Gość: figlaro IP: *.bphpbk.pl 22.09.04, 09:02 Stosował ktoś może Solarin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominika8 Re: SOLARIN 22.09.04, 09:03 tak, przez prawie 2 miesiace, 0 efektow, szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figlaro Re: SOLARIN IP: *.bphpbk.pl 22.09.04, 09:12 No ja już pomijam zapewnienia o brązowej skórze, ale czy dla takiej ogólnej urody skóry jest dobry? może poprawia się nieco koloryt naturalny skóry? może wpływa pozytywnie na zanieczyszczenia skóry? Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: SOLARIN 22.09.04, 09:24 U mnie nie poprawił się ani kolor skory, a tym bardziej stan cery, dlatego naprawde nie warto. Chyba wiekszy efekt jesli chodzi o skórę zauwazyłam łykając witamine A+E, ale szokujące efekty to tez nie były. Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: SOLARIN 22.09.04, 09:10 Mam takie samo zdanie - lepiej pic sok marchwiowy, ewentualnie łykać beta karoten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: SOLARIN IP: 193.151.48.* 22.09.04, 10:11 solarinu nie mialam choc mialam ochote go kupic. przez jakies 2-3 miesiace stosowalam betakaroten i efekt byl fajny. jeszcze w polaczeniu z makijazem wykonczonym kulkami brazujacymi... polecam takie rozwiazanie. tylko nalezy uwazac na dlugosc kuracji, bo jesli lykasz to zbyt dlugo to skora moze byc troche pomaranczowa. dlatego obserwuj ja. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: SOLARIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:15 Ja łykałam przez ponad pół roku, regularnie. Wydawało mi się, że szybciej opalam sie na solarium, teraz nie łykam od 2 miesięcy i w sumie jest chyba tak samo. Pewnie na skórę dobrze wpływa od środka, choś z zewnątrz efektów nie widać. Raczej nie warto wywalać 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vienera Re: SOLARIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:24 Tez lykalam SOLARIN! Efekty marne, a od kiedy dowiedzialam sie od znajomej lekarkji jak ujemny wplyw ma ten "specyfik" na watrobe przestalam od razu stosowac! Odpowiedz Link Zgłoś