rubyruby 15.06.10, 21:16 "Bartoszewski: `Przeżyłem Hitlera i Stalina, to przeżyję jeszcze jakichś rodaków`". a ja przeżyłem wielu profesorów którzy robili z siebie idiotów to przeżyję i tego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dizzy81 Re: imperium kontratakuje 15.06.10, 21:24 Gazeta napisała, że zatrudniająca Bartoszewskiego kancelaria premiera otrzymała ponad 100 anonimowych listów z pogróżkami pod adresem tego polityka. Były one podpisane m.in. "prawdziwy patriota" czy też "prawdziwy Polak" Odpowiedz Link Zgłoś
rubyruby Re: imperium kontratakuje 15.06.10, 21:53 dziekuję za zarysowanie kontekstu ale to przeciez w sumie niewiele zmienia porównywanie tchórzliwych anonimów (to w końcu tylko słowa) do "dokonań" największych zbrodniarzy w historii ludzkości mieści się w kategorii działań parobków (drugi z nich to Janusz P.) odwalającach brudną robotę za swojego szlachetnie urodzonego i pełnego rycerskiego etosu pana Odpowiedz Link Zgłoś
skrzypek1234 Re: imperium kontratakuje 15.06.10, 21:51 Ja liczę na to, że przeżyję tych "prawdziwych Polaków", fanatycznie słuchających Radia Maryja i oglądających za przeproszeniem publiczną. Profesora Bartoszewskiego poponuję szanować, chociażby za życiorys. Odpowiedz Link Zgłoś
rubyruby Re: imperium kontratakuje 15.06.10, 21:57 dziekuję za propozycję szanuję jego szlachetne przeszłe dokonania z okresu drugiej wojny światowej ale jego ostatnie wypowiedzi stawiają go co najwyżej na równi z panami znanymi swego czasu głównie ze spędzania życia pod budką z piwem autorytet siegnął bruku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: imperium kontratakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 08:59 Tylko dlaczego wierzycie, że to "prawdziwi .." napisali te anonimi a nie z polecenia prawdziwych kłamców ? Jest panika i jak widać metody miłości są stosowane :) Rozumu ... szczęścia życzę :)To tylko pytania ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: imperium kontratakuje IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 16.06.10, 11:41 Wara od Pana Bartoszewskiego. Do pięt mu żaden z was nie dorasta. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: imperium kontratakuje 16.06.10, 11:48 Pieprzenie kotka za pomocą młotka. Temu nie dorastacie, tamtemu nie dorastacie, kimże jesteście itd itp. Autorytet bez krytyki nie jest autorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: imperium kontratakuje IP: *.fast-net.pl 16.06.10, 12:09 co to znaczy prawdziwy patriota lub prawdziwy Polak ? Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: imperium kontratakuje 16.06.10, 16:11 Prawdziwych Polaków podobnie jak cyganów już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
rubyruby Re: imperium kontratakuje 16.06.10, 14:12 a ty polaku maly (albo i duzy) komu dorastasz i do czego ? krzyczec i rozrabiac mozesz sobie ale na wiecu janusza p. tutaj prosze o spokoj :) Odpowiedz Link Zgłoś