Dodaj do ulubionych

Daj sobie spokój

IP: *.polskieradio.pl 14.10.08, 13:39
Co z tego, że 8-10 m kiedy sale kinowe mają większe wymiary ? A jak złośliwy posiadacz siedzi po przekątnej ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Qba Re: Daj sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 13:43
      Fajnie, generator białego szumu za 300 dolców (siedem stów) - no w sumie, po co nam techika elektroniczne i szkoły zawodowe - mniej terrorystów na świecie.
    • blq Re: Daj sobie spokój 14.10.08, 13:45
      i już darmowa reklama iPhona obok.
      ale wam ten Steve J. w mózgach sieczke zrobił :/
      bo nie można było jakiejś przeciętnej komóry wstawić, albo wręcz schematycznej. albo wcale :/
    • Gość: Manic_Miner Re: Daj sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 13:54
      wrrr zygam na to cale iGOWNO. Wszystko i wszedzie musi byc "i". ja nie bede mial nigdy zadnych ajfonouf ajsronuf i ajpedziuf. Malo kompatybilne i malo elastyczne urzadzenia. Dzialaja beznadziejnie !!!!!
      PS. Zeby nie bylo ze wymyslam - bylem zmuszony korzystac z applowskich gadzetow w pracy.
      Pozdro dla zdrowych i rozsadnych
    • Gość: Dentysta Re: Daj sobie spokój IP: 77.79.228.* 14.10.08, 14:13
      Nie wiem jak z zakłócaniem ale ja chcę mieć wihajster który poprzełącza wszystkim w okolicy z Iphone ustawienie języka na płotki...
    • Gość: x Re: Daj sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 14:14
      Manic_Miner -> jesteś wielki: "ajpedziuf"!
    • nazimno Re: Daj sobie spokój 14.10.08, 14:38
      To urzadzenie jest w Polsce
      CALKOWICIE NIELEGALNE.
      Jego uzytkownik naraza sie na powazne konsekwencje.
      Tyle.

Warto sie zastanowic nad celowoscia takich publikacji w GW,
      poniewaz wprowadzaja one czytelnikow w blad.

• nazimno Re: Daj sobie spokój 14.10.08, 14:50
      A tutaj stan prawny:

www.abc.com.pl/serwis/du/2005/1955.htm
      I po co to GW robi?

• Gość: Robal Re: Daj sobie spokój IP: 64.208.49.* 14.10.08, 15:06
      Fakt, urządzenie jest nadajnikiem, który zagłusza normalne sygnały telefon/stacja bazowa i jako taki jest nielegalny bez koncesji.
      Z drugiej strony można tanio kupić i sprowadzić sobie np z www.dealextreme.com/details.dx/sku.13233 . Używanie wyłącznie na włąsną odpowiedzialność.
    • Gość: m2 Re: Daj sobie spokój IP: *.cable.ubr18.uddi.blueyonder.co.uk 14.10.08, 15:09
      @manic_miner ... ta w pracy zmuszaja Ciebie do pracy na ipodach, blagam zajmij sie praca i nie pisz glupot.
    • n_i_k Re: Daj sobie spokój 14.10.08, 15:24
      Nielegalne to może być UŻYWANIE tego urządzenia a nie samo urządzenie. A i to niekoniecznie, zależy jaką moc promieniowania e-m generuje na danej częstotliwości. Wszystko jest ładnie opisane w aneksach tego, co podesłał nazimno.
    • nazimno Re: Daj sobie spokój 14.10.08, 15:30
      Po cholere Ci urzedzenie, ktorego uzycie jest nielegalne?

Przypomnij sobie afere z zagluszaniem telefonow
      w czasie protestow pielegniarek nie tak dawno temu.

Lament GW byl wtedy dobrze dostrzegalny.

Ale "jak Kalemu" to nie to samo, co "gdy Kali".
    • nazimno Re: Daj sobie spokój 14.10.08, 15:36
      No i jeszcze jedno: urzadzenie to spowoduje zaklocenia w komunikacji
      publicznej sieci, wiec bedzie to scigane z paru innych artykulow.

Np, jesli z tego powodu nie bedzie mozna wezwac karetki do zawalu
      i pacjent zejdzie, to wlasciciel odpowie za nieumyslne...

Krotko mowiac jest calkowicie niezrozumiale, dlaczego
      powazna (?!) GW zajmuje sie takimi bzdetami.

• Gość: /--/ Re: Daj sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 15:44
      każdy może sobie zrobić sam. instrukcje na ladyada.net
      ponadto dla zasęgu 10 metrów jedyne zastosowanie jakie mi przychodzi na myśl to zagłuszanie systemów śledzących pracowników w służbowych samochodach.
    • Gość: ./MaTriX'u Re: Daj sobie spokój IP: 62.29.169.* 14.10.08, 16:29
      @Manic_Miner : zawsze mozesz sie zwolnic, jak nie lubisz pracowac na iPodzie ;[-)
      pracuje na PC-tach, w domu mam peceta i maka, mam rozne telefony w tym oba modele iPhone'a - uwazam ze jest OK, w zaleznosci od potrzeb. Do celow biznesowych stosuje Nokie E90, jako elegancki telefon do garnituru - Nokia 8600 Luna, a jako multimedialny sprzet - iPhone.
      iPhone - obsluga prosta , nic nie trzeba praktycznie ustawiac, pelna synchronizacja, lacznie z ustawieniami kont pocztowych.
      nie podoba Ci sie - po prostu nie qpooj.
      A'propos komputerow - MAKI sa nabardziej niezawodnymi sprzetami, niewieszalnymi - mam jednego z moich makow poltora roku - i nie musialem nic przy nim robic, zadnego strojenia systemi po prostu praca , zabawa i tyle.
      przy pececie - caly czas jakies czyszczenie rejestru, defragmentacja rejestru, defragmentacje hdd, wreszcie po ok 8-miu miesiacach intensywnego uzytkowania - reinstalka.
      oczywiscie mam na mysli peceta z Win XP
    • Gość: :> Re: Daj sobie spokój IP: *.ds11.agh.edu.pl 14.10.08, 16:45
      Pochwalił sie ile to ma i mu lepiej
    • Gość: Snob!!! Re: Daj sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 21:20
      ./MaTriX'u Mózg sobie zdefragmentuj a nie rejestr.
      • Gość: Manic_Miner Re: Daj sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 12:06
        kurde mam w sieci podlaczone kilka macow, wystarczy ze ktorys zostaje wylaczony reszta sie wiesz - (10.4.11). Pakiet adoby (CS3) nie dziala poprawnie, w czasie calych 8 godzin pracy mam niekontrolowane zejscia ilustratora lub fotochłopa liczone w dziesiatkach (moze i pretensje powinny byc w strone adobe, ale jednak na PC dziala bez problemu). Ostatni raz reinstal mojego PC to jakies 24 m-ce temu (Win2k). Matrix - wymieniac mozna bylo by wiele, ale wracam do roboty. Pozdro
    • Gość: cns Re: Daj sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 11:18
      ./MaTriX'u - nie zgodzę się z Tobą co do niezawodności iMac'ów. Miałem okazje pracować na tym w szkole (na grafice, tj pisał Manic_Miner pakiety adobe CS3) i osobiście nie polecam tego komputera. Chcesz niezawodny system? Zainstaluj linuxa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka