Dodaj do ulubionych

laski wchodzą na to forum chyba tylko

16.04.09, 13:24
żeby jakiegoś faceta poderwać, no bo nie napiszą nic sensownego a co
niektórym włażą w dupę, to sie pytam po co tu przychodzą?
Obserwuj wątek
    • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:28
      Już sobie odpowiedziałeś na to pytanie i podejrzewam, że każda inna odpowiedź
      niezgodna z Twoją tezą nie będzie przyjęta.
      • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:31
        podzieliłem się tylko swoim bystrym spostrzeżeniem a jeśli sie będą
        dawali dalej podrywać to żeby nikt mi nie zarzucił że nie ostrzegałem
        • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:33
          To oczywiście bystrze powinieneś zauważyć, że na świecie jest taki porządek, że
          jak laski podrywają, to panowie obrastają w piórka. I wszystko się kręci
          • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:35
            porządek to jest taki, że faceci podrywają
            a kiedy robią to laski to musi być podstęp albo kasa albo chęć
            złapania na dziecko albo stara panna

• modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:50
              Albo wszystko na raz :)

Co nie jest przeciwstawne temu, że panowie też lubią być łechtani w swoje ego
              przez kobiety
              • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:55
                panowie może tak prawdziwi faceci nie
                • naonja81 Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:57
                  s.romeczek napisał:

> panowie może tak prawdziwi faceci nie

moje drogie dziecko a kto to jest "prawdziwy facet"?
                  nie wiedziałam że istnieją "nieprawdziwi".
                  • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:16
                    np ktoś taki kto nie kopie leżącego
                • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:59
                  > panowie może tak prawdziwi faceci nie

Taaa prawdziwi faceci wolą być łechtani po czym innym. Też to słyszałam
                  • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:17
                    mówisz więc pewnie wiesz
                    • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:19
                      Ze słyszenia, ale podejrzewam że to "urban legend" bo nie słyszałam o takich
                      okazach, co to nie lubią być łechtani po ego.

Raczej czy prawdziwy czy podróba, każdy chce być łechtany w oba przymioty.
                      • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:25
                        więc może pora zmienić otoczenie?
                        • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:27
                          A może pora się zastanowić, czy jesteś mężczyzną, skoro tak nie masz :)
                          • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:32
                            pomyślę wieczorem
                            • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:34
                              Będziesz przynajmniej miał co robić :)
                              • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:38
                                człowiek inteligentny na ogół znajdzie sobie jakieś interesujące
                                zajęcie, nie nudzę się wieczorami
                                • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:41
                                  Jak to mówili starożytni amerykanie "Good for you!"
                                  • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:47
                                    a co to znaczy?
                                    i chyba nie było starożytnych Amerykanów mówiących tym językiem?
                                    • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:54

> i chyba nie było starożytnych Amerykanów mówiących tym językiem?

Taaa, nie możliwe, to mogłam się aż tak pomylić?
                                      • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:57
                                        może nie uważałaś na historii kiedy omawiane były odkrycia
                                        kontynentów?albo byłaś chora wtedy
                                        • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:01
                                          Pewnie zajęłam się dłubaniem w nosie, tak jak na wszystkich innych lekcjach
                                          • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:05
                                            i teraz takie są skutki, mylisz ewidentnie terminy historyczne
                                            może warto wieczorem poprawić te zaległości korzystając z biblioteki
                                            lub internetu?
                                            • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:09
                                              No chyba se żartujesz. Będę dalej dłubać w nosie, a nie jakieś mundre ksiunżki
                                              czytać
                                              • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:12
                                                nie obawiasz się, że taki "wybrakowany" materiał genetyczny może
                                                zostac powielony? a od dłubania tipsy się nie niszczą?
                                                • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:18
                                                  > nie obawiasz się, że taki "wybrakowany" materiał genetyczny może
                                                  > zostac powielony?

Ale od kiedy dłubanie w nosie ma coś wspólnego z genami?

a od dłubania tipsy się nie niszczą?

Nie, te żelowe się nie niszczą
                                                  • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:21
                                                    miałem na myśli raczej te braki z historii niż dłubanie w nosie
                                                    nawet jeśli w nosie jest kolczyk? nie porysują się?
                                                  • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:23
                                                    Daaaa, nie mam w nosie kolczyka, bo by mi się tipsy porysowały w trakcie
                                                    dłubania. Proste?
                                                  • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:25
                                                    a wydzielina nie powoduje matowienia lakieru?
                                                  • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:46
                                                    Nie zanotowałam
                                                  • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:52
                                                    widać nie oszczędzałaś na jakości
                                                    to sie ludziach ceni
                                                  • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 16:02
                                                    A co, a jak. Mam gest jeśli chodzi o pazury. Przydają się do wydrapywania oczu
                                                    wrogom.
                                                  • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 16:08
                                                    dość dziwne hobby, nie lepiej użyć wobec wrogów perswazji?
                                                  • modrooka Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 16:29
                                                    Per...co?
    • naonja81 Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:30
      s.romeczek napisał:

> żeby jakiegoś faceta poderwać, no bo nie napiszą nic sensownego a co
      > niektórym włażą w dupę, to sie pytam po co tu przychodzą?

wyliżesz moją cipeczkę? mniami :)
      • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:32
        nie zawieram w ten sposób znajomości,
        przperaszam nie ten adres
        • naonja81 Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:40
          s.romeczek napisał:

> nie zawieram w ten sposób znajomości,
          > przperaszam nie ten adres

nie badz taki, napisz na mejla moj Adonisie, jak Ci wymietosze to zaznasz
          siodmego nieba
          • lacido pomyliłaś wątki? 16.04.09, 13:43
            to nie miało być czasem tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=94112392
            ;))))))))
            • s.romeczek Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 13:48
              nie, to jest niezależne spostrzeżenie
              • lacido Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 13:49
                raczej propozycja ;)
                • s.romeczek Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 13:54
                  nie można wszystkiego mierzyć swoją miarą
                  • lacido Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 13:55
                    no nie
                    dlatego mierzę forumową ;)
                    • s.romeczek Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:14
                      na tle forum chyba ta miara jednak się wyróżnia
                      • lacido Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:16
                        mara forumowa wyróżnia się na tle forum?
                        • s.romeczek Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:20
                          znowu tips?
                          • lacido Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:22
                            jam mam Ci udowodnić ze mam krótkie i w dodatku naturalne paznokcie?
                            • s.romeczek Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:28
                              a czemu to takie ważne żeby mi cokolwiek udowodnić?
                              • lacido Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:29
                                dlatego, bo masz błedne pojecie o rzeczywistości :)
                                • s.romeczek Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:36
                                  wirtualnej czy realnej?
                                  • lacido Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:39
                                    chyba o obu (a na pewno w kwestii moich paznokci)
                                    • s.romeczek Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:43
                                      ale chyba nie możesz wiedzieć o moim pojęciu o rzeczywistości
                                      (poza kwestią tipsów oczywiście:)
                                      • lacido Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:44
                                        wnioskuję, na podstawie Twych domniemywań, że masz błędnę pojecie o małym
                                        elemencie rzeczywistości jakim są moje paznokcie - jasne teraz?
                                        • s.romeczek Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:48
                                          jasne już było wcześniej
                                          • lacido Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:49
                                            czyli to mamy wyjaśnione :)
                                            • s.romeczek Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:52
                                              chyba ęe tips się złamie:)
                                              • lacido Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:54
                                                dobra, dobra już nie przesadzaj
                                                • s.romeczek Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:58
                                                  wzmocnione?:) czy superelastyczne?
                                                  • lacido Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 20:48
                                                    że niby co?
                  • wanilinowa Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 13:56
                    s.romeczek napisał:

> nie można wszystkiego mierzyć swoją miarą

zwłaszcza jak to co chcesz zmierzyć jest dłuższe od 12 centymentrów,
                    prawda sromeczku? :)
                    • s.romeczek Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:15
                      nie wiem co masz na myśli?
                      • wanilinowa Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:20
                        s.romeczek napisał:

> nie wiem co masz na myśli?

9 cm??
                        • s.romeczek Re: pomyliłaś wątki? 16.04.09, 14:26
                          to mimo wszystko sporo
          • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:47
            z tego posta emanuje wulgarność chyba zgłoszę go do kosza
            • naonja81 Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:51
              s.romeczek napisał:

> z tego posta emanuje wulgarność chyba zgłoszę go do kosza

jeszcze bardziej mam ochote zebys zalal moja twarz swoja biala mazią ... mniami....
              • wanilinowa Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:52
                naonja81 napisała:

> s.romeczek napisał:
                >
                > > z tego posta emanuje wulgarność chyba zgłoszę go do kosza
                >
                > jeszcze bardziej mam ochote zebys zalal moja twarz swoja biala
                mazią ... mniami
                > ....

ej odwal się od mojego SROMeczka! :)
                • naonja81 Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:52
                  wanilinowa napisała:

> naonja81 napisała:
                  >
                  > > s.romeczek napisał:
                  > >
                  > > > z tego posta emanuje wulgarność chyba zgłoszę go do kosza
                  > >
                  > > jeszcze bardziej mam ochote zebys zalal moja twarz swoja biala
                  > mazią ... mniami
                  > > ....
                  >
                  > ej odwal się od mojego SROMeczka! :)
                  >

nie oddam SROMeczka, nie oddam!!! mójci ON!
                  • wanilinowa Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:54
                    naonja81 napisała:

> wanilinowa napisała:
                    >
                    > > naonja81 napisała:
                    > >
                    > > > s.romeczek napisał:
                    > > >
                    > > > > z tego posta emanuje wulgarność chyba zgłoszę go do kosza
                    > > >
                    > > > jeszcze bardziej mam ochote zebys zalal moja twarz swoja biala
                    > > mazią ... mniami
                    > > > ....
                    > >
                    > > ej odwal się od mojego SROMeczka! :)
                    > >
                    >
                    > nie oddam SROMeczka, nie oddam!!! mójci ON!

może wyjdziemy na zewnątrz?!
                    • naonja81 Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:56

to o której ustawka? biore bejsbola, a Ty? :)
                      • wanilinowa Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:58
                        naonja81 napisała:

>
                        > to o której ustawka? biore bejsbola, a Ty? :)

nic nie biorę, jednym tipsem Cię załatwię!
                        spotkajmy się u sromeczka i... the winner takes it all :D
                        • naonja81 Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:00
                          wanilinowa napisała:

> naonja81 napisała:
                          >
                          > >
                          > > to o której ustawka? biore bejsbola, a Ty? :)
                          >
                          >
                          >
                          > nic nie biorę, jednym tipsem Cię załatwię!

nie mam tipsów, ale bede walczyc jak lwica... wrrrr....

> spotkajmy się u sromeczka i... the winner takes it all :D

tzn. te 12 cm? :)
              • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:57
                i mogłabys potem spokojnie spojrzeć w lustro? (oczywiście umyta) czy
                jeść takimi ustami??
                • naonja81 Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:59
                  s.romeczek napisał:

> i mogłabys potem spokojnie spojrzeć w lustro? (oczywiście umyta) czy
                  > jeść takimi ustami??

jasne ze tak. moglabym nawet po wszytskim pocalowac moje dziecko w czółko.
                  ludzie to ssaki moj drogi. nasza personality determinuje zwierzeca natura.
                  • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:19
                    jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić. nie moje normy kulturowe-wybacz
    • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:36
      s.romeczek napisał:

> żeby jakiegoś faceta poderwać, no bo nie napiszą nic sensownego a co niektórym
      włażą w dupę, to sie pytam po co tu przychodzą?

pisanie bez sensy wynika z tego, trzeba się dostosować do odpowiedniej sytuacji
      komunikacyjnej
      • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:38
        sensa to chyba rodz. żeński?
        • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:40
          no nie mów ze nie zrozumiałeś, "y" leży obok "u" źle mi się stuknęło ;)(i dzięki
          temu mieszczę się w normie tu obowiązującej ;)
          • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:45
            a może tips za długi? normy to jedno a osobowość to drugie
            • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:48
              Gdzie Ty masz oczy? Gdybym miała za długie tipsy to bym wcisnęła "7" albo "8" ;)

co ma osobowość do tego?
              • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:53
                za długie wszerz
                osobowość to coś co nas powinno wyrózniać, nie należy poddawać się
                bezmyślnie normom
                • naonja81 Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:55
                  s.romeczek napisał:

> za długie wszerz

chyba za szerokie bystrzacho...

> osobowość to coś co nas powinno wyrózniać, nie należy poddawać się
                  > bezmyślnie normom

pie...nie o szopenie, gdyby nie było norm świat by stanął na głowie, proponuje
                  zabrac sie za ksiazki i uczyc do matury młokosie, widac ze masz jeszcze mleko
                  pod nosem.
                  • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:12
                    mówiliśmy o długości więc tego należy sie trzymać
                    normy a dostosowywanie się do nich kosztem utraty np swojej
                    osobowości do bezsens
                    • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:17
                      s.romeczek napisał:

> mówiliśmy o długości więc tego należy sie trzymać
                      > normy a dostosowywanie się do nich kosztem utraty np swojej
                      > osobowości do bezsens

"do bezsens" co to znaczy?
                      • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:24
                        bezsens - to coś bez sensu
                        a zamiast do powinno być to
                        • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:25
                          o w mordę jeża, niech zgadnę... tips? ;DDDD
                          • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:34
                            a jeśli zrobiłbym to celowo?
                            tak żebyś mogła mi w ten sposób odpowiedzieć?
                            • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:37
                              a po co miałbyś to robić?
                              • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:39
                                bo może czułem, że czekasz na literówkę :)
                                • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:40
                                  mhm bo uwierzę
                                  • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:44
                                    że czułem? tak czułem
                                    a że zrobiłem? tak - przypadkowo
                                    • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:45
                                      to że czułeś to Ci się chwali, tylko że to nie były moje odczucia ;)
                                      • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:49
                                        spróbuj to udowodnić
                                        • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:50
                                          coś CI się pomyliło
                                          to Ty powinieneś udowodnić że coś jest a nie ja że czegoś brak ;)
                                          • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:53
                                            nie jestem prokuratorem
                                            • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:54
                                              odetchnęłam z ulgą ;)
                                              • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:59
                                                to może udowodnij
                                                • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 20:47
                                                  uffffffffffffffff

moze być?
                • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:56
                  YYY to nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego że brak literówek jest raczej
                  normą i zupełnie nie jest czymś wyróżniającym
                  • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:13
                    a czy to znaczy że trzeba je specjalnie robić czy może lepiej pisać
                    poprawnie?
                    • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:16
                      sam sobie odpowiedz :)

a jak się to ma do osobowości?
                      • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:21
                        ne muszę bo wiem
                        jaśniej juz nie mogę
                        • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:24
                          żeby wyjaśnić coś jaśniej trzeba było najpierw spróbować cokolwiek wyjaśnić -
                          brak logiki w Twych wypowiedziach
                          • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:29
                            hm a ja uważam że moje wypowiedzi są spójne i logiczne
                            • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:29
                              zdziwiłabym sie gdybys tak nie uważał :)
                              • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:35
                                więc po co był poprzedni post?
                                • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:41
                                  MIałam nadzieję że przeczytasz swe posty i dojdziesz do podobnych wniosków
                                  aczkolwiek zaskoczona nie byłam że tego nie zrobiłeś
                                  • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:45
                                    można powiedzieć - znasz mnie lepiej niż ja siebie
                                    • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:46
                                      jakaś zmiana strategii?
                                      • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:50
                                        nie, sarkazm
                                        • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:51
                                          czyli jednak zmiana
                                          • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:54
                                            jesli tak uważasz to mogę się zgodzić
                                            • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:55
                                              to niemożliwe żebyś ewoluował w tak szybkim tempie ;)
                                              • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:01
                                                to instynkt nie ewolucja
                                                • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 20:45
                                                  czujesz się zagrożony?
    • wanilinowa Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:44
      mnie wybierz, mnie!
      • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:51
        taaaa, na pewno
        • naonja81 Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 13:52
          s.romeczek napisał:

> taaaa, na pewno

ile masz lat boski romeczku? kocham mlode ciacha... wrrrr
          • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:09
            nic z tego jak pisałem nie zawieram w ten sposób znajomości
            • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:11
              poszedłeś walnąć setkę żeby dojsc do siebie?
              • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:23
                wydaje mi się, że chyba to nie ja piszę pod wpływem alkoholu i nie
                potrzebuję takiej stymulacji dla dodania sobie odwagi
                • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:24
                  i niekumaty w dodatku ehhhh
                  • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:30
                    zapomniałem dodać jeszcze w pierwszym poście, że chcą podreperować
                    swoje ego
                    • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:41
                      a to już stwierdził ktoś wyżej ;)
                      • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:46
                        a kto?
                        • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:47
                          Modrooka chyba coś wspominała o łechtaniu ego ;)
                          • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:50
                            ale nie kobiet
                            pała z czytania ze zrozumieniem
                            • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:52
                              pałę to możesz postawić sobie
                              mówimy o Twoim ego
                              • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:55
                                a gdzie gra wstępna?
                                czyli męskim, a ja pytałem o kobiety
                                • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:56
                                  wstępna to gdzieś na początku chyba nie, zapytaj Modrookiej, to już końcówka ;)
                                  • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:02
                                    nie sądzę, że to wypada
        • fantastic-lula Romek do domu! 16.04.09, 13:52
          Ty stara swinio!
    • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:48
      i powiedz mi teraz, że nadal nie rozumiesz zjawiska kobiet na forum dla mężczyzn ;)
      • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:51
        podrywasz mnie czy masz dziecko?
        • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:53
          <lol>
          jedno nie wyklucza drugiego ;) wręcz się uzupełnia w myśl pewnej teorii
          • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:56
            oczywiście, ale również mogą to być dwa elementy nie zależne
            • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 14:57
              zgadza się, jako że wcześniej próbowłeś rozpracować moje odczucia masz teraz
              pole do popisu i wymyśl o co chodzi ;)
              • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:03
                nie próbowałem napisałem tylko co czułem
                • lacido Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 20:46
                  a niby czułeś że czkam na literówkę - plączesz ;)
    • masher Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:19
      mnie nikt w nic nie wlazi i dobrze mi z tym. moj zadek jest tylko moj i wara aby
      mi ktos penetrowal te tam miejsca :]

a skoro masz takie wrazenie to moze zaloz forum gejparty dla ukrytych homo i
      bedzie ci lepiej na duszy :] no chyba ze to tylko taka gra slowna... lol
      • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:23
        myślisz, że forum gejparty dla ukrytych homo miałoby miłosników?
        skąd taki pomysł?
    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:33
      i jeszcze od razu do łóżka ciągną jak to one mają w zwyczaju, normalnie opędzić
      się nie można.
      • s.romeczek Re: laski wchodzą na to forum chyba tylko 16.04.09, 15:39
        nie czekając na trzecią czy może nawet czwartą randkę
        zero poszanowania dla własnego ciała czy dania szansy na rozwój
        uczucia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka