Dodaj do ulubionych

PYtanie do MOSIR?

11.05.11, 08:34
Czy imprezy, które odbywać się będą w nowej hali będą promowane w miejscowościach sąsiednich np. Starachowice, Skarżysko? Nie wiem jakaś akcja marketingowa ogłoszenie w ich gazetach czy plakaty? Czy są na to pieniądze i czy w ogóle to jest brane pod uwagę czy tylko bazujemy na naszych mieszkańcach?
Obserwuj wątek
    • lachien Re: PYtanie do MOSIR? 11.05.11, 08:36
      Dopisując się do pytania poprzednika muszę zaznaczyć: ich fora internetowe są martwe więc tam nie ma po co się reklamować. A szkoda bo to darmowa reklama
    • dizzy81 Re: PYtanie do MOSIR? 11.05.11, 09:32
      będzie się działo, typuję że bilety rozejdą się bardzo szybko!

www.ostrowiecka.pl/sport/siatkowka/4179-polska--francja-w-ostrowcu-witokrzyskim
      Przypominam też, że oprócz imprez sportowych na światowym poziomie, potrzebne są inwestycje generujące nowe miejsca pracy...żebyśmy mięli za co oglądać te mecze...
      • Gość: gość Re: PYtanie do MOSIR? IP: 81.26.29.* 11.05.11, 10:24
        Z tego, co słyszałam, organizatorem wydarzenia jest Miejskie Centrum Kultury.
    • Gość: fan Re: PYtanie do MOSIR? IP: *.play-internet.pl 11.05.11, 19:49
      Przecież imprezy promowane są m.in. w Echu Dnia i w mniejszym stopniu również w Gazecie Wyborczej i Radiu Kielce - w mniejszym, bo najwyraźniej polityka tych dwóch ostatnich redakcji polega na promowaniu głównie tego, co dzieje się w Kielcach. Ostatni mecz siatkarskich reprezentacji juniorów zgromadził niemal komplet publiczności, więc nie wydaje mi się, że imprezy w nowej hali są promowane w sposób niewystarczający.
      • Gość: Q Re: PYtanie do MOSIR? IP: 193.59.114.* 11.05.11, 21:30
        wykupić choćby jeen billboard w starachowicach albo reklamę w tamtejszej gazecie czy telewizji lokalnej to chyba niezbyt duze koszty. Mieszkancy powiatu starachowickiego to tez lubią siatkówkę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka