Dodaj do ulubionych

Zarzucanie sieci

IP: 62.29.169.* 09.07.09, 15:29
wybitny poziom... nie ma co
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: Zarzucanie sieci IP: *.xdsl.centertel.pl 09.07.09, 15:42
      Artykuł na bardzo ciekawy (i ważny :)) temat, szkoda, że taki krótki... Jak ktoś się bardziej interesuje tym tematem, to polecam tą książkę: tiny.pl/hhxgm bo wiedzy nigdy nie za wiele ;)
    • 4v Re: Zarzucanie sieci 09.07.09, 15:51
      hehe, Shark to z Pani nie będzie, Pani Kamilo. ale to i dobrze nawet.... swoją drogą jak ktoś nei jest naturalsem a chce odnieśc sukces, to musi nad sobą naprawdę długo pracować. sam sobie musi ze łba wywalić różne śmieci, które społeczeństwo mu wtłoczyło.

psychologia na poziomie "wstępu do..." będzie tu przydatna, ale trzeba czegoś więcej, niestety.
    • Gość: Janka Re: Zarzucanie sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 15:59
      Ech, ubawiłam się setnie.....
    • Gość: abaddon Re: Zarzucanie sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 16:24
      Nie mam pojecia do kogo te atykuly sa kierowane. Z jednej strony niby tak: jest ciekawie, fajnie, zabawnie i w dodatku sa kolorowe obrazki. Z drugiej stromy: czy porady w rodzaju 'stan przy scianie' albo 'odizoluj swoja ofiare' [to drugie brzmi juz naprawde groznie] otworza komukolwiek droge do serca ukochanej? Coz, tutaj sprawa jest dyskusyjna. Rewelacje w rodzaju 'To mowa ciała przekazuje najwięcej' sa, delikatnie mowiac oklepane a calosc przypomina papke i nie wiem czemu, ale mi kojarzy sie z jakims fakultatywnym kursem podrywania dla idiotow organizowanym w ramach zajec na Wyzszej Szkole Hotelarstwa i Garncarstwa. Apeluje do absolwentow tych szkol [i mrugam zalotnie do autorki tekstu, sygnalizujac swoja samcza gotowosc do ataku] o zaprzestanie realizowania swojego dziennikarskiego hobby. Ma wyjsc ciekawie i zabawnie, a wychodzi smieszno-strasznie. I po co to komu?
    • Gość: GAD Re: Zarzucanie sieci IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 09.07.09, 17:31
      najleprzy sposob na kobiete - IGNORUJ
    • Gość: gosc Re: Zarzucanie sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 18:08
      nie no, gratuluje:D
    • Gość: gorillon Re: Zarzucanie sieci IP: 92.48.151.* 09.07.09, 19:30
      Ja na przyjeciach staje pod sciana, ale twarza do niej. I tak stoje, az sie party skonczy.
    • hanna69 Re: Zarzucanie sieci 09.07.09, 19:45
      A ja mam swój sposób na poderwanie kobiety. Powiedz jej, że jest najpiękniejsza na świecie, a jest ugotowana. Ha, ha!!!!!
    • Gość: Stuknięty Re: Zarzucanie sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 20:20
      Drogie Panie wypowiedzcie się, co myślicie o tym poradniku?
    • Gość: pokerek Re: Zarzucanie sieci IP: *.centertel.pl 09.07.09, 21:35
      ZAPRASZAM NA www.pokerstrategy.com/uBHPUB
    • Gość: hugheverett19 Re: Zarzucanie sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 23:22
      jezu co za bzdury...
    • Gość: gosc Re: Zarzucanie sieci IP: *.itt.com 10.07.09, 00:32
      mowisz, mozesz chwilke poczekac , przyszedl moj przyjaciel i chce sie z nim przywitac, jezeli ja zastaniesz po powrocie to znaczy ze cos jest
    • Gość: dddd Re: Zarzucanie sieci IP: *.dsl.teksavvy.com 10.07.09, 06:05
      Bzdury? Wszyscy co tak mówią, to pewnie kobiety. Bardz dobre wskazówki, facet, który opanował swoję mowę ciała ma o wiele większe szanse na poderwanie dziewczyny. Więcej na ten temat można poczytac tu boldandbeautiful.blox.pl/
    • Gość: betzel Re: Zarzucanie sieci IP: *.clubnet.pl 10.07.09, 06:22
      A lepiej po prostu zapłacić za sex?
    • Gość: Gość Re: Zarzucanie sieci IP: *.pke.pl 10.07.09, 07:04
      A ja mam zupełnie inny repartuar i to zawsze skuteczny. Ubierz się w modne ciuchy, fryzura krótko przystrzyzona, porzadny zegarek na ręce. Kupując np.drinka w barze pokaż grupośc portfela i ilość platynowych kart kredytowych, opowiedz, że masz zamiar kupić nowy samochód. Planujesz wyjechać na Malediwy w przyszłym miesiącu, że przyjąłeś do swej firmy ostatno kilku nowych świetnych pracowników, że zamierzasz rozbudowac swoja willę o dodatkową kondygnację. Wystarczy powiedzieć jeden lub dwa elementy z tej składanki a upragniona przez ciebie kobieta będzie za pół godziny kręcić tobie loda.
    • Gość: jajowar Re: Zarzucanie sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 07:35
      kto kupuje takie gazety? zniewiesciali gogusie?
    • everettdasherbreed Re: Zarzucanie sieci 10.07.09, 11:39
      Podrywanie na Stirlitza (scena z filmu "17 mgnień wiosny"):

- Mam w domu szynkę!

No i faktycznie, zaprosił do domu babcię i młodą dziewczynę. Z babcią grał na fortepianie na cztery ręce. Ale nie tak, jak Marek Kondrat i Marta Klubowicz w "C.K. dezerterach".
    • Gość: Gość Re: Zarzucanie sieci IP: *.multimo.pl 20.09.09, 20:20
      haha, niezłe komentarze ;-)
      --
      www.samowole-budowlane.pl
    • Gość: A Re: Zarzucanie sieci IP: *.smrw.lodz.pl 21.09.09, 12:58
      Proponuję wyłączyć fonie w telewizorze i obejrzeć mowę ciała z rozbieganymi oczkami i wykrzywioną nienawiścią twarz naszego premiera. Zaraz mu słupki polecą.
    • Gość: zegar Re: Zarzucanie sieci IP: *.centertel.pl 21.09.09, 13:57
      Do perfekcji oppanowałem metodę "zignoruj".Ignorują.
    • Gość: rozbawiona Re: Zarzucanie sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 18:39
      och! Zegarowy komentarz jest przedni, dobry nastrój mam zapewniony na całą resztę dnia :)))))
    • Gość: Gość Re: Zarzucanie sieci IP: *.cdma.centertel.pl 15.07.10, 19:26
      dlaczego komentarze pisza same kobiety? i wszystkie sa negatywne? takst napisala kobieta. skoro to takie bzdury to po co to czytacie? po za tym zawsze wypieracie sie rzeczy ktore sa oczywiste wiec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka