Dodaj do ulubionych

co mysli facet

24.10.07, 14:45
gdy widzi atrakcyjna dziewczynę ? z zaznaczeniem,ze ma swoją tez atrakcyjną o
ilema to znaczenie...
Obserwuj wątek
    • mloda_karaluszyca Re: co mysli facet 24.10.07, 15:15
      Nie powinnaś od razu na wstępie czynić założenia, iż facet w ogóle
      myśli.
      • przemyslaw.brodzki Re: co mysli facet 25.10.07, 13:46
        mloda_karaluszyca napisała:

> Nie powinnaś od razu na wstępie czynić założenia, iż facet w ogóle
        > myśli.

Feministka ?
    • iwona334 Re: co mysli facet 24.10.07, 15:19
      mysli: - oj, ta (tez) jest niezla, tez by ja chetnie przelecial!!!
      Jezeli te reakcje nazwiesz mysleniem :)
      • silic Re: co mysli facet 24.10.07, 15:28
        Dzięki takiemu myśleniu świat jeszcze istnieje.
        O ilości takich , które chciałyby takiego myślenia pod ich adresem już nie
        wspominam...
    • funny_game Re: co mysli facet 24.10.07, 15:24
      Na pewno planuje z nią ślub i gromadkę dzieci oraz umeblowanie salonu.
      • lady_1 Re: co mysli facet 24.10.07, 15:31
        powaznie pytam szczegolnie facetow. Jak to z tym jest. Macie fajna dziewczyne
        patrzycie sie na inne o co chcodzi ...
        • mloda_karaluszyca Re: co mysli facet 24.10.07, 15:39
          jeezzu kobieto! facet zawsze patrzy, obojetne czy i jaką ma swoją
          dziewczyne. Po prostu chce sobie popatrzec. To ze patrzy nie jest
          rownoznaczne z faktem, ze cokolwiek na temat takiej lali mysli.
          • jurre Re: co mysli facet 24.10.07, 15:44
            Zgadza sie!
            Po pierwsze, watpliwe jest, ze w ogole myslimy...
            Po drugie, kazdy lubi popatrzyc na cos ladnego, prawda?
            Wydaje mi sie, ze wiele z tych spojrzen to automatyka, bez zadnych
            zamiarow.
        • silic Re: co mysli facet 24.10.07, 15:56
          Chodzi o to , że lubimy sobie popatrzeć. Posiadanie fajnej dziewczyny z tym nie
          koliduje.
        • facettt Re: co mysli facet 24.10.07, 15:58
          Iwona Ci juz powyzej odpowiedziala. Tak w kazdym razem mysli
          wiekszosc i to jest najzupelniej normalne.

na pocieszenie dodam, ze droge: "od pomyslu - do przemyslu" wybiera
          potem jednak tylko mniejszosc, bo to klopotliwe i ryzykowne :)))
    • gomory Re: co mysli facet 24.10.07, 16:01
      Dla mysli lecacych tokiem:
      "musze nalac plynu do - fajna doopa - chlodnicy bo juz sucho"
      nie ma znaczenia, czy ma swoja atrakcyjna dziewczyne.

• lady_1 Re: co mysli facet 24.10.07, 16:16
        no wlasnie fajna dupa i co to nic nie znaczy. Ze fajniejsza od Waszych ze
        chcielibyscie miec taka? O co chodzi ?
        • mloda_karaluszyca Re: co mysli facet 24.10.07, 20:59
          No ja nie moge po prostu....
          Czy Ty czytasz co my Ci piszemy??? Kto wspominal o tym ze on uwaza
          ja za fajniejsza? A kto o tym ze za dwa dni rzuci swoja aby szukac
          po swiecie tamtej, raz na ulicy spostrzeżonej?

A fajna dupa znaczy fajna dupa i cala filozofia.
        • mloda_karaluszyca Re: co mysli facet 24.10.07, 21:02
          a tak na marginesie, to pewnie jakas prowokacja. Nie wierze ze ktos
          by na powaznie tak bezsensowne pytania zadawal. Mam racje, lady_1?
          • osiolek113 Re: co mysli facet 25.10.07, 10:51
            > a tak na marginesie, to pewnie jakas prowokacja. Nie wierze ze ktos
            > by na powaznie tak bezsensowne pytania zadawal. Mam racje, lady_1?

Zdziwiłabyś się, do czego potrafi człowieka doprowadzić chorobliwa zazdrośc...
            choć ja też (choćby ze względu na mój uparty optymizm) raczej sądzę że to
            prowokacja.
    • girlandy Re: co mysli facet 24.10.07, 21:01
      Ja tez zatrzymam wzrok na ladnej dziewczynie - a jestem dziewczyna i jak
      najbardziej zainteresowana wylacznie panami. Zastanawiam sie tylko, czy jest
      jakas rozniaca. No, bo ja sobie patrze i mysle, "niezle ma nogi, ladna skore,
      fajna opieta bluzeczke zalozyla." Ale na tym koniec. Po prostu obserwuje, czsami
      siebie do niej porownuje, a czasami po prostu stwierdzam, ze jest niezla laska.
      Ale seksu bym z nia nie chcialam miec po zadnym wypadkiem. Natomiast tez
      chcialabym wiedziec, co sie dzieje w glowie faceta w tym samym czasie?
      Niezaleznie od tego, czy ma u boku fajna dziewczyne czy nie...
      • mloda_karaluszyca Re: co mysli facet 24.10.07, 21:03
        dziac to sie moze co najwyzej w jego spodniach.
        • lady_1 Re: co mysli facet 24.10.07, 21:38
          no wlasnie .... jesli chodzi o patrzenie kobiet na inne to jest wynik ciekawosci
          porownania, ale to jest normalne. Natomiast wylacznie chodzi mi o relacje damsko
          meskie. A co kobiety mysla jak patrza na fajnego faceta co ? jak Wy macie drogie
          panie ? ciekawa jestem czy tak samo jak ja
          • mloda_karaluszyca Re: co mysli facet 24.10.07, 21:55
            Ja sobie mysle "hmmm fajne ciacho, o! mam kupic jeszcze delicje jak
            bede w Tesco!"
            a Ty?
            • lady_1 Re: co mysli facet 24.10.07, 21:58
              no wlasnie fajne ciacho i co pod tym sie kryje? moze to ze chetnie bys go
              poznala blizej...
              • funny_game Re: co mysli facet 24.10.07, 22:01
                Jeeesuuuuu!
                Czy pod każdą najbłahszą myślą musi się coś kryć?
                Zwłaszcza tak ulotną?
                • lady_1 Re: co mysli facet 24.10.07, 22:07
                  moze tak co to za roznica czy ulotna ta mysl czy nie
                  • funny_game Re: co mysli facet 24.10.07, 22:10
                    Domyślam się, że po takich seriach pytań i czepiania się każdego słowa Twój
                    partner ogląda się za innymi. Pewnie nie całkiem niewinnie.
                  • morelka_1 Re: co mysli facet 24.10.07, 22:19
                    mam znajomego który jest przystojny ale bardzo asexualny. To że nam
                    ktoś się spodoba na ulicy nie oznacza że w jednej sekundzie
                    wskoczymy mu - jej do łóżka gdyby natrafiła sie okazja...Czasem
                    sposób bycia bywa bardziej odpychający niż przyciągająca
                    uroda...Wracając do sedna spojrzenie to tylko spojrzenie...jeśli
                    ktoś nam wpadnie w oko ale tak naprawdę wpadnie to zapewniam że tego
                    nie da się ukryć...
              • mloda_karaluszyca Re: co mysli facet 25.10.07, 00:30
                wiesz, niekoniecznie. znaczy gdyby zagadnal to przeciez bym nie
                odeszla bez slowa, ale nie zwykłam poznawac ludzi na ulicy i w ogole
                co mi po jakims tam fajnym ciachu.
                i przestan wciz zadawac czy to sobie czy nam takie pytania. one
                naprawde sa bez sensu, ale przede wszystkim nikt nie da Ci na nie
                odpowiedzi, bo sie nie da.
                pozdrawiam
    • osiolek113 Re: co mysli facet 25.10.07, 10:48
      Sama się przekonaj, zrób tak (zakładam że też masz swojego, atrakcyjnego faceta):

1.Wyjdź na ruchliwą ulicę
      2.Kiedy zobaczysz wśród przechodniów cholernie seksownego przystojniaka, to co
      myślisz?
      3.Dokładnie to samo myślą faceci na widok atrakcyjnej dziewczyny.
      • lady_1 Re: co mysli facet 25.10.07, 11:09
        no więc wlasnie. Moja kolezanka mowi ze zawsze mysli ojednym z takim facetem. I
        wlasnie o to chodzilo wszczyscy faceci jak widza laske to mysla o tym zeby
        chcieli mniec ja w lozku Z tego taki wynik
        • osiolek113 Re: co mysli facet 25.10.07, 11:38
          Co?!

No nie żartuj? To kiedy wy widzicie przystojnego faceta, myślicie o tym że
          chciałybyście go mieć w łóżku?!

Mój świat się zawalił. Byłem przekonany, że na nasz widok myślicie o tym samym
          co my. Bo my, kiedy widzimy na ulicy atrakcyjną kobietę, myślimy oczywiście
          zawsze "O, ta pani przypomina mi moją Basię, jest tylko trochę od niej brzydsza.
          Ale jednak jest, bo Basia jest najpiękniejsza na świecie. Ach, jak ja kocham
          moją Basię"

O zdrajczynie! A my wam jesteśmy tak wierni!

Idę się upić z rozpaczy.
          • irek_ol Re: co mysli facet 25.10.07, 11:43
            osiolek113 napisał:
            > O zdrajczynie! A my wam jesteśmy tak wierni!
            >
            > Idę się upić z rozpaczy.

to jest nas dwóch;))))))))))
          • lady_1 Re: co mysli facet 25.10.07, 11:44
            nie rob sobie zartow. A co Ty na to ze Twoja kobieta tak może spogladac na
            innych, jak sie z tym czujesz ?
            • gomory Re: co mysli facet 25.10.07, 12:26
              > A co Ty na to ze Twoja kobieta tak może spogladac na
              > innych, jak sie z tym czujesz ?

Wbij sobie do glowy, ze czlowiek nie jest monogamiczny!
              Nie da sie wywalic z glowy seksualnych skojarzen. Moze i w fantazjach moja kobietka ma ochote by ja pare razy przelecieli robotnicy docieplajacy blok. Uznaje to za najzupelniej normalne. Dla mnie jednak liczy sie tylko to, ze oni cichcem nie wyskakuja oknem z mojego domu jak wracam ;).
              Gdybys kiedys np. rzucila swojego chlopaka to myslisz, ze juz nigdy zaden inny nie zagosci miedzy Twymi nogami? To byloby chyba dosc naiwne podejscie.
              • malgorzata.palys Re: co mysli facet 25.10.07, 12:38
                pewnie by zagościł tylko jest to inna sytuacja normalna wrecz. Jesli Tobie nie
                przeszkadza,ze Twoja kobieta fantazjuje na temat kogos innego , i byc moze mysli
                o nim jak sie kochacie to juz Twoja sprawa i zazdroszcze twardego charakateru
                albo czegos tam innego co jest odpowiedzialne za Twoj dla mnie niezrozumialy spokoj
                • lady_1 Re: co mysli facet 25.10.07, 12:45
                  no widzisz kolezanka mysli tak samo jak ja u mnie by pewnie tez zagoscil ale ona
                  ma racje to bylaby inna syt
                  • gomory Re: co mysli facet 25.10.07, 13:52
                    Oj piszecie jak male dziewczynki, ktore sa zadziwione prawidlami swiata. Nie da sie kontrolowac mysli innego czlowieka i musicie sie z tym pogodzic.
                    A propos - fantazjowania. Najczesciej jest to pozytywne dla zdrowia psychicznego czlowieka. Rozbudza np. pomyslowosc, wyobraznie, kreatywnosc. Seksualna takze ;).
                    Uwazam, ze ograniczanie jej ma sens tylko dla ludzi przesadnie religijnych, lub gdyby ich rozbudzanie prowadziloby do szkod. Oczywiscie jesli Twoj chlopak ostentacyjnie oglada sie za innymi w Twoim towarzystwie mozesz czuc sie zle. Ale jesli nie, to nie daj spokoj - to jak wkurzanie sie na wschody i zachody slonca.
                    • lady_1 hmm.... 25.10.07, 14:15
                      kwestia jest taka ze kazda kobieta chce byc dla swego faceta ta jedyna
                      najladniejsza najzgranbiejsza itd itp Jest to zrozumiale. Ja jestem atrakcyjna
                      mloda dziewczyna i ostatnio coraz bardziej zaczynam zauwazac ze ogladaja mi sie
                      za tylkiem inni faceci. Mysle sobie przeciez oni maja zony, dziewczyny
                      kochanki obojetnie, ale maja kogos i bylam ciekawa co u nich w glowie siedzi jak
                      sie tak patrza. Moj facet powiedzial, ze jak widzi kogos w krotkiej spodniczce
                      to sie spojrzy i tyle pomysli zgrabne ma nogi itp ale niewiem czy do konca jest
                      to prawda ... i dlatego doszukuje sie jakis sensownych odpowiedzi. Jakbym byla
                      nie za ladna dziewczyna to bym byla w stanie zrozumiec jakby sie facet ogladal
                      za innymi. Ale w sytuacji gdy za mna sie ogladaja a moj facet patrzy na inne
                      nogi to juz nie rozumiem i niewiem co mam myslec. Przesadzam jestem zbyt
                      dociekliwa czy inni sa leniwi i nie mysla na ten temat lub nie chca bo boja sie
                      wnioskow ... ?! NIEWIEM
                      • pawel1940 Re: hmm.... 26.10.07, 12:44
                        Ja sie zgodze z Twoim facetem... Jak sie ogladam za jakas to dlatego, ze jest
                        ladna, pomysle, ze ma ladne nogi, albo ladny tylek, albo ladne oczy (prosze sie
                        nie smiac ;-)) i pojde dalej. To naprawde nie dziala tak, ze idac przez miasto i
                        widzac ladna dziewczyne od razu sobie ja wyobrazam w sytuacji lozkowej...
                        • pawel1940 Re: hmm.... 26.10.07, 12:46
                          To raczej kwestia przyjemnosci z samego patrzenia po prostu. Byc moze dostanie
                          mi sie za porownanie ;-), ale tak jak bedac w gorach podziwiam piekne widoki,
                          tak idac ulica podziwiam piekne dziewczyny :-). Swiat w koncu jest piekny i nie
                          wypada sie tym nie zachwycac ;-).

Inna sprawa, ze staram sie tego nie robic w towarzystwie swojej damy.

Co do kobiet, ja naprawde nie mam nic przeciwko, zeby sie ogladaly za innymi
                          mezczyznami, dopoki nie daje mi powodow do tego, ze czuje sie niedoceniony.
            • osiolek113 Re: co mysli facet 25.10.07, 12:40
              Mogę odpowiedzieć tylko teoretycznie, bo akurat przechodzę okres radosnego
              singlowania i nie roszczę sobie w tej chwili wyłącznych praw do żadnej kobiety.

No więc, czyto teoretycznie:

Nie przeszkadza mi to wcale. Gdybym był tak podejrzliwy, żeby śledzić jej myśli,
              dociekać, czy ona przypadkiem nie ma przelotnej ochoty na jakieś przechodzące
              ładne ciało, to umarłbym ze zgryzoty albo wstąpił do CBA. Zresztą w
              przeciwieństwie do owego przechodzącego ciacha ja wiem, co się stanie nawet z tą
              odrobinką dodatkowego napięcia seksualnego, którą w niej ów widok wytworzył.
              Wiem, że jeszcze tego samego wieczora ta odrobinka stopi się z całą resztą w
              gorącym, zduszonym krzyku, który to JA z niej wydobędę. I wiesz co? Dobrze mi z
              tą wiedzą ;)

Tak że wyluzuj, daj swojemu facetowi patrzeć spokojnie na co chce, a potem
              bezwstydnie wykorzystaj to, jak nas przyroda skonstruowała :)
              • lady_1 Re: co mysli facet 25.10.07, 12:52
                bo mowisz o syt gdy kobieta zostaje sama poznaje kogos jest z nim w lozku tez ok
                wporzadku. Ale tu jest mowa o syt gdy sie z kims jest.
                • osiolek113 Re: co mysli facet 25.10.07, 13:11
                  Ależ właśnie mówię o byciu ze sobą... na Allaha, gdybyśmy w związku chcieli
                  kontrolować nawzajem swoje najbardziej przelotne myśli, to nikt by nie mógł z
                  nikim być.

A swoją drogą - w seksie, w związkach i w ogóle w życiu przydaje się bardzo
                  spokój, opanowanie i umiejętność robienia wszystkiego powoli, ale dokładnie i do
                  końca. Nawte głupie napisanie "sytuacji" zamiast "syt" to dobry trening ;)
    • malgorzata.palys a zreszta trafilam tu przypadkowo i sie nieco zdzi 25.10.07, 12:58
      wilam jakie ludzie tematy roztrzasaja na forum... Milej dyskusji... pa pa
      Pogadajcie o czyms sensowniejszym a prywatne sprawy zostawcie na wezsze forum
      ... Zegnam i pozdrawiam
    • comedia_finita Re: co mysli facet 26.10.07, 12:06
      myślenie szkodzi
      tworzysz problem którego nie ma
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka