eriga 15.05.08, 08:25 Prawie codziennie w tyłku musi mieć jedno piwo. Twierdzi, że niczym innym sie tak nie napije. Wkurza mnie to, śmierdzi. Też macie taki problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki_s_obie Re: codziennie jedno piwo. Mam dość. 15.05.08, 08:43 eriga napisała: > Prawie codziennie w tyłku musi mieć jedno piwo. Twierdzi, że niczym innym sie > tak nie napije. Wkurza mnie to, śmierdzi. Też macie taki problem? tak, ona nie chce tege piwa kupic i przyniesc ze sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
eriga Re: codziennie jedno piwo. Mam dość. 15.05.08, 08:46 taki_s_obie napisał: > tak, ona nie chce tege piwa kupic i przyniesc ze sklepu. Jane, ze nie. Jeszcze czego. Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: codziennie jedno piwo. Mam dość. 15.05.08, 08:46 eriga napisała: > Prawie codziennie w tyłku musi mieć jedno piwo. > Twierdzi, że niczym innym sie > tak nie napije. Wkurza mnie to, śmierdzi. Też macie taki problem? Statystyczny Niemiec wypija 5-6 piw dziennie. Módl się aby nie zaczął zarabiac jak helmuty. Odpowiedz Link Zgłoś
best_gigi88 Re: codziennie jedno piwo. Mam dość. 16.05.08, 13:22 Co będziesz chłopu piwa żałować,ciesz się że go masz.Po jednym piwku na pewno tak nie śmierdzi .Módl się zeby nie przerzucił się na czystą wódkę,bo to pociągnie więcej z kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: codziennie jedno piwo. Mam dość. 16.05.08, 15:57 Nie mamy problemu. Oboje pijemy codziennie jedno piwo. Albo kieliszek wina. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: codziennie jedno piwo. Mam dość. 16.05.08, 16:00 za to Ty na bank pachniesz jak poranna bryza;] Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: codziennie jedno piwo. Mam dość. 16.05.08, 16:13 Musi mieć piwo w tyłku? To znaczy butelkę? Może ma analne potrzeby seksualne? Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: codziennie jedno piwo. Mam dość. 16.05.08, 16:46 popsikaj go dezodorantem albo wypij też jedno piwo, to nie poczujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś