiscie siadanie w
          toaletych publicznych nie jest wskazane bo nie wiadomo kto tam wczesniej
          siedzial. dlatego 99.99% toalet na zachodzie ma jednak pisuary.

>
          > Problem z rozchlapywaniem i nie trafianiem mogą mieć jedynie osoby chore na
          > prostatę.

Co ty za bzdury piszesz. Rospryskiwanie jest niestety niezalezne i rozchodzi
          sie w kazda strone.. dlatego toalety meskie maja czasem lepka podloga i brudne
          kawelki. Pozdrowienia dla twojej przyszlej zony..biedna kobieta.

> Zatem wznieśmy toast: Panowie, obyśmy nigdy nie musieli siadać do siusiania!

Zalezy gdzie, w domu lepiej oszczedzac sprzatania sobie i innym:)) a poza tym
          mozna spokojnie poczytac gazete..na stojao nie jest latwo :)))))

camel
      • Gość: zolwin Re: sikanie na siedząco IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 00:45
        > oczywiscie, ze kobitki w przedszkolu maja racje, bo jak twoj synek naleje na
        > deske, bo nie potrafi wysikac sie "celujaco" to zanim sprzataczki po poludniu
        > to posprzataja jakis inne dziecko moze na tych jego szczochach usiasc.

Sprzątaczki biorą pieniądze za pracę od rana, więc dlaczego mialyby pracowac
        dopiero po południu?
    • atlantis75 Re: sikanie na siedząco 02.06.03, 12:39

> Zamierzam zrobić awanturę. Co o tym myślice?

Może najpierw spokojnie pogadaj? :)
      Myślę, że masz rację. A jak pani przedszkolanka będzie się
      upierać, to powiedz jej żeby sikała na stojąco ;)
      • Gość: camel :))) a moze... IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.03, 15:14
        no tak..sikanie na stojaco.. a teraz taka sprawa.. to do tych obroncow sikania
        na stojaco..
        kazdy z nas musi od czasu do czasu zrobic, brzydko to nazywajac, kupe.
        niestety temu towarzyszy tez sikanie( pech, nie?)... czy w momencie kiedy
        przychodzi czas na pipi to tez na chwile wstajecie, a potem znow siadacie?? :)))

camel
        • sloggi Re: :))) a moze... 02.06.03, 16:41
          Gość portalu: camel napisał(a):

> czy w momencie kiedy
          > przychodzi czas na pipi to tez na chwile wstajecie, a potem znow siadacie? :))

Poezja - omalże nie posikałem się na siedząco przed kompem :)
        • Gość: zolwin Re: :))) a moze... IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 01:15
          A Ty, jak się kąpiesz, to myjesz od razu ręce, czy wychodzisz z wanny, ubierasz
          się i myjesz rece w umywalce??????
          • Gość: camel Re: :))) a moze... IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.03, 08:18

> A Ty, jak się kąpiesz, to myjesz od razu ręce, czy wychodzisz z wanny,
            ubierasz
            >
            > się i myjesz rece w umywalce??????

a ten argumnet to jak sie ma do tego wszystkiego? sam go wymysliles? przeciez
            nikt nie ma nic przeciwko myci rak... dziwny jakis jestes... ja bym powiedzail,
            ze troche nie kumasz sprawy, ale mlody jeszcze jestes (za mlody)

camel
            • sloggi Re: :))) a z pewnością.................. 04.06.03, 10:37
              Gość portalu: camel napisał(a):

> Gość portalu: zolwin napisał(a):
              >
              > > A Ty, jak się kąpiesz, to myjesz od razu ręce, czy wychodzisz z wanny,
              > ubierasz
              > >
              > > się i myjesz rece w umywalce??????
              >
              >
              > a ten argumnet to jak sie ma do tego wszystkiego? sam go wymysliles? przeciez
              > nikt nie ma nic przeciwko myci rak... dziwny jakis jestes... ja bym
              powiedzail,
              >
              > ze troche nie kumasz sprawy, ale mlody jeszcze jestes (za mlody)
              >
              To nie kwestia wieku, Zolwin z góry założył pisząc ten wątek, że ma
              bezdyskusyjną rację - więc cała dyskusja ma tak przebiegać, żeby Go w tym
              ugruntować.
              Tak Zolwin - masz rację! (chociaż nie do końca i pamiętaj kupa na siedząco, a
              pipi na stojaka)
              • Gość: camel Re: :))) a z pewnością.................. IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.03, 15:31
                >(chociaż nie do końca i pamiętaj kupa na siedząco, a
                > pipi na stojaka)

ale jak chesz to mozesz obie rzeczy na stojaco...

camel
              • Gość: zolwin Re: :))) a z pewnością.................. IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 22:40
                > Tak Zolwin - masz rację! (chociaż nie do końca i pamiętaj kupa na siedząco, a
                > pipi na stojaka)
                >
                Dzięki Camel, będę pamiętał, chociaż podobno jestem idiota, a w razie jak
                zapomnę, to zawsze jast ta magiczna szmata.
                • sloggi Re: :))) a z pewnością.................. 05.06.03, 08:50

> > Tak Zolwin - masz rację! (chociaż nie do końca i pamiętaj kupa na siedząco
                  > , a
                  > > pipi na stojaka)
                  > >
                  > Dzięki Camel, będę pamiętał, chociaż podobno jestem idiota, a w razie jak
                  > zapomnę, to zawsze jast ta magiczna szmata.

Pamiętaj Zolwin - szmata w rękach Twojej żony, nie będziesz przecież swojego
                  cennego złotego deszczu wycierał sam :)
            • Gość: zolwin Re: :))) a moze... IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 22:26

ja bym powiedzail,
              >
              > ze troche nie kumasz sprawy, ale mlody jeszcze jestes (za mlody)
              >
              > camel
              Oj chyba byś się zdziwił :-)
              • Gość: camel Re: :))) a moze... IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 01:59

>
                > ja bym powiedzail,
                > >
                > > ze troche nie kumasz sprawy, ale mlody jeszcze jestes (za mlody)
                > >
                > > camel
                > Oj chyba byś się zdziwił :-)

o kurde ..i takie teksty?

camel
      • Gość: zolwin Re: sikanie na siedząco IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 01:02
        No i spokajnie pogadałem, prosząc Panią, żeby uszanowała wynoszone z domu
        nawyki mojego dziecka, tym bardziej że jest to dla niego sprawa w pewnym sensie
        wstydliwa. Opadły mi jednak ręce gdy dowiedzialem się że Pani powiedziała innym
        dzieciom, żeby nie skarżyły na Kubusia, że sika na stojąco, bo Kubuś ma taką
        chorobę, że nie może sikać na siedząco.
        • Gość: camel Re: sikanie na siedząco IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.03, 08:19

>
          > dzieciom, żeby nie skarżyły na Kubusia, że sika na stojąco, bo Kubuś ma taką
          > chorobę, że nie może sikać na siedząco.

no a co miala powiedziec? moze oni tam nie chca zeby wszystkie dzieciaki laly
          na stojaco, bo i nie wszystkie maja rodzicow z kompleksami.

camel
          • sloggi Re: sikanie na siedząco 04.06.03, 10:39
            Pani powinna powiedzieć dzieciom (o ile zrozumiałyby), że Kuby tatuś pojmuje
            męskość poprzez sikanie na stojąco (i być może drapanie po jajkach podczas
            oglądania meczu).
            • Gość: zolwin Re: sikanie na siedząco IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 22:29
              sloggi napisał:

> Pani powinna powiedzieć dzieciom (o ile zrozumiałyby), że Kuby tatuś pojmuje
              > męskość poprzez sikanie na stojąco (i być może drapanie po jajkach podczas
              > oglądania meczu).
              No widzisz sloggi potrafisz myśleć.
              • sloggi Re: sikanie na siedząco 05.06.03, 08:52
                To może będzie łatwiej jak wogóle wymienisz cechy, które według Ciebie
                charakteryzują tylko takich prawdziwych mężczyzn?
        • xcfan Re: sikanie na siedząco 04.06.03, 14:26
          He, he, he, ale się uśmiałem :-)
          Pani jest genialna!
          Pani uczy w przedszkolu tolerancji dla "inności". Bardzo dobrze, trza wcześnie
          zaczynać ;-)
          Chyba lepiej uczyć tolerancji niż mówić dzieciom, że tatuś Kubusia jest
          zakręconym supermaczo, któremu w głowie nie mieści się syn siedzący podczas
          urynacji codziennej ;-)
    • Gość: kubu Re: sikanie na siedząco IP: *.chello.pl 04.06.03, 10:12
      boze
      zal mi troche Twojego synka
      rozumiem, ze musi w 100% spelniac Twoje hipersamcze wyobrazenia odnosnie bycia
      prawdziwym facetem
      niech nie daj boze sie okaze gejem
      bo to przeciez takie niemieskie
      :-/

zycze wielu upojnych chwil przy ogladaniu prawdziwie meskich filmow z Johnem
      Waynem i Clintem Eastwoodem
      • Gość: A! Re: sikanie na siedząco IP: 62.233.173.* 04.06.03, 13:04
        zolwin , to teraz zrób aferę i nawrzucaj tym ku... które ośmiaszają ci
        dzieciaka z powodu własnego lenistwa!! I nie słuchaj tych tutaj pokroju
        camela , sloggi itp , bo przegiętych ciotek , które uwielbiają robić wszystko
        jak kobietki tu nie brakuje! niestety!
        • Gość: camel Re: sikanie na siedząco IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.03, 15:34
          Gość portalu: A! napisał(a):

> zolwin , to teraz zrób aferę i nawrzucaj tym ku... które ośmiaszają ci
          > dzieciaka z powodu własnego lenistwa!! I nie słuchaj tych tutaj pokroju
          > camela , sloggi itp , bo przegiętych ciotek , które uwielbiają robić wszystko
          > jak kobietki tu nie brakuje! niestety!

to ja wspolczuje twojej przyszle zonie, jak bedzie musiala zmywac spryskane
          przez ciebie kafelki i podloge... bo pewnei ty si enie ponizysz do robot
          domowych typu sprzytanie wlasnej uryny.

camel
        • xcfan Re: sikanie na siedząco 05.06.03, 11:31
          Misiu, tyś chyba analfabeta, bo jakoś nie kumasz tego co czytasz. Jeśli ktoś
          jest ośmieszany to tatuś, a nie jego syn. Synowi należy współczuć, że ma
          takiego tatusia.
      • Gość: zolwin Re: sikanie na siedząco IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 22:34
        > zal mi troche Twojego synka
        > rozumiem, ze musi w 100% spelniac Twoje hipersamcze wyobrazenia odnosnie
        bycia
        > prawdziwym facetem
        Chyba czegoś nie kumasz, to on chce sikać na stojąco, a pani mu zabrania.
        > niech nie daj boze sie okaze gejem
        > bo to przeciez takie niemieskie
        > :-/
        Co ty Geje są OK. Znam kilku, naprawde są wporzo.

> zycze wielu upojnych chwil przy ogladaniu prawdziwie meskich filmow z Johnem
        > Waynem i Clintem Eastwoodem
        dzięki
    • xcfan Re: sikanie na siedząco 04.06.03, 13:58
      Znowu problem supermaczo?
      Jaki ma wpływ na męskość pozycja w jakiej się sika. Szowinizm sikania, he, he.
      Dobre.
      Ja tam od paru lat u siebie w domku leję na siedząco i nie zauważyłem, żeby
      moja męskość na tym ucierpiała (rozmiar ten sam, gotowość ta sama, głos niski
      jak zawsze...), a za to jak sedes zyskał, jak czyściutko wygląda, jak nie
      wydaje mało przyjemnego zapaszku...
      Oczywiście pisuar jest najwygodniejszym rozwiązaniem, ale kto w mieszkaniach
      montuje pisuar... zamontowałbym, gdyby moja łazienka miała z 10m2.
      • Gość: merro Re: sikanie na siedząco IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 04.06.03, 16:14
        zboże widzisz i nie grzmisz
        no o co się czepiacie
        pojebało was
        facet kocha swoje dziecko i dba o jego konfort psychiczny
        nic dziwnego ze dzieciak sie wstydzi jak widzi ze tata i wszyscy koledzy robia
        siku na stojąco a paniusie nagle kaza mu to robic na siedzaco
        co to za terror ?
        niech kazdy sika jak lubi, dla mnie naturalną pozycją jest pozycja stojąca
        a szmata i płyny do kibla nie sa dla mnie tajemniczym zjawiskiem
        jak po pijaku nasikam poza muszle to po prostu sprzatam po sobie i raczej tego
        powinno sie dzieciaki uczyc
        sprzatania po sobie

ok, kill me now :)
        • Gość: sisiorek Re: sikanie na siedząco IP: *.gryfsat.pl / 192.168.1.* 04.06.03, 22:15
          no i nareszcie normalny facet !!
        • xcfan Re: sikanie na siedząco 05.06.03, 11:23
          Misiu, ja tam wolę rzadziej sprzątać, a to jest możliwe wtedy kiedy mniej
          rozbryzgowo sikam. Dla mnie to kwestia wygody i higieny, dla Ciebie męskości i
          higieny (chociaż swoiście pojmowanej).

Moim zdaniem tatuś robi problem z faktycznego braku problemu. Gdyby powiedział
          Kubusiowi, że pozycja bardziej horyzontalna jest również dopuszczalna, to
          dzieciak przestałby się stresować, pani byłaby szczęśliwa, sprzątaczka również,
          a tatuś nie musiałby stawiać tego bzdurnego problemu na forum...
          Ale tatuś jest uparty, tatuś chce mieć swoje zdanie, bez względu na logikę,
          sensowność, i dobro syna... tatuś płaci, tatuś wymaga, tatuś ćwiczy syna tak
          jak rozumku tatusiowi staje... a synek podrośnie i będzie się śmiał z
          tego "problemu".

Czasem odrobina dystansu do samego siebie się przydaje.
    • sdfsfdsf Re: sikanie na siedząco 04.06.03, 18:05
      dyskusja warta uwagi he he sikac na stojaco czy na siedzaco, a jakie argumenty
      lataja, a to drugie to robicie na siedzaco czy na stojaco? bo w szaletach da
      sie dostrzec skrzywienie celownika u niektorych he he
      • Gość: camel Re: sikanie na siedząco IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.03, 21:16
        >bo w szaletach da
        > sie dostrzec skrzywienie celownika u niektorych he he

to nie skrzywienie celownika..to taka kultura osobista... place 50 gr to
        wymagam:)

camel
        • Gość: camel sprzatanie... IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 02:02
          ach, tylko tak na chwile cos dodam:)

czasem przychodz moja kolej na posprzatanie domu dziadka, ktory jako typowy
          macho nigdy nie mial ze sporzataniem do czynienia. Teraz tylko czasem odkurzy,
          ale z racji wieku tez niezbyt dokladnia. No w kazdym badz razie, w sprzytanie
          obejmuje rowniez lazienke... kurde, az mnie skreca jak mam te kilkutygodniowe
          zolto-bure plamy z kafelkow usunac...oj..oj.oj... dlatego jestem
          zwolennikiem "siedzenia", przynajmniej w domu.

camel
          • Gość: bruno555 Re: sprzatanie... IP: *.proxy.aol.com 05.06.03, 05:08
            trudno sikac na siedzaco gdy stoi
            • Gość: camel Re: sprzatanie... IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 07:42
              Gość portalu: bruno555 napisał(a):

> trudno sikac na siedzaco gdy stoi

a latwiej wtedy na stojaco?? prosto w twarz??? o kurde..

camel
            • xcfan Re: sprzatanie... 05.06.03, 11:37
              Wtedy to w ogóle trudno się sika :-(
              Na marginesie: tak bardzo podnieca Cię oddawanie moczu, że Ci stoi?
              • 4you Re: sprzatanie... 05.06.03, 13:07
                Bardzo mi się (jako kobiecie sprzątającej czasem w domu łazienkę) podoba
                temat :)
                Apel do panów: sikajcie na siedząco! Ja już nie mam siły na wycieranie, a
                panowie nie widzą i nie "czują" problemu!
                A męskość faceta jednak polega na czymś innym, a nie na pozycji w jakiej sika :)
                Ale tak w ogóle, to wesolutko tutaj! :)))) Pozdrawiam
    • muszek0 siedzącej kobiecie znacznie wygodniej niż facetowi 05.06.03, 15:48
      na pewno robiąc kakę połączona z pipi (czynność słusznie zauważona przez
      camela) wielu facetów może stwierdzić, że prącie dotyka bezpośrednio ceramiki.
      sytuacja może być nieciekawa szczególnie z rana, kiedy następuje wzwód
      posenny. w muszlach, powiedzmy, z czasów komunistycznych problem zasadniczo
      nie występował. ale w muszlach, czy kompaktach występujących aktualnie na rynku
      część robocza jest o jakieś 5-6 cm krótsza i tutaj może problem.
      w przypadku kobiet, ten problem nie występuje. teoretycznie ważny jest obwód,
      ale w praktyce kobieta raczej czuje komfort sikając do muszli.
      dlatego optuję za sikaniem na stojąco. oczywiście najlepszym rozwiązaniem jest
      pisuar, dla wygodnickich - z fotokomórką. jednak tym co sikają na stojąco do
      muszli polecam kilka ćwiczeń na sprawność psychomotoryczną. jednym z ćwiczeń
      może być napisanie moczem własnego imienia na śniegu, latem można próbować
      mamalować jakieś wzorki na murze, który aktualnie oblewamy. i jeszcze bardzo
      ważne - żeby strumień był jak najbardziej 'związany' tzn. żeby nie kropelkować
      na boki należy przed sikaniem wyregulowac napletek.
    • komandos57 Re: sikanie na siedząco 10.06.03, 17:53
      Zawsze tak robie.Mam walonek sluzacy mi jako cewnik i laduje do niego na
      siedzaco.Naprawde!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka