IP: 77.255.251.* 17.09.09, 18:00
Czy nie wiecie od kiedy będą nadawać program lokalny. Jak
podpisywałam umowę to przedstawicielka powiedziała mi że z
początkiem września już mają nadawaća tu już połowa miesiaca mija i
nic się nie dzieje.
Obserwuj wątek
    • Gość: wkurzony Re: Vectra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 21:08
      vectra ma w d..., w nosie program lokalny, tak jak i nie ma regionalnej TVP3 z Kielc. Ot i mamy dobrodziejstwo wielkiej telewizji z Gdyni. Ciekawe co na to nasi włodarze miasta. Zawsze to człek pooglądał co się dzieje w mieście, a teraz to skąd mam niby wiedzieć co np. robi prezydent i starosta? Miejmy nadzieję, że przyszłe wybory powywracają trochę stołków, bo co to za włodarze, którzy nie potrafią zapewnić ludziom jakiejś informacji na temat miasta którym rządzą.
      • Gość: abonent Re: Vectra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 21:48
        otrzasnij sie czlowieku i powiedz co "wlodzarze" mieli/maja zrobic skoro wszystko ponoc odbylo sie w majestacie prawa

btw zawsze bylo "koniec z monopolem telkonetu", "niech przyjdzie nowe", "chcemy zmian"

mamy ? mamy

aha, gdzie jest ten anonimowy "adwokat" vectry co to tlumaczyl jak to jest juz lepiej i pomagal interpretowac cennik vectry zeby wydawalo sie ze jest taniej ?
        • Gość: toojek Re: Vectra IP: *.aster.pl 18.09.09, 14:48
          Nie wiem co tak narzekacie na tą Vectrę. Był Telkonet było źle, jest Vectra jest
          źle. Mimo, że na stałe nie jestem w domu, bo studiuję w Warszawie to zauważyłem
          znaczną poprawę działania tv i netu względem tego co dawał Telkonet. Rodzice też
          nie narzekają na sygnał jak to było z poprzednim operatorem na porządku dziennym.
          • dizzy81 Re: Vectra 18.09.09, 15:33
            nie zauważyłem większych zmian w jakości kablówki, jedyne co mnie wkurza to
            Polsat Sport wywalony w pasmo poza możliwościami mojego TV a także brak TVP3
            Region Kielce - muszę łapać poza kablem Vectry
            • lachien Re: Vectra 18.09.09, 16:13
              Hej hej ludziki, którzy tak bardzo tętnią jadem, że pracy nie ma. Może
              przejrzycie na oczy i zobaczycie lukę w dostępności usług? Unia ma kase na takie
              przedsięwzięcia jak lokalny rozwój. A może łeb od plewienia kartofli zgłupiał
              doszczętnie?
              • Gość: MAcSi Lokalna TV IP: 87.204.126.* 18.09.09, 17:58
                To ja mam propozycje do tych osob co marudza ze nie ma lokalnej.

Niech wezma kamery w dlon, zrobia wywiad, zmontuja material, a
                zrobimy TVOstrowiec online. Ja sie przymierzam, ale nie mam zbytnio
                czasu zeby zajac sie wszystkim, ani srodkow na wyrzucenie w kolejny
                projekt, ktory moze umrzec, bo wszyscy beda krecic nosem "ze po co
                to komu". Ale zapas na laczach i serwerach mam na tyle duzy ze moge
                w to wejsc. Video w lepszej jakosci jak YT, moze z czasem jakies
                studio Live :D

Kwestia tylko materialow i spraw formalnych zwiazanych z nadawaniem
                tresci online, bo nie do konca jestem zorientowany jak to jest z
                jakimis licencjami itp.

A moze ktos ma znajomych w LTVK Krzemionki / Telkonet (choc nie wiem
                czy jeszcze kreca lokalna tv) zeby np. ich materialy umieszczac
                online, np. z 1-2 dniowym opoznieniem, zeby nie bylo ze ich nikt nie
                bedzie ogladal :)
                • Gość: muse Re: Lokalna TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 20:54
                  nie taka łatwa sprawa :D ale z drugiej jednak strony ja pokręcę nosem - po co
                  nam lokalna ? jest internet, są gazety i nie jesteśmy pozbawieni środków
                  informacji. mam wrażenie, że mało osób korzysta, jak to nazwać, możliwości
                  programowych vectry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka