melissa79 22.12.03, 10:41 czy są modne czy juz troche obciachowe chcę kupić facetowi łądne z białego złota od kruka ale nie wiem czy sie ucieszy jest raczej elegancki ale spinek jeszcze nie posiada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanta-girl Re: spinki do mankietów 22.12.03, 12:32 Kup. ja uwazam ze to super prezent, choc to chyba jeden z tych co bardziej kobiety cieszy niz mezczyzn. Oprocz Kruka polecam tez sie rozejrzec po innych jubilerskich sklepach, ja ostatnio widzialam super srebrne. Naprawde rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: spinki do mankietów 22.12.03, 15:18 glosuje za srebrnymi. Kazdy facet musi raz w zyciu dostac srebrne spinki. Obserwuj jego mine jak rozpakuej prezent. Mysle ze bedzie wygladal jakby sie napil soku z cytryny, ale jak ci sie podoba to szlag go trafil! Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: spinki do mankietów 22.12.03, 16:22 Mozesz odrazu dorzucic koszule do spinek. Zamiast tych z bialego zlota.Kup srebrne (moga byc postarzane)+ koszule. Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: spinki do mankietów 23.12.03, 01:40 a ja glosuje za saksem na klatce schodowej albo obok smietnika. Walac twoimi plecami o sciane mieszkania tej starej wariatki emerytki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: spinki do mankietów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 01:13 Kup mu!!! Bedzie wygladal jak soltys na odpuscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.a.z.a Re: spinki do mankietów IP: 217.153.116.* 23.12.03, 15:08 Modne i eleganckie. Kupic koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: spinki do mankietów 23.12.03, 22:30 Moim zdaniem spinki to najseksowniejszy element męskiej biżuterii, a u Kruka faktycznie miewają piękne. Kup mu koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: spinki do mankietów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 22:45 jak nie posiada spinek , to pewno nie ma tez koszul pod spinki, to tak , jakbyś kupiła elegancki krawat chłopakowi co nie wychodzi z levisów jak spinki - to razem z elegancką koszulą (oczywiście bez guzików przy rękawach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: spinki do mankietów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 11:01 Jedyna biżuteria, która nie robi z faceta festyniarza to właśnie spinki do mankietów i zegarek. Jednak nosi się to tylko na wieczorowe okazje (NIE do pracy). Pamiętaj NIGDY spinka do krawata! Odpowiedz Link Zgłoś
emre_baran radzio - otwarles me oczy na mode! 24.12.03, 20:35 bardzo podobaja mi sie twoje poglady na mode meska. [choc z zale musze przyznac ze jestem "festyniarzem" i do tgo fetyszysta] chcialbym posluchac wiecej o twoich oswieconych pogladach na mode meska, szczegolnie interesuja mnie aktualnie modne fryzury. pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: spinki do mankietów IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 24.12.03, 21:14 Radek o co chodzi z NIGDY w ostanim zdaniu.O spince do krawata nigdy ze spinkami do mankietow na jednym osobnikiu w tym samym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: spinki do mankietów IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 24.12.03, 21:10 Karol a sa takie na spinki z guzikami?To chyba cos nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Foxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 23:02 kobita , na dodatek młoda i może blondynka :-) pyta . a ty myslisz , ze jak ona kupi te spinki bez koszuli to co facet z nimi zrobi ? wpieprzy gdzies w szuflade a założe sie , że jakby kupowała tez koszule , kupilaby z guzikami, bo o czywiscie by nie pomyslała w chwili zakupu , tylko wzorek był ładny hehehe i w domu by odpruła i robila dziurki nozyczkami kobity sa zdolne nie tylko do takich rzeczy hehehehhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Foxy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.03, 22:13 jak t musi byc wioska, zapiac na spinki rekaw uszyty jak do guzikow:))). ciezko to sobie wyobrazic. spinki sa bardzo ok. szczegolnie srebrne - bardziej dyskretne wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś