Gość: Pesymista IP: *.polskieradio.pl 14.10.08, 13:39 Co z tego, że 8-10 m kiedy sale kinowe mają większe wymiary ? A jak złośliwy posiadacz siedzi po przekątnej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Qba Re: Daj sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 13:43 Fajnie, generator białego szumu za 300 dolców (siedem stów) - no w sumie, po co nam techika elektroniczne i szkoły zawodowe - mniej terrorystów na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Daj sobie spokój 14.10.08, 13:45 i już darmowa reklama iPhona obok. ale wam ten Steve J. w mózgach sieczke zrobił :/ bo nie można było jakiejś przeciętnej komóry wstawić, albo wręcz schematycznej. albo wcale :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manic_Miner Re: Daj sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 13:54 wrrr zygam na to cale iGOWNO. Wszystko i wszedzie musi byc "i". ja nie bede mial nigdy zadnych ajfonouf ajsronuf i ajpedziuf. Malo kompatybilne i malo elastyczne urzadzenia. Dzialaja beznadziejnie !!!!! PS. Zeby nie bylo ze wymyslam - bylem zmuszony korzystac z applowskich gadzetow w pracy. Pozdro dla zdrowych i rozsadnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dentysta Re: Daj sobie spokój IP: 77.79.228.* 14.10.08, 14:13 Nie wiem jak z zakłócaniem ale ja chcę mieć wihajster który poprzełącza wszystkim w okolicy z Iphone ustawienie języka na płotki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Daj sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 14:14 Manic_Miner -> jesteś wielki: "ajpedziuf"! Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Daj sobie spokój 14.10.08, 14:38 To urzadzenie jest w Polsce CALKOWICIE NIELEGALNE. Jego uzytkownik naraza sie na powazne konsekwencje. Tyle. Warto sie zastanowic nad celowoscia takich publikacji w GW, poniewaz wprowadzaja one czytelnikow w blad. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Daj sobie spokój 14.10.08, 14:50 A tutaj stan prawny: www.abc.com.pl/serwis/du/2005/1955.htm I po co to GW robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal Re: Daj sobie spokój IP: 64.208.49.* 14.10.08, 15:06 Fakt, urządzenie jest nadajnikiem, który zagłusza normalne sygnały telefon/stacja bazowa i jako taki jest nielegalny bez koncesji. Z drugiej strony można tanio kupić i sprowadzić sobie np z www.dealextreme.com/details.dx/sku.13233 . Używanie wyłącznie na włąsną odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: Daj sobie spokój IP: *.cable.ubr18.uddi.blueyonder.co.uk 14.10.08, 15:09 @manic_miner ... ta w pracy zmuszaja Ciebie do pracy na ipodach, blagam zajmij sie praca i nie pisz glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
n_i_k Re: Daj sobie spokój 14.10.08, 15:24 Nielegalne to może być UŻYWANIE tego urządzenia a nie samo urządzenie. A i to niekoniecznie, zależy jaką moc promieniowania e-m generuje na danej częstotliwości. Wszystko jest ładnie opisane w aneksach tego, co podesłał nazimno. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Daj sobie spokój 14.10.08, 15:30 Po cholere Ci urzedzenie, ktorego uzycie jest nielegalne? Przypomnij sobie afere z zagluszaniem telefonow w czasie protestow pielegniarek nie tak dawno temu. Lament GW byl wtedy dobrze dostrzegalny. Ale "jak Kalemu" to nie to samo, co "gdy Kali". Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Daj sobie spokój 14.10.08, 15:36 No i jeszcze jedno: urzadzenie to spowoduje zaklocenia w komunikacji publicznej sieci, wiec bedzie to scigane z paru innych artykulow. Np, jesli z tego powodu nie bedzie mozna wezwac karetki do zawalu i pacjent zejdzie, to wlasciciel odpowie za nieumyslne... Krotko mowiac jest calkowicie niezrozumiale, dlaczego powazna (?!) GW zajmuje sie takimi bzdetami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /--/ Re: Daj sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 15:44 każdy może sobie zrobić sam. instrukcje na ladyada.net ponadto dla zasęgu 10 metrów jedyne zastosowanie jakie mi przychodzi na myśl to zagłuszanie systemów śledzących pracowników w służbowych samochodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ./MaTriX'u Re: Daj sobie spokój IP: 62.29.169.* 14.10.08, 16:29 @Manic_Miner : zawsze mozesz sie zwolnic, jak nie lubisz pracowac na iPodzie ;[-) pracuje na PC-tach, w domu mam peceta i maka, mam rozne telefony w tym oba modele iPhone'a - uwazam ze jest OK, w zaleznosci od potrzeb. Do celow biznesowych stosuje Nokie E90, jako elegancki telefon do garnituru - Nokia 8600 Luna, a jako multimedialny sprzet - iPhone. iPhone - obsluga prosta , nic nie trzeba praktycznie ustawiac, pelna synchronizacja, lacznie z ustawieniami kont pocztowych. nie podoba Ci sie - po prostu nie qpooj. A'propos komputerow - MAKI sa nabardziej niezawodnymi sprzetami, niewieszalnymi - mam jednego z moich makow poltora roku - i nie musialem nic przy nim robic, zadnego strojenia systemi po prostu praca , zabawa i tyle. przy pececie - caly czas jakies czyszczenie rejestru, defragmentacja rejestru, defragmentacje hdd, wreszcie po ok 8-miu miesiacach intensywnego uzytkowania - reinstalka. oczywiscie mam na mysli peceta z Win XP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: Daj sobie spokój IP: *.ds11.agh.edu.pl 14.10.08, 16:45 Pochwalił sie ile to ma i mu lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snob!!! Re: Daj sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 21:20 ./MaTriX'u Mózg sobie zdefragmentuj a nie rejestr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manic_Miner Re: Daj sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 12:06 kurde mam w sieci podlaczone kilka macow, wystarczy ze ktorys zostaje wylaczony reszta sie wiesz - (10.4.11). Pakiet adoby (CS3) nie dziala poprawnie, w czasie calych 8 godzin pracy mam niekontrolowane zejscia ilustratora lub fotochłopa liczone w dziesiatkach (moze i pretensje powinny byc w strone adobe, ale jednak na PC dziala bez problemu). Ostatni raz reinstal mojego PC to jakies 24 m-ce temu (Win2k). Matrix - wymieniac mozna bylo by wiele, ale wracam do roboty. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cns Re: Daj sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 11:18 ./MaTriX'u - nie zgodzę się z Tobą co do niezawodności iMac'ów. Miałem okazje pracować na tym w szkole (na grafice, tj pisał Manic_Miner pakiety adobe CS3) i osobiście nie polecam tego komputera. Chcesz niezawodny system? Zainstaluj linuxa :) Odpowiedz Link Zgłoś