fredoo 04.06.09, 11:56 Jestem stary biedny i chory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:06 Kąpiel jest dla Ciebie wielkim wydarzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:09 dla mnie jest! zwykle kąpię się przed Wielkanocą, ale w tym roku było piekielnie zimno, to poczekam na Św. Jana. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:16 Poczekaj do świętego Marcina - brud tyle nie wytrzyma (sam odpadnie - ładnie). Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:19 jak się wysuszy, to się wykruszy. zbytnia dbałość o higienę prowadzi do łuszczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:15 oczekujesz opieki paliatywnej? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:17 W dupke rożen i nad ognisko, taki kogut powinien skruszeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
gujanam Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:18 jestem młoda, bogata i zdrowa jakich propozycji oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:24 kontrpropozycja - mną sie zajmij Odpowiedz Link Zgłoś
gujanam Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 05.06.09, 10:05 propozycja.....propozycja....??? Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:26 Nobody is perfect. Aż nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Wykąpałam się oczekuję propozycji 04.06.09, 15:39 gujanam napisała: > jestem młoda, bogata i zdrowa > jakich propozycji oczekujesz? sypnij mu troche grosza, odpiszesz to zobie od podatku, ksiadz spojrzy na Ciebie laskawszym okiem, a chlopie bedzie mialo kase na dalszy pobyt w Necie :) www.heile-welt.de/cards/bettler.gif Odpowiedz Link Zgłoś
gujanam Re: Wykąpałam się oczekuję propozycji 04.06.09, 15:49 :D liczyłam, że On jednak wie jakich propozycji oczekuje i je napisze, ale cisza ;) a byłam przecież poważnie zainteresowana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Wykąpałam się oczekuję propozycji 04.06.09, 15:59 to ze milczy, tylko dobrze swiadczy o jego skromnosci wie, ze takie piekne i bogate jak Ty - to za wysokie progi dla niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
gujanam Re: Wykąpałam się oczekuję propozycji 05.06.09, 10:08 rozczarowana, rozczarowana, a już moje serce szybciej zabiło.... Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałam się oczekuję propozycji 05.06.09, 10:18 Rozczarowana a czym gdybyś mnie zobaczyła to dopiero byłoby rozczarowanie. Hę....? Odpowiedz Link Zgłoś
gujanam Re: Wykąpałam się oczekuję propozycji 05.06.09, 10:31 wszak wygląd się nie liczy ;) no rozczarowana, dzień minał, ja czekałam, Ty się znów kąpiesz...znów sam ;) po co te słowa na wiatr?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałam się oczekuję propozycji 05.06.09, 10:50 Oj, typowa kobieta jeszcze sie nic nie wydarzyło a już ma pretensję? A ja gdybym wiedział, że to nie żarty to już bym na koń wsiadał i za szablę chwytał. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy tylko uwazaj 05.06.09, 13:52 fredoo napisał: > Oj, typowa kobieta jeszcze sie nic nie wydarzyło a już ma pretensję? - Jasne. A wolisz nienormalne? A ja gdybym wiedział, że to nie żarty to już bym na koń wsiadał i za szablę chwytał. - tylko uwazaj, zebys sobie w czasie tego szalenczego galopu ta szabla niechcacy czegos nie obcial. Odpowiedz Link Zgłoś
gujanam Re: tylko uwazaj 05.06.09, 14:08 nasłuchiwałam tętentu kopyt.... cisza :( i jak tu nie mieć "usprawiedliwionych" pretensji ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: tylko uwazaj 05.06.09, 14:30 gujanam napisała: > nasłuchiwałam tętentu kopyt.... > cisza :( > i jak tu nie mieć "usprawiedliwionych" pretensji ? ;) No dobra - nie moge juz patrzec na te Twoje meki, a serce mam miekkie, juz lece zakladac ostrogi i zaraz melduje sie pod Twymi drzwiami sie z przytupem :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy PS. 05.06.09, 14:33 Tylko kapiel musze wziac u Ciebie - bo mi sie wlasnie piecyk na ciepla wode popsul, a ja mam delikatna skore. Odpowiedz Link Zgłoś
gujanam Re: PS. 05.06.09, 14:41 lux :) wreszcie jakiś konkret :) to ja już puszczam wodę do wanny ;) z solą pachnacą czy bez?? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: PS. 05.06.09, 15:20 gujanam napisała: > lux :) Jasne, ze lux :) Tylko... przelozymy to na jutro, bo dzis zona wrocila niespodziewanie wczesniej z pracy i nie mam pola manewru :) pa. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: PS. 10.06.09, 15:25 fredoo napisał: > Rzeczywiście obrotowy bo i chciałby i boi się. Ty nie zaslaniaj swojej opieszalosci moim niezdecydowaniem. Ja to przynajmniej jasno chcialem, tyle ze mialem powazne powody, by sie wstrzymac :) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:19 Zapomniałem dodać, że na gliniankach w brudnej wodzie.I zimnej brrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:20 ale glinianki mają "podstępne" dno. brawura! Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:22 Podstępne to jest to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
gujanam Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:28 zimna, nie zimna, ważne że kąpiel była :) to jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:29 Po kąpieli w zimnej wodzie to mną się trzeba zajmować jak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
i.see.you.baby Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:30 tytuł wątku obiecujący, treścią wszystko popsułeś...:P nie mogłeś napisać, że jesteś doświadczony życiowo, pieniądze się nie liczą i ogólnie to masz końskie zdrowie i tylko ostatnio troszkę niedomagasz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 12:32 No niech będzie.Wybieram się do lekarza i kupiłem akcje KGHM.Ale co z wiekiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
i.see.you.baby Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 23:16 nie używaj słowa "stary" tylko DOŚWIADCZONY;) od razu lepiej brzmi:D Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 05.06.09, 09:22 Doświadczony to jakby z wady robić zaletę. Z drugiej jednak strony jeden napisał "Stary człowiek i może" albo morze co za różnica. Dzień minął i znowu się muszę kapać. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 mam dwie: 04.06.09, 13:05 fredoo napisał: oczekuje propozycji Jestem stary biedny i chory mam dwie: img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/8c/40_889144_1_d_4659.jpg www.opiekun.kalisz.pl/227/images/antoninki2.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 16:08 na męskim forum? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
silverbaum Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 16:30 durneip napisała: > na męskim forum? ;] w jego nieciekawej sytuacji - to chyba mu juz wszystko jedno ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 19:50 A przecież tu same kobitki buszują, prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 04.06.09, 21:26 Wykapany ,a wysuszone ptaszyso jak tak to do boju marsz. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 05.06.09, 09:39 Oj nie czytasz uważnie. Po tej zimnej kąpieli to "ptaszysko" nie jest dobrym określeniem Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 06.06.09, 22:29 Daj mu szansę. W serdecznych dłoniach i otulone ciepłym oddechem, to zmarznięte "byle co" przeistoczy się w dumne, waleczne ptaszysko... Albo "abontka"... Nie zawsze się udaje ;))) fredoo napisał: > Oj nie czytasz uważnie. Po tej zimnej kąpieli to "ptaszysko" nie > jest dobrym określeniem Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 07.06.09, 11:00 Pięknie, mnie się podoba. Nie wiem tylko co to jest "abontka" Czy to nie za duże ryzyko?? Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 07.06.09, 16:43 Miał być "abondek" a to jest taki niedorobiony łabędź. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 07.06.09, 20:14 Ach w nawiązaniu do bajki o "brzydkim kaczątku".Zwykle trzeba jeszcze to brzydactwo (żabę) pocałować aby powstał królewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
gujanam Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 10.06.09, 09:20 fredoo :) ja całować bardzo lubię, ale gwarancja jakaś jest ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 10.06.09, 13:02 Z rzeczywistością to gorzej niż z bajką. Tam to czar się spełnia i już a w życiu to chyba trzeba by silnej wiary to może. Tak że bez czarowania, gwarancji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 12.06.09, 19:23 A jesteś gotów przejść do bajki? Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.06.09, 10:36 Wiem. Zkrainy ludzi do krainy baśni jak w Arabelli. To moja ulubiona bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.06.09, 01:34 Weź się przeleć, albo co, a na bank Cię minie głupota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.06.09, 05:50 fredoo napisał: > Jestem stary biedny i chory. = to leppej jakbyś prysznic ostry wziął../;d;p Odpowiedz Link Zgłoś