bmwariat 28.10.11, 09:29 Niestety taka prawda. Stagnacja już powszechna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachien Re: Forum umiera.. 28.10.11, 10:05 Trudno. Widać tematy pojawiające się na forum nie są atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Forum umiera.. 28.10.11, 13:22 Wszechobecna polityka i ogłoszenia drobne,a nic się nie pisze o mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Forum umiera.. 28.10.11, 13:30 Forum - to ludzie. Jeśli nawet zaglądają, to mało kto pisze. Piszcie kochani a nie narzekajcie, że Forum umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_68 Re: Forum umiera.. 28.10.11, 13:37 Niestety tak to już jest. Wolny rynek, konkurencja. Zły towar wypiera dobry towar, podobnie jak zły pieniądz wypiera dobry pieniądz ... Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: Forum umiera.. 28.10.11, 15:03 Zatem i ja się odezwę po dłuższym czasie. Pozdrowienia z Bydgoszczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Forum umiera.. IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 20:04 Może by coś i napisał... ale konkurencja takie mi kłody pod nogi zaczeła rzucać że już mam zaćmienie umysłu...i jak tu się rozwinąć...normalnie brak słów...trzeba chyba myśleć o czynach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też z Dublina Re: Forum umiera.. IP: *.ntlworld.ie 28.10.11, 20:29 Pisz chłopie, pisz. Czym się przejmujesz, że paru trolli, którzy tu rządzą, zaczną kłody pod nogi rzucać? Wrzuć jakiś drastyczny temat, bo innych w mieście nie ma. Zaraz zaczną ujadać, bo przecież trudno cokolwiek pochwalić w tym mieście, w którym jak nie zburzysz, to nic nie zbudujesz. Tylko ciekawa sprawa. TAM gdzie trzeba zburzyć to się kluczy serpentynami i opłotkami, żeby dziadostwo na koniec zostało !!! Co za banda rządzi w tym mieście, co za umysły urbanistyczne :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiak_1982 Re: Forum umiera.. 31.10.11, 16:16 Ja jeszcze pamiętam stare forum gdzie nowo przybyli powtarzali wciąż o "kółku wzajemnej adoracji" :D Tematy były różne i zawsze kończyły się nie na temat ;P Podejrzewam że "starzy" forumowicze zaglądają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibardzodobrze Re: Forum umiera.. IP: *.onecik.pl 01.11.11, 11:57 I bardzo dobrze, niech umiera razem ze "wspaniałymi" autorami, akurat chyba wszyscy w tym wątku wystąpili. Tak żałosnego kółka wzajemnej nie widziałem nigdzie indziej. Z wyrazami odrazy, usatysfakcjonowany waszym końcem niepozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też z Dublina Re: Forum umarło IP: *.ntlworld.ie 01.11.11, 17:47 [R.I.P] Było Wspaniałym Forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiak_1982 Re: Forum umiera.. 01.11.11, 19:49 Brakło koła i forum stanęło :( Jak widzisz takie posty jak twoje nie generują ruchu na forum, jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Forum umiera.. 01.11.11, 20:19 Dodam więcej - o takie posty (z 11.57) to Forum zanika. Bo nawet dyskutować nie warto. Hej ostrowiak - fajnie, że się odezwałeś :) Też daawno Cię nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onecik Re: Forum umiera.. IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 10:06 Jaka nienawiść do forum i jego użytkowników:) Fajnie:) Dobrze wiedzieć, że człowiek ma lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Forum umiera.. 03.11.11, 13:35 Większość przeniosła sie na Ostrowiec nr 1. Zupełnie nie wiem dlaczego...... Tam straszna pyskówka , wiec może dlatego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowieczain Re: Forum umiera.. IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.11, 17:56 Zapraszam na www.ostrowiecnr1.pl polecam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Forum umiera.. 03.11.11, 18:24 Dziękujemy, zapraszamy do pisania na tym forum. Chandra jesienna zapanowała, czy niechcesię, niedasię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Forum umiera.. 04.11.11, 11:17 Ci,którzy są na miejscu,nie piszą,co w mieście się dzieje,a ci z oddali tylko politykują.Brat tematów do dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Forum umiera.. 04.11.11, 12:37 Wydaje mi się, że ludzie przestali ze sobą rozmawiać. Zamiast rozmowy jest przepychanka na argumenty, moje musi być na wierzchu. Nie tylko na forum. W ogóle. W rodzinach, wśród znajomych. Pośpiech albo zajęcie się tylko swoim terytorium?. Swego czasu kontakty podtrzymywany był listownie, odwiedziny wzajemne, rozmowa. Teraz - mimo komórek, internetu - brak tej więzi i wzajemnego zainteresowania. Umyka coś bardzo cennego - szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Forum umiera.. 05.11.11, 09:09 Cześć Unholly.... tak bez komentarza?? To do Unholly'ego nie pasuje wręcz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Forum umiera.. 05.11.11, 14:04 Życie małżeńskie, dwie prace, zajęcia dodatkowe, czas na hobby i szukanie mieszkania rzadko pozwalają mi siedzieć przy kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Forum umiera.. 15.11.11, 18:32 w sprawie mieszkania mogę może coś pomóc, napisz na prv Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Forum umiera.. 15.11.11, 18:24 Ilość ogłoszeń drobnych jest irytująca.czy nie najwyższy czas przeganiać ludzi typu-gdzie najlepiej stawiają tapira albo po ile kozie mleko na ogłoszenia świętokrzyskie? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Forum umiera.. 16.11.11, 10:23 Przeganiać? Cenzurować chcesz forum? Stwórz własne i napisz własny regulamin to sobie będziesz mógł przeganiać kogo chcesz. A może Ciebie trzeba przegonić? Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Forum umiera.. 18.11.11, 22:01 BMW... jeszcze nie umieramy:) Pozdrawiam cieplutko... Odpowiedz Link Zgłoś