lady_1 24.10.07, 14:45 gdy widzi atrakcyjna dziewczynę ? z zaznaczeniem,ze ma swoją tez atrakcyjną o ilema to znaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mloda_karaluszyca Re: co mysli facet 24.10.07, 15:15 Nie powinnaś od razu na wstępie czynić założenia, iż facet w ogóle myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.brodzki Re: co mysli facet 25.10.07, 13:46 mloda_karaluszyca napisała: > Nie powinnaś od razu na wstępie czynić założenia, iż facet w ogóle > myśli. Feministka ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: co mysli facet 24.10.07, 15:19 mysli: - oj, ta (tez) jest niezla, tez by ja chetnie przelecial!!! Jezeli te reakcje nazwiesz mysleniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: co mysli facet 24.10.07, 15:28 Dzięki takiemu myśleniu świat jeszcze istnieje. O ilości takich , które chciałyby takiego myślenia pod ich adresem już nie wspominam... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: co mysli facet 24.10.07, 15:24 Na pewno planuje z nią ślub i gromadkę dzieci oraz umeblowanie salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_1 Re: co mysli facet 24.10.07, 15:31 powaznie pytam szczegolnie facetow. Jak to z tym jest. Macie fajna dziewczyne patrzycie sie na inne o co chcodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_karaluszyca Re: co mysli facet 24.10.07, 15:39 jeezzu kobieto! facet zawsze patrzy, obojetne czy i jaką ma swoją dziewczyne. Po prostu chce sobie popatrzec. To ze patrzy nie jest rownoznaczne z faktem, ze cokolwiek na temat takiej lali mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
jurre Re: co mysli facet 24.10.07, 15:44 Zgadza sie! Po pierwsze, watpliwe jest, ze w ogole myslimy... Po drugie, kazdy lubi popatrzyc na cos ladnego, prawda? Wydaje mi sie, ze wiele z tych spojrzen to automatyka, bez zadnych zamiarow. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: co mysli facet 24.10.07, 15:56 Chodzi o to , że lubimy sobie popatrzeć. Posiadanie fajnej dziewczyny z tym nie koliduje. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: co mysli facet 24.10.07, 15:58 Iwona Ci juz powyzej odpowiedziala. Tak w kazdym razem mysli wiekszosc i to jest najzupelniej normalne. na pocieszenie dodam, ze droge: "od pomyslu - do przemyslu" wybiera potem jednak tylko mniejszosc, bo to klopotliwe i ryzykowne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: co mysli facet 24.10.07, 16:01 Dla mysli lecacych tokiem: "musze nalac plynu do - fajna doopa - chlodnicy bo juz sucho" nie ma znaczenia, czy ma swoja atrakcyjna dziewczyne. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_1 Re: co mysli facet 24.10.07, 16:16 no wlasnie fajna dupa i co to nic nie znaczy. Ze fajniejsza od Waszych ze chcielibyscie miec taka? O co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_karaluszyca Re: co mysli facet 24.10.07, 20:59 No ja nie moge po prostu.... Czy Ty czytasz co my Ci piszemy??? Kto wspominal o tym ze on uwaza ja za fajniejsza? A kto o tym ze za dwa dni rzuci swoja aby szukac po swiecie tamtej, raz na ulicy spostrzeżonej? A fajna dupa znaczy fajna dupa i cala filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_karaluszyca Re: co mysli facet 24.10.07, 21:02 a tak na marginesie, to pewnie jakas prowokacja. Nie wierze ze ktos by na powaznie tak bezsensowne pytania zadawal. Mam racje, lady_1? Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: co mysli facet 25.10.07, 10:51 > a tak na marginesie, to pewnie jakas prowokacja. Nie wierze ze ktos > by na powaznie tak bezsensowne pytania zadawal. Mam racje, lady_1? Zdziwiłabyś się, do czego potrafi człowieka doprowadzić chorobliwa zazdrośc... choć ja też (choćby ze względu na mój uparty optymizm) raczej sądzę że to prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
girlandy Re: co mysli facet 24.10.07, 21:01 Ja tez zatrzymam wzrok na ladnej dziewczynie - a jestem dziewczyna i jak najbardziej zainteresowana wylacznie panami. Zastanawiam sie tylko, czy jest jakas rozniaca. No, bo ja sobie patrze i mysle, "niezle ma nogi, ladna skore, fajna opieta bluzeczke zalozyla." Ale na tym koniec. Po prostu obserwuje, czsami siebie do niej porownuje, a czasami po prostu stwierdzam, ze jest niezla laska. Ale seksu bym z nia nie chcialam miec po zadnym wypadkiem. Natomiast tez chcialabym wiedziec, co sie dzieje w glowie faceta w tym samym czasie? Niezaleznie od tego, czy ma u boku fajna dziewczyne czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_karaluszyca Re: co mysli facet 24.10.07, 21:03 dziac to sie moze co najwyzej w jego spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_1 Re: co mysli facet 24.10.07, 21:38 no wlasnie .... jesli chodzi o patrzenie kobiet na inne to jest wynik ciekawosci porownania, ale to jest normalne. Natomiast wylacznie chodzi mi o relacje damsko meskie. A co kobiety mysla jak patrza na fajnego faceta co ? jak Wy macie drogie panie ? ciekawa jestem czy tak samo jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_karaluszyca Re: co mysli facet 24.10.07, 21:55 Ja sobie mysle "hmmm fajne ciacho, o! mam kupic jeszcze delicje jak bede w Tesco!" a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_1 Re: co mysli facet 24.10.07, 21:58 no wlasnie fajne ciacho i co pod tym sie kryje? moze to ze chetnie bys go poznala blizej... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: co mysli facet 24.10.07, 22:01 Jeeesuuuuu! Czy pod każdą najbłahszą myślą musi się coś kryć? Zwłaszcza tak ulotną? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_1 Re: co mysli facet 24.10.07, 22:07 moze tak co to za roznica czy ulotna ta mysl czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: co mysli facet 24.10.07, 22:10 Domyślam się, że po takich seriach pytań i czepiania się każdego słowa Twój partner ogląda się za innymi. Pewnie nie całkiem niewinnie. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: co mysli facet 24.10.07, 22:19 mam znajomego który jest przystojny ale bardzo asexualny. To że nam ktoś się spodoba na ulicy nie oznacza że w jednej sekundzie wskoczymy mu - jej do łóżka gdyby natrafiła sie okazja...Czasem sposób bycia bywa bardziej odpychający niż przyciągająca uroda...Wracając do sedna spojrzenie to tylko spojrzenie...jeśli ktoś nam wpadnie w oko ale tak naprawdę wpadnie to zapewniam że tego nie da się ukryć... Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_karaluszyca Re: co mysli facet 25.10.07, 00:30 wiesz, niekoniecznie. znaczy gdyby zagadnal to przeciez bym nie odeszla bez slowa, ale nie zwykłam poznawac ludzi na ulicy i w ogole co mi po jakims tam fajnym ciachu. i przestan wciz zadawac czy to sobie czy nam takie pytania. one naprawde sa bez sensu, ale przede wszystkim nikt nie da Ci na nie odpowiedzi, bo sie nie da. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: co mysli facet 25.10.07, 10:48 Sama się przekonaj, zrób tak (zakładam że też masz swojego, atrakcyjnego faceta): 1.Wyjdź na ruchliwą ulicę 2.Kiedy zobaczysz wśród przechodniów cholernie seksownego przystojniaka, to co myślisz? 3.Dokładnie to samo myślą faceci na widok atrakcyjnej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_1 Re: co mysli facet 25.10.07, 11:09 no więc wlasnie. Moja kolezanka mowi ze zawsze mysli ojednym z takim facetem. I wlasnie o to chodzilo wszczyscy faceci jak widza laske to mysla o tym zeby chcieli mniec ja w lozku Z tego taki wynik Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: co mysli facet 25.10.07, 11:38 Co?! No nie żartuj? To kiedy wy widzicie przystojnego faceta, myślicie o tym że chciałybyście go mieć w łóżku?! Mój świat się zawalił. Byłem przekonany, że na nasz widok myślicie o tym samym co my. Bo my, kiedy widzimy na ulicy atrakcyjną kobietę, myślimy oczywiście zawsze "O, ta pani przypomina mi moją Basię, jest tylko trochę od niej brzydsza. Ale jednak jest, bo Basia jest najpiękniejsza na świecie. Ach, jak ja kocham moją Basię" O zdrajczynie! A my wam jesteśmy tak wierni! Idę się upić z rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
irek_ol Re: co mysli facet 25.10.07, 11:43 osiolek113 napisał: > O zdrajczynie! A my wam jesteśmy tak wierni! > > Idę się upić z rozpaczy. to jest nas dwóch;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_1 Re: co mysli facet 25.10.07, 11:44 nie rob sobie zartow. A co Ty na to ze Twoja kobieta tak może spogladac na innych, jak sie z tym czujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: co mysli facet 25.10.07, 12:26 > A co Ty na to ze Twoja kobieta tak może spogladac na > innych, jak sie z tym czujesz ? Wbij sobie do glowy, ze czlowiek nie jest monogamiczny! Nie da sie wywalic z glowy seksualnych skojarzen. Moze i w fantazjach moja kobietka ma ochote by ja pare razy przelecieli robotnicy docieplajacy blok. Uznaje to za najzupelniej normalne. Dla mnie jednak liczy sie tylko to, ze oni cichcem nie wyskakuja oknem z mojego domu jak wracam ;). Gdybys kiedys np. rzucila swojego chlopaka to myslisz, ze juz nigdy zaden inny nie zagosci miedzy Twymi nogami? To byloby chyba dosc naiwne podejscie. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata.palys Re: co mysli facet 25.10.07, 12:38 pewnie by zagościł tylko jest to inna sytuacja normalna wrecz. Jesli Tobie nie przeszkadza,ze Twoja kobieta fantazjuje na temat kogos innego , i byc moze mysli o nim jak sie kochacie to juz Twoja sprawa i zazdroszcze twardego charakateru albo czegos tam innego co jest odpowiedzialne za Twoj dla mnie niezrozumialy spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
lady_1 Re: co mysli facet 25.10.07, 12:45 no widzisz kolezanka mysli tak samo jak ja u mnie by pewnie tez zagoscil ale ona ma racje to bylaby inna syt Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: co mysli facet 25.10.07, 13:52 Oj piszecie jak male dziewczynki, ktore sa zadziwione prawidlami swiata. Nie da sie kontrolowac mysli innego czlowieka i musicie sie z tym pogodzic. A propos - fantazjowania. Najczesciej jest to pozytywne dla zdrowia psychicznego czlowieka. Rozbudza np. pomyslowosc, wyobraznie, kreatywnosc. Seksualna takze ;). Uwazam, ze ograniczanie jej ma sens tylko dla ludzi przesadnie religijnych, lub gdyby ich rozbudzanie prowadziloby do szkod. Oczywiscie jesli Twoj chlopak ostentacyjnie oglada sie za innymi w Twoim towarzystwie mozesz czuc sie zle. Ale jesli nie, to nie daj spokoj - to jak wkurzanie sie na wschody i zachody slonca. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_1 hmm.... 25.10.07, 14:15 kwestia jest taka ze kazda kobieta chce byc dla swego faceta ta jedyna najladniejsza najzgranbiejsza itd itp Jest to zrozumiale. Ja jestem atrakcyjna mloda dziewczyna i ostatnio coraz bardziej zaczynam zauwazac ze ogladaja mi sie za tylkiem inni faceci. Mysle sobie przeciez oni maja zony, dziewczyny kochanki obojetnie, ale maja kogos i bylam ciekawa co u nich w glowie siedzi jak sie tak patrza. Moj facet powiedzial, ze jak widzi kogos w krotkiej spodniczce to sie spojrzy i tyle pomysli zgrabne ma nogi itp ale niewiem czy do konca jest to prawda ... i dlatego doszukuje sie jakis sensownych odpowiedzi. Jakbym byla nie za ladna dziewczyna to bym byla w stanie zrozumiec jakby sie facet ogladal za innymi. Ale w sytuacji gdy za mna sie ogladaja a moj facet patrzy na inne nogi to juz nie rozumiem i niewiem co mam myslec. Przesadzam jestem zbyt dociekliwa czy inni sa leniwi i nie mysla na ten temat lub nie chca bo boja sie wnioskow ... ?! NIEWIEM Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: hmm.... 26.10.07, 12:44 Ja sie zgodze z Twoim facetem... Jak sie ogladam za jakas to dlatego, ze jest ladna, pomysle, ze ma ladne nogi, albo ladny tylek, albo ladne oczy (prosze sie nie smiac ;-)) i pojde dalej. To naprawde nie dziala tak, ze idac przez miasto i widzac ladna dziewczyne od razu sobie ja wyobrazam w sytuacji lozkowej... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: hmm.... 26.10.07, 12:46 To raczej kwestia przyjemnosci z samego patrzenia po prostu. Byc moze dostanie mi sie za porownanie ;-), ale tak jak bedac w gorach podziwiam piekne widoki, tak idac ulica podziwiam piekne dziewczyny :-). Swiat w koncu jest piekny i nie wypada sie tym nie zachwycac ;-). Inna sprawa, ze staram sie tego nie robic w towarzystwie swojej damy. Co do kobiet, ja naprawde nie mam nic przeciwko, zeby sie ogladaly za innymi mezczyznami, dopoki nie daje mi powodow do tego, ze czuje sie niedoceniony. Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: co mysli facet 25.10.07, 12:40 Mogę odpowiedzieć tylko teoretycznie, bo akurat przechodzę okres radosnego singlowania i nie roszczę sobie w tej chwili wyłącznych praw do żadnej kobiety. No więc, czyto teoretycznie: Nie przeszkadza mi to wcale. Gdybym był tak podejrzliwy, żeby śledzić jej myśli, dociekać, czy ona przypadkiem nie ma przelotnej ochoty na jakieś przechodzące ładne ciało, to umarłbym ze zgryzoty albo wstąpił do CBA. Zresztą w przeciwieństwie do owego przechodzącego ciacha ja wiem, co się stanie nawet z tą odrobinką dodatkowego napięcia seksualnego, którą w niej ów widok wytworzył. Wiem, że jeszcze tego samego wieczora ta odrobinka stopi się z całą resztą w gorącym, zduszonym krzyku, który to JA z niej wydobędę. I wiesz co? Dobrze mi z tą wiedzą ;) Tak że wyluzuj, daj swojemu facetowi patrzeć spokojnie na co chce, a potem bezwstydnie wykorzystaj to, jak nas przyroda skonstruowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_1 Re: co mysli facet 25.10.07, 12:52 bo mowisz o syt gdy kobieta zostaje sama poznaje kogos jest z nim w lozku tez ok wporzadku. Ale tu jest mowa o syt gdy sie z kims jest. Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: co mysli facet 25.10.07, 13:11 Ależ właśnie mówię o byciu ze sobą... na Allaha, gdybyśmy w związku chcieli kontrolować nawzajem swoje najbardziej przelotne myśli, to nikt by nie mógł z nikim być. A swoją drogą - w seksie, w związkach i w ogóle w życiu przydaje się bardzo spokój, opanowanie i umiejętność robienia wszystkiego powoli, ale dokładnie i do końca. Nawte głupie napisanie "sytuacji" zamiast "syt" to dobry trening ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata.palys a zreszta trafilam tu przypadkowo i sie nieco zdzi 25.10.07, 12:58 wilam jakie ludzie tematy roztrzasaja na forum... Milej dyskusji... pa pa Pogadajcie o czyms sensowniejszym a prywatne sprawy zostawcie na wezsze forum ... Zegnam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
comedia_finita Re: co mysli facet 26.10.07, 12:06 myślenie szkodzi tworzysz problem którego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś