Dodaj do ulubionych

baba za kierownica

12.08.03, 09:55
Chciałabym poznać waszą opinię, Panowie, a propos prowadzenia aut przez
kobiety. Czy widząc taką za kółkiem drzecie się w niebogłosy "Cholera! Baba
za kierownicą?" Czy uważacie, że kobiety prowadzić nie powinny?

Czy też może jest inaczej? Może uważacie, że umiejętność prowadzenia
samochodu nie jest uzależniona od płci? Może jest wam obojetne, kto siedzi za
kółkiem, o ile prowadzi bezpiecznie.

Dzieki za opinie. Pozdrawiam!
Joanna

PS Dajecie swoim kobietom prowadzić wasze auteczka?
Obserwuj wątek
    • Gość: toni Re: baba za kierownica IP: *.tvgawex.pl 12.08.03, 10:09
      Moja ma swoj pojazd.Szczerze mowiac lepszy od mojego.Jezdzi nie gorzej od wielu
      facetow.Kobieta +samochod to zawsze przyjemny widok dla moich oczu!pozdr.:)))
      • Gość: Kan_z_oz Re: baba za kierownica IP: *.mega.tmns.net.au 12.08.03, 12:16
        Wiem, ze szukasz odpowiedzi od panow, alo ci ma tam. Opisze jak to wyglada na
        drugiej polkuli. Jezdze b. duzo srednio 4-6 godzin dziennie. Moja konkluzja;
        obawiam sie bardzo mlodych agresywnych kobiet za kierownica, sa nieobliczalne
        i niebezpieczne, nigdy nie wiadomo co taka zrobi. Jezdza tak jakby chcialy
        zabic wszystko co wejdzie im w droge. Panowie o dziwo, duzo spokojniejsi.
        Kilku napalencow jezdzacych grubo ponad limit ale sa znacznie bardziej
        przewidywalni niz panie.
        • Gość: patyczako Re: baba za kierownica IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.03, 19:01
          Oj kłócilabym się...Często widzę młodych gówniarzy płci męskiej jeżdżacych w
          dobrych autkach którym wydaję się nie wiadomo co i robią takie rzeczy na
          drogach że najlepiej byłoby zjechac i przeczekac...
    • filroska Re: baba za kierownica 12.08.03, 14:09
      A ja właśnie wróciłam (wybaczcie wchrzanianie się na Wasze forum...) z kursu
      na prawko, właściwie z jazdy. I facet powiedział "No, młoda- NIEŹLE!" Ależ się
      podbudowałam ;)
      • Gość: Gucwa Re: baba za kierownica IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 12.08.03, 14:57
        filroska napisała:

> A ja właśnie wróciłam (wybaczcie wchrzanianie się na Wasze forum...) z kursu
        > na prawko, właściwie z jazdy. I facet powiedział "No, młoda- NIEŹLE!" Ależ
        się
        > podbudowałam ;)

pytanie o co chodziło z tym "nieźle".czego dotyczyła ta konkluzja? może
        ssania? :)))))
        • Gość: patyczako Re: baba za kierownica IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.03, 19:02
          TYPOWE MĘSKIE PODEJŚCIE DO SPRAWY...JAK JUŻ GOSC POWIEDZIAL NIEŹLE TO TYLKO
          MOZE DOTYCZYĆ SSANIA. ŻENUJĄCE...
    • Gość: bon_apetit ujme to tak... IP: 212.160.240.* 12.08.03, 18:05
      W pewnym stanie polnocnego USA jeszcze istnieje prawo (co prawda
      niepraktykowane) iz przed kazdym samochodem prowadzonym przez kobiete musi isc
      mezczyzna wymachujacy niebieskimi choragiewkami.
      • Gość: brookie Re: ujme to tak... IP: *.tnt3.per1.temp.da.uu.net 13.08.03, 12:13
        Moj maz pozwala mi prowadzic....na parkingu. Dlatego, ze jestem do dupy z
        manualnymi samochodami. Automatica prowadze bez problemow.
        • Gość: Kan_z_oz Re: ujme to tak... IP: *.mega.tmns.net.au 17.08.03, 11:18
        • Gość: Kan_z_oz Re: ujme to tak... IP: *.mega.tmns.net.au 17.08.03, 11:18
          • Gość: Kan_z_oz Re: ujme to tak... IP: *.mega.tmns.net.au 17.08.03, 11:21
            Sorry, cos mi sie pokrecilo z klawiszami.
            Oddalem mojemu mezowi swojego automatica, a sama prowadze z reczna skrzynia
            biegow. Z waszych postow wynika, ze to powinno byc odwrotnie??
            Oj chyba cos ze mna nie tak.
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka