Gość: gogo IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 16.03.10, 18:39 jak jechać, słyszałem,że zamknęli krajową 9 przed Radomiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temponick Re: objazd do Radomia 16.03.10, 18:58 Na początku tamtego tygodnia -Około kilometra przed rondem. Objazd wąskimi uliczkami z lewej strony (jadąc do Radomia) -Dość krótki, ale robią się spore korki. Wyglądało dość dramatycznie bo spieszyłem się do W-wy ale pojechałem jakimś skrótem za autobusem MPK i wyszło wszystkiego ok. 10 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: objazd do Radomia IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.10, 19:00 Więc tak.. Zamknięty jest wjazd do Radomia od strony Ostrowca, ale są zorganizowane objazdy przez uliczki, są tablice. Zależy również kiedy chcesz jechać, jeśli na tygodniu w dzień to waśnie tymi uliczkami się jedzie. Natomiast kiedy nie ma robotników , czyli nocą lub w niedziele - to jechałem normalnie w kierunku ronda ( asfalt był zerwany i sfrezowany) , ale można też chyba za przystankiem skręcić w prawo i wyjeżdza się na samej obwodnicy. To co napisałem dotyczy osobówek, bo jeśli chodzi o tiry czy autobusy- to nie ma szans żeby manewrowały w tych uliczkach( są za wąskie), i dla nich jest objazd na Skarżysko lub można jechać na Lipsko, Zwoleń i w Zwoleniu odbić na Radom. Tu więcej info Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: objazd do Radomia IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.10, 19:02 W tym linku Objazd w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: objazd do Radomia 17.03.10, 22:44 Akurat komunikacja miejska i pksy jeżdżą tymi wąskimi i krętymi uliczkami.Ten objazd to masakra,straszliwie kręty i łatwo się zgubić.Osobiście proponuję od Skaryszewa 733 do Maliszowa i potem 744 do Radomia albo w Parznicach skręcić w lewo i do 7. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: objazd do Radomia 16.03.10, 19:05 A może ktoś coś powiedzieć o tym objeździe do Ostrowca (remont drogi wojewódzkiej)? Jak wygląda sytuacja w Nowej Słupii i dalej? I czy ktoś załatał ten dziuroland? Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: objazd do Radomia 16.03.10, 20:00 Byłem w Kielcach w tamten poniedziałek. Zakaz wjazdu tuż za rondem przy THM którego nikt nie bierze na serio. To samo w Woli Jachowej zakaz wjazdu i znak objazdu na Ostrowiec (chyba przez Opatów, no bo jak inaczej?) ale nic się nie dzieje. Szczerze powiedziawszy jakichś wielkich przełomów na starej drodze do Słupi nie zauważyłem, da się jeździć, chociaż dziury trzeba mijać od samego Ostrowca. Za to w Radlinie nowy asfalt (ile może mieć? 4-5 lat) posypie się po tej zimie równo na całej długości Odpowiedz Link Zgłoś