katara 28.10.03, 20:51 te inteligentne takie wymagające, a głupsze podniąsą twoje ego, ale czy na długo. Panowie co wolicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robi102 Re: do łóżka inteligentne czy głupsze 28.10.03, 22:06 na jedna noc glupsze - zawsze mozna im wmowic glupia historyjke i nie beda dzwonic po nocach - nie ma ryzyka na dluzsza znajomosc - inteligentna, bo z tymi glupszymi nie daloby sie wytrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: do łóżka inteligentne czy głupsze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 22:07 W łóżku to raczej inne części ciala sa oceniane - nie mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: do łóżka inteligentne czy głupsze 28.10.03, 23:10 Gość portalu: pokrybala napisał(a): > W łóżku to raczej inne części ciala sa oceniane - nie mózg. No nie wiem... znam pewnego mezczyzne, ktory by chyba... oslabl, gdyby kobieta w lozku zaczela do niego mowic puci puci, misiaszku, czy cos w tym rodzaju... i nie byloby z niego zadnego pozytku. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: ŁADNIEJSZE :) 31.10.03, 11:07 Sorry, strasznie głupia ta dyskusja. Mnie się wydaje, że najlepsza do łóżka jest osoba dobra w te klocki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeppo Re: do łóżka inteligentne czy głupsze IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 23:25 Do łóżka i nie do łóżka TYLKO INTELIGENTNE. można mieć aniłoka głupiutkego, na którego się bedzie całe życie patrzyć z pobłażaniem, albo kogoś kto fascynuje pociąga nie tylko ciałem. w sumie dotyczy to zarówno pań jak i panów Odpowiedz Link Zgłoś