angoisse 13.12.07, 20:18 Nawijajcie Panowie - ile kobiet udało wam się oszukać, że jedna o drugiej nie wiedziały? Hę ;-) Tylko szczerze. Rachunek sumienia przed wigilią kiedy to wasz pies/kot??/ powie wam w oczy co o was myśli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadek_54 Re: Chwila szczerości 13.12.07, 20:36 wspaniale zadane pytanie , az palce same ukladaja sie na klawiaturze , taka mam chec na nie odpowiedziec . :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: Chwila szczerości 13.12.07, 20:43 hehe, dobre pytanie, duzo :) Nie odpowiadalem jak pytaly, zlapany musialem sie przyznac. Teraz mowie kazdej nowej i generalnie na meza sie nie polecam to tak na powitanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 ja znam prawdziwego Mistrza 13.12.07, 20:55 ale z tym sie trzeba urodzić. Ma cos magnetycznego i jeśli tylko troszke sie postara to każda pada, a jak sie nie stara to i tak każda (oprócz mnie heh), może po prostu nieźle sprawia wrażenie, że słucha i rozumie? Może... a nie powiem co jeszcze robi, bo i tak nie da się tego podrobić. Gośc jest na tyle niesamowity, że zdarzyło się, że jego żona rozmawiała z potencjalną kochanką, i potencjalna kochanka utwierdziła żonę w przekonaniu, że gość nie zdradza, że podkreśla, że ma kobietę, a on w tym czasie prowadzał sie z trzecią i to o tej trzeciej mówił, per kobieta, a nie o żonie. To naprawdę sztuka i tego sie nie da nauczyć, ja chylę czoła. I chętnie posłucham podobnych opowieści, również ze strony pań, jak sie uczyć to tylko od mistrzów, damsko-męskich relacji. dymaj, żeby nie być dymanym - to chyba mysl przewodnia dla całej ludzkości od poczatku samego, tylko pogratulowac panu Bohu. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: ja znam prawdziwego Mistrza 13.12.07, 21:25 Ja kiedyś byłam przyjaciółką, a druga kobieta jego byłą. Facet ciągnął to równocześnie i miał po prostu niefart, że w końcu się dogadałyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Chwila szczerości 13.12.07, 21:22 Kiedyś się temu dziwiłam. Jak kobiety mogą się dawać tak oszukiwać? Jakie to muszą być naiwne istoty. Teraz widzę, że mnie również bez problemu da się wkręcić, oszukać. Zastanawia mnie tylko czy tacy panowie chociaż przez chwilę mają wyrzuty sumienia, jakąś autorefleksję. Bo z obserwacji jest wprost przeciwnie. Nie widzą w tym swojej winy. Zawsze potrafią się czymś wytłumaczyć. Przecież nie kłamali, bo na przykład po prostu nie dopowiedzieli. Przecież niczego nie obiecywali. I zero skruchy. Nic. Nawet prosząc o drugą szansę. Mam nadzieję, że po prostu ja akurat na takich trafiam, a istnieją jeszcze uczciwi faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: :) 13.12.07, 21:37 No coś w tym stylu. Chociaż u mnie było właśnie tak, że zapierali się, że nie są. Raczej robili z siebie wrażliwców i romantyków. A cały świat postrzega ich tak jak nie powinien. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 strasznie mi szkoda, że 13.12.07, 21:43 straciłam chyba szacunek dla tego gościa, przykro, kiedy idole upadaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Chwila szczerości 14.12.07, 17:07 avital84 napisała: > Kiedyś się temu dziwiłam. Jak kobiety mogą się dawać tak oszukiwać? > Jakie to muszą być naiwne istoty. Teraz widzę, że mnie również bez problemu da > się wkręcić, oszukać. A może jesteś naiwna ;) To raczej szybko da się wyczuć, że facet kręci!!! A jedyne co przeszkadza w uświadomieniu tego samej sobie to "zaufanie" które niby jest takie ważne dla mężczyzn. Lepiej wykreślić to słowo ze słownika - zobaczysz jak szybko zniknie również słowo "naiwna" :PPPP pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Chwila szczerości 14.12.07, 17:28 Nie ma naiwnych kobiet. Każdego można okłamać, oszukać. Musiałabyś facetowi czipa wszczepić i monitorować każdy jego krok ... można mieć zaufanie, bardziej lub mniej ograniczone poprzednimi doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Chwila szczerości 14.12.07, 17:40 Mozna tez inaczej rozlozyc priorytety :)) polozyc nacisk na te elementy wspolnego zycia , ktore nie dosc ze maja wiekszy wplyw na wspolne zycie, to jeszcze latwiej je monitorowac :)) Pozdrawiam Kooko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Chwila szczerości 14.12.07, 08:53 Dziwna sprawa bo byli tacy co probowali.Nigdy im sie nie udawało.Nawet nie budzi to juz we mnie zlosci tylko rodzaj pogardy.Facet przestaje byc facetem i wraca do zerowki. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Chwila szczerości 14.12.07, 09:01 Nie zdążyłem żadnej pooszukiwać. Bardzo wcześnie się ożeniłem.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: Chwila szczerości 14.12.07, 17:45 Dziewcze, To nie wiesz, że przesadna szczerość ociera się o głupotę ??? Chyba nas o nią nie podejrzewasz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Chwila szczerości 14.12.07, 17:51 tym bardziej w stosunku do niej , szczerosc bylaby bezgraniczna glupota. Odpowiedz Link Zgłoś