pwl_oi 11.10.09, 21:20 www.developer.korbud.eu/ www.youtube.com/watch?v=GaWG408Xor4&feature=related Ktoś wie czy to osiedle wogóle powstanie? Czy projekt jest aktualny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martino24 Re: Strzeżone osiedle 11.10.09, 21:43 najpierw to tu musiałby powstac kilka fabryk zatrudniajcych po 200 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
kemotost Re: Strzeżone osiedle 11.10.09, 21:45 Jak znam Kornela, to projekt jest aktualny i powstanie. Kwestia czasu (termin bliższy czy dalszy) ale realizacja będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Strzeżone osiedle IP: *.toya.net.pl 11.10.09, 21:54 ale wpierw fabryki i na nie widok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabywca Re: Strzeżone osiedle IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 01:04 Około stycznia lutego przyszłego roku mają być ogłaszane zapisy na mieszkania w pierwszym z budynków, już jest podpisane kilka rezerwacji a od marca ma ruszyć budowa. Będzie do dyspozycji 20 mieszkań od 31,4 do 96m2. Więcej informacji już niedługo w prasie podobno ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OO Re: Strzeżone osiedle IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 20.11.09, 09:36 ojej będą nowe mieszkania to wręcz niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
pwl_oi Re: Strzeżone osiedle 20.11.09, 13:52 Nabywca- rozumiem,że wszystkie trzy budynki będą budowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabywca Re: Strzeżone osiedle IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 15:29 chyba tylko jeden na przyszły rok z tego co się dowiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
tdx Re: Strzeżone osiedle 20.11.09, 22:25 Jak dla mnie super. Nsreszcie ktos sie obudzil i zapadly wlasciwe decyzje. Nie kazdy czuje potrzebe budowania wlasnego domu pod miastem (w tym ja). Dobrze, ze pojawila sie oferta dla ludzi chcacych mieszkac w nowoczesnym bloku. No i do tego mozliwosc postawienia samochodu na strzezonym parkingu = brak zmartwien o antene do CB radia. Pozdrawiam serdecznie zlodzieja, ktory buchnal mi ja pod 5 na Ogrodach. Obys sie nazarl. Odpowiedz Link Zgłoś