blondynka82 22.11.08, 17:06 co drodzy Panowie chcielibyscie dostac w mikolajkowym prezenciku (o prezencie mysle raczej na gwiazdke) od swojej niedawno poznanej partnerki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modrooka Re: mikołajkowy prezent 22.11.08, 17:15 No nie wytrzymam. Do świąt jeszcze miesiąc a już wątków pt. "Co mam dać mojemu niuniusiowi" już miliony. Weź najpierw przejrzyj forum i poszukaj czy ktoś aby nie założył już takiego wątku a potem jeśli się okazuje że nie to wtedy zakładaj. Po za tym skąd ludzie z forum maja wiedzieć co masz kupić mu? Pomyśl co by mu się mogło spodobać, taka jest idea dawania prezentów. Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Re: mikołajkowy prezent 25.11.08, 15:34 Koleżanka pyta o MIKOŁAJKI (za 10 dni), a nie ŚWIĘTA Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: mikołajkowy prezent 25.11.08, 16:15 > Koleżanka pyta o MIKOŁAJKI (za 10 dni), a nie ŚWIĘTA A co to za różnica? Prezent to prezent. Powinien być przemyślany i kupowany od serca. Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Re: mikołajkowy prezent 26.11.08, 21:55 Wiem i zgadzam się z tym w 100%... tak tylko kieruję tok myśleniowy na dobrą drogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_koniuszko Re: mikołajkowy prezent 22.11.08, 21:26 Ja chciałbym żeby pzyszła i oświadczyła, że takie pierdoły jak prezenty i prezenciki, rocznice i walentynki nie mają dla mniej znaczenia i żebym sobie przypadkiem głowy nie zawracał. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: mikołajkowy prezent 25.11.08, 17:04 A ja bym chciała spotkac takiego, co nie oglada piłki noznej na wszystkich mozliwych kanałach, bo takie pierdoły go nie interesują..:) Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: mikołajkowy prezent 26.11.08, 07:30 no to znalazłaś ba, mogę Ci przedstawić mojego kumpla (stan wolny), który też ma kopaną w głębokim poważaniu (mówię poważnie - do diabła, w końcu najbardziej medialne mecze ogląda circa 8mln 'ludzia' - czysta artmetyka mówi, że musi być w tym gronie sporo normalnych chłopów, a nie tylko panie od 'm jak m.');-) za to oboje 'chorujemy' na kolarstwo.. ale to raczej sezonowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: mikołajkowy prezent 26.11.08, 01:05 Ja przy tego rodzaju "malych okazjach" wystepuje z domowymi ciasteczkami. Zawsze sie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
oscarmielec Re: mikołajkowy prezent 26.11.08, 01:25 caly dzien dzikiego namietnego sexu i spelniania WSZYSTKICH seksulanych zachcianek no bez okazji tez taki prezent mozna dac reszta nie wazna Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska-z-jajami mikołajkowy prezent -Przewodnik Polska Pełna uroku 28.11.08, 09:07 Może przewodnik Siedmiorogu? siedmiorog.pl/k2470_przewodnik_po_polsce__polska_pelna_uroku_ Dobre na prezent na gwiazdkę czy mikołaja. Odpowiedz Link Zgłoś