cich-awoda 10.02.09, 13:00 panowie, czy któryś z Was miał tak, że przed oświadczynami i ślubem z ukochaną kobietą powstrzymywała Was niewystarczająco dobra praca, mało oszczędności na koncie? mnie się wydaje, że we dwoje łatwiej do czegoś dojść.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona334 Re: grzeczne pytanie 10.02.09, 13:16 cich-awoda napisała: mnie się wydaje, że we dwoje łatwiej do czegoś dojść.... zapewne, ale nie kazdy lubi sluchac utyskiwac tesciowej, ze corka wyszla za maz za golodupca... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: grzeczne pytanie 10.02.09, 13:17 cich-awoda napisała: mnie się wydaje, że we dwoje łatwiej do czegoś dojść.... zapewne, ale nie kazdy lubi sluchac utyskiwac tesciowej, ze corka wyszla za maz za golodupca... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: grzeczne pytanie 10.02.09, 13:17 cich-awoda napisała: mnie się wydaje, że we dwoje łatwiej do czegoś dojść.... zapewne, ale nie kazdy lubi sluchac utyskiwac tesciowej, ze corka wyszla za maz za golodupca... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: grzeczne pytanie 10.02.09, 13:18 cich-awoda napisała: mnie się wydaje, że we dwoje łatwiej do czegoś dojść.... zapewne, ale nie kazdy lubi sluchac utyskiwac tesciowej, ze corka wyszla za maz za golodupca... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: grzeczne pytanie 10.02.09, 13:18 cich-awoda napisała: mnie się wydaje, że we dwoje łatwiej do czegoś dojść.... zapewne, ale nie kazdy lubi sluchac utyskiwan tesciowej, ze corka wyszla za maz za golodupca... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: grzeczne pytanie 10.02.09, 13:18 cich-awoda napisała: mnie się wydaje, że we dwoje łatwiej do czegoś dojść.... zapewne, ale nie kazdy lubi sluchac utyskiwan tesciowej, ze corka wyszla za maz za golodupca... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: grzeczne pytanie 10.02.09, 13:19 cich-awoda napisała: mnie się wydaje, że we dwoje łatwiej do czegoś dojść.... zapewne, ale nie kazdy lubi sluchac utyskiwan tesciowej, ze corka wyszla za maz za golodupca... Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: grzeczne pytanie 10.02.09, 13:26 > panowie, czy któryś z Was miał tak, że przed oświadczynami i ślubem > z ukochaną kobietą powstrzymywała Was niewystarczająco dobra praca, > mało oszczędności na koncie? mnie się wydaje, że we dwoje łatwiej do > czegoś dojść.... nie miałem tak. Powstrzymuje mnie przed tym inteligencja i zdrowy rozsądek, to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: grzeczne pytanie 10.02.09, 14:32 wydaje ci sie bo rosniesz z kobieta wydatki wzrasataja drastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: grzeczne pytanie 10.02.09, 23:27 nie rozumiem odpowiedzi, za dużo łyskacza :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: grzeczne pytanie 10.02.09, 23:44 Mnie przed oświadczynami wstrzymuje perspektywa ślubu... Odpowiedz Link Zgłoś
cich-awoda Re: grzeczne pytanie 11.02.09, 22:58 słusznie:) bo od tego to juz tylko krok do slubu Odpowiedz Link Zgłoś