irmilka Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 17.10.07, 16:51 Nikt nie napisał o tej części ciała za którą czasem pociągają kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza dluuugie 17.10.07, 17:27 nogi i jędrne pośladki! Moj syn takie ma, fajny gość z niego :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
siostra-milosierdzia zdecydowanie... 17.10.07, 21:10 oczy... oczy niektórych mężczyzn wywołują u mnie dreszczyk pozytywnych emocji i chęć bycia tego jedynego. Dobrze, że takich panów spotykam niewielu więc nie chodzę ciagle z gęsią skórką, hihi. Następnie na dłonie i ramiona zwracam uwagę. Muszą być silne, męskie i dłonie i ramiona. Co do ramion to zalicza się jeszcze ich proporcjonalność, budowę - nie chodzi mi o siłownie,mięśnie po prostu odpowiedni kształt :) I bądźcie faceci mądrzy jaki to kształt, hehe. Podpowiem Wam, odpowiedni dla mnie :D Pozdrwiam serdecznie, Ostatnio mężczyznę, który zmiękczył mi serce jechał ze mną autobusem. Ach... cóż za szczęście, że wysiadał tam gdzie ja, więc mogłam dłużej powzdychać :D Aha, jakie mam oczekiwania do tych części ciała. Aby z ramion był robiony użytek - przytulanie i wspieranie mnie. Dłonie do trzymania mnie za rękę i używanie do standardowych czynności ;) Jedzenie, picie, krojenie owoców itp ... Oczy, bym zawsze mogła w nich odnaleźć swoje serce i szczerość jak również zrozumienie. ach... aż zatęskniłam za tymże wczorajszym mężczyzną :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowaona nie czytałam wszystkich wypowiedzi... 17.10.07, 23:07 ale dla mnie facet musi mieć płaski brzuszek. mam alergię na sterczące albo zwisające sadło. i dodam, że niewielu takich mężczyzn spotykam,szczególnie po 30-tce. własciwie mozna powiedziec- nie ma takich dojrzałych facetów. tylko naprawdę nieliczne wyjatki- np moj mąż ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: nie czytałam wszystkich wypowiedzi... 17.10.07, 23:22 Całkowicie się zgadzam. Nie ma nic bardziej aseksualnego! u faceta niż zwały tłuszczu na brzuchu, a fuj. Mój ma płaski jak trzeba ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
angie27 Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 17.10.07, 23:19 Pociąga mnie szczupłe sprężyste ciałko mniammmm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Aż się rozmarzyłam ;) 17.10.07, 23:19 Dłuuuugie nogi, i umięśnione ale smukłe. Płaski brzuch - kaloryferek nie musi być. No i zgrabny tyłek :) I lubię duże ale smukłe męskie dłonie, takie z żyłami na wierzchu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt brrr... 17.10.07, 23:23 I lubię duże ale smukłe męskie dłonie, takie z żyłami na wierzchu ;)) brrr... wstydze sie tych zyl, na nieskalanych praca fizyczna dloniach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowaona Re: brrr... 17.10.07, 23:28 spox, mi tez sie takie podobają, ale skalane fizyczną pracą mogą być. nie znosze natomiast dłoni delikatnych, bladych,kobiecych...brrrr, wogóle nie lubie niemęskich męzczyzn. facet musi byc silny, duży- taki,zebym sie nie bała z nim iść w srodku nocy np przez Bronx ha ha ha i chyba mam farta, bo zawsze takich udawalo mi się znależć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: brrr... 18.10.07, 17:58 nie znosze natomiast dłoni delikatnych, bladych,kobiecych...brrrr, wogóle nie lubie niemęskich męzczyzn. " To masz tak jak ja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: brrr... 18.10.07, 17:57 Eeee żyły są fajne ;) Ja nie lubię takich pulchnych rączek wyrośnietego bobaska z krótkimi palcami, brrrrr, czasami faceci mają, to jest dopiero porażka. To już wolę duże spracowane dłonie. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: brrr... 18.10.07, 18:13 to rozumiem i to jest zdrowe, lecz mowilem o nieskalanych praca fizyczna z zylami na wierzchu. to jakies oszustwo Natury :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: Aż się rozmarzyłam ;) 18.10.07, 18:48 yagiennka napisała: > I lubię duże ale smukłe męskie dłonie, takie z żyłam > i > na wierzchu ;)) hmmm ;) ja też lubię, facet z takimi dłoniami, kojarzy mi się z silnym mężczyzną Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 20.10.07, 09:20 będę mało oryginalna:) 1. intelekt 2. oczy 3. ramiona, ich rzeźba przyprawia mnie o dreszczyk:).. Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: duży nos i stopy hehehe 25.10.07, 22:03 hmmmm bardzo ciekawe upodobania:):) Lubisz to co duże rozumiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
c_n Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 11.10.08, 06:21 buszmen33 napisał: > Cu w naszych męskich ciałach kobiety cenicie sobie najbardziej?Co > najbardziej Was podnieca?. I jakie macie wymagania w stosunku do > tych części ciała i czego oczekujecie? > długa szyja, długie nogi i ładne dłonie a przede wszystkim w miarę duże oczy, jednak jeśli nie odpowiada mi styl mężczyzny, w ogóle nie jest dla mnie atrakcyjny choćby pod względem fizycznym był ideałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzowskajedenastka Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 15.10.08, 21:13 Ech...męskie części ciała...ja uwielbiam klaciorke, dłonie, usta, kark, brzuszek, pupcie...mmm...i głos- na mnie najbardziej działają głos, dłonie i szerokie ramiona- to tak na pierwszy rzut oka:) a potem to wszystko po kolei.... :) fiutki też sa fajne,niby takie twarde ale takie delikatne, do obcałowania....:) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 16.10.08, 08:45 No proszę ciekawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 16.10.08, 08:45 No proszę ciekawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
granatowa-only Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 16.10.08, 18:41 Wysportowana sylwetka, czyste, pachnące ciało, owłosiony tors, uśmiech, zgrabne pośladki, penis. Odpowiedz Link Zgłoś
madox38 Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 17.10.08, 09:04 Jak kobieta kocha mężczyznę, to wszystkie części jego ciała są mmm...ehhhhhhh,nie znoszę facetów typu Pudzian, lubię zgrabne , szczupłe i wysokie, wysportowane i zadbane sylwetki, pachnące koniecznie!!! To jest to co lubię na pierwszy rzut oka oczywiście! Przyznam się, że fajny i zgrabny tyłeczek...kręci mnie bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
asiara74 Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 17.10.08, 16:36 całe ręce, mocne i dobrze umięśnine ładne oczy sportowa sylwetka nie może być za chudy, wolę miśków nie może być za niski min. 175 Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 17.10.08, 17:33 Napewno ..dłonie i ..oczy :) Męskie dłonie chronią Nie drżą , nie wypuszczają nic ..histerycznie- tragicznie z nich nic nie ..wypada:) Pozdrawiam:) pl.youtube.com/watch?v=nI7gzXz1cHo Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 17.10.08, 18:14 z górnolotnych (nie będę rozwijać): - mózg - oczy - usta z przyziemnych: - zgrabna pupa (chowana często w workowate spodnie,tak że nic a nic nie widać :() - klata (umięśniona, ale nie przerośnięta) - biceps (twardy) Odpowiedz Link Zgłoś
inga-001 Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 17.10.08, 20:13 temat rzeka ;-}... ale w skrocie mowiac meskie dlonie i ramiona sa bardzo pociagajace i ten wasz tyleczek... mniam. Ale prawda jest taka ze czasami skupiamy uwage na czeciach ciala ktore wydaja sie niepozorne np usta i oczy, ich wyraz... Odpowiedz Link Zgłoś
loca_ines Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 24.10.08, 18:16 Na pierwszy rzut oka - ciepłe spojrzenie i uroczy uśmiech. Na drugi - dłonie... Koniecznie silne, męskie, duże + widoczne żyły na przedramionach (podobają mi się mężczyźni pracujący fizycznie, nawet, jeśli z tego powodu ich paznokcie nie zawsze dają się domyć). Pewnie nie zwróciłabym uwagi na mężczyznę, gdyby również nie był wysoki i dobrze zbudowany; nie może być chudy - w jego ramionach muszę czuć się malutka... Sprzętu na pierwszy rzut oka niestety nie widać :-( A musi być... no, raczej duży (jakoś tak się zawsze w moim życiu sprawdzało, że panowie o dużych silnych dłoniach mieli odpowiednich rozmiarów penisy, a chłopcy o małych dłoniach - niewielkie i cienkie...) Właściwie łatwiej byłoby wymienić cechy wyglądu, które z miejsca przekreślają faceta... Ale to na kolejny wątek :-) Jeśli jakiś pan zainteresowany będzie, to niech go założy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
graffffi Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 17.10.08, 20:58 ha ha a wiecie co ja przeczytałam to tak Męskie części ciała które przygniatają kobiety, Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Szerokie ramiona, ladna buzia 18.10.08, 13:32 zeby sie bylo w co wtulic i do czego usmiechnac. Ruchy osoby wysportowanej i brak lysiny. No i zeby ogolnie byl męski, bo to najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
saraisa Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 18.10.08, 23:36 - ostatnio - łydki :) - najlepiej, żeby trochę ciałka miały, tzn. nie były przesadnie chude - od zawsze - oczy, najlepiej, żeby charakteryzowały się głębią spojrzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
magmar101 Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 19.10.08, 11:44 Zwinny język :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yasemin Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 19.10.08, 12:15 nie wiem, czy jestem normalna, bo prawie nikt o tym dotąd nie wspomniał, ale... ja zwracam uwagę, oprócz oczu, rysów twarzy i dłoni, także, a nawet przede wszystkim, na... męskie stopy. Nie powinny być wielgachne, ale nie mogą być też małe jak u kobiety. Muszą mieć ładny kształt, zwłaszcza palce. I oczywiście muszą być zadbane i pachnące... Odpowiedz Link Zgłoś
uninhibited123 Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 19.10.08, 18:38 Silne plecy, kaloryferek na brzuchu, zgrabny tyłeczek a przede wszystkim "sprzęt" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka-b tyłeczek number 1 20.10.08, 19:51 Dla mnie jeśli kryterium ma być ciało, to tyłeczek jest na pierwszym miejscu :-) Ale jak do ładnego tyłeczka brak mózgu, to nic mu nie pomoże:-( Odpowiedz Link Zgłoś
siegfriedswaelderin Męskie części ciała, ZA które pociągają kobiety 26.10.08, 09:37 I taki właśnie powinien być tytuł tego wątku ;D Odpowiedz Link Zgłoś
somekindofhope Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 26.10.08, 10:36 Najbardziej pociągającą częścią ciała u mężczyzny jest oczywiście jego mózg, o ile mowa o mężczyźnie inteligentnym. Żadne inne fizyczne walory nie wystarczą mężczyźnie, jeżeli jego intelekt będzie kiepski. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 27.10.08, 15:07 pupa - koniecznie mniejsza od mojej :D Odpowiedz Link Zgłoś
literka102 Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 27.10.08, 16:15 Czasem pociągam za rękę, a jak jestem zła, to za włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: Męskie części ciała które pociągają kobiety, 28.10.08, 15:23 <<<<hmmmm bardzo ciekawe upodobania:):) Lubisz to co duże rozumiem:) >>> A bo to buszmen, z Kamasutry się wzięło. Duży nos+ duże stopy to i trzecia noga duża ^-^ Serio, serio. Ad rem, tudzież meritum: oczy, usta, kark (oczywiście NIE siłowniowy przerost), głos - któraś Forumowiczka pisała powyżej, że się może zakochać w komentatorze albo radiowcu, mam tak samo. To nie część ciała, ale dla mnie rzecz podstawowa - dystans do siebie i poczucie humoru. Nieznoszę za to małych serdelkowatych paluszków, tzw. zapaśniczych kalafiorów i piwnego mięśnia. Aczkolwiek jak człowieka znienacka afetk trafi, to i wady się zniesie. Tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś