Gość: szpilkaaa@gazeta.p IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.08.03, 16:47 jakie one sa tak właściwie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jołasia Re: kobiety IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.03, 00:56 ja jestem super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: kobiety IP: 217.153.88.* 04.08.03, 09:29 Gość portalu: Monka napisał(a): > i ja :)) i ja :)) Dzień Swira - scena w pociągu. Jak miałem 7 lat Piotruś napisał na ścianie "baby to chuje" jest w tym dużo racji Odpowiedz Link Zgłoś
nathaniell Re: kobiety 04.08.03, 16:30 Nie wiem jak wszystkie, ale moja jest najwspanialszą istotą na świecie:) Kiedy nie jestem przy niej tęsknię w każdej sekundzie. Moim celem życiowym jest dawanie jej szczęścia w każdym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: kobiety IP: *.crowley.pl 04.08.03, 16:39 Gość portalu: szpilkaaa@gazeta.p napisał(a): > jakie one sa tak właściwie??? Ale tak wszystkie? Absolutnie wszystkie? Szukamy cech opisujących wszystkie kobiety? Przecież to niemożliwe. Podobnie jak nie da się opisać wszystkich mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan_z_oz Re: kobiety IP: *.mega.tmns.net.au 05.08.03, 13:30 Kobiety sa bardzo proste o ile moge miec absolutnie wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś