Gość: mara IP: *.icpnet.pl 17.09.03, 18:21 powiedzcie mi jaki jest wasz stosunek do uprawiania seksu gdy kobieta ma okres? moj porzedni partner nie mial nic przeciwko, natomiast terazniejszy nawet nie che o tym slyszec? a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Panterka Re: panowie i panie mam pytanie... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 21:22 żaden z moich partnerów nie miał obiekcji- a mój mąż wprost to uwielbia... Może zapytaj swojego partnera, dlaczego nie chce... Jezeli się brzydzi to nie zmuszaj, bo odniesiesz odwrotny skutek... Nic na siłę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: panowie i panie mam pytanie... IP: *.icpnet.pl 18.09.03, 17:30 jasne po prostu jestem ciekawa jak to jest z innymi, dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: panowie i panie mam pytanie... 19.09.03, 06:27 Jak najbardziej pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno555 zabawa w rzeznika IP: *.proxy.aol.com 19.09.03, 07:04 i ty zostaniesz indianinem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciem Re: zabawa w rzeznika IP: 193.59.95.* 19.09.03, 15:35 Jeden lubi pomarancze a inny .... tatara! Malemy przyjacielowi, gdu samotnosc szczegolnie mu doskwiera jest wszystko jedno. Zazwyczaj kobiety czuja sie skrepowane a to nie robi dobrze chyba, ze na gardlo, yhmhmm, tego wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: for Re: panowie i panie mam pytanie... IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 14:13 to straszliwy grzech sodomii, nigdy, pod kara ekskomuniki. Odpowiedz Link Zgłoś