Dodaj do ulubionych

Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj formę

16.05.07, 14:27
po sennej zimie;))))

cyt.

Rozbieranie kobiety:
Za jej zgodą..............................12 kcal.
Bez jej zgody...........................187 kcal.

Rozpinanie jej biustonosza:
Obiema rękoma..........................8 kcal.
Jedną ręką.................................12 kcal.
Zębami......................................85 kcal.

Nakładanie prezerwatywy:
W czasie erekcji..........................6 kcal.
Bez erekcji.................................315 kcal.

Gra wstępna:
Próba znalezienia łechtaczki.........8 kcal.
Próba znalezienia punktu G..........92 kcal.

Pozycje:
Klasyczna...................................12 kcal.
69 leżąc.....................................78 kcal.
69 stojąc....................................172 kcal.
Tylna.........................................216 kcal.
Taczki........................................428 kcal.
Kandelabr..................................912 kcal.

Orgazm:
Prawdziwy..................................112 kal.
Udawany....................................315 kal.

Drugi orgazm:
w wieku 20 -29 lat .....................36 kcal.
w wieku 30 -39 lat ....................108 kcal.
w wieku 40 -49 lat ...................324 kcal.
w wieku 50 -59 lat ...................972 kcal.
powyżej 60 lat .......................2916 kcal.

Po...
Leżenie z przytulaniem..................18 kcal.
Szybkie wstawanie..........................36 kcal.
Wyjaśnianie dlaczego tak szybko opuszczasz łóżko........816 kcal.

Ubieranie się po...
Powoli......................................32 kcal.
W pośpiechu..................................98 kcal.
Gdy jej ojciec puka do drzwi...........1218 kcal.
Gdy twoja żona puka do drzwi........3521 kcal.
Obserwuj wątek
    • grzech_o_1 Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 14:44
      Jeden stosunek = rozładowanie łopatą dwóch wagonów węgla, 60 tonowych.:)
      • poprioniony Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 15:07
        Nie, nie, prochna tak dalece posuniete w rozkladzie jak Ty, jada wedlug innej
        taryfy:

oddychanie:
        - samodzielne - 330kcal
        - pod respiratorem - 180kcal

lanie:
        - do kaczki - 200kcal
        - pod siebie - 70kcal
        - pod respirator - 120kcal
        • metalicca Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 18:19
          Tradycyjnie.
          Zwalaj się koleś.
          • wininia Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 18:23
            Nawet trawa jest dla niego niebieska:)
            Ostanio niebieski modny:)
            • metalicca Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 20:16
              "Żółta łódź podwodna".
              Kiedy to było? A już miała bajeczne kolory.
              Tylko po czym?
              Chyba nie po naparze z rumianku polnego?
              :)))))))))))))))))
              Literkowe cmoki smoki.
      • wininia Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 18:12
        I to wynoszonych po schodach:)
        • metalicca Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 18:21
          Na szóste piętro. :))))))))))))))))0
          Ps.
          Jak mój sweterek? Bardzo się oziębiło a rano mnie poniosło w samej koszuli.
          • wininia Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 18:32
            Sweter w krótce wyślę pocztą.
            Na wszelki wypadek zrobiłam za duży:)
            Zmieścicie się razem z Literką:)
            • kookardka Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 20:14
              to bliźniak Ci wyszedł ? ;)
              • metalicca Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 21:03
                Bliźniak.
                Wininia robi już go drugi rok. Pruje i robi. Bo kłopot niebywały.
                Ma być bliźniak dla bliźniaków.
                Tylko Tilka, bliźniaczka ma jednojajowa jest młodsza o 29 lat. Świat tego
                jeszcze nie widział.
                No i jak tu sweterek udziergać? Ale Wininika to fachowiec. Poradzi sobie i na
                tę zimę z Tilką się wreszcie odziejemy.
                I cieplutko nam będzie.
                Jak przy kominku który sypie cieplutkie skry, gdy mróż wielki trzeszczy.
                :)))))))))))))
            • metalicca Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 20:21
              Hejka!
              Jej za dużo miejsca nie potrzeba.
              To chudzinka straszliwa.
              Co popatrzę, to aż mi się serce kraje.
              Bidulinka.
              To podobno wszystko przez świekrę.
              Tak mi w mankiet popłakuje.
              ;)))))))))
              Ps.
              Lit. Tylko mnie nie bij.
    • forumowicz_pospolity Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 14:55
      to jakiś cennik?;))
      jaki jest przelicznik kcal na pln?:))
      • zielonooka_bez_tyja Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 15:05
        Zależy od aktualnego kursu... 'waluty';))
    • funny_game Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 15:10
      Udawany O w męskim wykonaniu mnie zafrapował... ;)
      • zielonooka_bez_tyja Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 15:13
        Mnie też, ale... skoro niedawno Ktoś mi wmawiał, ze wyczuwa Kobiecy udawany,
        to... nie śmiem oponować, że sam udawać może;))))
        • funny_game Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 15:17
          Mniemam, że ten Ktoś zna przesłynną scenę z "Kiedy Harry poznał Sally"?

Tyle pytań, tyle technicznych pytań... ;)))
          • zielonooka_bez_tyja Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 15:24
            Nie wiem, ale... nie omieszkam spytać przy najbliższej okazji;))

Ale z pewnym Jego stwierdzeniem się zgadzam "Jeśli Kobieta udaje, to nie ma
            prawa mieć "ale", ze mnie interesuje tylko mój orgazm":)
            • funny_game Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 15:28
              Ale pewnie warto zgłębić "tajemnicę" udawania, zaczynając od "dlaczego"?
              Nie sądzisz, że to w niektórych związkach może być takie zamknięte koło?
              Parafrazując:
              Nie pytaj, co było pierwsze: jajko czy kura; pytaj co było pierwsze: udawanie
              czy egoizm?
              ;)
              • zielonooka_bez_tyja Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 15:30
                Jak na mój gust... udawanie, to dopiero egoizm i nieszczerość w jednym:)
                • funny_game Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 15:39
                  Nieszczerość - ofkorsik. I robienie sobie pod górkę, czyli taki egoizm ze
                  skutkami negatywnymi przecież dla strony i udającej i nabieranej. Czyli co to za
                  egoizm?
                  A może egoizm bo wygodnictwo i pozorny spokój? No tak, trudniej się przyznać i
                  popracować. Łatwiej na kłamanych przesłankach budować swój obraz w oczach
                  partnera, mieć spokój. Mi tu raczej lęki i wstydy, kompleksy i zahamowania na
                  myśl przychodzą prędzej, niż ten cholerny egoizm... :)
                  • zielonooka_bez_tyja Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 15:47
                    Lęki i zahamowania wypływają z niechęci dokonania zmian, więc... też zawierają
                    w sobie dawkę egoizmu;) W dodatku z braku zaufania, że Partner może pomóc je
                    pokonać... im "głębiej", tym gorzej :)))))))))))

Ale mi nie o to szło...
                    Jeżeli myślę o Partnerze, nie o sobie, to... myślę też, co On by poczuł, jeśli
                    zauważy (i to po miesiącach, czy latach), tudzież dowie się w hm... "przypływie
                    szczerości" podczas kłótni;) Idąc dalej... CO POCZUŁABYM JA W TAKIEJ SYTUACJI?
                    Od razu odechciewa się udawanek, jeśli te przemyślenia są szczere:)
                    • fox_girl Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 16:11
                      ja to wogólę nie rozumię po co komu udawanie
                      • zielonooka_bez_tyja Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 16:17
                        Aj tam... żeby było o czym popisać;)))
                    • funny_game Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 20:37
                      zielonooka_bez_tyja napisała:

> Lęki i zahamowania wypływają z niechęci dokonania zmian, więc... też zawierają
                      > w sobie dawkę egoizmu;)

Myślę, że to trochę bardziej skomplikowane skąd wypływają lęki i zahamowania.
                      Nie przekładają sie też raczej tak prosto i w każdym przypadku na postawę
                      egoistyczną. Ale to raczej trudny temat, w którym nie jestem zbyt oblatana :)

Co do reszty: nie mam pytań ;)))

Widzę, że kandelabr już zawisł. A polecono mi wyjaśnić, na czym on polega. Nie
                      wiem, czy mam się bać ;)
                      • zielonooka_bez_tyja Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 20:44
                        A bo nie "wypływają" powinnam napisać, a "wiążą się":))) Dopiero mi Ktoś formę
                        przywrócił;))
                        • funny_game Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 20:49
                          Dobra, dobra, niechaj będzie wpływają, wiążą się, łotewer ;)
                          Z formy się cieszę.
                          Ale teraz ten kandelabr, bo nic nie rozumiem :D
                          • zielonooka_bez_tyja Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 20:52
                            Ja też, aczkolwiek pędu do zrozumienia wszystkiego, ku własnemu spokojowi, nie
                            notuję:D:D:D
                            • funny_game Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 21:07
                              Ależ zaraz wszystkiego!
                              Wróć: ja mam pęd i cierpię, ale chyba to lubię, tzn. ten akurat rodzaj cierpienia.
                              Cierpienie poznawcze - czy ma płeć? (zauważ, doceń ;) jak ja się staram, by to
                              było jakieś takie w temacie forum) ;)))
                              Ale ten kandelabr.... chociaż jakoś a la Kazimiery Szczuki "Pozycje aseksualne"
                              (żeby nie było, że to o seksie) mi wyłożyć trza. No niech mi ktoś pomoże :D
                              • zielonooka_bez_tyja Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 21:09
                                Wiesz... jak "wyłożyć" zamienisz na "włożyć", to... się chętni znajdą:D:D:D
                  • poprioniony Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 16:11
                    No dobra, a skoro ja udaje przed soba orgazmy tarmoszac sobie pingwina to?
                    1. Jestem tak cienkim w te klocki egoista, ze musze udawac?
                    2. Jestem zaklamana szuja bo udaje?
                    3. Mam nasrane we lbie i nadmiar wolnego czasu skoro wypisuje takie brednie?
                    4. Wszystko razem?

Droga Redakcjo, pomoz!
                    • zielonooka_bez_tyja Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 16:15
                      Na to pytanie nie ma odpowiedzi... musiałbyś mieć pingwina, Kochanie...
                    • ulotne_piekno Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 16:16
                      ja to postawiłabym na 3.,ale...nie wierzę, że byłbyś tak chory i pozwolił, aby
                      ktoś Ci do łba....
                      więc, może jakas inna opcja istnieje?
                    • elektroniczna.pomarancza Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 19:04
                      poprioniony napisał:

> No dobra, a skoro ja udaje przed soba orgazmy tarmoszac sobie pingwina to?
                      > 1. Jestem tak cienkim w te klocki egoista, ze musze udawac?
                      > 2. Jestem zaklamana szuja bo udaje?
                      > 3. Mam nasrane we lbie i nadmiar wolnego czasu skoro wypisuje takie brednie?
                      > 4. Wszystko razem?
                      >
                      > Droga Redakcjo, pomoz!

Szanowny Czytelniku.
                      To, o czym piszesz jest jedynie niegroznym objawem tzw. gownomozgowia.
                      Mozesz byc spokojny, wprawdzie na to nie ma lekarstwa, ale tez nie bywa
                      smiertelne.
                      Radze nie patrzyc sobie w oczy przy goleniu, bo sie zatniesz.

Nietania Redakcja
                      • poprioniony Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 20:08
                        Juz chyba Ci mowilem Elektroniczna Szaranczo, zebys wracala do Zambezi.
                        • elektroniczna.pomarancza Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 20:16
                          W Zambezi mnie nie chca, bo juz wszystkich poobrazalam.;(
                      • metalicca Re: Zagwozdka na wieczór 16.05.07, 21:09
                        Należy jeszcze spożywać surówkę ze świeżych wiosennych pokrzyw.
                        To przywraca równowagi wszelkie. Przecież nowalijki po ciężkiej zimie.
                        :)))
    • floo77 kandelabr? 16.05.07, 16:10
      to kojarzy mi się ze wspólnym czyszczeniem kandelabrów - tak tez można osiągnąć
      spełnienie (ten wzrok gości oslepionych blaskiem, a nie tam krzyki orgazmowe
      przez ścianę i wzrok sąsiada rano ;))
      • zielonooka_bez_tyja Re: kandelabr? 16.05.07, 16:16
        Na mnie nie patrz... ja tylko cytuję;))
        • literka102 Re: kandelabr? 16.05.07, 16:52
          "Na świeczkę", to ja jeszcze sobie mogę wyobrazić, ale chyba w nocy nie zasnę,
          myśląc o tym kandelabrze....A niech Cię Zielona!Jakieś szczegóły techniczne i
          to już!
          • zielonooka_bez_tyja Tłumaczenie Especially For You;)))) 16.05.07, 16:54
            Iż to pozycja znacznie przyjemniejsza, niż "na teściową" sprawę spokojnego
            zaśnięcia załatwić powinno;))))) Jeśli nie, to możesz zasnąć... ze strachu:D:P
            • literka102 Re: Tłumaczenie Especially For You;)))) 16.05.07, 16:56
              Na teściowej to ja w życiu nie zasnę!Do cna zdegenerowana jesteś kobieto!;0)))))
              • zielonooka_bez_tyja Re: Tłumaczenie Especially For You;)))) 16.05.07, 16:58
                Oż Ty w mordę!! Właśnie zakappowałam, skąd "102" w nicku:))))))) I niby nie
                wiesz, co to "na teściową" jest, cio??;> To samo, co "na 102"... sto metrów od
                domu, dwa metry pod ziemią:D:D:P
                • literka102 Re: Tłumaczenie Especially For You;)))) 16.05.07, 17:00
                  ;0)))))))))))))))))))- teraz to już leżę pod biurkiem i tak mi na jakiś czas
                  zostanie!!!!
                  • zielonooka_bez_tyja Re: Tłumaczenie Especially For You;)))) 16.05.07, 17:02
                    Podświadomość, widzę, cuda czyni, nawet nick dyktując;)))))))))
                    • literka102 Re: Tłumaczenie Especially For You;)))) 16.05.07, 17:04
                      Zawsze wiedziałam, że moja głęboku ukryta inteligencja, kiedyś jako ta oliwa na
                      wierzch wylezie!o!
                      • zielonooka_bez_tyja Re: Tłumaczenie Especially For You;)))) 16.05.07, 17:07
                        Baaaardzo głęboko;))) Dla wytrwałych Poszukiwaczy Skarbów... coś nas łączy,
                        widzę:D:D:D

Spływam na razie;)
                        • literka102 Re: Tłumaczenie Especially For You;)))) 16.05.07, 17:10
                          Obie wyszłyśmy za I.Jonesa?
          • metalicca Re: kandelabr? 16.05.07, 18:25
            Jutro Ci podeślę film instruktażowy.
            Jak się dłuższy czas aerobikujesz, to wydolisz. :))))))
            • kakarakamuchen Re: kandelabr? 17.05.07, 08:37
              stary i obrzydliwy. fuj
              • anne_mari Re: kandelabr? 17.05.07, 08:46
                A wiesz co to jest doświadczenie?
                • kakarakamuchen Re: kandelabr? 17.05.07, 09:22
                  A wiesz co to jest zombie i nekrofilia?
      • metalicca Re: kandelabr? 16.05.07, 18:23
        Kandelabry mosiężne najlepiej się czyści sidolem.:))) Grzech.
    • wininia Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 18:10
      Wynika z tego ,że z wiekiem szczupleje:)
      • metalicca Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 18:28
        Jestem już wyschnięty na wiór a końca nie widać. :)))
    • no_okki Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 16.05.07, 23:09
      no...interesujące ! - ciekawe, jaka kaloryczność mi wyjdzie../
    • buszmen33 Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 17.05.07, 10:33
      T^aaa dużo trenuje więc nalez e do szcupłych.:)
      • kookardka Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 17.05.07, 12:22
        obyś się nie przetrenował, bo znikniesz ;)
        • buszmen33 Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 17.05.07, 13:01
          Trening czyni mistrza:)
          • kookardka Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 17.05.07, 13:05
            Mistrza dobrego PR ;)
            • buszmen33 Re: Wiosenny trening dla Mężczyzny;))) Odzyskaj f 17.05.07, 13:44
              Arcy mistrza:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka