Dodaj do ulubionych

apetyczne 30-latki

IP: *.broker.com.pl 23.09.03, 00:48
Wiem, ze niektórych panów fascynują 30 letnie kobiety. Czy możecie mi
zdradzic, co aż tak Was w nich urzeka?
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: apetyczne 30-latki IP: *.era.pl 23.09.03, 08:04
      No głównie to, że już nie są "siksami" a jeszcze przed nimi ho, ho, ho.....
    • fitit Re: apetyczne 30-latki 23.09.03, 08:15
      Wraca moda na antyki, droga Koleżanko.
    • sdfsfdsf Re: apetyczne 30-latki 23.09.03, 09:29
      znaja swoje mozliwosci
      • Gość: samowolny Re: apetyczne 30-latki IP: *.prokom.pl 23.09.03, 10:14
        kobiety po przejściach, kobiety z przy(e)szłością..
        • Gość: eve Re: apetyczne 30-latki IP: 5.2.1R* / *.nrj.wamu.net 23.10.03, 20:31
          Sluchaj popdales w dziesiatke !
      • Gość: eve Re: apetyczne 30-latki IP: 5.2.1R* / *.nrj.wamu.net 23.10.03, 20:30
        someone speaks english ............what the fuck ?
    • leeshy Re: apetyczne 30-latki 23.09.03, 10:41
      Na ogol nie robia ceregieli.
      Wiedza juz, ze czas ucieka i ze trzeba chwytac zycie, poki jest okazja.
      A poza tym jeszcze w dobrej formie, czesto samodzielne finansowo/lokalowo
      itp. ;)
      • Gość: radek Re: apetyczne 30-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.03, 14:51
        Wiedzą czego chcą.
      • sanis Re: apetyczne 30-latki 23.09.03, 21:48
        hahaha
        ja tez mam 30-stke i faceci na mnie łypią oczami, chociaż nie wiedzą czy
        jestem niezależna finansowo i czy chatka u mnie wolna :)może to uroda? :)
        Pozdrowionka dla Panów :)
      • Gość: micha$ Re: apetyczne 30-latki IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 15:00
        po porostu maja cos w sobie czego sie nie da opisac ;)
    • Gość: arra Re: apetyczne 30-latki IP: *.icpnet.pl 23.09.03, 21:50
      a Ty kolezanko ile masz lat?
      zblizam sie do 30-tki i nawet nie przyszlo mi do głowy, ze mój atrakcyjny
      wygląd moze byc czyms dziwnym!
      troche sie załamałam tym wątkiem...
      • sanis Re: apetyczne 30-latki 23.09.03, 22:11
        Może nasza koleżanka miała na myśli młodszych facetów?
        Hmmm, bardzo możliwe.
        • Gość: arra Re: apetyczne 30-latki IP: *.icpnet.pl 23.09.03, 22:31
          moze...
          cos mi sie wydaje, ze tu chodzi o młodziez miedzy 16 a 21 rokiem zycia.
          • Gość: maja Re: apetyczne 30-latki IP: *.ipt.aol.com 24.09.03, 00:07
            Gość portalu: arra napisał(a):

> moze...
            > cos mi sie wydaje, ze tu chodzi o młodziez miedzy 16 a 21 rokiem zycia.

chyba macie racje, babki z klasa!
            ze mnie tez dupa nieziemska,
            maz w zanadrzu a szczawie pod oknem
            ech zycie...
      • Gość: ktosia Re: apetyczne 30-latki IP: 62.233.195.* 29.09.03, 15:43
        Zgadzam się z Tobą. Mnie brakuje troszkę do 30 ale do głowy mi nie przyszło, że
        do do 40 a nawet dalej nie można być atrakcyjnym. O 30-ach nawet nie powinno
        być dyskusji.
        • Gość: ktosia Re: apetyczne 30-latki IP: 62.233.195.* 29.09.03, 15:48
          To było do arra
          • Gość: Byczek Re: apetyczne 30-latki IP: *.dyn.optonline.net 14.10.03, 07:21
            Bo sa super.Jak mialem 18 latek podobaly mi sie 30-tki mam 40 i nadal mi sie
            podobaja.Sa juz rozbudzonymi dojrzalymi i doswiadczonymi kobietami w pelni
            rozkwitniecia.Z reguly wiedza czego spodziewac sie nalezy od zycia i je dobrze
            znaja.Koneserzy soczystych dojrzalych owocow wiedza o co chodzi-pozdrawiam.
            • valdek.usa marzysz sobie koles 14.10.03, 10:04
              zmien przescieradlo...

30ki? Toz to szczawice ktore nic tylko klopot a przyjemnosc zadna. Wiek
              balzakowski... Kobieta jest dobra dopiero po 40ce bando niewydarzonych
              podrostkow. 30ki to notoryczne wariatki i tak juz bedzie do 38go roku. Dopiero
              40+ zaczyna sie solidna praca i zrozumienie dla prawdziwych potrzeb niewyzytego
              samca.
              • sanis Re: marzysz sobie koles do Valdka 14.10.03, 22:45
                Hej, Valduś, chyba sie troszke mylisz. Nie mozesz tak uogólniać. Ja jestem w
                stanie zrozumieć potrzeby MOJEGO NIEWYŻYTEGO SAMCA i wszystko gra ;)
                • valdek.usa Re: marzysz sobie koles do Valdka 21.10.03, 00:06
                  no to masz git i trzym sie go bo jak trafisz na mnie to z placzem pojdziesz do
                  domu...policz ile litrow stary przez ciebie przepuscil. Jeden raz to 30 do 40ml.
    • Gość: Dorota Re: apetyczne 30-latki IP: 217.98.61.* 14.10.03, 10:16
      Prawda jest ze kobieta 30-letnia wie czego chce jest zdecydowana odwazna
      smielsza. Wiem z wlasnego doswiadczenia i ciesze sie ze mam 30 lat chociaz nie
      wygladam ani sie nie czuje
      podrwiam
    • Gość: Opoka Re: apetyczne 30-latki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 11:25
      Kobiety w każdym niemal wieku mogą być apetyczne,to zależy jedynie od wieku
      głodnych mężczyzn.Dla panów takich jak ja czyli 40- sto letnich granica wiekowa
      apetycznych kobiet waha się między pełnoletnością a 50-tką, oczywiście przy
      założeniu że mamy do czynienia z prawdziwie apetycznymi paniami.
      • Gość: norka Re: apetyczne 30-latki IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 15:24
        Zabawne.To juz wiemy ile wiosenek ukończyłaś staruszko. Ale u ciebie to juz z
        górki. Szusami.
    • porzadkowy Re: apetyczne 30-latki 14.10.03, 11:42
      Gość portalu: Eva napisał(a):

> Wiem, ze niektórych panów fascynują 30 letnie kobiety. Czy możecie mi
      > zdradzic, co aż tak Was w nich urzeka?

Jak to co? W odróżnieniu od swoich o 5-10 lat młodszych koleżanek świadome są
      już własnych potrzeb erotycznych i potrafią w nieskrępowany sposób o nich mówić
      i się ich dopominać.

seks z 30-latką = seks z 20-latkiem

p.
      • Gość: bolo Re: apetyczne 30-latki IP: *.warszawa.tktelekom.pl 20.10.03, 19:33
        ładnie pachna. delikatnie. młode dziewczyny tak nie pachna
        • Gość: Marcin Re: apetyczne 30-latki IP: *.fema.pl / *.fema.krakow.pl 20.10.03, 19:47
          W 30-latkach nie widzę niczego ciekawego. Z reguły to zaczynające się starzeć
          baby.Widoczne zmarszczki koło oczu, ust, na dekolcie. Uwielbiam dziewczyny do
          25. roku życia - dla mnie one są śliczne i świeże. Acha, a to, że kobiety koło
          30 są świadome swoich potrzeb seksualnych, nie znaczy, że nie ma młodszych i
          równie świadomych. Ja np. nieziemski seks mam z 22-latką...
          • Gość: pokrybala Re: apetyczne 30-latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 23:47
            Gość portalu: Marcin napisał(a):

Ja np. nieziemski seks mam z 22-latką...
            No to jeszcze nie wiesz, co to jest nieziemski sex. No, chyba, że ta 22-latka
            baaardzo wczesnie zaczęła.
            • Gość: Marcin Re: apetyczne 30-latki IP: *.fema.pl / *.fema.krakow.pl 21.10.03, 16:58
              Taaaaaaaa, pewnie, nie wiem, co to nieziemski seks, bo mam młodą i piękna
              dziewczynę, którą kocham i nie podobają mi się zaczynające się starzeć baby.
              Buahahahaha........A moja 22-letnia dziewczyna puszczała się na prawo i lewo
              już w wieku 13 lat....ROTFL
              • alfika Re: apetyczne 30-latki 21.10.03, 20:41
                Odpowiedz więc nam za jakieś 10 lat co sądzisz o 30tkach :))))))

--
                Sygnaturka jaka jest każdy widzi :)
                • Gość: Marcin Re: apetyczne 30-latki IP: *.fema.pl / *.fema.krakow.pl 21.10.03, 22:19
                  Moja 32-letnia Kobieta będzie najpiękniejsza i najseksowniejsza. Reszta 30tek-
                  zaczynające się starzeć baby. Jak widzę, kobiety (i nie tylko) uwielbiają
                  fikcje i bałwochwalcze stereotypy o "apetycznych 30tkach" - "demonach seksu"...
                  A dla mnie ładna i zadbana 24-latka ZAWSZE jest atrakcyjniejsza seksualnie od
                  ładnej i zadbanej 30 -latki. I please, nie sugerujcie, że za 10 lat będę się
                  uganiał za młodszą kobietą od Mojej Ukochanej (ona jest poza wszelką
                  konkurencją, bo ją kocham i chcę spędzić z nią życie).
                  • alfika Re: apetyczne 30-latki 22.10.03, 11:55
                    A nie, jeśli tak, to wszystko w porządku, po rpostu dla ciebie będzie
                    najapetyczniejsza, apetyczniejsza nawet od 22latek, zaś inni będą o niej mówić
                    jak o starzejącej się babie - i wszystko powinno być ok :)))))
                  • Gość: radek Re: apetyczne 30-latki IP: 80.48.43.* 24.10.03, 12:36
                    a ja sie z Marcinem nie zgadzam, uważam 30tki i ponad za niezwykle atrakcyjne
                    nie tylko fizycznie ale również jakby to powiedzieć "za inteligencję
                    emocjonalną" która przychodzi z wiekiem a której pozbawione są z reguły kobiety
                    do 25 lat, ktoś też wspomniał o tzw. kobietach doświadczonych, które poznały
                    już jak smakuje prawdziwe życie, które noszą w sobie jakąś tajemnicę.
                    odkrywanie owej tajemnicy to najbardziej podniecające co może sie przydażyć
                    facetowi o kilka lat młodszemu:)
                    niestety takie 30tki dość trudno wysupłać, chyba że jestem jeszcze
                    niedoświadczony i nie wiem gdzie szukać:((
                    pzdr. wszystkie kobiety odpowiadające powyższemu opisowi:))
                    (oczywiście nie mam na myśli 30tek wyglądem przypominających 50tki).
                  • made_in_77 Re: apetyczne 30-latki 24.10.03, 12:44
                    a ja sie z Marcinem nie zgadzam, uważam 30tki i ponad za niezwykle atrakcyjne
                    nie tylko fizycznie ale również jakby to powiedzieć "za inteligencję
                    emocjonalną" która przychodzi z wiekiem a której pozbawione są z reguły kobiety
                    do 25 lat, ktoś też wspomniał o tzw. kobietach doświadczonych, które poznały
                    już jak smakuje prawdziwe życie, które noszą w sobie jakąś tajemnicę.
                    odkrywanie owej tajemnicy to najbardziej podniecające co może sie przydażyć
                    facetowi o kilka lat młodszemu:)
                    niestety takie 30tki dość trudno wysupłać, chyba że jestem jeszcze
                    niedoświadczony i nie wiem gdzie szukać:((
                    pzdr. wszystkie kobiety odpowiadające powyższemu opisowi:))
                    (oczywiście nie mam na myśli 30tek wyglądem przypominających 50tki).
    • Gość: marek barany IP: *.hwr.Arizona.EDU 22.10.03, 02:29
      stado baranow dyskutuje czy takie albo owakie kobiety
      sa lepsze niz siakie o pstrakie kobiety

kazdy sie upiera przy swoim balwanstwie

a tymczasem jest tak, ze kazda kobieta moze byc atrakcyjna,
      niezaleznie od wieku
      trzeba tylkko w niej odkryc to "cos"
      • charade trzydiestka ??? 25.10.03, 12:22
        Mam prawie 30 lat i powodzenie u płci męskiej, bo jestem trzydziestką, a nie
        dlatego, ze jestem atrakcyjną dziewczyną. Dzięki, że mi to uświadomiliście !

Jezu, ludzie, myślicie takimi stereotypami, że się po prostu niedobrze robi.
        Babka do 25 lat to dla Was głupia trzpiotka, nie znająca jeszcze dobrze swoich
        potrzeb seksualnych, a kobieta 30+ to wulkan seksu chwytający uciekający czas i
        dobrze ustawiony finansowo. Jest to oczywista bzdura, jest tyle doświadczonych
        i mądrych życiowo dwudziestek, co nieodpowiedzialnych trzydziestek z
        zahamowaniami seksualnymi. Zrozumcie to, że nie wszystkich można wrzucać do
        jednego wora. Wy jednak wolicie to robić, bo to przecież takie łatwe.

Ja mam powodzenie zarówno u starszych panów, swoich rówieśników, jak i
        młodszych o kilka lat facetów, bo jestem atrakcyjna i wyglądam na nie więcej
        niż 23 lata. Znam też babkę 34-letnią, która wygląda jeszcze młodziej ode mnie.
        Tak trudno to zrozumieć, że atrakcyjna kobieta w różnym okresie wiekowym
        będzie wzbudzać ciepłe uczucia u facetów ?
        • thufir Re: trzydiestka ??? 26.10.03, 13:47
          Bingo - o to wlasnie chodzi - stereotypy istniejace w swiadomosci spolecznej
          wywolane przez kolorowe magazyny dla telemaniakow potrzebujacych potwierdzenia
          wlasnych wyobrazen o sobie i innych powoduja ze nagle wszyscy mowia o tym ze
          kobieta 30 letnia potrzebuje gwaltownie duzo seksu i dopiero wtedy "dojrzewa"
          tak naprawde seksualnie - a to wszytko to g.. prawda - w gronie swych
          przyjaciol mam dziewczyny od 23 do 30kilku lat i wszystkie sa atrakcyjne nie
          tylko ze wzgledu na swoja powierzchownosc czy atrakcyjnosc fizyczna ale przez
          to ze tak naprawde sa soba i potrafia sie cieszyc tym kim sa i czego oczekuja
          od zycia

pozdrowienia dla inteligentnych ludziw kazdym wieku :)
    • oban Re: apetyczne 30-latki 26.10.03, 20:17
      ??? Znam tyle nie-apetycznych 30-latek !
      Również 20- sto i 40-sto.
      Co ma apetyczność od wieku, a raczej wiek do apetyczności ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka