Dodaj do ulubionych

mezczyzna o ciekawym umysle poszukiwany:))

IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 13:56
moze bus tak podyskutowal ,potrafil mni ezafascynowac swoim spojrzenim na
zycie???????
sprobuj:))
anna
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol Re: mezczyzna o ciekawym umysle poszukiwany:)) IP: *.pppool.de 09.07.01, 20:08
      Do usług, madame.
      A czy mogłaby Pani podać swój adres emailowy?

Pozdrawiam
      Karol
      • Gość: ramzes:) Re: mezczyzna o ciekawym umysle poszukiwany:)) IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.01, 23:35
        dziewczyno nie rob tego, bo sie wpakujesz w bagno..tzn w Karola, innymi slowy:))

ramzes:)
        PS
        >Re: mezczyzna o ciekawym umysle poszukiwany:))
        To jego nie dotyczy.
        • Gość: Julek Owocnych poszukiwan! IP: 141.20.80.* 10.07.01, 09:53
          Uwazam, ze na tym forum zaden facet nie odwazy sie Pani olsnic. to, poki co, matecznik ...
          sama Pani widzi kogo.
          Jesli faktycznie chce Pani poznac kogos ciekawego, to ten pomysl z emalia nie byl wcale
          taki glupi...

• Gość: anna re mezczyzni o ciekawych umyslach IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 11:13
            moze faktycznie go podam
            a olsnic mnie nie tak latwo
            znam wielu inteligentnych mezczyzn
            lecz to nie wszystko
            szukam pasji:))
            pozdr anna
            tes-si@wp.pl
            • wasia Re: re mezczyzni o ciekawych umyslach 10.07.01, 12:56
              Gość portalu: anna napisał(a):

> moze faktycznie go podam
              > a olsnic mnie nie tak latwo
              > znam wielu inteligentnych mezczyzn
              > lecz to nie wszystko
              > szukam pasji:))
              > pozdr anna

> tes-si@wp.pl

Uważaj, bo Karol z Julkiem to nie tyle cię olśnią, co oślepią;)))
              co do pasji to, niestety, z tym problemu ci panowie nie mają (vide ich udział w
              licznych dyskusjach na tym forum).

pzdr wasia
              • Gość: Julek wasia! IP: 141.20.80.* 10.07.01, 16:34
                O Pani z Ukrainy. Wie Pani, möj dziadek walczyl w legionach i pewnie wielu Ukraincöw z
                jego powodu stracilo zycie. A przy okazji, wybieram sie we wrzesniu ze znajomymi do
                Polski. Chcialem m.in Lwöw pokazac. Zna Pani moze tam jakas fajna knajpke ?

Faithfully yours

Julek
                • wasia Re: wasia! 10.07.01, 17:04
                  Gość portalu: Julek napisał(a):

> O Pani z Ukrainy. Wie Pani, möj dziadek walczyl w legionach i pewnie wielu Ukr
                  > aincöw z
                  > jego powodu stracilo zycie. A przy okazji, wybieram sie we wrzesniu ze znajomym
                  > i do
                  > Polski. Chcialem m.in Lwöw pokazac. Zna Pani moze tam jakas fajna knajpke ?
                  >
                  > Faithfully yours
                  >
                  > Julek

Nie jestem z Ukrainy; urodzilam sie w Polsce i mam polskie obywatelstwo, moj
                  ojciec jest z pochodzenia Ukraincem i ja tez takie pochodzenie mam wpisane w
                  dowodzie.

Co do Legionow, to o ile dobrze pamietam to Pilsudski podpisal porozumienie z
                  atamanem Petlura, przywodca (niestety) krotko istniejacego panstwa ukrainskiego.
                  Mieli razem bolszewikow ganiac, wiec chyba za bardzo sie na wzajem nie kosili.

"wybieram sie ze znajomymi do Polski i chcialem im Lwow pokazac" - czy julek
                  zdaje sobie sprawe ze Lwow to nie jest Polska;)))

Co do Lwowa - rodzine mam w Kijowie i tam przede wszystkim jezdze, nie znam wiec
                  knajpek lwowskich, ale polecam Kijow - fajne rzeczy sie tam dzieja.

A swoja droga masz bardzo mily;))) sposob proszenia o przysluge: najpierw
                  probujesz obrazic, a potem pytasz. Mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe z niskiej
                  skutecznosci tej metody;)))

pzdr wasia

PS

Lwow pelen jest ukrainskich nacjonalistow, wiec uwazaj z jakim dziadkiem i jaka
                  geografia do nich startujesz;))))

wasia
                  • Gość: Jorland Re: wasia! IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 11.07.01, 08:09
                    wasia napisał(a):

> Co do Legionow, to o ile dobrze pamietam to Pilsudski podpisal porozumienie z
                    > atamanem Petlura, przywodca (niestety) krotko istniejacego panstwa
                    ukrainskiego. Mieli razem bolszewikow ganiac, wiec chyba za bardzo sie na wzajem
                    nie kosili.

Chodzi zapewne o walki z Ukraińcami zaraz po odzyskaniu niepodległości, Orlęta
                    Lwowskie i te sprawy. Sojusz z Ukraińcami zawarto nieco później w obliczu
                    wspólnego wroga czyli bolszewii. Kłaniam się.
    • Gość: camel A CO ZNACZY CIEKAWY UMYSL????? IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.01, 17:15
      A CO ZNACZY CIEKAWY UMYSL?????
    • Gość: HANS Tylko Janusz Styber (Wojo) moze to zrobic IP: *.orlando-01rh16rt.fl.dial-access.att.net 10.07.01, 20:20
      Tylko Janusz Styber (Wojo) moze to zrobic.
      =================================
      Gość portalu: anna napisał(a):
      > moze bus tak podyskutowal ,potrafil mni ezafascynowac swoim spojrzenim na
      > zycie???????
      > sprobuj:))
      > anna

• Gość: anna Re: Panowie IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 13:30
        kto to wojo????????????:))
        ciekawy umysl to taki ktory mysli inaczej,ma swoje sciezki i rzeczki turla
        kamyczki swojej wyobrazni,karmi sie szumem Myśli przeczytanej i napisanej
        słucha słowa mówionego i wyciąga swoje wnioski, zaskakująco odbiera zycie,chce
        zyć inaczej, nie lubi szarości , szuka.....
        pozdr anna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka