maaniak 16.07.08, 22:42 Zastanawiam się czy jest możliwe samemu sobie ogolić/wydepilować plecy? Zna ktoś jakiś sposób czy pozostaje tylko gabinet kosmetyczny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: depilacja 16.07.08, 22:45 nie masz kobiety zeby Ci pomogla? w zasadzie to i tak najlepsze efekty w woskowaniu sa u kosmetyczek..one potrafia dobrze pociagnac za to moze pomyslisz o depilacji laserowej? w zasadzie to jak masz cale zycie depilowac u kosmetyczki, albo nienalepiej domowymi sposobami..to taniej Ci w perspektywie kilku lat wyjdzie depilacja laserowa Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: depilacja 16.07.08, 23:05 maaniak napisał: > Zastanawiam się czy jest możliwe samemu sobie ogolić/wydepilować plecy? Zna > ktoś jakiś sposób czy pozostaje tylko gabinet kosmetyczny? Smarujesz ścianę klejem, a potem dotykasz się do niej plechami i odrywasz, dotykasz i odrywasz. Zupełnie jak w gabinecie kosmetycznym przy woskowaniu.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: depilacja 17.07.08, 00:16 > Smarujesz ścianę klejem, a potem dotykasz się do niej plechami i odrywasz, > dotykasz i odrywasz. :-DD Ah ta wyobraźnia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: depilacja 17.07.08, 22:49 kitek_maly napisała: > > > Smarujesz ścianę klejem, a potem dotykasz się do niej plechami i odrywasz > , > > dotykasz i odrywasz. > > :-DD > Ah ta wyobraźnia. :-) > Chciałam pomóc.:DD Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: depilacja 17.07.08, 00:14 Nie przychodzi mi nic innego niż zastosowanie systemu lusterkowego + 3 rąk. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: depilacja 17.07.08, 01:08 zapusc co Ci szkodzi, mi pagony juz urosly jak u niedzwiedzia, malo to estetyczne, ale nic sie z tym nie da zrobic, taka juz nasza natura Odpowiedz Link Zgłoś
maaniak Re: depilacja 17.07.08, 01:24 Najprościej by było zapuścić, ale moja była narzekała więc z kolejną przyszłą chcę uniknąć choć jednego tematu do narzekań :P To z klejem i ścianą to niewątpliwie ciekawa alternatywa, zastanawia mnie tylko co potem z tą ścianą? Bierzemy wtedy maszynkę i golimy ścianę?:D Laserowa mówisz... no chyba do przemyślenia by to było Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: depilacja 17.07.08, 07:18 A ja uwielbiam włochatych nawet na plecach mocno owłosiony tors to afrodyzjak dla mnie, największy:) a jeszcze pazurkami smyrać owłosione plecy, gdy on jest na mnie no bomba:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: depilacja 17.07.08, 11:36 wesmar napisał: ale nic sie z tym nie da zrobic, taka juz nasza natura ciekawe czy równie wyrozumiały jesteś co do kobiet z zarośniętymi nogami :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
maaniak Re: depilacja 17.07.08, 11:57 lacido napisała: > ciekawe czy równie wyrozumiały jesteś co do kobiet z zarośniętymi nogami :DDD Dokładnie tego samego argumentu używała moja eks :P No i muszę przyznać że jest to mocny argument :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: depilacja 17.07.08, 12:21 :)))))))))))))) znam jego moc :) rozumiem, że kobieta jednak nie powinna być zarośnięta zwłaszcza na plecach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: depilacja 17.07.08, 12:21 Jak gola maszynkami to jest niedobrze, woskiem juz ok. Kobiety maja byc gladziutkie i mieciutkie. My mamy byc troglodytami Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: depilacja 17.07.08, 12:24 mięciutkie?? ja bym wolała określenie sprężyste :)))(elastyczne ewentualnie) Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: depilacja 17.07.08, 14:49 gibkie, ladne i powabne, chetne, mokre i glebokie o! usta miekkie, cialo jedrne. Malunek ma byc po uniesieniu, a to juz samcza robota Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: depilacja 17.07.08, 19:09 Malunek ma byc po uniesieniu, a to juz samcza robota taaaaaaa a kobieta ma leżeć jak kłoda i czekać aż sie jej zrobi dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: depilacja 18.07.08, 00:10 w doskonalej kompozycji "klodyzm" nie istnieje. Kloda czy jak Ty to nazwalas fajnie "zimna ryba" chyba trzeba sie urodzic Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: depilacja 18.07.08, 00:17 własnie i takiej chyba nic nie rozrusza choć zawsze jest szansa ze dziewczę jest "nieodkryte" Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: depilacja 23.07.08, 08:19 lacido napisała: > ciekawe czy równie wyrozumiały jesteś co do kobiet z zarośniętymi > nogami :DDD Co chcesz od kobiet z zarośniętymi nogami? Odpowiedz Link Zgłoś
krzywy_wacek_ontariana Re: depilacja 17.07.08, 20:12 panie a poloz sie pan pod kosiarke wygoli ze skora bedziesz mial pan problem z glowy na zawsze,skad te pedaly sie biora Odpowiedz Link Zgłoś
maaniak Re: depilacja 18.07.08, 00:52 krzywy_wacek_ontariana napisał: > panie a poloz sie pan pod kosiarke wygoli ze skora bedziesz mial pan > problem z glowy na zawsze,skad te pedaly sie biora I właśnie to kocham w forach internetowych- anonimowość która pozwala każdemu się wypowiedzieć :D a dziewczyna-kłoda to nic fajnego, ja tam wolę jak kobieta wie czego chce (również w łóżku :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
lilla_my Re: depilacja 18.07.08, 18:22 najłatwiej to chyba kremem do depilacji... Odpowiedz Link Zgłoś