Dodaj do ulubionych

Korzystasz?

26.06.07, 18:06
Kiedy kobieta jest pijana w myśl powiedzenia " Kobieta pijana """
sprzedana?"Korzystasz czy uważasz ,że to jest świństwo ze strony mężczyzn?
Hmmm :)
Obserwuj wątek
    • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:07
      Swinstwo.
      • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:08
        lew-salonowy napisał:

> Swinstwo.

i co to miałaby być za przyjemność? :)
        • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:31
          Może dla bydlaka byłaby jakaś :)
          • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:35
            lew-salonowy napisał:

> Może dla bydlaka byłaby jakaś :)

Jeśli tak lubi, to niech lepiej kupi dmuchaną lalę, na to samo wyjdzie :D
            • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:36
              Tym samym schodzimy na inny temat :))
              • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:39
                lew-salonowy napisał:

> Tym samym schodzimy na inny temat :))

A ile można rozmawiać o jednym :)
                • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:41
                  Prawda?
                  A czy Pani zna się co nieco na tych lalkach? :)))
                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:42
                    lew-salonowy napisał:

> Prawda?
                    > A czy Pani zna się co nieco na tych lalkach? :)))

Nie znam się, nie miała z takową przyjemności :D
                    • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:45
                      I tutaj pozostaniemy w kropce (nadmienię, że dość dużej), bo (z zarumienieniem
                      przyznam), że ja też nie :)))
                      • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:45
                        lew-salonowy napisał:

> I tutaj pozostaniemy w kropce (nadmienię, że dość dużej), bo (z zarumienieniem
                        > przyznam), że ja też nie :)))

W takim razie musimy znaleźć inny temat :)
                        • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:49
                          Sensowna propozycja, zważywszy na naszą niewiedzę.
                          Co zatem Szanowna Pani raczy zaproponować? :))
                          • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:50
                            lew-salonowy napisał:

> Sensowna propozycja, zważywszy na naszą niewiedzę.
                            > Co zatem Szanowna Pani raczy zaproponować? :))

uniwersalny temat, to pogoda, ale może sobie to odpuścimy :)
                            • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:52
                              Na temat pogody ja mogę godzinami, ale dziś pogoda za oknem mnie nie nastraja :)

• kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:54
                                lew-salonowy napisał:

> Na temat pogody ja mogę godzinami, ale dziś pogoda za oknem mnie nie
                                nastraja :
                                > )
                                >

u mnie teraz piękne słońce, więc narzekać nie mogę :)
                                Więc o czym z chęcią porozmawiasz?
                                • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:56
                                  Z tak miłą Panią o wszystkim :))
                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:58
                                    lew-salonowy napisał:

> Z tak miłą Panią o wszystkim :))

ehh jak słodzisz :)
                                    • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:00
                                      Szczera prawda :)
                                      • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:02
                                        lew-salonowy napisał:

> Szczera prawda :)

Oczywiście :) Nie twierdzę, że mógłbyś skłamać :)
                                        • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:03
                                          Nie śmiałbym :)
                                          • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:03
                                            lew-salonowy napisał:

> Nie śmiałbym :)

Strach Ci nie pozwala? :D
                                            • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:06
                                              Dobre maniery, Proszę Pani :)))
                                              • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:07
                                                lew-salonowy napisał:

> Dobre maniery, Proszę Pani :)))

Dobra, dobra :) Bo jeszcze uwierzę :)
                                                • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:10
                                                  Ależ proszę, na co mam się kląć? :)))
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:11
                                                    lew-salonowy napisał:

> Ależ proszę, na co mam się kląć? :)))

Nie trzeba, już wierzę :)
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:16
                                                    To dobrze, bo już obmyślałem w duchu na co bym mógł :)
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:17
                                                    lew-salonowy napisał:

> To dobrze, bo już obmyślałem w duchu na co bym mógł :)

Poznaj moje dobre serce :)))
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:20
                                                    Serce? Z przyjemnością :)
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:22
                                                    lew-salonowy napisał:

> Serce? Z przyjemnością :)

Tylko mi go nie wycinaj :)
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:24
                                                    Nie umiałbym fachowo :)
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:27
                                                    lew-salonowy napisał:

> Nie umiałbym fachowo :)

To jeszcze bardziej mogłoby boleć :)
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:28
                                                    Otóż to. Ukraść można chyba jednak bezboleśnie, ale też mi w temacie wiedzy nie
                                                    starcza :))))
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:29
                                                    lew-salonowy napisał:

> Otóż to. Ukraść można chyba jednak bezboleśnie, ale też mi w temacie wiedzy
                                                    nie
                                                    > starcza :))))

Kradnie się chyba nie zdając sobie z tego do końca sprawy
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:34
                                                    Nie, każda kradzież to "efekt" zamierzony :)
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:35
                                                    lew-salonowy napisał:

> Nie, każda kradzież to "efekt" zamierzony :)

Ale czy się uda... ;)
                                                    Zmykam teraz, cmok :)
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:37
                                                    Cmok?
                                                    Uuuu :))))

Cmok :)
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 21:29
                                                    lew-salonowy napisał:

> Cmok?
                                                    > Uuuu :))))
                                                    >
                                                    > Cmok :)

Już wróciłam :) Teraz może być cmok na powiatnie :)))
                                                  • levv-salonovvy Re: Korzystasz? 26.06.07, 21:45
                                                    Całuję na przywitanie w cieplutki brzuszek:) i niżej...
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 21:47
                                                    levv-salonovvy napisał:

> Całuję na przywitanie w cieplutki brzuszek:) i niżej...

Ty się tak publicznie nie rozpędzaj, bo nas zlinczują :)))
                                                  • levv-salonovvy Re: Korzystasz? 26.06.07, 21:49
                                                    kochanica2 napisała:

> levv-salonovvy napisał:
                                                    >
                                                    > > Całuję na przywitanie w cieplutki brzuszek:) i niżej...
                                                    >
                                                    > Ty się tak publicznie nie rozpędzaj, bo nas zlinczują :)))

Ależ szanowna Pani, dlaczego mieliby nas zlinczować ?
                                                    Lubię kobiece brzuszki, mam nadzieję, że Pani jest płaski i twardy ?
                                                    Czy łono Pani depiluje?
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 21:48
                                                    Cmok :)
                                                    Proszę nie zwracać uwagi na trole :)))
                                                  • levv-salonovvy Re: Korzystasz? 26.06.07, 21:50
                                                    lew-salonowy napisał:

> Proszę nie zwracać uwagi na trole :)))

Ktoś się pode mnie podszywa, proszę nie zwracać uwagi na niego:)
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 21:50
                                                    lew-salonowy napisał:

> Proszę nie zwracać uwagi na trole :)))

oj przepraszam, nie zauważyłam najpierw różnicy :)
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 21:52
                                                    Są dwa :)
                                                    wszystko kryje się w "w" :)

• kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 21:54
                                                    lew-salonowy napisał:

> Są dwa :)
                                                    > wszystko kryje się w "w" :)
                                                    >

zacznę się przyglądać nim odpowiem ;) Dobrze, że nie mam tej magicznej literki
                                                    w swoimi nicku:)
                                                  • levv-salonovvy Re: Korzystasz? 26.06.07, 21:55
                                                    No właśnie, to ja jestem prawdziwym lwem:)
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:01
                                                    Paranoja jakaś. Ale mój cmok jest prawdziwy :)))
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:03
                                                    Przepraszam za te trole ...
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:08
                                                    lew-salonowy napisał:

> Przepraszam za te trole ...

Nie ma za co, nic się nie dzieje. A co Ty komuś zrobiłeś, że tak Cię nie
                                                    lubi? :)
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:10
                                                    Nie wiem :)
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:12
                                                    lew-salonowy napisał:

> Nie wiem :)

Przyznaj się, albo lampą po oczach przyświecę :D
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:23
                                                    Kiedy naprawdę nie wiem. No może trochę, ale to dość długa historia :)
                                                  • ladnablondynka1 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:25
                                                    lew-salonowy napisał:

> Kiedy naprawdę nie wiem. No może trochę, ale to dość długa historia :)

Puść wodze fantazji, jak to siemiankowska się do Ciebie przyczepiła i robiła
                                                    sceny zazdrości:P
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:26
                                                    lew-salonowy napisał:

> Kiedy naprawdę nie wiem. No może trochę, ale to dość długa historia :)

Mam się zamienić w słuch czy odpuścić? :)
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:28
                                                    Pati, wolę z Tobą nawet o pogodzie rozmawiać :))
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:30
                                                    lew-salonowy napisał:

> Pati, wolę z Tobą nawet o pogodzie rozmawiać :))

A czemuż to taki zaszczyt mnie kopnął? :D
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:33
                                                    Pani bryka, widzę :))
                                                    Już mówiłem dlaczego, ale chętnie powtórzę: Z takimi miłymi Paniami lubię
                                                    rozmawiać o wszystkim :)
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:38
                                                    lew-salonowy napisał:

> Pani bryka, widzę :))
                                                    > Już mówiłem dlaczego, ale chętnie powtórzę: Z takimi miłymi Paniami lubię
                                                    > rozmawiać o wszystkim :)

Już sobie przypomniałam :))
                                                  • ladnablondynka1 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:30
                                                    kochanica2 napisała:

> lew-salonowy napisał:
                                                    >
                                                    > > Kiedy naprawdę nie wiem. No może trochę, ale to dość długa historia :)
                                                    >
                                                    > Mam się zamienić w słuch czy odpuścić? :)

Posłuchaj, posłuchaj:)) W skrócie- facet przez 3 miesiące zawracał mi mailowo
                                                    tyłek, biegał za mną po forum jak pies za suką, a kiedy w końcu mu napisałam
                                                    aby dał mi spokój- nasłał na mnie wariatkę GipsyGirl z bluzgami i chamskimi
                                                    mailami, byłam zszokowana.Tyle.
                                                  • ladnablondynka1 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:34
                                                    zapomniałam dodać: Do gipsy słał kłamliwe maile, że ja się do niego
                                                    przyczepiłam i robię sceny zazdrości ( k.urwa o kogo o jakiegoś gościa z forum?)
                                                    do mnie pisał, że Gipsy mu się narzuca, podaje mu swój nr komórki i błaga o sms-
                                                    y. Co za niedowartościowany kolo, normalnie piaskownica:P
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:36
                                                    Stek bzdur. Gipsy o nic mnie nie prosiła. To ja się jej narzucam.
                                                  • ladnablondynka1 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:39
                                                    lew-salonowy napisał:

> Stek bzdur. Gipsy o nic mnie nie prosiła. To ja się jej narzucam.

Tak, tak kłamczuchu, mam wkleić ponownie maila od Ciebie ?
                                                    Z narzucaniem babom to fakt, coś masakrycznego, ciekawe co na to małżonka ?
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:40
                                                    lew-salonowy napisał:

> Stek bzdur. Gipsy o nic mnie nie prosiła. To ja się jej narzucam.

No i po co temat podejmujesz?
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:41
                                                    Zeby ktoś tego nie przeczytał i nie uwierzył.
                                                    Pati, chodźmy stąd, proszę.
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:44
                                                    lew-salonowy napisał:

> Zeby ktoś tego nie przeczytał i nie uwierzył.
                                                    > Pati, chodźmy stąd, proszę.

A gdzie?
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:46
                                                    Dobre pytanie, może z tego wątku najpierw, a jutro zdradzę Ci tajemnie
                                                    przejście, co Ty na to? :)))
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:47
                                                    lew-salonowy napisał:

> Dobre pytanie, może z tego wątku najpierw, a jutro zdradzę Ci tajemnie
                                                    > przejście, co Ty na to? :)))

To ja już dziś chcę znać tajemnicę :)
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:50
                                                    Ale Pani niecierpliwa. Jutro, bo to wymaga zachodu ;)))
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:51
                                                    lew-salonowy napisał:

> Ale Pani niecierpliwa. Jutro, bo to wymaga zachodu ;)))

Dziś, bo zacznę tupać nogami :)
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:53
                                                    Ooo, a kto pójdzie spać? Marsz do łóżka, JUż! :))))))

Do zobaczenia :)
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:54
                                                    lew-salonowy napisał:

> Ooo, a kto pójdzie spać? Marsz do łóżka, JUż! :))))))
                                                    >
                                                    > Do zobaczenia :)

Ja nie chcę do łóżka :)
                                                  • ladnablondynka1 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:50
                                                    kochanica2 napisała:

> lew-salonowy napisał:
                                                    >
                                                    > > Dobre pytanie, może z tego wątku najpierw, a jutro zdradzę Ci tajemnie
                                                    > > przejście, co Ty na to? :)))
                                                    >
                                                    > To ja już dziś chcę znać tajemnicę :)

Założysz 190 nick:)) Nie szkodzi styl masz rozpoznawalny, podobnie jak remek-
                                                    socha, zniewazony-przez-paszteta ( gdzie ubliżałeś Niomie) etc etc:PP
                                                  • ladnablondynka1 [...] 26.06.07, 22:48
                                                    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:50
                                                    Uderz się w głowe i to dosyć mocno!!!
                                                  • lew-salonowy Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:51
                                                    Pati, do jutra :)
                                                    Dobrej Nocy :)))
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:52
                                                    lew-salonowy napisał:

> Pati, do jutra :)
                                                    > Dobrej Nocy :)))

Słodkich snów :)
                                                  • ladnablondynka1 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:51
                                                    A bo co ? Mam świetną zabawę:)
                                                  • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 22:54
                                                    ladnablondynka1 napisała:

> A bo co ? Mam świetną zabawę:)

Bawisz się kosztem innych? No rewelacja, zazdroszczę poczucia humoru i ycia
                                                    wrednym.
    • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:08
      inseg napisała:

> Kiedy kobieta jest pijana w myśl powiedzenia " Kobieta pijana """
      > sprzedana?"Korzystasz czy uważasz ,że to jest świństwo ze strony mężczyzn?
      > Hmmm :)

Dobrze, że jeszcze nie byłam aż tak pijana :D
    • zeberdee24 Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:12
      Jak kobieta jest "wypita" to czemu nie - przecież wie co robi, jak jest schlana
      to jest przecież zwykły gwałt.
      • inseg Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:22
        zeberdee24 napisał: > Jak kobieta jest "wypita" to czemu nie

I ty korzystasz / kobieta uległa , bezbronna,łatwa ,nie sprzeciwia się ?Tak ?
        • kochanica2 Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:27
          inseg napisała:

> zeberdee24 napisał: > Jak kobieta jest "wypita" to czemu nie
          >
          > I ty korzystasz / kobieta uległa , bezbronna,łatwa ,nie sprzeciwia się ?
          Tak ?

Ale co innego to jest 'wypita', a pijana. Gdy jestem wypita to wiem, co robię,
          może mam zwolnione reakcje, ale panuje nad tym z kim idę do łóżka, a gdy pijana
          to tak, jak zeberdee zaznaczył to jest niczym gwałt.
        • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:28
          A jeśli On jest też "wypity", to... mierzą alkomatem "po", żeby się dowiedzieć,
          które bardziej skorzystało z bezbronności, uległości... ect.?:)) Czy z
          założenia wykorzystać może sytuację tylko Facet?;)
        • zeberdee24 Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:31
          Niezupełnie. Alkohol+impreza+nastrój to po prostu sytuacja sprzyjająca
          rozochoceniu i tyle. Ja nie mówię o kobietach pijanych.
    • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:26
      Ten, któryby "skorzystał" w moim przypadku, byłby... mistrzu!:)))))))
      • kookardka Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:37
        a Twoje reakcje jak jesteś wypita przypominają reakcje podczas snu ? :)))
        • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:04
          Nie... po mniej więcej 1/3 browka, moje reakcje sprowadzają się do ataku
          panicznego śmiechu, nasilającego się jeszcze pod najmniejszym nawet dotykiem...
          bez szans:))))))))
      • zeberdee24 Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:40
        Niewątpliwie:))
        • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:05
          A ciekawe, skąd Twój brak wątpliwości...:))
          • zeberdee24 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:10
            A tak się mię wydaje:))
            • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:12
              No między pewnością, a wydawaniem mię się, jest przepaść:)))
              • zeberdee24 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:14
                Jest:) Ale co mi szkodzi przykozaczyć ?:P
                • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:16
                  ...i to drugi raz dnia jednego:)))) Tak ambitnej treści wpisu na wizytowniku
                  jeszcze nie widziałam :D:D;P
                  • zeberdee24 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:23
                    No cóż. Bad luck.
                    • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:24
                      Ej, no... coś Ci o uśmiechu mówiłam... prooooszę:)
                      • zeberdee24 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:25
                        Mam cię:))
                        • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:26
                          Paskuda;P;P

<foch>!
      • asiunia311 Re: Korzystasz? 26.06.07, 18:41
        Mówisz, że byłoby to wyzwanie nie lada?;-))
        • inseg Re:No właśnie 26.06.07, 18:55
          Wyzwanie: kto się tego by podjął :))))
          • asiunia311 Re:No właśnie 26.06.07, 18:59
            Pozwolisz, że nie stanę raczej do konkursu;-)) Mierz siły na zamiary;-))
            • inseg Re:No właśnie 26.06.07, 19:03
              he he:)anoooo
        • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:06
          Jestem w stanie iść o zakład, że nawet niewykonalne:)))))
          • inseg Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:08
            zależy jaki zakład?:)
            • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:11
              Stawka nieistotna, wierz mi:))) To mógłby opisać jedynie Ktoś, kto mnie zna w
              realu:))) W każdym razie, ostatnio, po trzech łykach Carlsberga, zrobiłam się
              tak rozrywkowa, że dostaliśmy dodatkową kolejkę za rozruszanie Klienteli:D:D:D
          • asiunia311 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:14
            A jak trafiłoby się na 'niewyzbytego', jak mawia moja przyjaciółka?;-))
            I zaraz nachodzi mnie fraszka Gałczyńskiego w swobodnej trawestacji:

"Nie twierdzę, żem geniusz,
            lecz i nie dupa.
            Też bym napisał 'Dziady',
            gdybym się uparł."
            ;-DDD
            • zeberdee24 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:17
              'Niewyzbyty' - wyborne słowo:) Że też ja nie mam takich przyjaciółek.
              • asiunia311 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:19
                Prawda? Aż musiałam sobie zapożyczyć, bo przecudownej urody;-))
            • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:18
              A myślisz, że jakiś chojrak wytrzymałby atak niepohamowanej werbalnej radości
              na widok Jego Walecznego Miecza?:))))))))) Bo ja śmiem wątpić:D:D Że już o
              trafieniu Nim do celu trzęsącego się ze śmiechu, nie wspomnę:)))))
              • asiunia311 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:21
                Muszę Ci rzyznać rację. I jeszcze gdybyś nazwała jego oręż 'królową Zofią',
                efekt byłby odwrotnie propozrcjonalny w stosunku do jego zamierzeń;-DD
                • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:25
                  Też mówię, że niewykonalne:))))) Wiem, co mówię, jak nigdy;)))
                  • asiunia311 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:28
                    gipsygirl napisała:

Wiem, co mówię

...a jak mówię, to wiem:-))

Jak ja uwielbiam ten tekst. Wprost rozwala mnie swoją logiką;-)))
                    • zeberdee24 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:33
                      No to teraz zacząłem się was poważnie bać.
                      • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:34
                        Dopiero teraz??;> hm... skuteczność mi spada...:)))
                        • asiunia311 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:37
                          A nie wygląda na strachliwego z treści postów;-)))
                          • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:39
                            Wiesz... tarczę, to wojownik może mieć taką, jaką tylko da radę udźwignąć;))))
                            • asiunia311 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:41
                              Zawsze powtarzam - mierz siły na zamiary:-))
                            • zeberdee24 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:42
                              Wojownik nie chodzi między damy w zbroi:)
                              • asiunia311 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:44
                                Aleś Ty rycerski...;-))
                                Masz zakuty łepek?;-)))
                              • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:48
                                yyyyyyyy... ja nie wiem, jak Koleżanka, ale... mnie, to chyba z kimś pomyliłeś
                                (dama) :D:D:D Śmiało możesz w żelastwie;))))
                                • asiunia311 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:50
                                  Delikatnie zwróciłam już uwagę, że może ma zakutą łepetynę...;-))
                                  Ale przez chwilę poczułam się jak delikatny kwiatuszek, psiakrew;-)))
                                  • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 20:02
                                    Nie no, bez nadinterpretacji na nutę Emmy Thompson:))) Damą była H.Bielicka...
                                    jest B.Tyszkiewicz... to jakieś omdlewające kruszynki nie są;)))
                                  • zeberdee24 Re: Korzystasz? 26.06.07, 20:14
                                    > Delikatnie zwróciłam już uwagę, że może ma zakutą łepetynę...;-))
                                    Myślisz że tak jest ?
                      • asiunia311 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:35
                        A dlaczegóż to, jesli można zapytać?
                        Aż się poszłam przejrzeć - pysk mi tak od wczorja zbrzydł czy ki diabeł?
                        • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:38
                          Ty się przestań w portretówce C.Crawford przeglądać... to nie lustro!!!

;)))))
                          • asiunia311 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:39
                            Lepiej...to były Fraglesy, a mnie nikt nie uświadomił;-))))
                            • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:49
                              Ojoj... takie fffffajne, kudłate...;))))))
                              A nie zastanowiło Cię, że depilujesz to i owo, a uparcie odrasta po pięciu
                              sekundach???;>
                              • asiunia311 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:53
                                Hm...skąd założenie, że depiluję?;-)) Może jestem naturalistką i turpistką?;-))
                                A poza tym, siłą rozppędu, przypomniałam sobie teraz słynne "mananana"
                                z "Muppet show". I za cholerę nie chce mnie to opuścić!!:-))
                                • gipsygirl Re: Korzystasz? 26.06.07, 20:03
                                  To chociaż tak głośno nie fałszuj, bo i ja się zarażę :D:D;P
                                  No i BŁAGAM!!! nie podnoś rąk do góry:))))))
    • floo77 przecież nikt się nie przyzna do tego 26.06.07, 19:10
      o ile w ogóle ktoś wykorzystał taką sytuację.
      Chyba naturalnym odruchem jest potępienie czegoś takiego - to tak jak
      doprawiane drinki i nieprzytomna kobieta - to po prostu gwałt.
    • izabellaz1 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:24
      inseg napisała:

> Kiedy kobieta jest pijana w myśl powiedzenia " Kobieta pijana """
      > sprzedana?"Korzystasz czy uważasz ,że to jest świństwo ze strony mężczyzn?
      > Hmmm :)

hahahahahha ja zaczekam na takiego co zdoła upić mnie pijąc równo ze mną:D
      • inseg Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:28
        Jeszcze się taki nie trafił ?:))
        • izabellaz1 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:31
          inseg napisała:

> Jeszcze się taki nie trafił ?:))

Nie:D
          Bo jak piją tyle co ja to zawsze po drodze wysiadają:DDD
    • grzech_o_1 Re: Korzystasz? 26.06.07, 19:31
      Właściwe brzmienie.

"Baba pijana, dupa sprzedana".

Finita!
      I o dupie pijanej Maryny[kole młyna, bo tam padła] sobie dyskutujcie.
    • moutard a chcialabys, by skorzystal? 26.06.07, 19:33
      takie dywagacje teoretyczne nie maja sensu.
      przejdzmy moze do praktyki, co?
      • inseg Re: a chcialabys, by skorzystal? 26.06.07, 19:40
        Z praktycznego punktu wygląda to tak ,że szampan działa na mnie otumaniająco:)
        Przyznaje się bez bicia, że wtedy wszyscy faceci są atrakcyjni:)Sęk w tym ,że
        widząc moją słabość wykorzystasz to ?:):)
        • moutard Re: a chcialabys, by skorzystal? 26.06.07, 19:44
          tak. - jezeli powiesz glosno i WYRAZNIE (bez seplenienia) - tak :))
          • inseg Re: a chcialabys, by skorzystal? 26.06.07, 19:50
            Ja Ci tylko głośno powiem ,że ten szampan sprawił że ty dzisiaj jesteś taki
            przystojny i atrakcyjny ale jutro mogę wszystkiemu zaprzeczać :)))i że moja
            reputacja wisi na włosku doszeptam ,że chyba tego nie wykorzystasz?:)/ tu
            oczekuję na zapewnienia ,że mogę czuć się bezpiecznie:)/
            • moutard Re: a chcialabys, by skorzystal? 26.06.07, 22:58
              inseg napisała:
              ,że chyba tego nie wykorzystasz?:)/ tu
              > oczekuję na zapewnienia ,że mogę czuć się bezpiecznie:)/

oczywiscie, ze niczego nie wykrzystam, tylko skoro jez jestesmy razem
              i jest nam tak pieknie dobrze, to po prostu szkoda tracic takiej okazji :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka