majonez_kielecki 18.05.04, 20:08 Były już knajpki, więc czas na miejsca, gdzie w spokoju można delektować się winem prostym. Mój strzał to park miejski. Ewentualnie łączki na 11-go listopada. Jakie są Wasze typy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malywroc Re: "pod chmurką" 19.05.04, 08:06 Osobiście winka nie lubię, jednak ciepłą wódeczkę z ogórkiem kiszonym zawsze lubiłem pijać obok iskry (długi blok przy polnej - tak gdzie jest teraz pizzeria. Z tyłu są śliczne ławeczki wśród krzewów) Latem bywa pięknie, ale to już stare czasy)... Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: "pod chmurką" 19.05.04, 17:10 ja polecam Skarpę przy Rynku, jest piękny widok na jezioro w parku i miło popija się Kawaliera lub piwko,ehh:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: "pod chmurką" 19.05.04, 18:59 Pomnik Piłsudskiego i staw obok. Mniam takie wieczory były. Oj działo się działo. sentyment pozostaje. Paru rzeczy bym dziś na 100 % nie zrobił. ale co jest dla człowieka nieosiągalne kiedy ma 17 - 19 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: "pod chmurką" 20.05.04, 09:58 przy parku miejsckim. Skrzyżowanie sienkiewicza i mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś