Dodaj do ulubionych

Pytanie do mężczyzn

05.01.04, 21:18
Mili Panowie! Bardzo proszę o udzielenie mi szczerej odpowiedzi. Jestem
mężatką od 11 lat, wciąż mocno zakochaną w swoim mężu. Podziwiam go na
każdym kroku, gotuję smacznie, jestem atrakcyjna i spełniam jego marzenia.
Jedyne co mi zarzuca to to, że za duzo myślę ;-) Wiem, że mężczyźni lubią
patrzeć na inne, zwłaszcza atrakcyjne kobiety. Zauważyłam, że i mój mąż od
czasu do czasu zerknie lub skomentuje urodę innej kobiety. Powiedzcie mi
proszę, czy mimo tej normalnej u zdrowych mężczyzn reakcji na każdą
atrakcyjną kobietę mężczyzna nadal kocha swoją partnerkę? Czy oprócz
pożądania, które może słabnąć w miarę upływu czasu mężczyzna odczuwa miłość
do swojej zony, partnerki? Czy jest w stanie dotrzymać jej wierności? Czy
może jest tak jak próbują nas przekonać media, że mężczyzna myśli tylko o
jednym i nie jest w stanie sobie odmówić innych kobiet? Jestem kobietą
idealistką, wierzę w miłość, w wierność, w zasady. Liczę na poważne
odpowiedzi i ciekawą dyskusję.

Pozdrawiam

Arcoris
Obserwuj wątek
    • teodorek3 Re: Pytanie do mężczyzn 05.01.04, 21:53
      Nie wiem co czuje facet po 11 latach małżeństwa, bo nie mam takich doświadczeń.
      Ale jedno jest pewne: MEDIA KŁAMIĄ!
      • Gość: drak Re: Pytanie do mężczyzn IP: 5.5R2D* / *.pg.com 06.01.04, 14:32
        Faceci to dranie , badz czujna.
    • Gość: Ru Re: Pytanie do mężczyzn IP: *.chello.pl 06.01.04, 15:02
      To dobrze ze jestes idealistka, ze masz zasady, wyznajesz takie zasady jak
      wiernosc i lojalnosc. I jezeli Twoj maz jest pdobnym idealista to mysle ze
      nie masz sie czym martwic. Nie mam za soba co prawda 11letniego zwiazku ale
      wiem ze mam podobne zasady do Twoich i nie wyobrazam sobie nie dochowania
      wiernosci mojej partnerce, czy zonie. To jest po prostu bezsensowne-
      nielojalnosc i niewiernosc, absolutnie niczego wartosciowego w moje zycie nie
      wnosi wiec po co psuc to co jest trwale i wartosciwe? Ja wiem ze ukochanej
      kobiecie jestem w stanie a wlasciwie inaczej: dochowam wiernosci i nie sadze
      abym byl wyjatkiem. Pozdrawiam:)
      • arcoiris Re: Pytanie do mężczyzn 06.01.04, 20:05
        Dziękuję, dodałeś mi otuchy. Jest mi już dużo lżej na duszy. Bardzo Ci
        dziekuję.

Pozdrawiam serdecznie

Arcoiris
      • Gość: misiek to tak samo jesli kobieta patrzy na facetow IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.01.04, 22:13
        i co my faceci mozemy o tym myslec??? wiec pomysl i o nas co my czujemy ,i nie
        ma czmy sie zalamywac bo to jest naturalne !!! pozdro
    • Gość: solo Re: Pytanie do mężczyzn IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 15:24
      Odbieram Twoją wypowiedź jako bardzo szczerą i prawdziwą. Ja też tak mam, że
      oglądam się za atrakcyjnymi dziewczynami, co jest przyczyną ciągłych wymówek ze
      strony mojej żony( już od 15 lat). Myślałem, że z tego wyrosnę, a to się
      jeszcze pogłebia,najgorsze jest to że mam ochotę nawet na jej koleżanki. Więc
      szczerze odpowiadam, wydaje mi się, że kocham żonę cał czas, nawet jeśli
      pożądam inne kobiety(tak już mam).
      • Gość: Gosc Re: Pytanie do mężczyzn IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 06.01.04, 16:48
        ...popieram solo........poczekaj az skonczysz 40kie poczujesz jak zycie mija i
        dopiero zaczną sie flirty......tak juz jest
    • Gość: Triss Merigold Re: Pytanie do mężczyzn IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.01.04, 01:08
      Patrzenie i adoracja wizualne nie jest zdradą. Normalne i zdrowe.
      Może kochać nadal, nawet przez 40 lat. Mężczyzna jest w stanie odmówić sobie
      seksu z innymi kobietami, podobnie jak kobieta z innymi mężczyznami mimo
      odczuwanej fascynacji. W imię zasad itd.
      O czym tu dyskutować? Wierzysz, we wszystko co podają w mediach? Współczuję
      serdecznie. Nie wierz. Dobrze radzę. Znam branżę od kuchni.
    • Gość: Wolfram Re: Pytanie do mężczyzn IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 07.01.04, 11:03
      Ja oglądam się zawsze za jakąś ładna dziewczyną. to poprostu atawizm. Po 3
      sekundach reaguje i odwracam wzrok. Moja dziewczyna zauwaza to zawsze. :-)
      2 uwagi:
      - czy facet, ktory mimo tego ze sie oglada jest przy tobie nie
      jest "pewniejszy"? czy takie zachowanie nie jest wartościowsze?
      - Kobiety za którymi się oglądamy nie muszą być piękne. moja dziewczyna
      mówi "wypindrzone" ;-) i w sumie ciesze sie ze nie wszystkie tak wygladaja! ;-)
    • sociopata Re: Pytanie do mężczyzn 07.01.04, 13:56
      nie wiem czy u innych to normalne ale z praktyki wiem ze tak. Sam sie kiedyc
      gapilem za wszystkim co sie ruszalo, dopoki nie dostalem taka fajna, ktora
      wszystko tak rozumie i lage lozy na wszystko co bym zrobil ze nic nielegalnego
      juz nie robie bo po co sie wyglupiac...
      • arcoiris Re: Pytanie do mężczyzn - Dziękuję 07.01.04, 14:11
        Dziękuję za wszystkie Wasze wypowiedzi. Naprawdę podniosły mnie na duchu.
        Wielkie dzięki i wszystkiego dobrego.
    • Gość: michal Re: Pytanie do mężczyzn IP: *.piastlan.net / *.piastlan.net 07.01.04, 16:07
      co prawda nie mam zony, ale za to mam wspaniała dziewczyne... jak chodzimy po
      mieście to jest niemozliwoscią nie popatrzeć na inne kobiety. w ogóle to jak
      patrze na inne kobiety i porównuje je później z moja dziewczyna to i tak zawsze
      wychodzi na to, ze ona jest najcudowniejsza!! według mnie nie jest to nic złego
      spojrzeć na inną kobiete. co z tego ze sie ogladne na jakaś jak i tak wiem zę
      moja dizewczyna jest dla mnie wszystkim i nie wyobrazam sobie zebym mógł ja
      zdradzić!! ten wątek też mnie pocieszył bo zadko na forum czytuje wypowiedzi
      facetów którzy maja podobne zdanie do mojego...

pozdrawiam michal
      • Gość: Shemreolin Re: Pytanie do mężczyzn IP: 62.89.110.* 10.01.04, 10:30
        Ja mam na odwrót. To ja sie ogladam za kobietami i wylapuje te moim zdaniem co
        ładniejsze. On natomiast gapi sie na samochody i ciągle mówi "patrz, patrz tam!
        To rocznik taki i taki, taka marka, a co najciekawsze to to i to..." i tak cały
        czas. Czasami mówie mu: " Patrz jaka laska tam idzie!" a on na to: "co? gdzie?
        Aaaa tam... taka sobie". :/ Czasami zastanawiam sie gdzie on ma oczy! ;) Ale z
        drugiej strony to powinnam sie cieszyć, prawda? No i sie cieszę, chociaż te
        jego samochody mnie czasami dobijają... ;)
    • mickey.mouse Re: Pytanie do mężczyzn 10.01.04, 17:11
      Jest w stanie, ale to zależy od Twojego egzemplarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka