IP: *.*.*.* 26.07.01, 17:35
czesc

jako wojujący gej (tak wychodzi z postow, ktore sobie tu przejzalem) na pewno
powiesz mi co mam zrobic, albo gdzie to znalezc. sytuacja wyglada tak: jestem
gejem. jestem pewien mimo ze jeszcze z zadnym facetem nie bylem. na ulicy sie
ogladam za facetami nie dziewczynami, sex z kobitkami jakos mi przypad do
gustu. ale: wszyscy moi znajomi (wlaczajac w to przyjaciol), niby nic do gejow
generalnie nie maja (oczywiscie o niczym nie wiedza), ale z tego co mowia, z
gejem to raczej by sie przyjaznic nie chceieli, bo to to albo tamto, generalnie
hobofobiczne gadki. poza tym, nie jestem typem mach, ktory pojdzie do knajpy
podrywac kogos, po prostu to nie ja. wiec jak mam poznac jakiegos faceta?
siebie nie zmienie, nie stane sie nagle super odwaznym gosciem, z dugiehj
strony, to co sie dzieje strasznie mnie meczy i musze cos z tym zrobic. nie
mysl sobie, ze sie tu uzalam nad soba, nie o to chodzi. po prostu nie bardzo
wim, co robic. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mat25 Re: Do mat25 IP: 213.76.132.* 27.07.01, 10:09
      Gość portalu: oras napisał(a):

> czesc
      >
      > jako wojujący gej (tak wychodzi z postow, ktore sobie tu przejzalem) na pewno
      > powiesz mi co mam zrobic, albo gdzie to znalezc. sytuacja wyglada tak: jestem
      > gejem. jestem pewien mimo ze jeszcze z zadnym facetem nie bylem. na ulicy sie
      > ogladam za facetami nie dziewczynami, sex z kobitkami jakos mi przypad do
      > gustu. ale: wszyscy moi znajomi (wlaczajac w to przyjaciol), niby nic do gejow
      > generalnie nie maja (oczywiscie o niczym nie wiedza), ale z tego co mowia, z
      > gejem to raczej by sie przyjaznic nie chceieli, bo to to albo tamto, generalnie
      >
      > hobofobiczne gadki. poza tym, nie jestem typem mach, ktory pojdzie do knajpy
      > podrywac kogos, po prostu to nie ja. wiec jak mam poznac jakiegos faceta?
      > siebie nie zmienie, nie stane sie nagle super odwaznym gosciem, z dugiehj
      > strony, to co sie dzieje strasznie mnie meczy i musze cos z tym zrobic. nie
      > mysl sobie, ze sie tu uzalam nad soba, nie o to chodzi. po prostu nie bardzo
      > wim, co robic. pozdrawiam

czesc!
      nie okreslilbym siebie jako wojujacego geja. Po prostu staram sie BRONIC swoich
      praw. Wojuja ci, ktorzy sadza, ze jestem gorszy od nich.
      Sposobow poznania innych gejow jest duzo. Najprostszy to internet. Istnieja w
      sieci duze gejowskie polskie magazyny, gdzie mozesz latwo nawiazac jakas
      znajomosc. Sprobuj na www.gejowo.pl albo na www.gej.net.
      Inny sposob to gejowskie czasopisma - "Inaczej", "Adam", "Nowy Men". Mozna je
      kupic w kiosku albo w EMPIKU (nie w kazdym). Poza tym nie trzeba byc maczo, zeby
      pojsc do knajpy :) Kto ci tak powiedzial? Jednak to oczywiste, ze latwiej pojsc
      tam z kims niz samemu, dlatego proponuje, zebys najpierw poznal odpowiednia osobe
      a pozniej sprawy juz potocza sie z gorki.
      • Gość: orso Re: Do mat25 IP: *.*.*.* 27.07.01, 10:43
        dzieki za info, sproboje zrobic jak mowisz
    • Gość: mat25 Re: Do mat25 IP: *.interserwer.pl 27.07.01, 10:09
      Gość portalu: oras napisał(a):

> czesc
      >
      > jako wojujący gej (tak wychodzi z postow, ktore sobie tu przejzalem) na pewno
      > powiesz mi co mam zrobic, albo gdzie to znalezc. sytuacja wyglada tak: jestem
      > gejem. jestem pewien mimo ze jeszcze z zadnym facetem nie bylem. na ulicy sie
      > ogladam za facetami nie dziewczynami, sex z kobitkami jakos mi przypad do
      > gustu. ale: wszyscy moi znajomi (wlaczajac w to przyjaciol), niby nic do gejow
      > generalnie nie maja (oczywiscie o niczym nie wiedza), ale z tego co mowia, z
      > gejem to raczej by sie przyjaznic nie chceieli, bo to to albo tamto, generalnie
      >
      > hobofobiczne gadki. poza tym, nie jestem typem mach, ktory pojdzie do knajpy
      > podrywac kogos, po prostu to nie ja. wiec jak mam poznac jakiegos faceta?
      > siebie nie zmienie, nie stane sie nagle super odwaznym gosciem, z dugiehj
      > strony, to co sie dzieje strasznie mnie meczy i musze cos z tym zrobic. nie
      > mysl sobie, ze sie tu uzalam nad soba, nie o to chodzi. po prostu nie bardzo
      > wim, co robic. pozdrawiam

czesc!
      nie okreslilbym siebie jako wojujacego geja. Po prostu staram sie BRONIC swoich
      praw. Wojuja ci, ktorzy sadza, ze jestem gorszy od nich.
      Sposobow poznania innych gejow jest duzo. Najprostszy to internet. Istnieja w
      sieci duze gejowskie polskie magazyny, gdzie mozesz latwo nawiazac jakas
      znajomosc. Sprobuj na www.gejowo.pl albo na www.gej.net.
      Inny sposob to gejowskie czasopisma - "Inaczej", "Adam", "Nowy Men". Mozna je
      kupic w kiosku albo w EMPIKU (nie w kazdym). Poza tym nie trzeba byc maczo, zeby
      pojsc do knajpy :) Kto ci tak powiedzial? Jednak to oczywiste, ze latwiej pojsc
      tam z kims niz samemu, dlatego proponuje, zebys najpierw poznal odpowiednia osobe
      a pozniej sprawy juz potocza sie z gorki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka