no_okki 30.10.07, 23:54 Co kryje się pod tym sloganem? Co o takim gościu sądzisz??/ :D:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: Facet pod butem 31.10.07, 00:01 jest to bardzo głupie powiedzenie,wg.mnie oczywiscie,jest to kwestią umowna partnerów,nie jest zadna chanbą dla mezczyzny,że wyniesie śmieci,umyje naczynia,czy pomoze partnerce w porzadkowaniu ich gniazdka .Pod pantoflem czy pod butem-dla mnie głupie i już:) pozdrawiam V. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Facet pod butem 31.10.07, 00:10 owszem zdarza się,Dulski nie uczestniczył w życiu rodziny z czystej wygody(chyba,ze miał depresję)dominowała Dulska i to mu pasowało wiec to równiez było przyzwolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pat-i27 Re: Facet pod butem 31.10.07, 00:42 pocoo napisała: > A Dulski? To się zdarza. Dulski to wyjątkowy przypadek:) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Facet pod butem 31.10.07, 00:13 Pomimo, że podjąłem ten temat jestem podobnego zdania. Jedno drugiemu powinno pomagać na miarę wolnego czasu bez oceniania czy to damskie, czy męskie zajęcie; Witaj. PS. Masz linka na FT ?/ :D Odpowiedz Link Zgłoś
pat-i27 Re: Facet pod butem 31.10.07, 00:33 Byc pantoflarzem czy pod 'butem 'to pojęcie względne. Dla jednnego przejawem pantoflarstwa jest już przygotowanie kolacji,czy np. potrzymanie kobiecej torebki dla drugiego zaś jest to zachowanie normalne .Teraz kiedy kobiety pracuja mężczyzni powinni częsciej pomagać i nie ma w tym nic dziwnego .Dlaczego kobieta mialaby dziwagc cały ciężar domowych obowiązków sama? Pozdrawiam noca Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Facet pod butem 31.10.07, 00:36 Popieram wywód, zwłaszcza drugą jego część. Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Facet pod butem 31.10.07, 09:03 Witaj:) Czasami dobrze jest trochę pousługiwać kobiecie:)One sobie cenią kiedy facet czasami zachowuje się jak służący, ale potrzebują też czasami dostać od niego klapsa. a tak eogóle to w obdarowywaniu kobiety kwiatami i różnymi prezentami nie ma przecież nic złego. Całkiem w porządku jest też szorowanie jej samochodu, szykowanie kąpieli i robienie kanapek do łóżka, a piwo które stoi w lodówce nie zawsze świadczy o tym, że jesteś prawdziwym macho. Można robić wszystko, ale z głową.Jakby nie patrzyć jednak na to co napisałeś w poście to pamiętaj, jeśli chcesz wyjść z kumplami na przysłowiowy mecz, to po prostu to zrób. Nawet najbardziej kochana kobieta musi to zrozumieć, jeśli nie to musisz to zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Facet pod butem 31.10.07, 09:28 Ladnie to napisales, wiec nie bede sie powtarzac. Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Facet pod butem 31.10.07, 09:47 Poprostu nie uważam nic w tym hańbiącego Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Facet pod butem 31.10.07, 10:43 Kobieta lubi być adorowana na wszystkie sposoby i to wypada jej robić, przy okazji dostarczać jej radości, przyjemności i na uśmiech tak lubiany przez nas możesz bardziej liczyć...dostaniesz go. Wtedy niejako naturalnie wynagrodzi tym, że bez słowa złego jej pójdziesz z kumplami na kufelek piwa, mecz bokserski czy brydża. Wiadomo, że jak zrobi "szlaban" na to co wyżej /raczej będzie usiłować/ i tak jej nic z tego nie wyjdzie. Tu rolą niepantoflarza jest postawić się, postanowić na swoim; paradoksalnie doceni to w duchu /nie przyzna!/, że ma w domu Faceta - - nie kalesony :-) .......pozdrawiam...i mała prośba "Buszmen" = pchnij mi tego linka j/w. na zapodanego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Facet pod butem 31.10.07, 11:02 należałoby życ nadzieja,że większośc mężczyzn myśli podobnie:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Facet pod butem 11.11.07, 12:57 wszystko nosimy w sercu i tego nie da się zmienic:) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Facet pod butem 31.10.07, 11:39 Nie ma problemu tylko poczta mi siadla zreszta rzadko kiedy działa. Odpowiedz Link Zgłoś
blackhetera Re: Facet pod butem 06.11.07, 07:16 i niech Twoją wypowiedż panowie wezmą sobie pod rozwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: Facet pod butem 11.11.07, 12:12 Faceci dziela sie na tych pod pantoflem i na tych, ktorzy nie sa tego swiadomi. Faceci rzadza swiatem a facetami kobiety - to 100% prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Facet pod butem 11.11.07, 12:34 Święta prawda... - mądre spostrzeżenie. Jestem zdania, że jak to dobrze robią - a tak jest w większości domów - wypada im tylko przyklasnąć, podziwiać, powiem więcej - podziękować!/ :P PS. U Ciebie jak jest z tym ?/:D Odpowiedz Link Zgłoś