brown.piotr 10.07.09, 23:16 Zamiast forum dla facetow (o Lidze Mistrzow/europejskiej [Polonia to ch... po wczorajszym....]/piwie itd) to forum dla starych panien i jeb... pedalstwa. Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeberdee24 Re: O matko jedyna! 10.07.09, 23:23 Oczekiwałeś tutaj bandy orangutanów które cię nakręcą do bycia super- orangutanem ? Błąd chłopczyku, wracaj do piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: O matko jedyna! 12.07.09, 19:33 > Doprowadzam kobiety do organizmu. A ja do onanizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: O matko jedyna! 11.07.09, 02:05 > to forum dla starych panien i > jeb... pedalstwa. Tfu! witamy serdecznie w naszym gronie, czuj się jak u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: O matko jedyna! 11.07.09, 10:47 > to forum dla starych panien i > jeb... pedalstwa. nareszcie! nie musisz już dalej szukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: O matko jedyna! 11.07.09, 11:31 Waniliowa glupia krowa. brown.piotr, niezle jej przygadalem, nie? Jak prawdziwy buhaj alfa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: O matko jedyna! 11.07.09, 11:33 poprioniony napisała: > Waniliowa glupia krowa. > > brown.piotr, niezle jej przygadalem, nie? > Jak prawdziwy buhaj alfa, nie? > sprzedałam Cię i już nie jesteś moim buhajem alfa: forum.gazeta.pl/forum/w,16,97720584,97721799,Re_dziwne_bole_mdlosci_POMOCY_.html Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: O matko jedyna! 11.07.09, 19:13 Klamiesz. Pragniesz mnie jak nigdy przedtem i na sama mysl o mnie twardnieja Ci sutki i kapie Ci z pieroga po nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy o chili jedyna! 11.07.09, 19:45 poprioniony napisała: > Klamiesz. Pragniesz mnie jak nigdy przedtem i na sama mysl > o mnie twardnieja Ci sutki i kapie Ci z pieroga po nogach. to sie zgadza... ale gdyby tam w srodek jakies drobne hot.chili wsadzic - to mogloby byc jeszcze atrakcyjniej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: o chili jedyna! 12.07.09, 16:20 a ciebie, obrotowy, ktoś zapraszał do zabawy? zmiataj z tej piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: o chili jedyna! 12.07.09, 16:48 wanilinowa napisała: > a ciebie, obrotowy, ktoś zapraszał do zabawy? zmiataj z tej piaskownicy. > gdy sie juz dowiedzialas, ze dzis na sniadanie poproniony jadla hot.chili - to juz moge zmiatac :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: O matko jedyna! 12.07.09, 16:19 poprioniony napisała: > Klamiesz. Pragniesz mnie jak nigdy przedtem i na sama mysl > o mnie twardnieja Ci sutki i kapie Ci z pieroga po nogach. > co jest, znów byłam główna bohaterką twojego mokrego snu? na swój obrzydliwy sposób nawet mi to schlebia, mój wierny knurze. no a teraz zajmij się swoją robotą na ganku durnegoip, bo gotowa mi złożyć reklamację. Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: O matko jedyna! 12.07.09, 16:41 a właśnie. odwołuję transakcję. już mi dali ostrzeżenie, że za dużo mnie kasują. lada moment dostanę banana za handel gupim towarem. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: O matko jedyna! 12.07.09, 16:45 hehe ja też :) cała gałąź wątku poleciała i nas wciągnęło. a transakcja nie może być odwołana, ja nie przyjmę z powrotem tego kukułczego jaja, może obrotowemu wciśnij? on tak jakby łypał na poprionionego z pożądaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy O mala niejedyna! 12.07.09, 16:52 wanilinowa napisała: on tak jakby łypał na poprionionego z pożądaniem tak, ale do czasu. oznakowanych bykow (nie moim znakiem) nie kupuje. republika.pl/blog_hx_4286437/6090528/sz/krowa_20004_1_.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: O matko jedyna! 12.07.09, 16:52 no to sobie narobiłam. było wziąć mareczka, wypuściłabym za bramę, to by poleciał nauczać tubylców i byłoby z głowy. ano trudno. oprócz pilnowania kur mam też do strącenia parę kokosów, bo wiszą nad podjazdem, karcherowanie tegoż podjazdu, przerzedzenie bambusa, bo się dziad rozrasta, i regularne mycie samochodu, żeby się chłopak nie nudził. tylko kto pokryje koszty transportu? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: O matko jedyna! 12.07.09, 17:40 sloohaj, jak ja sprzedalem kiedys polowe ogrodu sasiadowi, to sprzedalem mu i polowe klopotow i od razu poczulem sie lepiej, co Tobie tez radze. Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: O matko jedyna! 12.07.09, 18:56 waniliowa, malyjasio, poprio, obrotowy wesoło malawinka sama ze sobą gada. Mieszka w komputerze i namnożyła sobie nicków. Przezabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: O matko jedyna! 12.07.09, 19:11 o durnymip zapomniałaś, to też mój nick, czasem piszę też jako green_basik, ale to pewnie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: O matko jedyna! 13.07.09, 12:28 dziękuję ci, dobra waniliowo, poczułam się boleśnie zmarginalizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio belkot 12.07.09, 20:22 naszla mnie chwila szczerosci wiec powiem. maly.jasio i obrotowy mieszkaja kolo Warszawy waniliowa - kolo Lodzi. a poproniony nie powiem gdzie - gdyz nie mam upowaznienia, by to powiedziec. a teraz lopatka, grabki i piaskownica. img260.imageshack.us/img260/3935/piaskownica0if.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: belkot 13.07.09, 17:15 > maly.jasio i obrotowy mieszkaja kolo Warszawy Jak to Praga już nie jest w Warszawie, tylko pod? Wiem, że bardzo by chcieli mieszkać pod Warszawą. Mały biały domek, płotek i potomek. I mamunia. > waniliowa - kolo Lodzi. > a poproniony nie powiem gdzie - gdyz nie mam upowaznienia, > by to powiedziec. A ja w Reykjavíku. > a teraz lopatka, grabki i piaskownica. > img260.imageshack.us/img260/3935/piaskownica0if.jpg Nie, nie sam baw swoje dzieci. Ewentualnie znajdź panią, która lubi wycierać nosy cudzym dzieciom. Faktycznie bełkot. Wszystko co pojawia się na tym forum - bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 A gdziez-tam 13.07.09, 17:28 green_basik napisała: > Wszystko co pojawia się na tym forum - bełkot. To jest i tak elitarne forum. Lud pisuje na FK :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: belkot 13.07.09, 17:55 > Faktycznie bełkot. > Wszystko co pojawia się na tym forum - bełkot. To lepiej się tu już nie pojawiaj, bo jeszcze ktoś pomyśli że i Ty bełkoczesz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: belkot 13.07.09, 18:00 modrooka napisała: > To lepiej się tu już nie pojawiaj, bo jeszcze ktoś pomyśli że i Ty bełkoczesz. Ale ona ma juz dosc tych ryb w Reykjawiku, a na bezrybiu i rak ryba - wiec chcialaby tez z kims pobelkotac :) > Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: belkot 13.07.09, 17:58 > maly.jasio i obrotowy mieszkaja kolo Warszawy A mnie się wydaje że mały.jasio, obrotowy i jeszcze przynajmniej jeden osobnik i w dodatku wcale nie mieszkający koło Warszawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Kot czy niekot - wazne zeby myszy lapal :) 13.07.09, 18:08 Kazdy jest tym, kim chce byc - a mieszka tam, gdzie serce i mysli mieszkaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: Kot czy niekot - wazne zeby myszy lapal :) 14.07.09, 11:18 Synek zejdź na ziemię. Tobie, z tego co wiem, kierunek wskazuje inna cześć ciała. Położona niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Kot czy niekot - wazne zeby myszy lapal :) 14.07.09, 14:23 Dziewcze, pilnuj Ty tam lepiej tych swoich rybek w Reykjawiku, bo to przynajmniej grzeczne , nie gryzie i nie marudzi. Tylko nie lap ich za duzo, gdyz jak wszystkie wylapiesz, to z krokodylami Ci juz latwo nie pojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster To jest forum "o mężczyznach" 11.07.09, 16:49 Tutaj nawet adminów mamy biuściastych. A piwo wolę pić, niż o nim gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: O matko jedyna! 11.07.09, 19:21 Czyżbyś znalazł swoje miejsce na gazecie? :F Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: O matko jedyna! 11.07.09, 23:04 > Zamiast forum dla facetow (o Lidze Mistrzow LM się skończyła\jeszcze nie zaczeła. > /europejskiej [Polonia to > ch... po wczorajszym....] Gra polskich zespołów to taka załosna kopanina, że szkoda na to czasu. > /piwie itd) ... Wolisz o piwie rozmawiać czy je pić? > to forum dla starych panien i > jeb... pedalstwa. Tfu! Jak każdy masz prawo do własnego zdania:) Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: O matko jedyna! 13.07.09, 10:24 Zgadzam się, goście, którzy tu piszą to rozmemłane panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: O matko jedyna! 13.07.09, 13:13 to zaproś tutaj jeszcze dwoją matkę jedyną :))) Odpowiedz Link Zgłoś