Gość: Eva IP: *.broker.com.pl 23.09.03, 00:48 Wiem, ze niektórych panów fascynują 30 letnie kobiety. Czy możecie mi zdradzic, co aż tak Was w nich urzeka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: apetyczne 30-latki IP: *.era.pl 23.09.03, 08:04 No głównie to, że już nie są "siksami" a jeszcze przed nimi ho, ho, ho..... Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: apetyczne 30-latki 23.09.03, 08:15 Wraca moda na antyki, droga Koleżanko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: apetyczne 30-latki IP: *.prokom.pl 23.09.03, 10:14 kobiety po przejściach, kobiety z przy(e)szłością.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: apetyczne 30-latki IP: 5.2.1R* / *.nrj.wamu.net 23.10.03, 20:31 Sluchaj popdales w dziesiatke ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: apetyczne 30-latki IP: 5.2.1R* / *.nrj.wamu.net 23.10.03, 20:30 someone speaks english ............what the fuck ? Odpowiedz Link Zgłoś
leeshy Re: apetyczne 30-latki 23.09.03, 10:41 Na ogol nie robia ceregieli. Wiedza juz, ze czas ucieka i ze trzeba chwytac zycie, poki jest okazja. A poza tym jeszcze w dobrej formie, czesto samodzielne finansowo/lokalowo itp. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: apetyczne 30-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.03, 14:51 Wiedzą czego chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: apetyczne 30-latki 23.09.03, 21:48 hahaha ja tez mam 30-stke i faceci na mnie łypią oczami, chociaż nie wiedzą czy jestem niezależna finansowo i czy chatka u mnie wolna :)może to uroda? :) Pozdrowionka dla Panów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha$ Re: apetyczne 30-latki IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 15:00 po porostu maja cos w sobie czego sie nie da opisac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arra Re: apetyczne 30-latki IP: *.icpnet.pl 23.09.03, 21:50 a Ty kolezanko ile masz lat? zblizam sie do 30-tki i nawet nie przyszlo mi do głowy, ze mój atrakcyjny wygląd moze byc czyms dziwnym! troche sie załamałam tym wątkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: apetyczne 30-latki 23.09.03, 22:11 Może nasza koleżanka miała na myśli młodszych facetów? Hmmm, bardzo możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arra Re: apetyczne 30-latki IP: *.icpnet.pl 23.09.03, 22:31 moze... cos mi sie wydaje, ze tu chodzi o młodziez miedzy 16 a 21 rokiem zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: apetyczne 30-latki IP: *.ipt.aol.com 24.09.03, 00:07 Gość portalu: arra napisał(a): > moze... > cos mi sie wydaje, ze tu chodzi o młodziez miedzy 16 a 21 rokiem zycia. chyba macie racje, babki z klasa! ze mnie tez dupa nieziemska, maz w zanadrzu a szczawie pod oknem ech zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: apetyczne 30-latki IP: 62.233.195.* 29.09.03, 15:43 Zgadzam się z Tobą. Mnie brakuje troszkę do 30 ale do głowy mi nie przyszło, że do do 40 a nawet dalej nie można być atrakcyjnym. O 30-ach nawet nie powinno być dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: apetyczne 30-latki IP: 62.233.195.* 29.09.03, 15:48 To było do arra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byczek Re: apetyczne 30-latki IP: *.dyn.optonline.net 14.10.03, 07:21 Bo sa super.Jak mialem 18 latek podobaly mi sie 30-tki mam 40 i nadal mi sie podobaja.Sa juz rozbudzonymi dojrzalymi i doswiadczonymi kobietami w pelni rozkwitniecia.Z reguly wiedza czego spodziewac sie nalezy od zycia i je dobrze znaja.Koneserzy soczystych dojrzalych owocow wiedza o co chodzi-pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
valdek.usa marzysz sobie koles 14.10.03, 10:04 zmien przescieradlo... 30ki? Toz to szczawice ktore nic tylko klopot a przyjemnosc zadna. Wiek balzakowski... Kobieta jest dobra dopiero po 40ce bando niewydarzonych podrostkow. 30ki to notoryczne wariatki i tak juz bedzie do 38go roku. Dopiero 40+ zaczyna sie solidna praca i zrozumienie dla prawdziwych potrzeb niewyzytego samca. Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: marzysz sobie koles do Valdka 14.10.03, 22:45 Hej, Valduś, chyba sie troszke mylisz. Nie mozesz tak uogólniać. Ja jestem w stanie zrozumieć potrzeby MOJEGO NIEWYŻYTEGO SAMCA i wszystko gra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
valdek.usa Re: marzysz sobie koles do Valdka 21.10.03, 00:06 no to masz git i trzym sie go bo jak trafisz na mnie to z placzem pojdziesz do domu...policz ile litrow stary przez ciebie przepuscil. Jeden raz to 30 do 40ml. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: apetyczne 30-latki IP: 217.98.61.* 14.10.03, 10:16 Prawda jest ze kobieta 30-letnia wie czego chce jest zdecydowana odwazna smielsza. Wiem z wlasnego doswiadczenia i ciesze sie ze mam 30 lat chociaz nie wygladam ani sie nie czuje podrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opoka Re: apetyczne 30-latki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 11:25 Kobiety w każdym niemal wieku mogą być apetyczne,to zależy jedynie od wieku głodnych mężczyzn.Dla panów takich jak ja czyli 40- sto letnich granica wiekowa apetycznych kobiet waha się między pełnoletnością a 50-tką, oczywiście przy założeniu że mamy do czynienia z prawdziwie apetycznymi paniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norka Re: apetyczne 30-latki IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 15:24 Zabawne.To juz wiemy ile wiosenek ukończyłaś staruszko. Ale u ciebie to juz z górki. Szusami. Odpowiedz Link Zgłoś
porzadkowy Re: apetyczne 30-latki 14.10.03, 11:42 Gość portalu: Eva napisał(a): > Wiem, ze niektórych panów fascynują 30 letnie kobiety. Czy możecie mi > zdradzic, co aż tak Was w nich urzeka? Jak to co? W odróżnieniu od swoich o 5-10 lat młodszych koleżanek świadome są już własnych potrzeb erotycznych i potrafią w nieskrępowany sposób o nich mówić i się ich dopominać. seks z 30-latką = seks z 20-latkiem p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: apetyczne 30-latki IP: *.warszawa.tktelekom.pl 20.10.03, 19:33 ładnie pachna. delikatnie. młode dziewczyny tak nie pachna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: apetyczne 30-latki IP: *.fema.pl / *.fema.krakow.pl 20.10.03, 19:47 W 30-latkach nie widzę niczego ciekawego. Z reguły to zaczynające się starzeć baby.Widoczne zmarszczki koło oczu, ust, na dekolcie. Uwielbiam dziewczyny do 25. roku życia - dla mnie one są śliczne i świeże. Acha, a to, że kobiety koło 30 są świadome swoich potrzeb seksualnych, nie znaczy, że nie ma młodszych i równie świadomych. Ja np. nieziemski seks mam z 22-latką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: apetyczne 30-latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 23:47 Gość portalu: Marcin napisał(a): Ja np. nieziemski seks mam z 22-latką... No to jeszcze nie wiesz, co to jest nieziemski sex. No, chyba, że ta 22-latka baaardzo wczesnie zaczęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: apetyczne 30-latki IP: *.fema.pl / *.fema.krakow.pl 21.10.03, 16:58 Taaaaaaaa, pewnie, nie wiem, co to nieziemski seks, bo mam młodą i piękna dziewczynę, którą kocham i nie podobają mi się zaczynające się starzeć baby. Buahahahaha........A moja 22-letnia dziewczyna puszczała się na prawo i lewo już w wieku 13 lat....ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: apetyczne 30-latki 21.10.03, 20:41 Odpowiedz więc nam za jakieś 10 lat co sądzisz o 30tkach :)))))) -- Sygnaturka jaka jest każdy widzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: apetyczne 30-latki IP: *.fema.pl / *.fema.krakow.pl 21.10.03, 22:19 Moja 32-letnia Kobieta będzie najpiękniejsza i najseksowniejsza. Reszta 30tek- zaczynające się starzeć baby. Jak widzę, kobiety (i nie tylko) uwielbiają fikcje i bałwochwalcze stereotypy o "apetycznych 30tkach" - "demonach seksu"... A dla mnie ładna i zadbana 24-latka ZAWSZE jest atrakcyjniejsza seksualnie od ładnej i zadbanej 30 -latki. I please, nie sugerujcie, że za 10 lat będę się uganiał za młodszą kobietą od Mojej Ukochanej (ona jest poza wszelką konkurencją, bo ją kocham i chcę spędzić z nią życie). Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: apetyczne 30-latki 22.10.03, 11:55 A nie, jeśli tak, to wszystko w porządku, po rpostu dla ciebie będzie najapetyczniejsza, apetyczniejsza nawet od 22latek, zaś inni będą o niej mówić jak o starzejącej się babie - i wszystko powinno być ok :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: apetyczne 30-latki IP: 80.48.43.* 24.10.03, 12:36 a ja sie z Marcinem nie zgadzam, uważam 30tki i ponad za niezwykle atrakcyjne nie tylko fizycznie ale również jakby to powiedzieć "za inteligencję emocjonalną" która przychodzi z wiekiem a której pozbawione są z reguły kobiety do 25 lat, ktoś też wspomniał o tzw. kobietach doświadczonych, które poznały już jak smakuje prawdziwe życie, które noszą w sobie jakąś tajemnicę. odkrywanie owej tajemnicy to najbardziej podniecające co może sie przydażyć facetowi o kilka lat młodszemu:) niestety takie 30tki dość trudno wysupłać, chyba że jestem jeszcze niedoświadczony i nie wiem gdzie szukać:(( pzdr. wszystkie kobiety odpowiadające powyższemu opisowi:)) (oczywiście nie mam na myśli 30tek wyglądem przypominających 50tki). Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_77 Re: apetyczne 30-latki 24.10.03, 12:44 a ja sie z Marcinem nie zgadzam, uważam 30tki i ponad za niezwykle atrakcyjne nie tylko fizycznie ale również jakby to powiedzieć "za inteligencję emocjonalną" która przychodzi z wiekiem a której pozbawione są z reguły kobiety do 25 lat, ktoś też wspomniał o tzw. kobietach doświadczonych, które poznały już jak smakuje prawdziwe życie, które noszą w sobie jakąś tajemnicę. odkrywanie owej tajemnicy to najbardziej podniecające co może sie przydażyć facetowi o kilka lat młodszemu:) niestety takie 30tki dość trudno wysupłać, chyba że jestem jeszcze niedoświadczony i nie wiem gdzie szukać:(( pzdr. wszystkie kobiety odpowiadające powyższemu opisowi:)) (oczywiście nie mam na myśli 30tek wyglądem przypominających 50tki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek barany IP: *.hwr.Arizona.EDU 22.10.03, 02:29 stado baranow dyskutuje czy takie albo owakie kobiety sa lepsze niz siakie o pstrakie kobiety kazdy sie upiera przy swoim balwanstwie a tymczasem jest tak, ze kazda kobieta moze byc atrakcyjna, niezaleznie od wieku trzeba tylkko w niej odkryc to "cos" Odpowiedz Link Zgłoś
charade trzydiestka ??? 25.10.03, 12:22 Mam prawie 30 lat i powodzenie u płci męskiej, bo jestem trzydziestką, a nie dlatego, ze jestem atrakcyjną dziewczyną. Dzięki, że mi to uświadomiliście ! Jezu, ludzie, myślicie takimi stereotypami, że się po prostu niedobrze robi. Babka do 25 lat to dla Was głupia trzpiotka, nie znająca jeszcze dobrze swoich potrzeb seksualnych, a kobieta 30+ to wulkan seksu chwytający uciekający czas i dobrze ustawiony finansowo. Jest to oczywista bzdura, jest tyle doświadczonych i mądrych życiowo dwudziestek, co nieodpowiedzialnych trzydziestek z zahamowaniami seksualnymi. Zrozumcie to, że nie wszystkich można wrzucać do jednego wora. Wy jednak wolicie to robić, bo to przecież takie łatwe. Ja mam powodzenie zarówno u starszych panów, swoich rówieśników, jak i młodszych o kilka lat facetów, bo jestem atrakcyjna i wyglądam na nie więcej niż 23 lata. Znam też babkę 34-letnią, która wygląda jeszcze młodziej ode mnie. Tak trudno to zrozumieć, że atrakcyjna kobieta w różnym okresie wiekowym będzie wzbudzać ciepłe uczucia u facetów ? Odpowiedz Link Zgłoś
thufir Re: trzydiestka ??? 26.10.03, 13:47 Bingo - o to wlasnie chodzi - stereotypy istniejace w swiadomosci spolecznej wywolane przez kolorowe magazyny dla telemaniakow potrzebujacych potwierdzenia wlasnych wyobrazen o sobie i innych powoduja ze nagle wszyscy mowia o tym ze kobieta 30 letnia potrzebuje gwaltownie duzo seksu i dopiero wtedy "dojrzewa" tak naprawde seksualnie - a to wszytko to g.. prawda - w gronie swych przyjaciol mam dziewczyny od 23 do 30kilku lat i wszystkie sa atrakcyjne nie tylko ze wzgledu na swoja powierzchownosc czy atrakcyjnosc fizyczna ale przez to ze tak naprawde sa soba i potrafia sie cieszyc tym kim sa i czego oczekuja od zycia pozdrowienia dla inteligentnych ludziw kazdym wieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
oban Re: apetyczne 30-latki 26.10.03, 20:17 ??? Znam tyle nie-apetycznych 30-latek ! Również 20- sto i 40-sto. Co ma apetyczność od wieku, a raczej wiek do apetyczności ? Odpowiedz Link Zgłoś