niezorientowany1 06.07.07, 14:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=65341496 Hmm...?! Czy nie pisałem, że dziwne są fora GW ? :)) NN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eeela Re: Jest "męski" wątek, ale na ...FK 06.07.07, 17:23 To jest watek na FK, ale skrot od Forum Ksiazki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Jest "męski" wątek, ale na ...FK 06.07.07, 19:40 eeela napisała: To jest watek na FK, ale skrot od Forum Ksiazki :-) **Nie wierzę Ci Ela, jestem pewien , że skrót pochodzi od "Fajny Kohol" :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Jest "męski" wątek, ale na ...FK 06.07.07, 19:44 Fenomenalna Karoseria. Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Jest "męski" wątek, ale na ...FK 06.07.07, 19:54 eeela napisała: Fenomenalna Karoseria. **A Fein Katze , może być ? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: Jest "męski" wątek, ale na ...FK 06.07.07, 20:12 Futrzany Ku.tas. Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: Jest "męski" wątek, ale na ...FK 06.07.07, 20:14 No to Flegmatyczny Kleryk. Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: Jest "męski" wątek, ale na ...FK 06.07.07, 20:17 Froterowany Klecha. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Jest "męski" wątek, ale na ...FK 06.07.07, 20:19 Fajna Knajpa dzis wieczorem, wiec Frune sie Kreowac. Fajnej Kobranocki. Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: Jest "męski" wątek, ale na ...FK 06.07.07, 20:20 Figluj Konstruktywnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: Jest "męski" wątek, ale na ...FK 06.07.07, 19:09 To spisek. Zanim cenzura usunie mój post, podpowiem Ci jeszcze jeden trop - forum o randkach z internetu tak naprawdę jest o rybach, ze szczególnym nastawieniem na łowienie ich w przerębli (dlatego ostatnio latem ruch tam zmalał), a forum prywatne "Akwarystyka" jest tak naprawdę klubem internetowych uwodzicieli. Powiedziłbym Ci jeszcze, o czym pisze się na forum "o sprawach zupełnie niewinnych" (ukryte, nie znajdziesz go inaczej niż wpisując tajny kod w jednej z wyznaczonych kafejek internetowych w Bydgoszczy), ale od samego myślenia o tym można wpaść w obłęd, więc zachowam tę straszliwą wiedzę dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś