uczula 19.12.09, 22:46 tnij.org/e7y7 i mi rece opadly. a dobilo stwierdzenie ze kobieta ma postawe rozszczeniowa podczas, gdu wszyscy zaczynajac od starosty a konczac na naszym prezydęcie to jezdza na jej karku jak tylko moga... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fassollka Re: przeczytalam w polityce 20.12.09, 00:33 Pamiętam jak moja babcia pisała list do prezydenta Wałęsy po wypadku mojego ojca, by ktoś jednak się zlitował i nam jakoś pomógł... Opieszałość i bylejakość wielu (nie wszystkich i nie wszędzie) lekarzy mojej rodzinie nie jest obca. A sprawa bliźniaczek jest mi o tyle bliska, że... Janikowo to rodzinna miejscowość mojego ojca właśnie, członka rodziny Dąbrowskich (to moje panieńskie nazwisko). Z bliźniaczkami mamy wspólnych potomków, jednak nie czujemy się spokrewnieni. Odpowiedz Link
uczula Re: przeczytalam w polityce 20.12.09, 09:07 no zobacz :) nie mniej jednak wszyscy oficjele traktuja je na pokaz a jak przychodzi do pomocy to umywaja rece... a przeciez dziewczynki rosna i potrzebuja pomocy. a nfz - nie ma punktow ;/ Odpowiedz Link