Dodaj do ulubionych

Forum umiera..

28.10.11, 09:29
Niestety taka prawda. Stagnacja już powszechna.
Obserwuj wątek
    • lachien Re: Forum umiera.. 28.10.11, 10:05
      Trudno. Widać tematy pojawiające się na forum nie są atrakcyjne.
    • pathos_phobos Re: Forum umiera.. 28.10.11, 13:22
      Wszechobecna polityka i ogłoszenia drobne,a nic się nie pisze o mieście.
      • se_nka0 Re: Forum umiera.. 28.10.11, 13:30
        Forum - to ludzie. Jeśli nawet zaglądają, to mało kto pisze.
        Piszcie kochani a nie narzekajcie, że Forum umiera.
        • wojtek_68 Re: Forum umiera.. 28.10.11, 13:37
          Niestety tak to już jest. Wolny rynek, konkurencja.
          Zły towar wypiera dobry towar, podobnie jak zły pieniądz wypiera dobry pieniądz ...
          • bydgoszczanin_33 Re: Forum umiera.. 28.10.11, 15:03
            Zatem i ja się odezwę po dłuższym czasie. Pozdrowienia z Bydgoszczy:)
            • Gość: A Re: Forum umiera.. IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 20:04
              Może by coś i napisał... ale konkurencja takie mi kłody pod nogi zaczeła rzucać że już mam zaćmienie umysłu...i jak tu się rozwinąć...normalnie brak słów...trzeba chyba myśleć o czynach
              • Gość: Też z Dublina Re: Forum umiera.. IP: *.ntlworld.ie 28.10.11, 20:29
                Pisz chłopie, pisz. Czym się przejmujesz, że paru trolli, którzy tu rządzą, zaczną kłody pod nogi rzucać? Wrzuć jakiś drastyczny temat, bo innych w mieście nie ma. Zaraz zaczną ujadać, bo przecież trudno cokolwiek pochwalić w tym mieście, w którym jak nie zburzysz, to nic nie zbudujesz. Tylko ciekawa sprawa. TAM gdzie trzeba zburzyć to się kluczy serpentynami i opłotkami, żeby dziadostwo na koniec zostało !!! Co za banda rządzi w tym mieście, co za umysły urbanistyczne :((((
                • ostrowiak_1982 Re: Forum umiera.. 31.10.11, 16:16
                  Ja jeszcze pamiętam stare forum gdzie nowo przybyli powtarzali wciąż o "kółku wzajemnej adoracji" :D
                  Tematy były różne i zawsze kończyły się nie na temat ;P
                  Podejrzewam że "starzy" forumowicze zaglądają :)
                  • misiek7307 Re: Forum umiera.. 31.10.11, 20:16
                    Ależ oczywiście że zaglądają:)
                    • kszo.pany Re: Forum umiera.. 01.11.11, 10:57
                      Obowiązkowo zaglądają:)
                      • Gość: ibardzodobrze Re: Forum umiera.. IP: *.onecik.pl 01.11.11, 11:57
                        I bardzo dobrze, niech umiera razem ze "wspaniałymi" autorami, akurat chyba wszyscy w tym wątku wystąpili. Tak żałosnego kółka wzajemnej nie widziałem nigdzie indziej. Z wyrazami odrazy, usatysfakcjonowany waszym końcem niepozdrawiam.
                        • Gość: Też z Dublina Re: Forum umarło IP: *.ntlworld.ie 01.11.11, 17:47
                          [R.I.P] Było Wspaniałym Forum ...
                        • ostrowiak_1982 Re: Forum umiera.. 01.11.11, 19:49
                          Brakło koła i forum stanęło :(
                          Jak widzisz takie posty jak twoje nie generują ruchu na forum, jak kiedyś.
                          • se_nka0 Re: Forum umiera.. 01.11.11, 20:19
                            Dodam więcej - o takie posty (z 11.57) to Forum zanika.
                            Bo nawet dyskutować nie warto.

Hej ostrowiak - fajnie, że się odezwałeś :) Też daawno Cię nie było.
                            • Gość: onecik Re: Forum umiera.. IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 10:06
                              Jaka nienawiść do forum i jego użytkowników:) Fajnie:) Dobrze wiedzieć, że człowiek ma lepiej
    • tycja78 Re: Forum umiera.. 03.11.11, 13:35
      Większość przeniosła sie na Ostrowiec nr 1. Zupełnie nie wiem dlaczego......
      Tam straszna pyskówka , wiec może dlatego?
    • Gość: ostrowieczain Re: Forum umiera.. IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.11, 17:56
      Zapraszam na www.ostrowiecnr1.pl polecam serdecznie
      • se_nka0 Re: Forum umiera.. 03.11.11, 18:24
        Dziękujemy, zapraszamy do pisania na tym forum.
        Chandra jesienna zapanowała, czy niechcesię, niedasię ;)
        • pathos_phobos Re: Forum umiera.. 04.11.11, 11:17
          Ci,którzy są na miejscu,nie piszą,co w mieście się dzieje,a ci z oddali tylko politykują.Brat tematów do dyskusji...
          • se_nka0 Re: Forum umiera.. 04.11.11, 12:37
            Wydaje mi się, że ludzie przestali ze sobą rozmawiać. Zamiast rozmowy jest przepychanka na argumenty, moje musi być na wierzchu. Nie tylko na forum. W ogóle. W rodzinach, wśród znajomych. Pośpiech albo zajęcie się tylko swoim terytorium?. Swego czasu kontakty podtrzymywany był listownie, odwiedziny wzajemne, rozmowa. Teraz - mimo komórek, internetu - brak tej więzi i wzajemnego zainteresowania.
            Umyka coś bardzo cennego - szkoda.
    • unhollyseth Re: Forum umiera.. 05.11.11, 08:43
      Ja zaglądam...
      • se_nka0 Re: Forum umiera.. 05.11.11, 09:09
        Cześć Unholly.... tak bez komentarza?? To do Unholly'ego nie pasuje wręcz ;)
        • unhollyseth Re: Forum umiera.. 05.11.11, 14:04
          Życie małżeńskie, dwie prace, zajęcia dodatkowe, czas na hobby i szukanie mieszkania rzadko pozwalają mi siedzieć przy kompie.
          • morfinka_12 Re: Forum umiera.. 15.11.11, 18:32
            w sprawie mieszkania mogę może coś pomóc, napisz na prv
            • unhollyseth Re: Forum umiera.. 16.11.11, 17:19
              Jaki email?
              • morfinka_12 Re: Forum umiera.. 19.11.11, 09:22
                @gazetowy
                • unhollyseth Re: Forum umiera.. 30.11.11, 09:46
                  Sprawdź @.
    • pathos_phobos Re: Forum umiera.. 15.11.11, 18:24
      Ilość ogłoszeń drobnych jest irytująca.czy nie najwyższy czas przeganiać ludzi typu-gdzie najlepiej stawiają tapira albo po ile kozie mleko na ogłoszenia świętokrzyskie?
      • lachien Re: Forum umiera.. 16.11.11, 10:23
        Przeganiać? Cenzurować chcesz forum? Stwórz własne i napisz własny regulamin to sobie będziesz mógł przeganiać kogo chcesz. A może Ciebie trzeba przegonić?
        • w.kielanowska Re: Forum umiera.. 18.11.11, 22:01
          BMW... jeszcze nie umieramy:)
          Pozdrawiam cieplutko...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka