prawdziwy.burek 02.11.08, 21:49 Czy kobieta bedaca w blogoslawionym stanie, badz tez z malutkim dzidziusiem ma szanse na zainteresowanie ze strony plci przeciwnej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cloclo80 Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:26 Co dzisiaj piłeś? Wodę? Bardzo wątpliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:29 W jakim sensie zainteresowania? Ja lubie ciezarne kobiety, bo pieknie wygladają, szczegolnie w 2-m trymestrze i na pocz. 3-go. Jest w nich ciepło, spokój, pewnosc siebie...:). Czesto kładą dłonie na brzuch :). Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.burek Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:33 Czy ogolnie maja szanse na znalezienie zyciowego partnera i taty dla dziecka.... Szczerze powiedziawszy zaczelam powatpiewac, bo gdy faceci dowiaduja sie o ciazy jakos tak nagle rezygnuja z dalszej rozmowy i wycofuja sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:37 Spokojnie, musisz tylko poczekac do 2-go trymestru i zaczac glaskac sie po brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:37 szansa jest zawsze choć nie żyj taką nadzieją :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.burek Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:41 Ojjjoj, ale juz jestem w III :))) Czyli juz za pozno? ;)) No dobra szansa jest, ale wiadomo dzieciaczek wymaga 24h/dobe opieki wiec gdzie znalezc tego tatusia :( Przeca sam do mych drzwi nie przyjdzie i nie zapuka... :| Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:46 może porozwieszaj listy gończe na osiedlu <lol> "tatuś poszukiwany na gwałt" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.burek Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:49 ale tak na gwalt to niee :D eech.... moze jednak sam zapuka :> Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:49 Oczywiscie, ze masz szanse na ulozenie sobie spraw. Faceci lgną do pewnych kobiet jak muchy do lepa. Jezeli jestes szczupła, fajna, niegłupia i zdolna do dania poczucia bezpieczeństwa, to nie powinno byc problemu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:51 teraz to na bank jest szczupła :D nie dobijaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:53 Szczupłych w ciąży nie widziałes? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:57 nawet czarny kolor brzuszka nie zamaskuje jak babka jest w ostatnim trymestrze ciaży :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.burek Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:59 superlaska nie bylam nie jestem i nie bede, raczej normalna :D noooo i z duzym brzuchem :D Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 23:02 Chodzilo mi o to, ze BMI zblizone do normy sprawia, ze statystycznie wiecej facetow uzna taką kobietę za fizycznie akrakcyjną, co przyciagnie ich zainteresowanie w celu blizszego poznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 23:08 Tak jest...Nastepny etap, to wykazać się, ze jest się niegłupią i fajną laską :)...np jak koleś lubi samochody, to wiedzieć jaki moment napędowy mają autka F1...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 23:15 ale tzn żę ma się udawać zainteresowanie?? toż to oszustwo i na tym polegają ludzie jak udają kogoś kim nie są, bo potem nagle okazuje się, że ktoś się tak strasznie zmienił a tymczasem on od początku udawał kogoś kim nie ejst Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 23:22 NIe ! Żadnego udawania. Wychodze z założenia, ze jezeli jest w miarę bystra, to słucha co on mówi i potrafi zrobic użytek z tego co przyswoi...:). Jeden z warunków zblizenia się to wzajemne wpuszczenie się na swoje terytorium. Ty wchodzisz powoli w moje życie, ja interesuję się Twoim. Wiesz o co chodzi? Zalózmy, ze spodobałs mi się, jestes fajna, masz swoje zdanie, czuję sie z tobą swobodnie. Naturalne jest, ze chcę cie lepiej poznawac - co myslisz, jaka jestes, jezeli masz jakies hobby, to czy mozesz mnie nim zainteresować? O to mi chodzi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 23:24 :))) no dobra to jeszcze zrozumiem tylko żeby nie przeginać, miałam takiego kolegę który żeby mi się przypodobać kłamał mi że czytał książki o których mu mówiłam :) ale trzeba uważać żeby nie przegiąć, żeby ta druga osoba nie poczuła się potem oszukana Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 23:02 daj sobie z pół roku na dojście do formy i potem bierz się za chłopów, na początku to pewnie nie bedziesz mieć czasu na przyjemności, chyba ze ma Ci kto pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.burek Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 23:09 Jasne, przeciez nie chce szukac nikogo na siłe odczekam jakis czas, ale tak jak wspomnialam zacznie coraz bardziej brakowac tego "kogos" :) Jesli chodzi o pomoc to jest mama :) ALE! :) nie umialabym wiecznie podrzucac dziecka dziadkom, tylko dlatego ze mamuśka chce sie gdzies zabawic. No nic, dzieki za mile odpowiedzi :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 23:16 Pomału, pomału...nie stawiaj sprawy w ten spozób..."bo mam chce się gdzieś zabawić". Rozumiem, ze masz teraz fazę na rolę mamuski, ale już myśl o tym , ze dziecko nie moze ci przesłonić 100 % życia. Musisz mieć coś swojego, nawet raz w tygodniu 2 h. I mowie ci to dla dobra dziecka, a twpjego - przy okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 23:17 Kobieto o czum Ty mówisz, na początku jak będzie źle to będziesz prosić mamę żeby zajeła się się dzieckiem przez 15min żebyś mogła prysznic wziąć a co tu mówić o zabawianiu zwłaszcza jak hmmm po porodzie dochodzi sie do siebie a piersi są nabrzmiałe od mleka Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: Kobieta ciężarna :D 16.11.08, 18:30 lacido napisała: > > mówić o zabawianiu zwłaszcza jak hmmm po porodzie dochodzi sie do siebie a > piersi są nabrzmiałe od mleka To mężczyzna się nimi zajmie. Dobre sobie Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.burek Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:54 No tak, wszystko pieknie :))) Tylko wlasnie gdzie sie rozgladac zeby go spotkac :) Mimo mlodego wieku nie w glowie mi imprezy, dyskoteki itp. Nigdy tego nie lubilam, poza tym rzecza jasna jest ze malenstwo bedzie mi teraz zabieralo caly czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:58 a może by tak skupić się na potomku na razie? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.burek Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 23:01 Rany skupiam sie oczywiscie najmocniej, juz sie zakochałam i czekam az wreszcie mala bedzie ze mna, mimo wszystko brakuje kogos kto bedzie ze mna gdy bede tego najbardziej potrzebowala Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 23:05 nie chcę Cię martwić ale to na Tobie spoczywa cały trud i nie warto liczyć na pomoc innych Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Kobieta ciężarna :D 02.11.08, 22:59 Najnaturalniej ludzie sie odnajdują poprzez wspolne przebywanie w grupach w ktorych łączy ich hobby, lub ogólnie zainteresowania. Wiem, ze dziecko absorbuje, ale warto juz teraz miec plan co bedziesz robic dla SIEBIE za pół roku, za rok, trochę później....:) Odpowiedz Link Zgłoś
rarely Re: Kobieta ciężarna :D 16.11.08, 19:01 Jezeli jestes szczupła, fajna, > niegłupia i zdolna do dania poczucia bezpieczeństwa, to nie powinno > byc problemu.:) cos Ci sie popierniczylo to męzczyzna ma dawac poczucie bezpieczenstwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
plisowanka pytanie retoryczne 09.11.08, 18:38 A ty byś chciała się wiązać z facetem, któremu ma się niedługo urodzić dziecko i który szuka dla niego mamusi, bo biologiczna matka chce się zrzec praw rodzicielskich? Czy raczej byś wolała bezdzietnego kawalera? Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: pytanie retoryczne 09.11.08, 22:06 Dziecko, ktore powstaje to tak z przeciagu sie wzielo? Spokojnie, bo za rok bedziesz pisala, że "cięzarna z półrocznym dzieckiem" Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Kobieta ciężarna :D 10.11.08, 13:03 A ten co dziecko zmajstrował to zaginął? Odpowiedz Link Zgłoś
gs_win Ustępujemy miejsca i jesteśmy mili 11.11.08, 10:16 Kobiety w ciąży lub z małym dzieckiem wywołują u męzczyzny chęc pomocy i opieki . Ustępujemy miejsca i jestesmy mili . Ale fizycznie jako na kobietę raczej na taką się nie patrzy . Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ustępujemy miejsca i jesteśmy mili 11.11.08, 10:22 gs_win napisał: > Kobiety w ciąży lub z małym dzieckiem wywołują u męzczyzny chęc > pomocy i opieki . Ustępujemy miejsca i jestesmy mili . Dosyć rzadkie zjawisko.;) Ale fizycznie > jako na kobietę raczej na taką się nie patrzy . Odpowiedz Link Zgłoś
bakoma1 Re: Ustępujemy miejsca i jesteśmy mili 11.11.08, 17:18 w ciąży nie, z dzieckiem jak najbardziej, ale lepiej juz odchowanym bo zadnemu facetowi sie nie che wstawac w nocy do nieswojego potomstwa:) ale taki 3 latek....moje dwie kolezanki mamy 3 latkow wlasnie, ułozyły sobie zycie z fantastycznymi kolesiami. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Kobieta ciężarna :D 12.11.08, 19:44 Dziecko ma przeciez juz tatusia. To ten pan, ktory je zmajstrowal. Nie szukaj dziecku tatusia tylko sobie partnera, nie opiekunki do dzieci. Zadbaj o to, aby dziecko bylo dobrze zintegrowane z rodzina (ciocie, babcie itd.) To bedzie jego jedyna rodzina. A partner, jezeli wyjdziesz do niego z oczekiwaniami typu "pomoz mi w opiece nad dziecmi czy "zrob to i tamto", "badz tatusiem" ucieknie az sie bedzie kurzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Kobieta ciężarna :D 13.11.08, 11:18 lucerka napisała: > Dziecko ma przeciez juz tatusia. To ten pan, ktory je zmajstrowal. Tylko, że prawdopodobnie nie ma ochoty dzieckiem się zajmować. Są w przyrodzie takie egzemplarze. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Brednie cherie 13.11.08, 12:00 Mój potomek wprawdzie posiada funkcjonalnego i zaangażowanego ojca ale aktualnego partnera opieką obciążam. Jak dziecię było chore ostatnio to aktualny urlop brał, żeby z nim zostać, bo ja nie chcę nadużywać zwolnień. I jakoś facet bezstresowo zajmuje się nieswoim dzieckiem kiedy robię zakupy czy coś w domu czy razem gdzieś wychodzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Brednie cherie 14.11.08, 18:52 lacido napisała: > jedna taka szansa na sto Córka mojej koleżanki z pracy była panienką z dzieckiem. Znalazła faceta, który ten fakt przyjął do wiadomości, ożenił się i obecnie opiekuje się tym dzieciakiem, tak jak gdyby to był Jego dzieciak. Tak więc nie jedna, ale co najmniej dwie szanse. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Brednie cherie 14.11.08, 20:42 dwie na dwieście czy to coś zmienia? znak kilka samotnych mam i żadna nie ma kolejnego faceta a Wy znacie raptem po jednej - szanse nadal niewysokie Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: Brednie cherie 16.11.08, 18:29 tapatik napisał: > lacido napisała: > > > jedna taka szansa na sto > > Córka mojej koleżanki z pracy była panienką z dzieckiem. > Znalazła faceta, który ten fakt przyjął do wiadomości, ożenił się i obecnie > opiekuje się tym dzieciakiem, tak jak gdyby to był Jego dzieciak. > Gość się wyszalał lub nie. Teraz to będzie miał problem. Odpowiedz Link Zgłoś
rarely dorosnij 16.11.08, 19:09 Czy kobieta bedaca w blogoslawionym stanie, badz tez z malutkim > dzidziusiem ma szanse na zainteresowanie ze strony plci przeciwnej?? z podhodowanym dzieckiem masz szanse na jakas forme zwiazku partnerskiego tzn facet przychodzi bzykniecie sie pojdziecie do kina itp a matka siedzi z dzieckiem to wszystko co mozesz dostac od przecietnego faceta reszte włoż miedzy bajki nawet jak trafisz na takiego co bedzie obiecywal ze sie chetnie dzieckiem zajmie to bedzie to robil dopóki mu sie nie znudzi seks z Toba potem dziecko zacznie mu przeszkadzac nie licz na wiecej no chyba ze jacys misjonarze którzy lubia sobie komplikować zycie lubbezpłodni ale tez nie sądze Odpowiedz Link Zgłoś