Gość: QiX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 18:57 I jak ciepło, do tego światła juz nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: Blue Sky IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.04.09, 19:11 I tak zanurzamy się z wolna w świecie wirtualnym... Domy będzie można budować jeden przy drugim, bo okna będą wirtualne. Porządny hotel będzie miał zawsze piękne widoki z okna, chyba że zapach z śmietnika się przebije...W marketach będziemy przejeżdżali z wózkami wzdłuż plaży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaddasav Re: Blue Sky IP: *.augustow.mm.pl 04.04.09, 06:53 MAriusz: ty nie widzisz że już w nim żyjemy? Tobie się wydaje że zasmrodzone i zatłocone ulice, mieszkania w bloku to jest naturalne środoisko człowieka? To ja już wole popatrzeć na wyświetlaną palmę na ścianie niż na farbę. Za oknem większość z nas też ma niestety tylko drugi blok, ew. kawałek zasranego przez psy placyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Blue Sky IP: *.chello.pl 04.04.09, 09:24 pamiętacie Pamięć Absolutną ze Shwarzeneggerem? Tam był taki patent tylko, że chodziło o okno. Nie przypuszczałem że to tak niedługo będzie dostępne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Savanter Re: Blue Sky IP: *.static.espol.com.pl 04.04.09, 11:40 Spokojnie, jak na razie koszty kupna będą astronomiczne, dodajcie do tego opłaty za prąd - co prawda wykorzystali LCD a nie plazmę, ale jednak 3x 42" będzie sporo ciągnąć z sieci. Wydaje mi się ze będzie to bajer widoczny raczej w hallu drogiego hotelu niż w biurze nie mówiąc o domu prywatnym. Odpowiedz Link Zgłoś